ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Δ1 ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 10:48

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Δ1 ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ

 resized IMG 5827

 

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε σήμερα η εορταστική εκδήλωση στην κατάμεστη από μέλη αίθουσα του Δ1 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης, στα Καμίνια.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση   και είχε την χαρά να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές με τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλη την Ελλάδα, ενώ δεν έλειψαν τα εδέσματα και τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

 resized IMG 5786

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, τόνισε:

«Είναι χαρά για εμένα να έρχομαι στα Κέντρα Αγάπης γιατί δεν σας βλέπω συχνά, ίσως σε κάποια εκδρομή ή  στη γιορτή που κάνουμε πάντα μία ή δύο φορές τον χρόνο. Και είναι χαρά μου διότι θεωρώ ότι τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης είναι από τις δομές του Δήμου που λειτουργούν ικανοποιητικά. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, πάντα θα υπάρχουν, αλλά είμαστε εδώ για να παλεύουμε και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να τα επιλύουμε. Άλλα τα κερδίζουμε, άλλα καμιά φορά μας κερδίζουν. Πιστεύω ότι έχουν γίνει  πράγματα στα Κέντρα Αγάπης. Και στη μεγάλη γιορτή που κάνουμε κάθε χρόνο στο ΣΕΦ και θα ξανακάνουμε στις 26 Ιανουαρίου πάλι όλοι μαζί, και στις εκδρομές που διοργανώνουμε,  τα προγράμματα υλοποιούμε. Γίνεται προσπάθεια και θα εξακολουθήσει να γίνεται.

Προσπάθεια γίνεται γενικότερα για την πόλη. Εγώ,  παρά τα προβλήματα και της χώρας και της πόλης,  είμαι αισιόδοξος και ενόψει γιορτών πιστεύω πως οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Αυτό είναι το μήνυμα των Χριστουγέννων να έχουμε αισιοδοξία και ελπίδα.

Θεωρώ ότι η πόλη θα βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο και κατ επέκταση και τα Κέντρα Αγάπης θα βελτιώνονται και ως προς τις υπηρεσίες μας, τις παροχές προς εσάς, γιατί το αξίζετε. Θα βελτιώνουμε κάθε χρόνο τις υπηρεσίες στα Κέντρα Αγάπης, παρά το εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον που το βιώνετε και εσείς ως συνταξιούχοι, ως άνθρωποι που έχετε υποστεί κι εσείς  αντίστοιχες μειώσεις όπως όλοι οι εργαζόμενοι.

Επαναλαμβάνω και το λέω συχνά: δεν πανηγυρίζουμε γι αυτά που επιτυγχάνουμε. Θέλουμε να είμαστε κοντά στη κοινωνία, προσπαθούμε με τα λάθη, τις παραλείψεις, με τα καλά μας, αλλά είμαστε μια ομάδα που δουλεύει συστηματικά, έχει πλάνο, έχει σχέδιο για τον Πειραιά. Πάντα θα γίνονται λάθη, αλλά πιστεύω ότι αυτό που εμπεδώνεται σιγά – σιγά  στην πόλη είναι ότι είμαστε μια ομάδα η οποία προσπαθεί, δουλεύει αρκετά, έχει σχέδιο και τελικά θα τα καταφέρει.

Είμαστε εδώ με τον επί  8 χρόνια Δήμαρχο και στενό συνεργάτη τον Χρήστο Αγραπίδη και την Αθηνά Γλύκα την Αντιδήμαρχο Οικονομικών. Φυσικά ο κ. Αγραπίδης έχει την εμπειρία του Δημάρχου για 8 χρόνια και  πάντα στέλνει ένα μήνυμα μετά από εμένα. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ και για την προσφορά του στην πόλη και για τη συνεργασία μας, όποτε  θα ζητήσω να πει κι εκείνος τις ευχές του.

Να ευχαριστήσω τον ίδιο, την κα Γλύκα την κα Πετράκου, τον Διευθυντή κ. Πλατανησιώτη και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στα Κέντρα Αγάπης, γιατί υπερβάλλουν εαυτούς για να καλύψουν αδυναμίες. Χρόνια πολλά σε εσάς, στις οικογένειές σας, στα παιδιά σας, στα εγγόνια σας. Πρώτα να έχουμε υγεία  και σιγά – σιγά θα τα καταφέρουμε. Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ».   

 

 resized IMG 5832

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, επεσήμανε:

«Κύριε Δήμαρχε σε ευχαριστώ για την αγάπη σου, τα αισθήματα είναι αμοιβαία, έχουμε συστρατευτεί δίπλα σου και τρέχουμε για την πόλη μας, γι αυτήν την οποία αγαπάμε.

Να ξέρεις Δήμαρχε μολονότι είμαι Μανιάτης είμαστε στο μεγαλύτερο Κέντρο Αγάπης στο πιο αγαπητό Κέντρο Αγάπης που πράγματι λειτουργεί ως Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης. Κοιτάξτε κόσμος, όποτε και να ρθείτε περίπου ανάλογος κόσμος είναι.

Σήμερα είναι ημέρες ευχών. Φυσικά υπάρχει και το μήνυμα ότι κανένας δεν πρέπει και δεν μπορεί να αισθάνεται μόνος. Και δεν αισθάνεται κανένας στον Πειραιά γιατί έχουμε τον Δήμαρχο, έχουμε τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού τον κ. Μαρινάκη, έχουμε τους εργαζομένους, έχουμε τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, έχουμε τις υπεύθυνες όλων των Κέντρων Αγάπης.

Κύριε Δήμαρχε, εσείς το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα, αυτό το οποίο ήταν το όνειρό σας τα Κέντρα Αγάπης του Δήμου Πειραιά να είναι αν όχι τα πρώτα – που εγώ πιστεύω είναι τα πρώτα – να είναι από τα καλύτερα όλης της Ελλάδος.

Στον απολογισμό που κάνατε προ μηνός, προ διμήνου περίπου με καλέσατε και μου είπατε κάτι για τα Κέντρα Αγάπης. Τράβηξα τη σελίδα και είδα ότι η σελίδα αυτή είναι γεμάτη με τις δραστηριότητες που  γίνονται στα Κέντρα Αγάπης. Τελευταία έχουμε και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στα 11 Κέντρα Αγάπης λειτουργούν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Χορωδία, χορό, γυμναστική, σε άλλα έχουμε θέατρο, ομάδα θεάτρου, ζωγραφικής, αγγλικά. Προχωράμε δηλαδή πάρα πολύ καλά. Όπως είπατε κι εσείς οι εκδρομές δεν μας λείπουν και μάλιστα, θα το τονίσω αυτό, μόλις λήγει ο προϋπολογισμός και μας «τραβάει τα αυτιά» η Νανά Γλύκα, ότι μην μου ζητάτε τίποτα και βάζει τότε βαμβάκια στα αυτιά της  και καλά κάνει, γι αυτό υπάρχει νοικοκυριό σήμερα στον Δήμο του Πειραιά, πάω στον Δήμαρχο και ποτέ ό,τι του έχω πει για τα Κέντρα Αγάπης και πρέπει να το ομολογήσω με την εμπειρία που έχω, δεν μου έχει πει ποτέ όχι για κανένα θέμα. Γι αυτό λοιπόν πρέπει να αισθάνεστε ότι είμαστε για εσάς ένα στήριγμα. Είμαστε δίπλα σας, είμαστε κοντά σας να συζητάμε κάθε πρόβλημα και φυσικά να προσπαθούμε να το λύσουμε γιατί γνωρίζετε τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν και τις βιώνετε εσείς περισσότερο. Εγώ ως γιατρός  τρελάθηκα προχθές που είδα «πλημμύρα» συνταξιούχων να είναι έξω στους δρόμους για να διεκδικούν τι; Αυτά για τα οποία τόσα χρόνια έχουν δουλέψει.

Είμαστε κοντά σας λοιπόν και δεν πρέπει όπως είπα, να αισθάνεται κανένας μόνος κι αυτό το έχουμε κάνει πράξη και με τις διατακτικές των Χριστουγέννων και  άλλη μια φορά πιέζοντας τον Δήμαρχο – το δρομολογεί – να κάνει ο Δήμος του Πειραιά δικό του Κοινωνικό Παντοπωλείο και να μην στηριζόμαστε σε άλλους.  Δικό μας Παντοπωλείο για να μπορούμε να βοηθάμε, γιατί δυστυχώς κι ο Πειραιάς έχει ανθρώπους που έχουν τέτοια ανάγκη. Να βοηθάμε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη  και χίλιους και δύο χιλιάδες ανθρώπους.

Εύχομαι να περάσετε καλά. Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά να έχουμε, αγάπη, αλληλεγγύη και ομόνοια. Να είστε καλά».

 

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, ανέφερε:   

«Μετά από δύο λαλίστατους και πολύ ικανούς Δημάρχους εγώ το μόνο που θέλω να πω εν πλήρη συντομία γιατί σήμερα δεν είναι ημέρα για πολλά λόγια, είναι ημέρα για ευχές, για τραγούδι και χορό, είναι ότι η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή σε εσάς. Σας αγαπάμε πάρα πολύ, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα έχετε προσφέρει. Μεγαλώσατε εμάς, μεγαλώνετε τώρα και τα παιδιά  μας. Είστε οι κολόνες σε κάθε σπίτι. Σας ευχαριστούμε πολύ, σας στηρίζουμε. Πολλές ευχές, να είστε γεροί εσείς ατομικά και οι οικογένειές σας. Ό,τι καλύτερο εύχομαι, υγεία και ευτυχία».    

 
Προσφορά ανθρωπιάς και αγάπης προς τους ωφελούμενους συμπολίτες των κοινωνικών δομών του Δήμου Αμαρουσίου από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2016 13:31

Προσφορά ανθρωπιάς και αγάπης προς τους ωφελούμενους συμπολίτες των κοινωνικών δομών του Δήμου Αμαρουσίου από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου.

resized 1

Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου παρέδωσε στο Δήμο Αμαρουσίου μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, των Γευμάτων Αγάπης και της Δημοτικής Ιματιοθήκης.

Στην καθιερωμένη δράση αλληλεγγύης, εθελοντικής προσφοράς και αγάπης προς τους συμπολίτες μας τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες από τρόφιμα μακράς διαρκείας, γλυκύσματα, είδη για βρέφη και για την τρίτη ηλικία, καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης σε αρίστη κατάσταση.

resized 2

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε από καρδιάς στο πρόσωπο της Πρόεδρου του Δ.Σ. κας Δήμητρας Τσουκλείδου όλους εκείνους που προσέφεραν από το περίσσευμα της ευαισθησίας και της ανθρωπιάς τους, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να μπορέσουν να γιορτάσουν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.«Ενωμένοι και με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να αφήσουμε πίσω μας την κρίση» σημείωσε ο κ. Πατούλης δίνοντας σε όλους τους παριστάμενους τις καλύτερες ευχές του για Υγεία, Ευτυχία και Πρόοδο.

Η πρόεδρος κα Δήμητρα Τσουκλείδου ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά του στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου, αλλά και ευρύτερα, ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ.

Στην παράδοση των ειδών παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Ελένη Βλάχου Σταματάκη.

 
Βραβεία Brand of the Year, Grand Effie και 2 Gold Effie στην ActionAid Ελλάς.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2016 12:04

Βραβεία Brand of the Year, Grand Effie και 2 Gold Effie στην ActionAid Ελλάς. 

Στα βραβεία Effie 2016* ActionAid Ελλάς και McCann Athens διακρίθηκαν πολλαπλώς για μια low budgetενέργεια με ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης: το Κοινωνικό Πείραμα κατά του Ρατσισμού.

 

Gerasimos Kouvaras - Hara Tasoglou

Γεράσιμος Κουβαράς, Γενικός Διευθυντής της ActionAid Ελλάς, ο οποίος κρατάει το βραβείο Brand of the Year και η Χαρά Τασόγλου, Επικεφαλής Επικοινωνίας της ActionAid Ελλάς, η οποία κρατάει ένα Grand Effie και ένα Gold Effie.

 

To 2015, στις 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, το βίντεο της ActionAid Ελλάς με ένα κοινωνικό πείραμα κατά του ρατσισμού να υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και να διαδραματίζεται σε μια στάση λεωφορείου, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης. Θυμίζοντας ότι ενωμένοι είμαστε δυνατότεροι απέναντι στο ρατσισμό και καλώντας τον καθένα μας να αναρωτηθεί πώς τοποθετείται απέναντί του, έγινε viral μέσα στην πρώτη ώρα με περισσότερες από 1,1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube.

 

Στα φετινά Effie, αυτή η αντιρατσιστική καμπάνια απέσπασε τις ανώτερες διακρίσεις συμπεριλαμβανομένης και του μεγάλου βραβείου Grand Effie 2016. Αυτά, όμως, δεν είναι τα μόνα βραβεία με τα οποία έχει διακριθεί η συγκεκριμένη αντιρατσιστική καμπάνια, καθώς έχει επίσης αποσπάσει 5 Social Media Awards, 5 βραβεία Ermis (δημιουργικότητας) και έχει βρεθεί στη 2η θέση του YouTube Ads Leaderboard. Βραβεία που αποδεικνύουν ότι ο χαμηλός οικονομικός προϋπολογισμός και τα περιορισμένα μέσα προώθησης που διαθέτει μια ΜΚΟ δεν μπορούν να εμποδίσουν την μαζική διάδοση των μηνυμάτων της και τις διακρίσεις όταν συνυπάρχουν πρωτότυπες ιδέες, ουσιαστικά μηνύματα, υψηλοί στόχοι, πολύ μεράκι και συνεργάτες σαν τη –βραβευμένη Agency of the Year - McCann Athens, που από το 2011 είναι η διαφημιστική εταιρεία που συνεργάζεται με την ActionAid σχεδιάζοντας καινοτόμες ενέργειες.

 

Σήμερα, το ζητούμενο είναι το μήνυμα αλληλεγγύης που ανέδειξε το κοινωνικό πείραμα να συνεχιστεί, καθώς το έχουν μεγάλη ανάγκη όχι μόνο οι συνάνθρωποί μας που πληγώνονται καθημερινά από το ρατσισμό, αλλά και η ίδια η ελληνική κοινωνία. Ο ρατσισμός ξεκινάει και από εμάς και τελειώνει από εμάς και η ActionAid διεθνώς βρίσκεται εδώ και 44 χρόνια δίπλα στους πιο περιθωριοποιημένους και αδικημένους συνανθρώπους μας, όπου και αν βρίσκονται.

 

Δείτε το βίντεο της ActionAid κατά του ρατσισμού εδώ: http://www.atticanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18377&Itemid=66

Τα διαφημιστικά βραβεία Effie αποτελούν τον πιο σημαντικό θεσμών βραβείων στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Έχουν παγκοσμίως αναγνωριστεί ως τα μοναδικά βραβεία αποτίμησης της αποτελεσματικότητας μιας καμπάνιας. Τα Effie παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 1968 από την Αμερικανική Ένωση Marketing στη Νέα Υόρκη και σήμερα βρίσκονται σε 6 ηπείρους και 42 χώρες.

 
ΔΩΡΕΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ JANSSEN ΕΛΛΑΔΟΣ
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 20:11

ΔΩΡΕΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ JANSSEN ΕΛΛΑΔΟΣ.

resized IMG 1536

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδης Τάσος, μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής πολιτικής και εθελοντισμού κ. Γκαραβέλα Νικόλαο, παρέλαβαν σήμερα το πρωί από την φαρμακευτική εταιρεία Janssen Ελλάδος, που εδρεύει στην Πεύκη, τρόφιμα μακράς διαρκείας για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας.

resized 20161220 125736

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson, κ. Ευθύμιος Παπαταξιάρχης, υποδέχτηκε τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και παρέδωσε τα τρόφιμα δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι «στόχος της εταιρείας μας είναι, πέρα από το να κάνουμε ένα κόσμο υγιέστερο είναι να τον κάνουμε και καλύτερο. Μέσα από τη δράση Janssen4good, που εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, οι εργαζόμενοι μας, μάζεψαν χρήματα για να αγοραστούν τρόφιμα για την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων αλλά και των άπορων συνδημοτών μας.»

resized 20161220 130130

 Ο Δήμαρχος κ. Μαυρίδης από τη μεριά του, ιδιαίτερα συγκινημένος, παρέλαβε τα τρόφιμα και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας αλλά και τον ίδιο τον κ. Παπαταξιάρχη, που όπως δήλωσε, ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αποδεικνύουν περίτρανα ότι η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο είναι ακόμα ζωντανή για να ζεστάνει τις καρδιές των συνανθρώπων μας, που μας έχουν περισσότερο ανάγκη, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες. Ακολούθως, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι, είναι πολύ σημαντικό οι εταιρείες που εδρεύουν στο δήμο μας, να στηρίζουν τους δημότες μας, όπως κάνει η εταιρεία Janssen Ελλάδος και ελπίζει αυτή η προσπάθεια της εταιρείας να συνεχιστεί και στο μέλλον.  Τέλος, ευχήθηκε σε όλους να έχουν χαρούμενες γιορτές και Καλά Χριστούγεννα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

 
ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 18:09

ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

16fd96deba85a06311383433f152ed24 L

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 θα προσφέρει περίπου 6.500 δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας – Πειραιώτες και όχι μόνο -  οι οποίοι αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα διαβίωσης.

Οι καθημερινές ανάγκες των αδελφών μας, δυστυχώς, είναι συνεχώς αυξανόμενες και η τοπική μας Εκκλησία, μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου αλλά και των Ενοριών της, στέκεται καθημερινά δίπλα σε όσους χρειάζονται στήριξη.

Η Φιλανθρωπική αυτή δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς θα λάβει χώρα στις 8:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς.

 


Σελίδα 7 από 400

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση