ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


Δήμος Γλυφάδας - Διανομή τροφίμων μέσω κοινωνικού παντοπωλείου
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 11:54

Δήμος Γλυφάδας - Διανομή τροφίμων μέσω κοινωνικού παντοπωλείου

 resized pantopoleio-I

 

Περίπου είκοσι τόνους από τρόφιμα, αλλά και λαμπάδες και άλλα δώρα μοίρασε ο Δήμος Γλυφάδας στους άπορους και φτωχούς συμπολίτες μας, εν όψει των άγιων ημερών του Πάσχα. Η διανομή των τροφίμων πραγματοποιήθηκε από τη Μεγάλη Δευτέρα ως και τη Μεγάλη Πέμπτη από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας, στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών.

 resized pantopoleio-II

Ειδικότερα, στο Δήμο Γλυφάδας λειτουργεί ένα δίκτυο κοινωνικών δομών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό μαγειρείο (συσσίτιο) και κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο. Στις δομές αυτές είναι εγγεγραμμένες συνολικά 855 οικογένειες που αριθμούν περίπου 2000 μέλη. Πρόκειται κυρίως για συμπολίτες μας που λόγω της οικονομικής κρίσης βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

 resized pantopoleio-III

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τετραημέρου (10-13 Απριλίου), ο Δήμος Γλυφάδας, μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου, διένειμε στους δικαιούχους πολίτες τα ακόλουθα:

 

1980 κιλά αρνί

3750 κιλά πατάτες

1100 λίτρα ελαιόλαδο

2250 τεμάχια ζυμαρικά

1500 τεμάχια όσπρια

1500 τεμάχια ρύζι

900 τεμάχια ζάχαρη

900 τεμάχια αλεύρι

1600 τεμάχια γάλα

2450 τεμάχια ντοματοπελτέ

2450 κονσέρβες

600 κουτιά δημητριακά

200 τεμάχια γλυκίσματα

400 λαμπάδες & πασχαλινά αυγά

 resized pantopoleio-IV

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που συνεισέφεραν ώστε να συγκεντρωθούν τα αγαθά που διανεμήθηκαν, αλλά και τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές του Δήμου για την μεθοδική και συστηματική δουλειά τους. «Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας και να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη, ειδικά τις άγιες τούτες ημέρες», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.

 

«Απλώνουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας πάνω από την πόλη μας και καθημερινά, με τη βοήθεια των εργαζομένων και των εθελοντών, το ενισχύουμε και το επεκτείνουμε», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστασία Αργυροπούλου, που ευχαρίστησε όλους όσους προσέφεραν προϊόντα στο κοινωνικό παντοπωλείο, που είναι οι ακόλουθοι:

 

MINERVA MARINE INC

MARINE TRUST LTD

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΓΚΑ

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ

SUPERMARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

MEAT THE BUTCHER IKE

ΖΙΑΠΑΣ ΑΡΤΟΠΕΙΟ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

Ok! ANYTIME MARKETS A.E.

ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.

SUPERMARKET ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΕΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΓΑ Α.Ε.

ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ «Ο Τάσος»

ΕΤΑΙΡΕΙΑ COCA COLA 3E

ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΝΗΡΗΪΔΕΣ

NEW CULT

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»

ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΤΟ ΑΡΓΕΝΟΝ»

HOLY SPIRIT

ΛΙΛΟΣΠΙΤΟ ΒΡΕΦ.ΣΤΑΘΜΟΣ

ROTARACT CLUB ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στην περιοχή Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 19:48

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας
του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού"
στην περιοχή Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά.

 
 

unnamedχμ

Σε μία όμορφη και χαρούμενη τελετή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 στην περιοχή Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά.

resized 4

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. κ. Γιάννης Μασούτης, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, της Εισαγγελίας Ανηλίκων αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σημαντική ήταν και η παρουσία πολιτιστικών συλλόγων και ανθρώπων της περιοχής, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και καλωσόρισαν θερμά την οικογένεια του Χαμόγελου στον τόπο τους.

resized 20170406 115302

Ο αγιασμός τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννη, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην ανακατασκευή του οικήματος και τόνισε πως οι άνθρωποι αυτοί δεν έφτιαξαν απλώς ένα σπίτι αλλά έβαλαν "πινελιές ψυχής". Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Διευθυντής Marketing της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. κ. Σταμάτης Δαυίδ, ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρίας Henkel κ. Γεώργιος Φραγκισκάκης και ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης.

resized 20170406 115957

Τα παιδιά του οργανισμού παρέδωσαν συμβολικά ευχαριστήρια δώρα στον κ. Γιάννη Μασούτη της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., στον εκπρόσωπο της Henkel κ. Γεώργιο Φραγκισκάκη και στο Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Καραγιάννη. Στη συνέχεια έκοψαν την κορδέλα της εξοχικής τους κατοικίας μαζί με τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της ανακατασκευής.

resized 20170406 122938

Το συγκεκριμένο οίκημα αποτελεί δωρεά της Στυλιανής Μουρατίδου και µέσω της ευγενικής χορηγίας της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. και της πολύτιμης υποστήριξης της εταιρείας Henkel και του Δήμου Λαγκαδά ανακαινίστηκε, εξοπλίστηκε και διαμορφώθηκε πλήρως σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, όπου τα παιδιά θα περνούν ευχάριστες στιγμές. Ωστόσο, το σπίτι ολοκληρώθηκε χάρη στη συμμετοχή και άλλων εταιρειών και ιδιωτών, οι οποίοι συνέβαλαν προσφέροντας δωρεάν είδη και υπηρεσίες.

resized 20170406 171009

resized IMG 20170406 091322resized IMG 20170406 123644
 
 

Χορηγός Ανακατασκευής Σπιτιού:          

Email Image
 

Υποστηρικτές

Email Image
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 09:13
 
O Γιώργος Καπουτζίδης θα τρέξει και θα παρουσιάσει το No Finish Line της Αθήνας!
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 11:46

O Γιώργος Καπουτζίδης θα τρέξει και θα παρουσιάσει το No Finish Line της Αθήνας!
resized kapou3

Την εγγραφή του στο No Finish Line της Αθήνας έκανε ο σπουδαίος ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης που συνεισφέρει και αυτός στον ιερό σκοπό της ενίσχυσης της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί», καθώς τα χρήματα από τον αγώνα θα πάνε στα άπορα παιδιά.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης που στηρίζει το No Finish Line της Αθήνας, δεν θα τρέξει μόνο αλλά και θα παρουσιάσει τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα που θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τις 26 έως τις 30 Απριλίου σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της πρωτεύουσας, το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) , γεγονός που αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τον κόσμο που θα σχεδιάζει να παρακολουθήσει τον αγώνα.
Επί πέντε ημέρες, το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με τη διεξαγωγή του No Finish Line αλλά και άλλων παράλληλων εκδηλώσεων, αναμένεται να μεταβληθεί στο πιο δημοφιλή προορισμό της Αθήνας, καθώς χιλιάδες πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενθαρρύνουν τους δρομείς, να ψυχαγωγηθούν, ακόμα και να γνωρίσουν ενδεχομένως για πρώτη φορά το ΚΠΙΣΝ που ειδικά για εκείνες τις ημέρες θα έχει φορέσει τα καλά του.

resized kapou1
Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο No Finish Line Athens μπορούν να το κάνουν για ατομική συμμετοχή στη διεύθυνση
http://hermes-events.org/view/

event=27  ή στα κέντρα εγγραφών στα πολυκαταστήματα attica και στο ΚΠΙΣΝ (Δευτέρα– Παρασκευή, 11:00 – 19:00 Σάββατο, 12:00 – 17:00)
Υπάρχουν και οι ομαδικές εγγραφές και για δημιουργία ομάδας, θα πρέπει να αποσταλεί γραπτό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 90 ωρών είναι πέντε (5) ευρώ και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να συμμετέχει στον αγώνα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, όσες φορές επιθυμεί και για τις πέντε (5) ημέρες του αγώνα. Τα παιδιά έως 6 δεν πληρώνουν συμμετοχή, τα παιδιά από 7-12 δίνουν 3 ευρώ.

resized kapou2
Ο αγώνας των 24 ωρών!
Παράλληλα με τον αγώνα των 90 ωρών, γίνεται και ο αγώνας των 24 ωρών με αγωνιστικό χαρακτήρα. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 12μμ και ημέρα λήξης την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 12μμ.
Δικαίωμα συμμετοχής στον 24ωρο αγώνα έχουν μόνο όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος ηλικίας και έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες επιβεβαιωθούν έως την Παρασκευή 21 Απριλίου. Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα ο οποίος είναι ανεξάρτητος από τον 90ωρο αγώνα, είναι δέκα (10) ευρώ και ήδη οι συμμετοχές είναι κοντά στο κλείσιμο καθώς έχουν μείνει ελάχιστες θέσεις!
Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Μεγάλοι Xορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος. Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .
Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2 και Μελωδία, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr.  Υποστηρικτές είναι το Metropolitan Hospital, τα super market Lidl και οι εταιρείες Καυκάς και Χαϊδεμένος.

resized kapou4
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com  και τα Social Media:
https://www.facebook.com/No-Fi

nish-Line-Athens-9836578683614

37
https://twitter.com/NFLAthens
https://www.instagram.com/nfla

thens

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 11:49
 
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ_Ιγνάτιος ΚαΪτεζίδης: Πρεσβευτής της διεθνούς καμπάνιας «Όλοι κερδίζουν» που μοιράζει δωρεάν ειδικές μπάλες ποδοσφαίρου στα τυφλά παιδιά.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 09:31

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ_Ιγνάτιος ΚαΪτεζίδης: Πρεσβευτής της διεθνούς καμπάνιας «Όλοι κερδίζουν» που μοιράζει δωρεάν ειδικές μπάλες ποδοσφαίρου στα τυφλά παιδιά.

flyerFinalCOSMOSgr

 

Πρεσβευτής του καινοτόμου προγράμματος «Youthorama» που περιλαμβάνει δράσεις ανοιχτές για την ευρωπαϊκή νεολαία και της διεθνούς καμπάνιας «Όλοι κερδίζουν» στο πλαίσιο της οποίας θα μοιραστούν δωρεάν –για πρώτη φορά παγκοσμίως- πρότυπες μπάλες ποδοσφαίρου σε τυφλά παιδιά, ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

 

Οι δράσεις του «Youthorama» θα κορυφωθούν την περίοδο του Πάσχα 2017 και εντάσσονται στο ετήσιο σχέδιο Erasmus+ Αθλητισμός που περιλαμβάνει τη σύμπραξη εταίρων από Potenza Ιταλίας, Βαρκελώνη Ισπανίας και με δικαιούχο φορέα το Όραμα Νέων Youthorama. Στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης για τα παιδιά που έχουν προβλήματα όρασης θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις σε όλες τις χώρες προώθησης της διεθνούς καμπάνιας «Όλοι κερδίζουν» (εκτός από την Ελλάδα συμμετέχουν: Ιταλία, Ισπανία, Κροατία, Λετονία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Τουρκία) ενώ θα δημιουργηθεί για πρώτη φορά παγκοσμίως, πρότυπη μπάλα ποδοσφαίρου τυφλών για παιδιά.

 

Οι μπάλες είναι ειδικά κατασκευασμένες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από παιδιά με προβλήματα όρασης και εκπέμπουν ειδικό ηχητικό σήμα. Θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια καινοτόμου εκπαιδευτικού εργαλείου σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ενώ θα μοιραστούν δωρεάν σε τυφλά παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

 

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από το Πρόγραμμα ErasmusSport ενώ το υπόλοιπο 20% θα συγχρηματοδοτηθεί από διεθνή ιδρύματα όπως το Save the Dream αλλά και ιδιωτικούς φορείς.

 

«Πρόκειται για μία σπουδαία προσπάθεια με ανθρωπιστικό χαρακτήρα και ευαισθησία προς τα παιδιά με προβλήματα όρασης. Κατά τη διάρκεια συνάντησής μου με τον πρόεδρο του Οράματος Νέων «Youthorama», Παγκόσμιο Υπεύθυνο Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Τυφλών, Ηλία Μάστορα, ενημερώθηκα για τις λεπτομέρειες του προγράμματος και αποδέχθηκα την πρότασή του ο δήμος μας να γίνει υποστηρικτής της ιδέας κι εγώ ο ίδιος να συμμετέχω ως πρεσβευτής σε όλες τις δράσεις. Έχουμε χρέος να στηρίζουμε αυτά τα παιδιά γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή. Όταν προσπαθούν «Όλοι κερδίζουν» και με την προσπάθεια τους μας εμπνέουν και μας δίνουν λαμπρό παράδειγμα ελπίδας και αγωνιστικότητας» δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

 

Να σημειωθεί ότι το ποδόσφαιρο τυφλών είναι παραολυμπιακό ομαδικό άθλημα, ιδανικό για την ένταξη των ατόμων με ολική τύφλωση καθώς η κάθε ομάδα αποτελείται από τυφλούς ποδοσφαιριστές και βλέποντες τερματοφύλακες. Όπως εξήγησε ο κ. Μάστορας «η διεθνής καμπάνια “Όλοι κερδίζουν” εστιάζει στη δημιουργία μοναδικής σε παγκόσμιο επίπεδο, μπάλας ποδοσφαίρου τυφλών για παιδιά. Η νέα μπάλα αποτελεί εργαλείο μη τυπικής εκπαίδευσης στην τυπική εκπαίδευση, με στόχο την ένταξη φορώντας τα γυαλιά της διαφορετικότητας».

 

Ηλίας Μάστορας, από το 1999 είναι προπονητής σκάκι στον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη, συγγραφέας του παιδικού παραμυθιού "Βέρα, η μαγική Σκακιέρα" ενώ είναι πρόεδρος στο Όραμα Νέων Youthorama που ιδρύθηκε το 2003. Επίσης ασχολείται από το 1996 με το ποδόσφαιρο τυφλών και τα τελευταία χρόνια είναι Παγκόσμιος Υπεύθυνος Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Τυφλών, διαιτητεύοντας στο παρελθόν τον τελικό στην Αθήνα 2004 και Πεκίνο 2016 ενώ συμμετείχε ως Υπεύθυνος Διαιτησίας στο Ρίο 2016.

 

Να σημειωθεί επίσης ότι το Όραμα Νέων Youthorama  θα υλοποιήσει δράσεις ανοικτές για όλους του νέους, την περίοδο του Πάσχα 2017, που θα έχουν τον χαρακτήρα πολλαπλασιαστικών δράσεων εγκεκριμένων Ευρωπαϊκών σχεδίων Erasmus+ όπως:

 

  • Ανταλλαγή νέων από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λατσιών Κύπρου

  • σεμινάριο δημιουργίας συμπράξεων νεανικών φορέων που στοχεύουν στην ένταξη νέων με λιγότερες ευκαιρίες  από Ιταλία, Ισπανία, Κροατία, Λετονία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Τουρκία, με την υποστήριξη του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

 

Στο πλαίσιο αυτό θα φιλοξενηθούν οι εταίροι από Ιταλία και Βαρκελώνη Ισπανίας για την υλοποίηση δράσεων προώθησης της καινοτόμας μπάλας ποδοσφαίρου τυφλών για παιδιά, που θα πραγματοποιηθούν στο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία (18/4/2017 στις 17.00), αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη.

 

Ο Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη είναι υποστηρικτής των δράσεων ενώ ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης θα είναι ο πρεσβευτής του Προγράμματος ως αναγνωρίσιμο δημόσιο πρόσωπο μαζί με τον Στράτο Χατζηαποστολίδη, μέλος της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε την 4η Παραολυμπιακή θέση – Αθήνα 2004 Ποδόσφαιρο Τυφλών.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του φορέα www.youthorama.gr .

 

 

 

 
"Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης" στον 11ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Δήμου Περιστερίου
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Σάββατο, 08 Απρίλιος 2017 17:03

"Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης" στον 11ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Δήμου Περιστερίου

resized SAM 3172 Large

Ο 11ος Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Περιστερίου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία "Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης" την Τετάρτη 5 Απριλίου στον υπέροχο χώρο του στην περιοχή της Τσαλαβούτα!

resized SAM 3154 Large 1

Γονείς και φίλοι επισκέφτηκαν το σταθμό, προκειμένου να αγοράσουν για τους αγαπημένους τους χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με πολύ αγάπη από όλο το προσωπικό.

Τα παιδιά βοήθησαν τους γονείς τους να διαλέξουν δώρα, κεράστηκαν γλυκές και αλμυρές γεύσεις και διασκέδασαν στην αυλή.

resized SAM 3166 Large

Στο παζάρι παρευρέθησαν η Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου Ξένη Κορόγιαννη, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης, η διευθύντρια των παιδικών σταθμών Βασιλική Διονυσοπούλου και παιδαγωγοί των παιδικών σταθμών της πόλης μας.

resized SAM 3180 Large

Ο κα Κορόγιαννη ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους και συνέδραμαν στο φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν για να ανθίσουν πολλά χαμόγελα σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

resized SAM 3186 Large

Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του βρεφονηπιακού σταθμού για την υπευθυνότητα και την προθυμία τους, την κα Βασιλάκη Βασιλική, την κα. Διονυσοπούλου Ανδριάνα, την κα. Δούβρη Μαρία, την κα Κορδαλή Μαρία, την κα Σκούρτη Σταματία, την κα Τσάση Γεωργία, καθώς επίσης και την κα Ξεκάρφωτου Μαρία, την κα Αρδούνη Γεωργία, την κα Κάμαρουτς Μιχαέλα και τον κο Δράμαλη Πασχάλη.

resized SAM 3209 Large

resized SAM 3198 Large

 


Σελίδα 10 από 426
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες.
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες.
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες. Στις 28 Ιουνίου, Οι μουσικές της Κρήτης θα κατακτήσουν ...

Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα,  Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία. Ο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση