ATTICANEWS.GR

Member Area
ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
«Έγινε η Σπίθα Πυρκαγιά» το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 12:39

«Έγινε η Σπίθα Πυρκαγιά» το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

resized Η μακέτα στην νότια πύλη της έκθεσης

Η επέτειος των 100 χρόνων της Μεγάλης Πυρκαγιάς του 1917, που κατέκαψε το μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλονίκης και οδήγησε στην αναγέννησή της, αποτελεί το αντικείμενο του πολυθεάματος «Έγινε η Σπίθα Πυρκαγιά», το οποίο θα εξελιχθεί σε μεγάλο μέρος της πόλης το ερχόμενο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Με συνδιοργανωτές την Parallaxi, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΔΕΘ-Helexpo, 100 χρόνια μνήμης θα παρουσιαστούν σε τρία σημεία της πόλης από 30 φορείς και ομάδες, 200 συμμετέχοντες καλλιτέχνες και 250 εθελοντές.

Η έναρξη θα γίνει στην Πλατεία Μουσχουντή, στην Άνω πόλη, εκεί όπου ξεκίνησε η φωτιά από ένα σπίτι, στις 18:00 το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου. Η συνέχεια είναι στην οδό Εδέσσης, που γλύτωσε από τη μήνη της πυρκαγιάς.

Η κορύφωση της ημέρας έρχεται στην πεζοδρομημένη, λόγω της ημέρας, παραλιακή Λεωφόρο Νίκης στις 21:00. Με ένα πολυθέαμα που ξεκινά από το κτίριο της Λέσχης Θεσσαλονίκης (Λ. Νίκης 63) στο σημείο που σταμάτησε η πυρκαγιά μετά από 32 ώρες που έκαψε την πόλη, το οποίο μεταμορφώνεται χάρη σε ένα γιγάντιο video mapping από τους Mark & The koksinel (ομάδα visual artists) ενώ ηθοποιοί θα αφηγηθούν την πορεία της Πυρκαγιάς καθώς και το όραμα του E. Εμπράρ, βασιζόμενοι σε αληθινές μαρτυρίες και γεγονότα.

resized Η μακέτα στην Αριστοτέλους

Στην Πλατεία Αριστοτέλους μια τεράστια μακέτα που αποτυπώνει την όψη της παραλίας τον καιρό της πυρκαγιάς, η οποία είχε εκτεθεί προηγουμένως για δέκα μέρες στη νότια πύλη της ΔΕΘ, παίρνει φωτιά και ολοκληρώνει με συμβολικό τρόπο την μεγάλη αυτή διαδραστική γιορτή αφιερωμένη στη μνήμη της πόλης.

Το πολυθέαμα «Έγινε η σπίθα πυρκαγιά», είναι βασισμένο σε μια ιδέα του Γιώργου Τούλα, σε πρωτότυπα κείμενα ειδικά γραμμένα για το πολυθέαμα του συγγραφέα Σάκη Σερέφα, σε σκηνοθεσία των Κορίνας Βασιλειάδου και Χάρη Πεχλιβανίδη (In-Flux), με σκηνογράφο-σχεδιαστή της μακέτας της θαλάσσιου μετώπου της πόλης τον Γιάννη Κατρανίτσα, την ομάδα visual artists Mark & The koksinel, του φωνητικού συγκροτήματος Πλειάδες, ηθοποιών του ΚΘΒΕ και 35 σπουδαστών των σχολών θεάτρου της πόλης, ενδυματολόγους τις Σόνια Σαμαρτζιδου και Ελένη Κανακίδου, τη φωτιστική παρέμβαση των Beforelight, τον ειδικό στα σπέσιαλ εφέ Μιχάλη Σαμιώτη, την γραφιστική επιμέλεια των Dolphins και την κινηματογράφηση του σκηνοθέτη Χρήστου Νικολέρη. 

 
Συνεχίζεται σήμερα -2η ημέρα- το διήμερο «Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση: Επενδύοντας στην Κρήτη»
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 12:16

Συνεχίζεται σήμερα -2η ημέρα- το διήμερο «Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση: Επενδύοντας στην Κρήτη»

resized IMG 0653

Παρουσία Υπουργών, του Περιφερειάρχη, Δημάρχων, εκπροσώπων φορέων, αλλά και πολιτών συνεχίζεται με επιτυχία στο Ηράκλειο το διήμερο «Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση: Επενδύοντας στην Κρήτη» που ολοκληρώνεται το βράδυ στο κινηματοθέατρο Αστόρια με χαιρετισμό του Δημάρχου Ηρακλείου-Πρόεδρου ΠΕΔ Κρήτης Βασίλη Λαμπρινού και ομιλίες του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

resized IMG 0655

Οι εργασίες του συνεδρίου πραγματοποιούνται χθες και σήμερα στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού-Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, με ομιλίες, εισηγήσεις Υπουργών, με συζήτηση και παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη, Δημάρχων και φορέων της Κρήτης ενώ τον συντονισμό έχουν οι Αντιπεριφερειάρχες. Σύμφωνα με το σημερινό πρόγραμμα:

Έως τις 13:30: 2η Παράλληλη Πρωινή Συνεδρία (Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου):

Τουρισμός, Απασχόληση και Ανάπτυξη της Υπαίθρου

Ομιλητές:

-Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά

-Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου

-Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,
Ιωάννης Τσιρώνης

-Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης

resized IMG 0657

Παρεμβάσεις Προσκεκλημένων. Συντονιστής:

-Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λασιθίου , Πελαγία Πετράκη

 

13:30 - 14:30 Διάλειμμα - Χρόνος για διμερείς συναντήσεις

 

14:30 - 17:30 1η Παράλληλη Απογευματινή Συνεδρία (Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου):

Στρατηγική για την Ενέργεια και το Περιβάλλον

Ομιλητές:

-Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης

-Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας,
Σωκράτης Φάμελλος

resized IMG 0664

Παρεμβάσεις Προσκεκλημένων. Συντονιστής:

-Αντιπεριφερειάρχης στον Τομέα Περιβάλλοντος , Χωροταξίας & Ενέργειας , Νικόλαος Καλογερής

 

14:30 – 17:30 2η Παράλληλη Απογευματινή Συνεδρία (Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου):

Υποδομές, Μεταφορές και Νησιωτικότητα

Ομιλητές:

- Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης

-Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής

resized IMG 0666

Παρεμβάσεις Προσκεκλημένων. Συντονιστής:

-Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Χανίων , Απόστολος Βουλγαράκης.

 

17:30 - 18:30 Διάλειμμα - Χρόνος για διμερείς συναντήσεις

Κεντρική εκδήλωση – Συμπεράσματα Συνεδρίου (Κινηματοθέατρο «Αστόρια»)

18:30 – 18:50 Προσέλευση

18:50 Χαιρετισμός Δημάρχου, Βασίλη Λαμπρινού

19:00 Ομιλία Περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη

19:30 Ομιλία Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

 
4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 13:12

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», κατέχοντας την Προεδρία του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (ΕΑΝ) διοργανώνει το 4ο Διεθνές Συνέδριο του Δικτύου με τον τίτλο:«Ο Σχολικός Εκφοβισμός έξω από τις Σχολικές Τάξεις: Νέες Θεωρίες και Στρατηγικές Πρόληψης»

22 Σεπτεμβρίου 2017, Città di Castello, Ιταλία

#EANconf17

3a453b8c8f5043f8b7873ee16efa8a95deltio 20 09 2017 01

Αθήνα/Città di Castello, 20 Σεπτεμβρίου 2017


Το 4ο Διεθνές Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (ΕΑΝ) διοργανώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη Città di Castello της κεντρικής Ιταλίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον ιταλικό Οργανισμό «Centro Studi Villa Montesca», μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου.

Στο συνέδριο με τίτλο «Ο Σχολικός Εκφοβισμός έξω από τις Σχολικές Τάξεις: Νέες Θεωρίες και Στρατηγικές Πρόληψης» θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των Οργανισμών-μελών του Δικτύου από όλη την Ευρώπη, κρατικοί αξιωματούχοι από την Ιταλία, μέλη της επιστημονικής κοινότητας, μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι των τοπικών και περιφερειακών αρχών και επαγγελματίες στο πεδίο της παιδικής προστασίας και των δικαιωμάτων των παιδιών.


Στόχος του συνεδρίου είναι να εστιάσει στις νέες μορφές του σχολικού εκφοβισμού που λαμβάνουν χώρα έξω από τις σχολικές τάξεις, από τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό μέχρι τη ρητορική μίσους, σε υπάρχοντα εργαλεία πρόληψης και παρέμβασης, σε προγράμματα πρόληψης και αντιμετώπισης του bullying, νομικά εργαλεία και μέτρα, να αναδείξει τις τραγικές συνέπειες για τα παιδιά και τους νέους και την ανάγκη μιας κοινής στρατηγικής αντιμετώπισης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.


Άμεση προτεραιότητα του Δικτύου το επόμενο διάστημα, η οποία και θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, είναι η θωράκιση της σχολικής κοινότητας μέσα από την ανάπτυξη ενός εργαλείου πιστοποίησης κατά του σχολικού εκφοβισμού. Το εργαλείο αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στα μέλη της σχολικής κοινότητας να αντιμετωπίσουν κατάλληλα φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού.


Κεντρικός ομιλητής του Συνεδρίου θα είναι ο Επίτιμος Καθηγητής στο Τμήμα Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και Επίτιμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου, Peter Smith, ο οποίος και θα παρουσιάσει εργαλεία ανάλυσης και συλλογής δεδομένων γύρω από το σοβαρό φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού που χρησιμοποιούνται σε διάφορες χώρες.


Στη διάρκεια του συνεδρίου θα συζητηθούν και αναλυθούν, επίσης, μια σειρά από θεματικές που αγγίζουν τις νέες μορφές του σχολικού εκφοβισμού και ενδοσχολικής βίας, ενώ οι ομιλητές θα εστιάσουν σε ζητήματα, όπως είναι τα νομικά και δικονομικά εργαλεία, τα εργαλεία πρόληψης και παρέμβασης και η ανάγκη για την από κοινού εφαρμογή πιστοποιημένων διαδικασιών αντιμετώπισης εντός του σχολικού περιβάλλοντος. Μία ημέρα πριν το συνέδριο, στις 21 Σεπτεμβρίου θα προηγηθούν οι ετήσιες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου ΕΑΝ.


Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (ΕΑΝ) δημιουργήθηκε το 2014 στην Αθήνα με πρωτοβουλία του ελληνικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο του ομώνυμου έργου που υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση του προγράμματος DAPHNE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Το Δίκτυο εδρεύει στις Βρυξέλλες και απαρτίζεται αυτή τη στιγμή από 19 μέλη-οργανισμούς από 15 κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (από την Ελλάδα, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, την Εσθονία, την Κροατία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Μάλτα, την Ολλανδία, τη Ρουμανία, την Ισπανία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο).


Ανάμεσα στους βασικούς στόχους του Δικτύου είναι ο συντονισμός των δράσεων κατά του σχολικού εκφοβισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η προώθηση ευρωπαϊκής στρατηγικής και πολιτικής για την αντιμετώπιση του φαινομένου, όπως και η ευαισθητοποίηση του κοινού, των παιδιών, των γονέων και των εκπαιδευτικών.


Μάθετε περισσότερα για το Δίκτυο, τις δράσεις και τις προτάσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΑΝ www.antibullying.eu

Δείτε την αναλυτική ατζέντα και τους ομιλητές του συνεδρίου στην ιστοσελίδαhttp://www.montesca.eu/ean/

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 13:14
 
263.724 άτομα ανέδειξαν την 82η ΔΕΘ ως την καλύτερη της δεκαετίας
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 19:15

263.724 άτομα ανέδειξαν την 82η ΔΕΘ ως την καλύτερη της δεκαετίας

resized Συναυλία Σάκη Ρουβά

Υπερέβησαν τους 260.000 οι επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ, που ολοκληρώθηκε χθες, ανανεώνοντας το «ραντεβού» με τους φίλους της για τον Σεπτέμβριο του 2018.

resized Συναυλία Σάκη Ρουβά 2

 

resized Συναυλία Σάκη Ρουβά 3

Η «αυλαία» της 82ης ΔΕΘ έπεσε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, καθώς η συναυλία του Σάκη Ρουβά, που ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και στους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμο κάθε ηλικίας καταγράφοντας ρεκόρ προσέλευσης.

resized 82TIF-1

Ειδικότερα, 263.724 άτομα, έναντι 210.081 πέρσι, πέρασαν τις πύλες της έκθεσης από τις 9-17 Σεπτεμβρίου και επισκέφτηκαν την μεγαλύτερη ΔΕΘ της τελευταίας δεκαετίας.

resized 82TIF-2

Η τεράστια προσέλευση επισκεπτών συνδυάστηκε με τους 1.500 εκθέτες και την μεγάλη επιτυχία της συμμετοχής της Κίνας, η οποία με 167 εκθεσιακές συμμετοχές και με πάνω από 400 άτομα επίσημη αποστολή, έθεσε νέα δεδομένα για τον θεσμό της Τιμώμενης Χώρας.

resized 82TIF-3

Ο έντονος επιχειρηματικός χαρακτήρας και η ενίσχυση της διεθνοποίησης αποτέλεσαν κυρίαρχα στοιχεία της «προσωπικότητας» της 82ης ΔΕΘ.

Οι επιμέρους ενότητες της έκθεσης κάλυψαν ένα ευρύ πεδίο ενδιαφερόντων, από την εκπαίδευση, την αυτοκίνηση, την ενέργεια μέχρι την ομορφιά, την γαστρονομία και το e-gaming με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.

resized 82TIF-4

Η 82η ΔΕΘ φέτος στήριξε έμπρακτα το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ενισχύοντας το έργο του, ώστε να μην κινδυνεύσει κανένας άνθρωπος, κανένα παιδί, μη μπορώντας να βρει συμβατό μόσχευμα.

Η Τιμώμενη Χώρα της 83ης ΔΕΘ του 2018 θα είναι οι ΗΠΑ, για την οποία ήδη έχουν καθοριστεί οι προϋποθέσεις μίας πολύ πετυχημένης συμμετοχής.

resized 82TIF-5

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΔΕΘ-Helexpo ευχαριστούν θερμά τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει στην έκθεση, η οποία παρουσιάζει ανοδική πορεία κάθε χρόνο και θέτει τις πιο στέρεες βάσεις ανάπτυξης του εθνικού εκθεσιακού φορέα.

resized 82TIF-6

Την 82η ΔΕΘ στήριξε πλειάδα χορηγών και συνεργατών:

Η QATAR, Επίσημος Αερομεταφορέας της 82ης ΔΕΘ, η ΔΕΗ, η Εθνική Τράπεζα, η Γιαννίρης ΑΕ, με τα Peugeot τα Επίσημα Αυτοκίνητα της 82ης ΔΕΘ, η Nestle Ελλάς, η Μαλαματίνα, χορηγός των συναυλιών, η εταιρεία «Λιμουζίνες Greece Vips», Χορηγός Μετακινήσεων των συναυλιών, τα ξενοδοχεία Μediterranean & Grand Hotel Palace του Ομίλου Luxury Hotels, Επίσημα Ξενοδοχεία των συναυλιών, η εταιρεία Σαμιωτάκης, χορηγός catering των συναυλιών, οι Singular Logic, MLS και Icap και οι Χορηγοί Επικοινωνίας. 

resized 82TIF-7

 
Κοσμοπλημμύρα στην 82η ΔΕΘ που ολοκληρώνεται σήμερα.
News - ΣΕΜ - ΕΚΘ - ΣΥΝ
Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017 12:36

Κοσμοπλημμύρα στην 82η ΔΕΘ που ολοκληρώνεται σήμερα.

resized Ο Σάκης Ρουβάς στην 82η ΔΕΘ

 

Η μεγαλύτερη έκθεση της τελευταίας δεκαετίας, η 82η ΔΕΘ, σας καλεί σήμερα στην τελευταία ημέρα της λειτουργίας της για να βιώσετε από κοντά το πιο ξεχωριστό εκθεσιακό πολυγεγονός, που προσελκύει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά.

resized MAD Color Youth

Χθες η σκηνή των music events της 82ης ΔΕΘ γέμισε νιάτα, χρώμα και ξέφρενη μουσική με το πάρτι του MAD Color Youth, με «πρωταγωνιστές» εκατοντάδες λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα και UV Lights, ενώ στα decks ήταν μερικοί από τους πιο δημοφιλείς rappers και djs της χώρας.

resized MAD Color Youth2

Σήμερα τα music events κορυφώνονται με τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή τους. Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με τη συναυλία του θα στείλει για ακόμα μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν τα music events με το εισιτήριο εισόδου στην 82η ΔΕΘ.

resized Ο Σάκης Ρουβάς στο περίπτερο του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε χθες το απόγευμα στην 82η ΔΕΘ και στο περίπτερο 15 του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

Εκτός από τα music events συνεχίζονται και σήμερα οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, όπως και όλα τα θεματικά αφιερώματα της.

resized TIF82-1

Από τις 11:00-14:00 ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα «Πρώτες Βοήθειες Ατυχημάτων Ηλεκτρολόγων» (Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»).

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας από τις 14:30-16:30 (στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός») διοργανώνει ειδική ενεργειακή διαδραστική εκδήλωση για τους μαθητές. Σκοπός να ενημερωθούν και να αποκτήσουν ενεργειακή συνείδηση οι σημερινοί μαθητές-καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας.

Το επετειακό 50ο Ράλλυ ΔΕΘ ρίχνει και εκείνο σήμερα την «αυλαία» του και στις 17:00 στη Νότια Πύλη της έκθεσης θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Με επίκεντρο τα παιδιά είναι και η εκδήλωση του EduACT από τις 20:00–21:00 (περίπτερο 14) με θέμα «Προσεγγίζοντας τη ρομποτική μέσα από το παιχνίδι. Γίνε κι εσύ προπονητής στο μεγαλύτερο διαγωνισμό έρευνας και ρομποτικής, FLL!». Το θεματικό αφιέρωμα Akademia φιλοξενεί σήμερα και πολλές άλλες δράσεις του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

resized TIF82-2

Εντυπωσιακό θέαμα θα προσφέρουν από τις 19:30-20:30 οι ξιφομάχοι του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας (στο πάρκο του κτιρίου διοίκησης), ενώ ο Κινέζικος χορός του Λιονταριού θα παρουσιαστεί μέσα στους χώρους της έκθεσης από την ομάδα shao lin kung fu τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.

Το ωράριο της 82ης ΔΕΘ σήμερα είναι 10:00 με 22:00.

Την 82η ΔΕΘ στηρίζει πλειάδα χορηγών και συνεργατών:

Η QATAR, Επίσημος Αερομεταφορέας της 82ης ΔΕΘ, η ΔΕΗ, η Εθνική Τράπεζα, η Γιαννίρης ΑΕ, με τα Peugeot να είναι τα Επίσημα Αυτοκίνητα της 82ης ΔΕΘ, η Nestle Ελλάς, η Μαλαματίνα, χορηγός των συναυλιών, η εταιρεία «Λιμουζίνες Greece Vips», Χορηγός Μετακινήσεων των συναυλιών, τα ξενοδοχεία Μediterranean & Grand Hotel Palace του Ομίλου Luxury Hotels, Επίσημα Ξενοδοχεία των συναυλιών, η εταιρεία Σαμιωτάκης, χορηγός catering των συναυλιών, οι Singular Logic, MLS και Icap και οι Χορηγοί Επικοινωνίας.

 


Σελίδα 1 από 26

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ερωτευμένη και πάλι η Halle Berry
Ερωτευμένη και πάλι η Halle Berry
Ερωτευμένη και πάλι η Halle Berry Η γοητευτική ηθοποιός Halle Berry είναι και πάλι ευτυχισμένη, καθώς μετά το διαζύγιο της με τον ...

Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Μια μαγική βραδιά έζησαν ...