ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


To video μήνυμα του Γιώργου Καπουτζίδη για το No Finish Line της Αθήνας!
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 13:54

To video μήνυμα του Γιώργου Καπουτζίδη για το No Finish Line της Αθήνας!

NFLATHENSposter-2

Την υπογραφή του εξαιρετικού ηθοποιού και σεναριογράφου Γιώργου Καπουτζίδη, έχει το video μήνυμα για το No Finish Line της Αθήνας, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που θα παρουσιάσει αλλά και θα τρέξει στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου, ο οποίος θα γίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα, από τις 26 – 30 Απριλίου στο εντυπωσιακό Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) , καλεί τον κόσμο να τρέξει και να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Στο video o Γιώργος Καπουτζίδης λέει: «No Finish Line, τώρα και στην Αθήνα, από 26 έως 30 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τρέχουμε, περπατάμε και προσφέρουμε, σε έναν αγώνα, χωρίς περιορισμό.

Ενας αγώνας, χωρίς τερματισμό, Μαζί για το Παιδί, που μας έχει ανάγκη! Θα είμαστε όλοι εκεί, γιατί το κάθε βήμα... μετράει. Δηλώσεις συμμετοχής, στο nflathens.com και στη γραμματεία εγγραφών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!»

Δείτε εδώ το video

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/videos/1400126573381229/

 

Μέχρι τις 22 Απριλίου οι εγγραφές

 

Λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος δόθηκε ολιγοήμερη παράταση στις εγγραφές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τις λίγες θέσεις που έχουν απομείνει, ως το Σάββατο 22 Απριλίου, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://hermes-events.org/view/event=27 είτε στα κέντρα εγγραφών στα πολυκαταστήματα attica, στο City Link και στο Golden Hall καθώς και στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Δευτέρα– Παρασκευή, 11:00 – 19:00 Σάββατο, 12:00 – 17:00).

 

Επειδή πλέον είναι ληξιπρόθεσμες οι εγγραφές, δεν θα υπάρχει τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα, στον αριθμό bib. Ωστόσο, όλοι θα συνεισφέρουν στον κοινό σκοπό, που είναι η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία θα προσφέρει τα έσοδα του αγώνα, στα άπορα παιδιά.

 

Ελάχιστες είναι και οι θέσεις για τις ομαδικές εγγραφές και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν γραπτό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: m Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Προθεσμία ως το Σάββατο 22 Απριλίου έχουν και όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα των24 ωρών που γίνεται παράλληλα με τον αγώνα των 90 ωρών και έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 12μμ και ημέρα λήξης την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 12μμ.

 

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 90 ωρών είναι πέντε (5) ευρώ και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να συμμετέχει στον αγώνα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, όσες φορές επιθυμεί και για τις πέντε (5) ημέρες του αγώνα. Τα παιδιά έως 6 δεν πληρώνουν συμμετοχή, τα παιδιά από 7-12 δίνουν 3 ευρώ. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα των 24 ωρών είναι δέκα (10) ευρώ.

 

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ ΜεγάλοιXορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος. Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

 

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοίAthens DJ 95,2 και Μελωδία, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr. Υποστηρικτές είναι το Metropolitan Hospital, τα super market Lidl και οι εταιρείες Καυκάς και Χαϊδεμένος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com και τα Social Media:

 

https://www.facebook.com/No-Finish-Line-Athens-983657868361437

 

https://twitter.com/NFLAthens

 

https://www.instagram.com/nflathens

 
Walk-For-Wishes, Ένας "μπλε" περίπατος για τις Eυχές! 28/4 @Thessaloniki
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 08:43

 

Walk for Wishes - World Wish Day 2017!
Ένας «μπλε» περίπατος μέχρι τις «μπλε» Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου!

Παρασκευή 28 Απριλίου, 7μ.μ.

 Αφετηρία: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Φορέστε κάτι Μπλε και ελάτε να περπατήσουμε μαζί με τον Οργανισμό Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στα βήματα της 1ης Ευχής, στις 28 Απριλίου!

Για όγδοη συνεχή χρονιά ο φιλανθρωπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής την Παρασκευή 28 Απριλίου μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στέλνει μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας με τον Περίπατο Ευχών, τον πιο φωτεινό περίπατο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. 

Σας προσκαλούμε να φορέσετε κάτι μπλε και να περπατήσουμε όλοι μαζί, στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που 37 χρόνια πριν, στις 29 Απριλίου 1980, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish”. 

Με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής στις 7:00μμ και τερματισμό στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, θα στείλουμε το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση Eυχών παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. 

Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, θα φωταγωγηθούν στα χρώματα του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) οι Ομπρέλεςτου  Ζογγολόπουλου και θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εορτασμού. 

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον Περίπατο Ευχών και βοηθήστε το Έργο του Οργανισμού: Τ: 2310523978. Εισφορά Συμμετοχής: 4€
Με την εισφορά συμμετοχής παραλαμβάνετε και το φωτιζόμενο Αστέρι του Οργανισμού. 
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ Ιγνάτιος ΚαΪτεζίδης: Πρεσβευτής της διεθνούς καμπάνιας. «Όλοι κερδίζουν» που μοιράζει δωρεάν ειδικές μπάλες ποδοσφαίρου στα τυφλά παιδιά.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 18 Απρίλιος 2017 09:50

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

 

Ιγνάτιος ΚαΪτεζίδης: Πρεσβευτής της διεθνούς καμπάνιας.

«Όλοι κερδίζουν» που μοιράζει δωρεάν ειδικές μπάλες ποδοσφαίρου στα τυφλά παιδιά.

flyerFinalCOSMOSgrβ

Πρεσβευτής του καινοτόμου προγράμματος «Youthorama» που περιλαμβάνει δράσεις ανοιχτές για την ευρωπαϊκή νεολαία και της διεθνούς καμπάνιας «Όλοι κερδίζουν» στο πλαίσιο της οποίας θα μοιραστούν δωρεάν –για πρώτη φορά παγκοσμίως- πρότυπες μπάλες ποδοσφαίρου σε τυφλά παιδιά, ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Οι δράσεις του «Youthorama» θα κορυφωθούν την περίοδο του Πάσχα 2017 και εντάσσονται στο ετήσιο σχέδιο Erasmus+ Αθλητισμός που περιλαμβάνει τη σύμπραξη εταίρων από Potenza Ιταλίας, Βαρκελώνη Ισπανίας και με δικαιούχο φορέα το Όραμα Νέων Youthorama. Στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης για τα παιδιά που έχουν προβλήματα όρασης θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις σε όλες τις χώρες προώθησης της διεθνούς καμπάνιας «Όλοι κερδίζουν» (εκτός από την Ελλάδα συμμετέχουν: Ιταλία, Ισπανία, Κροατία, Λετονία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Τουρκία) ενώ θα δημιουργηθεί για πρώτη φορά παγκοσμίως, πρότυπη μπάλα ποδοσφαίρου τυφλών για παιδιά.

Οι μπάλες είναι ειδικά κατασκευασμένες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από παιδιά με προβλήματα όρασης και εκπέμπουν ειδικό ηχητικό σήμα. Θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια καινοτόμου εκπαιδευτικού εργαλείου σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ενώ θα μοιραστούν δωρεάν σε τυφλά παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από το Πρόγραμμα ErasmusSport ενώ το υπόλοιπο 20% θα συγχρηματοδοτηθεί από διεθνή ιδρύματα αλλά και ιδιωτικούς φορείς. To Διεθνές Ίδρυμα Save the Dream ξεκίνησε μακροπρόθεσμη συνεργασία με το Youthorama στηρίζοντας τη συγκεκριμένη δράση αλλά και παρόμοιες κοινές εκδηλώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Πρόκειται για μία σπουδαία προσπάθεια με ανθρωπιστικό χαρακτήρα και ευαισθησία προς τα παιδιά με προβλήματα όρασης. Κατά τη διάρκεια συνάντησής μου με τον πρόεδρο του Οράματος Νέων «Youthorama», Παγκόσμιο Υπεύθυνο Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Τυφλών, Ηλία Μάστορα, ενημερώθηκα για τις λεπτομέρειες του προγράμματος και αποδέχθηκα την πρότασή του ο δήμος μας να γίνει υποστηρικτής της ιδέας κι εγώ ο ίδιος να συμμετέχω ως πρεσβευτής σε όλες τις δράσεις. Έχουμε χρέος να στηρίζουμε αυτά τα παιδιά γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή. Όταν προσπαθούν «Όλοι κερδίζουν» και με την προσπάθεια τους μας εμπνέουν και μας δίνουν λαμπρό παράδειγμα ελπίδας και αγωνιστικότητας» δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Να σημειωθεί ότι το ποδόσφαιρο τυφλών είναι παραολυμπιακό ομαδικό άθλημα, ιδανικό για την ένταξη των ατόμων με ολική τύφλωση καθώς η κάθε ομάδα αποτελείται από τυφλούς ποδοσφαιριστές και βλέποντες τερματοφύλακες. Όπως εξήγησε ο κ. Μάστορας «η διεθνής καμπάνια “Όλοι κερδίζουν” εστιάζει στη δημιουργία μοναδικής σε παγκόσμιο επίπεδο, μπάλας ποδοσφαίρου τυφλών για παιδιά. Η νέα μπάλα αποτελεί εργαλείο μη τυπικής εκπαίδευσης στην τυπική εκπαίδευση, με στόχο την ένταξη φορώντας τα γυαλιά της διαφορετικότητας».

Ηλίας Μάστορας, από το 1999 είναι προπονητής σκάκι στον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη, συγγραφέας του παιδικού παραμυθιού "Βέρα, η μαγική Σκακιέρα" ενώ είναι πρόεδρος στο Όραμα Νέων Youthorama που ιδρύθηκε το 2003. Επίσης ασχολείται από το 1996 με το ποδόσφαιρο τυφλών και τα τελευταία χρόνια είναι Παγκόσμιος Υπεύθυνος Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Τυφλών, διαιτητεύοντας στο παρελθόν τον τελικό στην Αθήνα 2004 και Πεκίνο 2016 ενώ συμμετείχε ως Υπεύθυνος Διαιτησίας στο Ρίο 2016.

Να σημειωθεί επίσης ότι το Όραμα Νέων Youthorama  θα υλοποιήσει δράσεις ανοικτές για όλους του νέους, την περίοδο του Πάσχα 2017, που θα έχουν τον χαρακτήρα πολλαπλασιαστικών δράσεων εγκεκριμένων Ευρωπαϊκών σχεδίων Erasmus+ όπως:

  • Ανταλλαγή νέων από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λατσιών Κύπρου

  • σεμινάριο δημιουργίας συμπράξεων νεανικών φορέων που στοχεύουν στην ένταξη νέων με λιγότερες ευκαιρίες  από Ιταλία, Ισπανία, Κροατία, Λετονία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Τουρκία, με την υποστήριξη του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Στο πλαίσιο αυτό θα φιλοξενηθούν οι εταίροι από Ιταλία και Βαρκελώνη Ισπανίας για την υλοποίηση δράσεων προώθησης της καινοτόμας μπάλας ποδοσφαίρου τυφλών για παιδιά, που θα πραγματοποιηθούν στο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία (18/4/2017 στις 17.00), αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη.

Ο Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη είναι υποστηρικτής των δράσεων ενώ ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης θα είναι ο πρεσβευτής του Προγράμματος ως αναγνωρίσιμο δημόσιο πρόσωπο μαζί με τον Στράτο Χατζηαποστολίδη, μέλος της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε την 4η Παραολυμπιακή θέση – Αθήνα 2004 Ποδόσφαιρο Τυφλών.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του φορέα www.youthorama.gr .

 
Δήμος Αγ. Δημητρίου_Στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και αυτό το Πάσχα
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 16:04

Δήμος Αγ. Δημητρίου_Στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και αυτό το Πάσχα.

resized ky pasxa 2017 01

Εν όψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και εθελοντριών, που κάλυψαν επαρκώς την έλλειψη προσωπικού, στήριξε έμπρακτα όλους τους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών, με κεντρικό μήνυμα «Και αυτό το Πάσχα κανένας συμπολίτης μας μόνος του!» 
Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, κατά την οποία ξεκίνησαν διάφορες διανομές, δόθηκαν συνολικά σε οικογένειες ωφελούμενων της Κοινωνικής Υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες τους:

 150 ζευγάρια παιδικά παπούτσια, δωρεά της εταιρείας ΤΟΜS, μέσω της Οργάνωσης «Μαζί για το παιδί». 
 160 Δωροσακούλες που περιείχαν λαμπάδες, παιχνίδια και ρούχα που συγκεντρώθηκαν στη φετινή δράση «Γίνε κι εσύ Νονός» του ΣΚΑΙ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, αλλά και τρόφιμα.
• 160 μπάλες ποδοσφαίρου, ευγενική προσφορά της Ελληνοαμερικάνας ακτιβίστριας Alexandra Christ.
• 150 κουπόνια αγοράς κρέατος, μια ευγενική προσφορά της επιχείρησης Αφοί Νασόπουλοι Α.Ε. και του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραγωγών «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ». 

resized 17884063 10209220390978612 7836600338771800490 n

Ακόμη, τα ΚΑΠΗ της πόλης του Αγ. Δημητρίου προσέφεραν το ποσό των 1200 € στο «ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες». Το ποσό αφορά στα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο bazaar.

resized ky pasxa 2017 03

Βασικός και πρωταρχικός στόχος της διοίκησης του Δήμου Αγ. Δημητρίου ήταν, είναι και θα είναι η ευημερία όλων των πολιτών και η διασφάλιση ενός μέλλοντος με δικαιοσύνη και ισότητα για όλες τις κοινωνικές ομάδες. Ειδικά για τις ευάλωτες, όπως αυτές των παιδιών και των γυναικών, των ανέργων, των απόρων, των ηλικιωμένων και μοναχικών ανθρώπων, των μεταναστών και των προσφύγων. Πρόκειται για ένα στόχο με προκλήσεις, που όμως ο Δήμος φροντίζει κάθε φορά με επιμονή και αφοσίωση να κατακτά.-

 

resized ky pasxa 2017 04

 

resized ky pasxa 2017 05

 
Κώστας Μπακογιάννης (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας): Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 13:04

Κώστας Μπακογιάννης (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας): Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ

 

ΑΦΙΣΑ ΜΠΑΣΚΕΤΒ

Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της Βουλής των Ελλήνων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Απριλίου και ώρα 19.00 στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας "Τάσος Καμπούρης". 

 

Την ομάδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προπονεί ο Βασίλης Μπρατσιάκας, προπονητής της Ομάδας Kymi BC - ΚΑΕ Κύμη SeaJets και συνθέτουν Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στελέχη της Περιφέρειας καθώς και παλαίμαχοι αθλητές.

 

Την Ομάδα της Βουλής των Ελλήνων στελεχώνουν Βουλευτές, στελέχη κομμάτων καθώς και παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες.

 

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό Σύλλογο «Άνθρωπος Ελπίδα Πολιτισμός» Α.με.Α.. Ο Σύλλογος είναι μέλος Της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γονέων, Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, του τοπικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νομού Εύβοιας και έχει ως σκοπό του τη μέριμνα ατόμων με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας.

 

(Τράπεζα "Alpha Bank": Αρ. λογ. 233002101103858 / IBAN GR 0140 2330 2330 0210 1103 858)

 


Σελίδα 9 από 426
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες.
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες.
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες. Στις 28 Ιουνίου, Οι μουσικές της Κρήτης θα κατακτήσουν ...

Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα,  Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία. Ο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση