ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


PINK COCKTAIL PARTY/ SAIL FOR PINK
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Τετάρτη, 03 Μάιος 2017 18:23

PINK COCKTAIL PARTY/ SAIL FOR PINK

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Θεσσαλονίκης

Σας προσκαλεί το Σάββατο 6 Μαΐου στις 20:00

στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (Θ. Σοφούλη 112)

για το PINK COCKTAIL PARTY του SAIL FOR PINK

webInvitation

 

 
«Το No Finish Line της Αθήνας είναι το καλύτερο στον κόσμο»! Ο Αφεντουλίδης νικητής στον 24ωρο αγώνα. Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές στο No Finish Line. Παπούτσια σε όσους τα έχουν ανάγκη.
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Δευτέρα, 01 Μάιος 2017 16:34

«Το No Finish Line της Αθήνας είναι το καλύτερο στον κόσμο»!

Ο Αφεντουλίδης νικητής στον 24ωρο αγώνα.

Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές στο No Finish Line.

Παπούτσια σε όσους τα έχουν ανάγκη.

resized img 2943 4 51493546513 6

Ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας στον κόσμο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα ο εμπνευστής του, ο Γάλλος Philippe Verdier, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια των απονομών να τονίσει ότι κανείς άλλος αγώνας Nο Finish Line, δεν γνώρισε την πρώτη φορά διεξαγωγής , τόσο μεγάλη επιτυχία!

Η λήξη του αγώνα, το μεσημέρι της Κυριακής, βρήκε τους χιλιάδες δρομείς που πήραν μέρος, να έχουν καλύψει συνολικά 50.903 χιλιόμετρα και να προσφέρουν στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί» 25.451,5 ευρώ, ποσό που είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ στην Ελλάδα, από φιλανθρωπικό αγώνα κάθε μορφής.

resized img 2943 4 51493546513 3

Η επιτυχία αυτή οφείλεται στους χιλιάδες μετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, που πήραν μέρος και τρέχοντας ή περπατώντας πρόσφεραν χρήματα για τη σίτιση παιδιών από άπορες οικογένειες.

Ο Philippe Verdier είπε: «Είστε φανταστικοί. Είναι ο καλύτερος πρώτος αγώνας No Finish Line που έχω δει και θέλω να πω στην dream team Που διοργάνωσε εδώ τον αγώνα, ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Εκ μέρους της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί», μίλησε ο Πρόεδρος του Χρήστος Μπαρτσόκας. «Θέλω να ευχαριστήσω το διοργανωτή Γιάννη Νικολάου που είχε την έμπνευση για τον αγώνα, το Νίκο Κακλαμανάκη που είναι ο επίσημος πρεσβευτής και όλους εσάς που τρέξατε και συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Τα χρήματα αυτά θα πάνε σε παιδιά άπορων οικογενειών για τη σίτιση τους αλλά και σε προσφυγόπουλα.»

Ο τερματισμός του αγώνα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος ήταν γιορτή χαράς αλλά και συγκίνησης, με μικρά παιδιά να μπαίνουν συμβολικά μπροστά και να κόβουν την κορδέλα, έχοντας από πίσω όλους τους ανθρώπους που το πρωϊ της Κυριακής γέμισαν το ΚΠΙΣΝ και έτρεξαν για τον ιερό σκοπό.

resized img 2943 4 51493546513 19

Την παρουσίαση των απονομών έκανε ο σπουδαίος Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ τις σημαντικότερες απονομές στους πρώτους των κατηγοριών, έκανε ο ο πρεσβευτής του αγώνα, Ολυμπιονίκης Νικόλας Κακλαμανάκης!

Πρώτος στο Νο Finish Line της Αθήνας αναδείχθηκε ο Γάλλος Patrice Loquet που διήνυσε 426 γύρους/χιλιόμετρα, ενώ τον ακολούθησαν ο Αναγνώστης Κωκονιάς με 380 χλμ και η Λιντίτα Χόκια, που ήταν πρώτη στις γυναίκες, με 360 χλμ.

Την τριάδα στους άνδρες συμπλήρωσε ο Γάλλος Sebastien Delorme με 326 χλμ. Στις γυναίκες, την τριάδα συμπλήρωσαν η Αγκάθα Εύα Χριστούλα με 203 χλμ και η Χαρούλα Λέντζου με 195 χλμ!

Την πρώτη θέση στις ομάδες, πήραν τα πολυκαταστήματα attica με 3115 χλμ, τα οποία πήραν και την πρώτη θέση στην κατηγορία 120+. Δεύτερη ομάδα ήταν το Κολλέγιο St. Lawrence με 1949 χλμ και τρίτη η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής με 1747 χλμ.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες του ομαδικού πρώτευσαν ανάλογα με τις συμμετοχές που είχαν, στην 15-29 η ΔΕΛΤΑ με 1450 χλμ, στην 30-59 ο Δημουλάς με 861 χλμ και στην κατηγορία 60-119 η Εθνική Ασφαλιστική με 1747 χλμ.

resized img 31211493565441 5

Ο Αφεντουλίδης νικητής στον 24ωρο αγώνα

Ο Αλέξανδρος Αφεντουλίδης από τη Θεσσαλονίκη ήταν ο νικητής του 24ωρου αγώνα που ξεκίνησε στις 12:00 το πρωϊ του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Ο Αφεντουλίδης έτρεξε 189 γύρους/χιλιόμετρα και άφησε πίσω του τον Δημήτρη Κούτιο με 182 γύρους/χιλιόμετρα και τον Δημήτρη Ράζελο με 176 γύρους.

Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Μαρία Σταμούλη με 124 γύρους/χιλιόμετρα και μετά ήρθαν η Ρένα Ιορδάνου με 102 γύρους και τρίτη η Ειρήνη Πουλάκη με 37.

Ο Αφεντουλίδης δήλωσε για την πρώτη θέση: «Ηταν ένας εξαιρετικός αγώνα, χαίρομαι πολύ που προσφέρουμε στα παιδιά και θα είμαστε σίγουρα εδώ και του χρόνου. Το βράδυ πήγε καλά, αλλά σήμερα το πρωϊ με τη ζέστη και την υγρασία, δυσκολευτήκαμε λίγο, αλλά τελικά τα κατάφερα. Θέλω να ευχαριστήσω και τους εθελοντές για τη βοήθεια τους και τις 24 ώρες.»

resized img 31211493565441 6

Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές στο No Finish Line

Εκτός από τους χιλιάδους πολίτες που πήραν μέρος στο No Finish Line, στον αγώνα συμμετείχαν και σπουδαίοι αθλητές, θέλοντας να προσφέρουν και αυτοί στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ο πρεσβευτής του αγώνα Νικόλας Κακλαμανάκης έτρεξε με τη σύζυγο και την κόρη του, μαζί με την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου και τα παιδιά της, αλλά και τον Ολυμπιονίκη της Ιστιοπλοϊας στο Ρίο Βύρωνα Κοκκαλάνη. Συμμετείχαν επίσης με τα παιδιά τους, οι Ολυμπιονίκες της κωπηλασίας Βασίλης Πολύμερος και Χρύσα Μπισκιτζή, οι Παραολυμπιονίκες Παύλος Μάμαλος και Κέλυ Λουφάκη, η πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου καθώς και η Εθνική ομάδα βάδην.

Παπούτσια σε όσους τα έχουν ανάγκη

Το Νο Finish Line της Αθήνας σε συνεργασία με την «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο – Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+» συγκέντρωσαν περισσότερα από 20 ζευγάρια χρησιμοποιημένα αθλητικά παπούτσια σε καλή κατάσταση και θα προωθηθούν σε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται, θα «αποκτήσουν μια δεύτερη ζωή» και θα ΤΡΕΞΟΥΝ ΞΑΝΑ. Τα παπούτσια συγκεντρώθηκαν σε ειδικούς χώρους στο ΚΠΙΣΝ από δρομείς που συμμετείχαν στον αγώνα.

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Kύριοι Χορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

 
O Γιώργος Καπουτζίδης έτρεξε μεσάνυχτα στο Νο Finish Line της Αθήνας!
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Κυριακή, 30 Απρίλιος 2017 17:41

O Γιώργος Καπουτζίδης έτρεξε μεσάνυχτα στο Νο Finish Line της Αθήνας!

O Γιώργος Καπουτζίδης υποστήριξε και εμπράκτως τους σκοπούς του No Finish Line για την ενίσχυση της Ενωσης Μαζί για το Παιδί.

resized 06 04292017 007 img 18341493494140

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος που ήταν και παράλληλα παρουσιαστής του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, φόρεσε τα αθλητικά του και άρχισε να τρέχει δίπλα από το κανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Συνολικά ο Γιώργος Καπουτζίδης κάλυψε 16 χιλιόμετρα, προσφέροντας και αυτός από την πλευρά του, στα παιδιά άπορων οικογενειών που υποστηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

resized 06 04292017 007 img 18341493494140 1

Στην προσπάθεια του, δεν ήταν μόνος, καθώς στο πλευρό του έτρεχαν και πολλοί άλλοι δρομείς που συμμετείχαν εκείνη την ώρα, στο No Finish Line της Αθήνας και στο τέλος, όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για την αντοχή αλλά και για την προσπάθεια του Γιώργου!

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Kύριοι Χορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

resized img 26661493500497 1

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα Gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2 και Μελωδία 99,2, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr.

Υποστηρικτές είναι τα super market Lidl, η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου, η εταιρεία ηλεκτρολογικών και φωτισμού Καυκάς, η βιομηχανία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων Χαϊδεμένος, οι εταιρείες catering Δειπνοσοφιστήριο και Μπεγνής, το νοσοκομείο Metropolitan Hospital και το κέντρο εκπαίδευσης ναυαγοσωστών Lifeguard Hellas.

 
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία και η εγγραφή δοτών μυελού των οστών του Δήμου Ευρώτα που έλαβε χώρα στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 28 Απρίλιος 2017 11:42

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία και η εγγραφή δοτών μυελού των οστών του Δήμου Ευρώτα που έλαβε χώρα στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 από τις 6:00μ.μ. έως τις 8:00μ.μ.. Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν για άλλη μία φορά στο κάλεσμα του Δήμου αποδεικνύοντας έμπρακτα τις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

resized 1 1

Ο Δήμος Ευρώτα ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες για την πολύτιμη προσφορά τους, οι οποίοι απέδειξαν ότι χαρακτηρίζονται από ιδανικά και αισθήματα και γιατί συμβολίζουν και εκφράζουν τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης, της φιλίας και της φιλανθρωπίας προς τον συνάνθρωπο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Βλαχιώτη και την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λακωνίας για τις πολύτιμες υπηρεσίες της, την Αντιδήμαρχο κα. Γεωργία Αθανασοπούλου – Πολυμενάκου για την οργάνωση και επίβλεψη της όλης διαδικασίας καθώς και τον Σύλλογο Γυναικών Βλαχιώτη για την πολύτιμη βοήθεια τους προσφέροντας φυσικούς χυμούς στους αιμοδότες.

resized 2 1

Η κοινωνική δράση του Δήμου Ευρώτα ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την προληπτική ιατρική και τη γενικότερη μέριμνα στα θέματα υγείας αποτελεί προτεραιότητα και θα συνεχιστεί με αξιόλογες πρωτοβουλίες.

 

resized 4resized 7resized 8resized 9

 

resized 5

 
Έσπασε το «φράγμα» των 11.000 χλμ στο Νο Finish Line της Αθήνας
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 28 Απρίλιος 2017 10:29

Έσπασε το «φράγμα» των 11.000 χλμ στο Νο Finish Line της Αθήνας.

resized 024 042720171493302940 2

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο καθαρό 24ώρο του No Finish Line Αthens και όλοι οι συμμετέχοντες συνεχίζουν να περπατούν ή να τρέχουν, προσθέτοντας χιλιόμετρα ώστε να ενισχύσουν την Ενωση «Μαζί για το Παιδί» που θα προσφέρει τα χρήματα για τα παιδιά άπορων οικογενειών.

Με τη συμπλήρωση των πρώτων 24 ωρών, οι συμμετέχοντες έτρεξαν 11.267 χλμ, αριθμός που αντιστοιχεί σε περισσότερα από 5500 ευρώ. Ωστόσο, αυτό το ποσό, αναμένεται να αυξηθεί ως το μεσημέρι της Κυριακής που ολοκληρώνεται το No Finish Line και πρέπει οι περισσότεροι από 6000 δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή, να εντείνουν την προσπάθεια τους.

resized 024 042720171493302940 3

Η ανταπόκριση του κόσμου πάντως είναι συγκινητική και η μέρα ξεκίνησε με εκατοντάδες χαμόγελα από τους μαθητές της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης, από το  St Lawrence College αλλά και από άλλα σχολεία που πλημμύρισαν το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τρέχοντας έδειξαν την ευαισθησία τους αλλά και το αίσθημα ευθύνης που έχουν από τόσο μικρή ηλικία.

Ο ήλιος και η υψηλή θερμοκρασία δεν εμπόδισαν τον κόσμο να προσθέτει χιλιόμετρα, ενώ υπάρχουν και τέσσερα άτομα που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό από την έναρξη του αγώνα, το απόγευμα της Τετάρτης.

resized 024 042720171493302940 4

Με τη συμπλήρωση των πρώτων 24 ωρών, πρώτος είναι ο Αναγνώστης Κωκονιάς με  140 γύρους/χιλιόμετρα. Ακολουθούν ο  Patrice Loquet από τη Γαλλία με 131 γύρους/χιλιόμετρα και ο συμπατριώτης του Sebastien Delorme με 112.  Πρώτη γυναίκα και τέταρτη στη γενική κατάταξη είναι η Λιντίτα Χόκια με 105 γύρους/χιλιόμετρα.

Στις ομάδες, προηγείται η Λεόντειος με 1496 χιλιόμετρα και ακολουθούν το St Lawrence College με 671 χιλιόμετρα και η Εθνική Ασφαλιστική με 505 χιλιόμετρα. Οι δρομείς είχαν συντροφιά την εξαιρετική μουσική των μουσικών παραγωγών του Athens DJ 95,2  και του Μελωδία 99,2. Ακολούθησε η η live εμφάνιση της Χρύσπας και των Sbaraquack που ξεσήκωσαν δρομείς και θεατές.

resized kids

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Kύριοι Χορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα Gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2 και Μελωδία 99,2, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr.

Υποστηρικτές είναι τα super market Lidl, η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου, η εταιρεία ηλεκτρολογικών και φωτισμού Καυκάς, η βιομηχανία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων Χαϊδεμένος, οι εταιρείες catering Δειπνοσοφιστήριο και Μπεγνής, το νοσοκομείο Metropolitan Hospital και το κέντρο εκπαίδευσης ναυαγωστών Lifeguard.

 


Σελίδα 7 από 426
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες.
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες.
Ο Ιούνιος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει με δύο μεγάλες συναυλίες. Στις 28 Ιουνίου, Οι μουσικές της Κρήτης θα κατακτήσουν ...

Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα,  Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία.
Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο μόνος άνδρας ηθοποιός με τρία Όσκαρ, αποσύρεται από την ηθοποιία. Ο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση