ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


ΔΩΡΕΑ CACTUS HOTELS ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ»
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 11:55

ΔΩΡΕΑ CACTUS HOTELS ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ»

Image1κακτ

Σε δωρεά ειδών απαραίτητων για την διαβίωση των παιδιών προχώρησε πριν λίγες ημέρες η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. Cactus Hotels, ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χαλκιαδάκη.

Η δωρεά αφορούσε κρεβάτια, καλύμματα και παπλώματα κρεβατιών, κουρτίνες και είδη ρουχισμού.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση για την φιλοξενία και υποσχόμαστε περαιτέρω ενίσχυση και υποστήριξη του σωματείου καθώς συζητήσαμε τις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά στα πλαίσια λειτουργίας του σωματείου.

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η επιχείρηση κάθε χρόνο ενεργεί προς την στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Συγκεκριμένα το 2016 υπήρξε δωρεά σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, χορηγία σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, εθελοντική δενδροφύτευση σε κοινόχρηστους χώρους του δήμου, προσφορά τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και φέτος έχει ήδη προχωρήσει σε χορηγία σε τοπική χορωδία και σε άλλες δωρεές και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. 

 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟ 7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 18:42

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟ 7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 resized IMG 4257

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες,  το 7ο Φεστιβάλ των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, με θέμα: «Τα παιδιά του Πειραιά»,  στο  Βεάκειο θέατρο.

Η καλοκαιρινή γιορτή περιελάμβανε  θεατρικά δρώμενα, μουσική και τραγούδι από τη χορωδία των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης,  παραδοσιακούς χορούς  και απαγγελία ποιημάτων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Τμήμα Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης της  Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά.  

resized IMG 4219

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, τόνισε:

«Xαίρομαι ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε για την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση στο Βεάκειο θέατρο όπως και πέρυσι, είτε στις εκδρομές σας, όταν έχω τη δυνατότητα να έρχομαι κι εγώ μαζί  είτε στις επιμέρους επισκέψεις στα Κέντρα Αγάπης. Είμαι χαρούμενος για αρκετούς λόγους. Πρώτον  γιατί μεταδίδετε μια ζωντάνια, μεγαλύτερη από αυτή που εμείς οι νεότεροι έχουμε. Δεύτερον γιατί ομολογώ ότι είστε ένα κοινό στο οποίο αισθάνομαι εντάξει απέναντί σας. Θεωρώ ότι στα Κέντρα Αγάπης έχουμε κάνει αρκετά σημαντική δουλειά. Πάντα λέω ότι υπάρχουν ελλείψεις και θα υπάρχουν, πάντα λέω ότι γίνονται λάθη και θα γίνονται και στο μέλλον, αλλά νομίζω ότι αυτά τα 2,5 κοντά 3 χρόνια μαζί με τον πρώην Δήμαρχο και στενό μου συνεργάτη Χρήστο Αγραπίδη, τον κ. Πλατανησιώτη, την κυρία Πετράκου, τους ανθρώπους που εργάζονται στα Κέντρα Αγάπης - και τους ευχαριστούμε πολύ γιατί δίνουν τον εαυτό τους για να περνάτε καλύτερα κάθε ημέρα - με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό συμπαραστάτες σε πολλά πράγματα που κάνουμε, θεωρώ ότι έχουμε κάνει αρκετά από αυτά που θα θέλαμε.

 resized IMG 4276

Ακούω καμιά φορά τον Χρήστο Αγραπίδη να λέει  ότι έχουμε τα καλύτερα Κέντρα Αγάπης στην Ελλάδα. Δεν το ξέρω, αλλά πιστεύω ότι έχουμε το λιγότερο από τα καλύτερα Κέντρα Αγάπης στην  Ελλάδα, με προγράμματα, με χώρους που προσπαθούμε να τους κρατάμε αξιοπρεπείς. Επαναλαμβάνω έχουν ελλείμματα, δεν «πετάμε στα σύννεφα»,  ξέρουμε τα προβλήματα των Κέντρων Αγάπης, όπως και άλλων δομών του Πειραιά, αλλά όπως έχω ξαναπεί, για ορισμένες δομές, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Μια από αυτές είναι τα Κέντρα Αγάπης.

Εμείς οι νεότεροι, σας χρωστάμε. Παλέψατε, δουλέψατε σκληρά πολλές δεκαετίες για να φέρετε τη χώρα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Φαίνεται, ότι εμείς οι νεότεροι δεν καταφέραμε να έχουμε την ίδια συνέχεια, αλλά πάντα πρέπει να ελπίζουμε και να είμαστε αισιόδοξοι ότι οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι και ότι με πιο πολύ δουλειά κι από εμάς, τους νεότερους, θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα.  Θέλω να υποσχεθώ ότι και τα υπόλοιπα 2,5 χρόνια θητείας αυτής της Δημοτικής Αρχής θα είμαστε κοντά σας και με τη φυσική παρουσία μας, αλλά και με βελτιώσεις που μπορούμε να κάνουμε  για να σας βλέπουμε να   χαμογελάτε. Έχω ξαναπεί ότι όταν χαμογελάνε τα παιδιά μας και οι μητέρες μας, οι πατεράδες μας ή οι παππούδες μας, αισθανόμαστε κι εμείς  καλύτερα και αισθανόμαστε  πραγματικά  εντάξει με τους εαυτούς μας και ευτυχισμένοι.

 resized IMG 4288

Εύχομαι και φέτος να περάσετε καλά. Συνήθως γίνεται ένα μεγάλο γλέντι. Ξέρω ότι έχετε δουλέψει γι αυτήν την ημέρα, με τα τραγούδια, με τους χορούς σας, με τα θεατρικά σας. Ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη θερμή υποδοχή που μου επιφυλάσσετε, όποτε σας βρίσκω, ανεξάρτητα αν κάποιοι υποστήριξαν προεκλογικά τη Δημοτική Αρχή ή άλλη παράταξη, για μένα δεν έχει σημασία αυτό και νομίζω προσπαθώ τα  2,5 χρόνια να το αποδεικνύω αυτό ότι σε ορισμένα πράγματα είμαστε όλοι μαζί και χαίρομαι που είναι εδώ άνθρωποι κι από άλλες παρατάξεις. Πιστεύω, επαναλαμβάνω, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στα Σχολεία, στα Κέντρα Αγάπης, όλο το Δημοτικό Συμβούλιο πιστεύω ότι πρέπει να είναι ενωμένο - και είναι σε    μεγάλο βαθμό ενωμένο - για να κάνουμε τις ζωές σας  καλύτερες.

Εύχομαι καλή διασκέδαση. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ».            

 

 resized IMG 4302

 

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος  Αγραπίδης, ανέφερε:

«Κύριε Δήμαρχε σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Αγαπητοί φίλοι, καλεσμένοι, επίσημοι, συνάδελφοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αγαπητά μέλη και των 11 Κέντρα Αγάπης του Δήμου Πειραιά, σήμερα είναι μια ημέρα γιορτινή, μια ημέρα ξεχωριστή, όπως συνηθίζεται να λέμε.  Γιατί είναι ξεχωριστή; Γιατί σήμερα εσείς είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εκδήλωσης. Σήμερα δείχνετε τη δουλειά και τα έργα που έχετε κάνει όλο αυτό το χρόνο, ενώ αποδεικνύετε ότι η τρίτη ηλικία είναι η ηλικία που μπορεί να είναι το ίδιο και περισσότερο δημιουργική με τις  άλλες περιόδους της ζωής μας. Η τρίτη ηλικία είναι η ηλικία που υπάρχει σοφία, που υπάρχει καλύτερη άποψη για τη ζωή. Στη τρίτη ηλικία μπορούμε να δούμε κι άλλες πιο δημιουργικές διαστάσεις για τη ζωή. Όταν λέμε για δημιουργία έρχεται το κέφι, η χαρά, η ανθρωπιά, η αγάπη, η ηρεμία.

 

Όλοι εμείς στον Δήμο Πειραιά, όπως είπε ο Δήμαρχος, από τη διοίκηση μέχρι και τους εργαζόμενους, είμαστε υπερήφανοι γι αυτά τα οποία σας δίνουμε, γι αυτήν την  έμφαση στη δημιουργία και γι αυτήν  την έμφαση στην έκφραση με διάφορα μέσα που σας παρέχουμε. Το σημερινό Φεστιβάλ, θα έλεγα ότι είναι η αποκορύφωση της προσπάθειας που κάνατε όλο αυτό το χρόνο και είναι κάτι που μας ξεχωρίζει από τους άλλους Δήμους  και ναι κύριε Δήμαρχε είναι κάτι που μας κάνει πραγματικά  να είμαστε πρωτοπόροι.

 

Η διοίκηση με επικεφαλής τον Δήμαρχο μας κ. Μώραλη και τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βαγγέλη  Μαρινάκη, που δείχνει έμπρακτα να προσφέρει καθημερινά και να νοιάζεται για όλα τα Κέντρα Αγάπης. Φυσικά, εμείς όπως είπε και ο Δήμαρχος, λύνουμε και έχουμε λύσει πολλά προβλήματα, συνεχώς βελτιωνόμαστε και δίκαια έχουμε τη φήμη ότι είμαστε τα καλύτερα Κέντρα Αγάπης σε όλη την Ελλάδα. Αυτό είναι πραγματικότητα κύριε Δήμαρχε γιατί μην  ξεχνάτε και για ποια περίοδο μιλάμε. Υπάρχει μια κρίση δυστυχώς, και εμείς τους ανθρώπους αυτούς τους στηρίζουμε. Στηρίζουμε τη τρίτη ηλικία και είναι το πιο σημαντικό, σε μια τέτοια περίοδο κρίσης. Γιατί όταν στηρίζουμε τη τρίτη ηλικία στηρίζουμε και τον άνεργο γιο και την άνεργη κόρη, ενώ παράλληλα ξέρουμε ότι η βοήθειά μας αυτή  πολλαπλασιάζεται σε ολόκληρη την κοινωνία μας.

 

Να μην αφήσω και την πολιτεία με παράπονο. Όλα αυτά τα κάνουμε με μια πολιτεία που περικόβει από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κάθε χρόνο,  πόρους, μειώνει προσωπικό και προσπαθεί δυστυχώς, να βάλει κάθε εμπόδιο με κάθε τρόπο. Εμείς όμως, παρόλα αυτά μένουμε «όρθιοι», είμαστε εδώ, όλοι μαζί να δίνουμε τη «μάχη» καθημερινά και πιστεύω ότι μέχρι τώρα τα πάμε καλά. Η ανταμοιβή μας, όπως είπε και ο κύριος Δήμαρχος, είναι να σας βλέπουμε χαρούμενους, δραστήριους, δημιουργικούς.  Σήμερα μας δίνετε χαρά και κουράγιο, αλλά και την υποχρέωση να συνεχίζουμε.

 

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο κ. Μώραλη και στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη  για την αγάπη που μας δείχνουν. Και οι δύο δεν έχουν πει ποτέ όχι σε αίτημα που έχω κάνει για τα Κέντρα Αγάπης. Ποτέ. Να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της Διεύθυνσης κ. Πλατανησιώτη, που είναι εδώ μαζί μας και μου έχει υποσχεθεί ότι του χρόνου θα έχουμε δύο δράσεις καινούργιες για τα ΚΑΠΗ τις οποίες πιστεύω να καταφέρουμε να τις παρουσιάσουμε. Να ευχαριστήσω την Προϊσταμένη κα Αγαλοπούλου - Πετράκου, όλες τις  υπεύθυνες  των ΚΑΠΗ: κα Αλεβιτσοβίτου, κα Παπαδήμα, κα Μελιανού, κα Χατζηνικολάου, κα Ρίμπα και την κα Θειακούλη. Επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι σε άκουσμα προβλήματος των Κέντρων Αγάπης έρχονται αμέσως να μας εξυπηρετήσουν. Φυσικά, να ευχαριστήσω  τους δημιουργούς αυτής της εκδήλωσης  και όλους εσάς, που είμαι σίγουρος ότι σήμερα θα μας παρουσιάσετε μια πανέμορφη βραδιά. Να είστε καλά. Καλή επιτυχία».  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν : ο Βουλευτής κ. Κώστας Κατσαφάδος. Οι Αντιδήμαρχοι : κα Αθηνά Γλύκα - Χαρβαλάκου και κ. Στέλιος Γαϊτανάρος. Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου και η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου. Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Νίκος Πλατανησιώτης.Η Δημοτική Σύμβουλος κα Μελίνα Φύκια.

Ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας.

Οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι : κα Κατερίνα Δουρέκα και κ. Θοδωρής  Σκορδίλης και πλήθος κόσμου.

 
Μήνυμα αλληλεγγύης στα παιδιά όλου του κόσμου από Κρητικούς μαθητές που κατέκτησαν πρώτο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό με την ταινία τους " Η Εσμιγιά"
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τρίτη, 06 Ιούνιος 2017 09:08

Μήνυμα αλληλεγγύης στα παιδιά όλου του κόσμου από Κρητικούς

μαθητές που κατέκτησαν πρώτο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό με

την ταινία τους " Η Εσμιγιά"

resized 1

Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, αγάπης, ανθρωπιάς, αγκαλιάζοντας τα παιδιά όλου  του κόσμου, στέλνουν απο την Κρήτη μαθητές γυμνασίου με την ταινία τους "Η Εσμιγιά", η οποία και κατέκτησε διεθνή "πρωτιά", μια μεγάλη διάκριση  που τιμά και προβάλλει το νησί μας, και τους ανθρώπους του.

resized 2

 Η ταινία συγκεκριμένα, απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία μυθοπλασία στα πλαίσια του 7ου Διεθνή Διαγωνισμού Μαθητικών Ταινιών μικρού μήκους «Cinema... διάβασες;» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία πριν λίγες ημέρες στο ίδρυμα "Μιχάλη Κακογιάννη." Η βραβευμένη ταινία στην συνέχεια σε πρώτη προβολή, παρουσιάστηκε από τους ίδιους τους μαθητές και τους καθηγητές τους σε δημόσια εκδήλωση στο "Τεχνόπολις" του Ηρακλειου παρόντος του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και πλήθους πολιτών, γονέων παιδιών και καθηγητών οι οποίοι έδωσαν δημόσια συγχαρητήρια στους μαθητές για την διεθνή τους διάκριση χειροκροτώντας τους παράλληλα θερμά.

resized 3

Η ταινία ,όπως έγινε γνωστό, δημιουργήθηκε στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος Αγωγή Υγείας  ''Όλοι ίδιοι...Όλοι διαφορετικοί' μέσα από την οποία οι μαθητές κατάφεραν να στείλουν μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης αγκαλιάζοντας τα παιδιά όλου του κόσμου.

resized 4

Δημιουργοί και πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι μαθητές των τμημάτων ένταξης του 6ου Γυμνασίου: Δρακάκη Ελευθερία, Ζέη Μαρία, Ζαχαριουδάκη Δημήτρη, Παντερή Χριστόφορο, Παπαγιαννάκη Θένια, Παχάκη Εμμανουήλ και Σκουτέλη Ιωσήφ. Την σκηνοθεσία της ταινίας συνυπογράφουν οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί Καπελλάκη Ιωάννα, Οικονομοπούλου Κωνσταντίνα και Παπαιωάννου Διονυσία σε συνεργασία με τον κινηματογραφιστή Βασίλη Τσαγκαράκη. Επιπλέον, την προσπάθεια των μαθητών στήριξαν οι Κασαπάκης Μάνος και Κτιστάκης Άλεξ στη λήψη και το μοντάζ. Σημαντική ήταν η συμβολή του δασκάλου Κρητικών και παραδοσιακών χορών Παπαδάκη Κων/νου καθώς και της εκπαιδευτικού Ευαγγελίας Καλογερίδη. Την ταινία "έντυσε "η ξεχωριστή μουσική του κρητικού Δημιουργού Γιώργη Μανωλάκη. Την ταινία στήριξαν θερμά η διευθύντρια του σχολείου κα Κολυβάκη- Περβολαράκη Αικατερίνη, ενώ αξιοσημείωτη υπήρξε και η προσφορά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων!

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που παρακολούθησε στην κατάμεστη από κόσμο κινηματογραφική αίθουσα του "Τεχνόπολις" την βραβευμένη ταινία, δήλωσε εντυπωσιασμένος και ιδιαίτερα χαρούμενος για το σημαντικό αποτέλεσμα, δίδοντας δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια στα παιδιά και τους καθηγητές για την διεθνή τους επιτυχία, χαιρετώντας τους όλους ένα-ένα προσωπικά.

resized 5

«Σας καμαρώνουμε, σας συγχαίρουμε, νιώθουμε όλοι υπερήφανοι για την μεγάλη σας επιτυχία, για το δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης που στέλνετε μέσω της βραβευμένης σας ταινίας στα παιδιά όλου του κόσμου που ζουν μέσα στον κίνδυνο και έχουν ανάγκη άμεσα την αγάπη μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ Αρναουτάκης. Η Περιφερεια, πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης, στηρίζει κάθε πρωτοβουλία και δράση αλληλεγγύης, και κοινωνικής στήριξης ευπαθών ομάδων, ενώ παρότρυνε μαθητές και καθηγητές να συνεχίσουν την προσπάθεια λέγοντας ότι θα έχουν την στήριξη της Περιφέρειας.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης καθηγητές ,μαθητές και γονείς ευχαρίστησαν τον κ Αρναουτάκη, ο δε Θοδωρής Δουλουμπέκης, εκ των συντελεστών της ταινίας και ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του μηνύματος των μαθητών. Παράλληλα ο κ Δουλουμπέκης στην ομιλία του θύμισε σε όλους ότι ο πολιτισμός της Κρήτης και της Ευρώπης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την "ανοιχτότητα" στο διαφορετικό καθώς η Κρήτη ,όπως είπε "έκανε βασίλισσα της και η Ευρώπη σύμβολο της μια όχι κατ’επιλογήν μετανάστρια από την Ασία". Στη συνέχεια αποσαφήνισε μύθους που σχετίζονται με το προσφυγικό τονίζοντας , ότι ,είναι σημαντικό που τα παιδιά και οι καθηγητές τους στέλνουν μέσα από ένα πολιτισμικό έργο αυτό το έντονο μήνυμα αλληλεγγύης προς τα προσφυγόπουλα που αναμένεται να υποδεχτεί και το νησί μας.

 
Προετοιμασίες για τον αγώνα των αστέρων “2004 Legends Team” και την “Inter For Ever” για φιλανθρωπικό σκοπό – Προπωλήσεις εισιτηρίων.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Σάββατο, 03 Ιούνιος 2017 12:31

Προετοιμασίες για τον αγώνα των αστέρων “2004 Legends Team” και την “Inter For Ever” για φιλανθρωπικό σκοπό – Προπωλήσεις εισιτηρίων.

afisa nea

 

Με εντατικούς ρυθμούς γίνονται οι προετοιμασίες από την Περιφέρεια Κρήτης, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και τον Δήμο Ηρακλείου για την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού, που έχει φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων που η τιμή τους είναι συμβολική.

 

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 20:30 θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής Ελλάδας 2004 και των βετεράνων της Ιταλικής Ίντερ (σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και πρωταθλητές στο Champions League 2010).

 

Το φιλικό των «αστέρων» ανάμεσα στην “2004 Legends Team” και την “Inter For Ever” αποτελεί ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, μια γιορτή του αθλητισμού-πολιτισμού που θα γίνει και θα προβάλει διεθνώς την Κρήτη.

 

Η Εθνική Ελλάδας του 2004 με όλα τα στελέχη της, τους παίκτες Θοδωρή Ζαγοράκη, Τραϊανό Δέλλα, Γιώργο Καραγκούνη, Άγγελο Χαριστέα, Αντώνη Νικοπολίδη, Ντέμη Νικολαΐδη, μαζί με τους υπόλοιπους πρωταθλητές και φυσικά ο αρχιτέκτονας της ιστορικής επιτυχίας, ο προπονητής Ότο Ρεχάγκελ, θα αγωνιστούν κόντρα στους βετεράνους  της Ίντερ Μιλάνου με τους Ματεράτσι, Σάμουελ, Ζανέτι, Μπέρκομι, Κίβου, Τόλντο, Φρέι, Καρμπόνε, Κολονέζε, Ντακούρ κ.α.

 

Ο αγώνας γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η τιμή των εισητηρίων είναι συμβολική ένα (1) για τα παιδιά και πέντε (5) για τους ενήλικες. Τα εισητήρια έχουν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία και προπωλούνται.

 

ΣΗΜΕΙΑ  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

 

1) Γραφεία ΕΠΣ Ηρακλείου (Ιδομενέως και Μεραμβέλου γωνία)

 

2) Εστιατόριο Pastarella στο TALOS PLAZA

 

3) Panorama Café στην περιοχή ΤΕΙ (Εσταυρωμένος).

 

4) INSPOT Internet Café (Μεραμβέλου 14)

 

5) Γήπεδο Εργοτέλη – Μαρτινέγκο

 

6) Café Mikel – Αγ.Κωνσταντίνος

 

7) Foto Express Μαθιουδάκης  (Πλατεία Κορνάρου 25)

 

8) Café Avenue Park (Λεωφ. Κνωσού 96)

 

9) Κιόσκι ΕΠΣΗ στο Μεϊντάνι (κέντρο Ηρακλείου)

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ SUPER MARKET ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

 

1.ΛΕΒΗΝΟΥ & ΘΕΡΙΣΣΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

2.ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ 7-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

3.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 176-ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

4.ΜΑΥΣΩΛΟΥ & ΗΡΟΔΟΤΟΥ-ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

5.ΙΣΑΥΡΩΝ & ΣΟΦ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

6.ΚΡΑΣΑΔΑΚΗ ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

7.ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

8.Λ.Καραμανλή Κουμπέ Χανιά

 

ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ  ΕΚΟ

 

1.Γιαννακάκης Αντώνης   Λεωφ.  Ικαρου  76  ΗΡΑΚΛΕΙΟ

2.Φωστέρης Ραφαήλ       6ο χλμ  Ε.Ο. Ηρακλείου-Ρεθύμνου

3.Γιαννακάκης Αντώνης  Μαυσώλου & Διδούς   Νέα Αλικαρνασσός.

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ COSMOS SPORT

 

1.COSMOS SPORT       ΠΛΑΤΕΙΑ  ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ   ΗΡΑΚΛΕΙΟ

2.COSMOS SPORT       ΛΕΩΦ.  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ

3.COSMOS SPORT       ΟΔΟΣ   1821                     ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

ΜΟΙΡΕΣ

TZAGARAKIS SPORT

 

ΤΥΜΠΑΚΙ

Cafe Nobel

Κατάστημα Strange

 

 
Πρώτη Κυριακή του Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 16:19

Πρώτη Κυριακή του Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου.

ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

image001

Έχετε σκεφτεί πόσοι άνθρωποι που βλέπετε καθημερινά να εργάζονται, να βγαίνουν, να είναι δίπλα σας στο μετρό, να σας μιλάνε, έχουν περάσει σοβαρή περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο;

Κάθε χρόνο, η πρώτη Κυριακή του Ιουνίου γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο ως η Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου. Η ημέρα αυτή ξεκίνησε ως ετήσια ημέρα εορτασμού στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Στη συνέχεια διαδόθηκε σ' όλο τον κόσμο ως μια γιορτή της Ζωής.

Φέτος, αυτή η ημέρα είναι η Κυριακή 4 Ιουνίου.

Το «Άλμα Ζωής», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, δεν γιορτάζει μόνο αυτή την ημέρα.

Όλες εμείς στο «Άλμα Ζωής», γυναίκες που έχουμε βιώσει τον καρκίνο του μαστού, γιορτάζουμε την κάθε ημέρα μας. Γιορτάζουμε τον αγώνα μας ενάντια στη νόσο, τη δύναμη που βρήκαμε κατά τη διάρκεια της ασθένειας. Γιορτάζουμε με όσους μας στήριξαν όταν νιώθαμε να χάνουμε αυτή τη δύναμη, γιορτάζουμε την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια που προσφέρουμε η μία στην άλλη. Αυτό γιατί ο καρκίνος τελικά μας έμαθε να ξεχωρίζουμε τα σημαντικά από τα ασήμαντα, να απολαμβάνουμε τις στιγμές μας.

Παγκόσμιες ημέρες όπως η σημερινή είναι για εμάς απλά η ευκαιρία να ακουστεί η φωνή μας για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία μας.

Είναι, επίσης μια ευκαιρία να θυμίσουμε σε όλους πως λέμε τον καρκίνο με το όνομά του, πως τον αντιμετωπίζουμε και πως έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτή μας την περιπέτεια. Αυτή η μέρα μας ξαναφέρνει στο μυαλό αυτά που περάσαμε, τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας, γιατρούς, νοσηλευτές, συγγενείς, φίλους, που τους αξίζει ένα «ευχαριστώ».

Είναι η αφορμή να διεκδικήσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής, βελτίωση των παροχών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, πρόσβαση σε καινοτόμες, αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες που βοηθούν στην αντιμετώπιση της νόσου.

Τέλος, είναι μία ακόμα αφορμή να δώσουμε κουράγιο σε όσους συνανθρώπους μας δίνουν τώρα τον αγώνα τους, να τους δείξουμε πως είμαστε εδώ για αυτούς, ζωντανό παράδειγμα.

Ελπίζουμε το ουσιαστικό νόημα της Παγκόσμιας Ημέρας Επιζώντων Καρκίνου να είναι στο μυαλό όλων μας και την επόμενη ημέρα.

 


Σελίδα 7 από 430
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ/ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ Μαζί επι σκηνής ! Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 | 21:30 Χώρος Πολιτισμού «Μάνος Ελευθερίου», Σύρος
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ/ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ Μαζί επι σκηνής ! Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 | 21:30 Χώρος Πολιτισμού «Μάνος Ελευθερίου», Σύρος
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ/ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ Μαζί επι σκηνής ! Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 | 21:30 Χώρος Πολιτισμού «Μάνος Ελευθερίου», Σύρος   Για ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση