ATTICANEWS.GR

Member Area
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ


140 Θέσεις Εργασίας Παιδικών Εξοχών του Δήμου Αθηναίων
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Σάββατο, 05 Ιούλιος 2014 17:43

140 Θέσεις Εργασίας Παιδικών Εξοχών του Δήμου Αθηναίων

 


paidiki-kataskinwsi-300x201Ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εκατόν σαράντα (140) ατόμων για το χρονικό διάστημα από 18-08-2014 έως 01-10-2014 για την κάλυψη εποχικών αναγκών των Παιδικών Εξοχών του Δήμου Αθηναίων (της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας) που εδρεύουν στον Αγ. Ανδρέα Νέας Μάκρης Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

 
 • ΠΕ ΙΑΤΡΟΙ Ειδικοτήτων (Παιδιάτρου ή Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής ή Ορθοπεδικής) Εν ελλείψει αυτών, ΠΕ ΙΑΤΡΟΙ (Οποιασδήποτε ειδικότητας) Εν ελλείψει αυτών, ΠΕ ΙΑΤΡΟΙ (Άνευ ειδικότητας)
 • 4 ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ Εν ελλείψει αυτών, TΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ
 • 4 ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ – ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ
 • 1 ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 • 2 ΔΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ-ΣΤΡΙΕΣ
 • 4 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
 • 120 YE ΕΡΓΑΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αθηναίων – Λιοσίων 22 Αθήνα, Γραφείο Πρωτοκόλλου 2ος Όροφος, (πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210.52.77.450 Γιαννέλης, 210.52.77.452 Γιαννίκου, 210.52.77.480 Κοτελίδας, 210.52.77.482 Ρίζος & 210.52.77.484 Μούτσελος).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων καθορίζεται για το χρονικό διάστημα από 07/07/2014 έως και 18/07/2014 .

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στο Δήμο Αθηναίων Γραφείο Πρωτοκόλλου 2ος Όροφος.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

Πηγή:e-dimosio.gr

http://espaergasia.gr/?p=13391

 
ΟΑΕΔ : 14 Ιουλίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων οικογενειακού επιδόματος
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Σάββατο, 05 Ιούλιος 2014 17:40

ΟΑΕΔ : 14 Ιουλίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων οικογενειακού επιδόματος

 


ΟΑΕΔ 0 0 0-300x201Οι αιτήσεις υποβάλλονται σταδιακά ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών των δικαιούχων.

Συγκεκριμένα,
 • την 14η Ιουλίου 2014, για δικαιούχους με τρία παιδιά και άνω
 • την 1η Σεπτεμβρίου 2014, για τους δικαιούχους με δύο παιδιά και
 • την 1η Οκτωβρίου 2014, για τους δικαιούχους με ένα παιδί.
Προϋποθέσεις για τη λήψη του οικογενειακού επιδόματος είναι:
 • η πραγματοποίηση από τον/την δικαιούχο τουλάχιστον 50 ημερών εργασίας κατά το προηγούμενο της επιδότησης ημερολογιακό έτος, για τις οποίες να έχουν καταβληθεί οι αναλογούσες εισφορές υπέρ του Δ.Λ.Ο.Ε.Μ. ή
 • τουλάχιστον δίμηνη τακτική επιδότηση λόγω ανεργίας ή
 • τουλάχιστον δίμηνη συνεχής ανικανότητα για εργασία ή
 • τουλάχιστον δίμηνη αποχή από την εργασία λόγω άδειας κυοφορίας- λοχείας.
Σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργείου Εργασίας, ως πλασματικός χρόνος ασφάλισης δεν μπορεί να θεωρηθεί ο χρόνος χορηγηθείσας από τον ΟΑΕΔ Ειδικής Παροχής Προστασίας της Μητρότητας, διότι δεν υπάρχει σχετική νομοθετική πρόβλεψη.

Το επίδομα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ σε πάνω από 300.000 οικογένειες, θα είναι φέτος μειωμένο κατά 50% λόγω της μείωσης των εργοδοτικών εισφορών κατά 3,9 ποσοστιαίες μονάδες.

 
Πηγή: e-typos.gr
 
Προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από την ομάδα ποδοσφαίρου ΑΜΙΛΛΑ Περιστερίου
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 04 Ιούλιος 2014 11:36

Προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

από την ομάδα ποδοσφαίρου ΑΜΙΛΛΑ Περιστερίου

 Α. Παχατουρίδης Χρ. Μποζατζίδης Ξ. Κορόγιαννη Αλ. Βαρβέρης Γ. Αυγουστίδης

Την κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου ανέδειξε η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΜΙΛΛΑ Περιστερίου, με την προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.

Ο Πρόεδρος Χριστόφορος Μποζατζίδης και ο Γενικός Γραμματέας Αλέξανδρος Βαρβέρης επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, στις 3 Ιουλίου 2014 στο γραφείο του και του παρέδωσαν τις επιταγές αγοράς τροφίμων από το σούπερ μάρκετ "Σκλαβενίτης".

Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την έμπρακτη στήριξη της πρωτοβουλίας του Δήμου, με στόχο την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας και σημείωσε ότι η Άμιλλα Περιστερίου αποτελεί ένα αθλητικό σωματείο παράδειγμα προς μίμηση.

Παράλληλα, ο κ. Παχατουρίδης έδωσε συγχαρητήρια στη Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδας στη Β’ Κατηγορία.

Από την πλευρά τους, οι κ.κ. Μποζατζίδης και Βαρβέρης έδωσαν συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Περιστερίου για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του σ’ αυτήν την περίοδο της οικονομικής κρίσης και υποσχέθηκαν να είναι πάντα αρωγοί σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Όπως σημείωσαν, τα χρήματα για την αγορά των τροφίμων συγκέντρωσε η Άμιλλα Περιστερίου από το φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στις 21 Μαΐου 2014 με σύνθημα "Έλα κι εσύ και δώσε πάσα… στον συνάνθρωπό σου" με αστέρια του ποδοσφαίρου. 

Κατά την παραλαβή των επιταγών τροφίμων παρέστησαν ακόμη, η Πρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιας ΟΠΑΑΠ Ξ. Κορόγιαννη, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου Γ. Αυγουστίδης, οι οποίοι και ενημέρωσαν την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος για το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη στήριξη ευπαθών ομάδων πληθυσμού. 

 
ΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 4ο ΓΕΛ ΑΙΓΑΛΕΩ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 306, ΤΗΛ 2105902859
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 04 Ιούλιος 2014 10:21

                                            

egaleologo

ΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 4ο ΓΕΛ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 306,  ΤΗΛ 2105902859

Καλούμε τους μαθητές της Γ΄Λυκείου, σχολικό έτος 2014-2015, που χρειάζονται ενισχυτική διδασκαλία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, να επικοινωνήσουν για εγγραφή με την γραμματεία του Αλληλέγγυου φροντιστηρίου. Η δράση αυτή παρέχεται δωρεάν στο πλαίσιο της ενίσχυσης της κοινωνικής αλληλεγγύης στο δήμο μας, για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Εγγραφές από Δευτέρα  1 έως Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 στο 4ο ΓΕΛ Αιγάλεω ώρες 10.00-13.00.

Η έναρξη των μαθημάτων θα προσδιοριστεί μετά τις εγγραφές με νέα ανακοίνωση μέσα στον Σεπτέμβριο.  

                                                                                         Αιγάλεω, 03-07-2014

 
ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ «ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ - ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
News - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Παρασκευή, 04 Ιούλιος 2014 10:02

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ
ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
«ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ - ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ»


ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών του δράσεων, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη έχει δημιουργήσει μόνιμες Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Μέρος 1.2.2

«Μέσω των κοινωνικών δομών που έχουν συσταθεί και αποτελούνται από το κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό εστιατόριο, τράπεζα χρόνου και κέντρο ημερήσιας υποδοχής αστέγων, στόχος μας είναι η στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Οι ωφελούμενοι των μονίμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ζεστό φρέσκο σπιτικό γεύμα, να κάνουν μπάνιο σε λουτήρες, να φορέσουν καθαρά ρούχα ενώ επίσης μικροί και μεγάλοι παρακολουθούν μαθήματα Ξένων Γλωσσών, Μουσικής και Χορού, έχουν πρόσβαση σε Βιβλιοθήκη, τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών απασχολούνται στον παιδότοπο αλλά και ψυχαγωγούνται με δημιουργική απασχόληση σε καθημερινή βάση. Μία από τις βασικές παροχές των Δομών είναι και η πολύ σημαντική στήριξη σε θέματα υγείας. Έτσι οι συνάνθρωποί μας, ωφελούμενοι της Δομής Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, έχουν την δυαντότητα να προμηθευτούν φάρμακα εντελώς δωρεάν από το Κοινωνικό Φαρμακείο καθώς και να εξεταστούν από την Ιατρό της Δομής κα Ειρήνη Ζούγρη η οποία και τους παραπέμπει για δωρεάν εξετάσεις σε Διαγνωστικά Κέντρα της περιοχής σε συνεργασία με τον φορέα «Μοιράζομαι» τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.


Οι Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στηρίζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

logo epanad

logo domes

 


Σελίδα 398 από 419
Άξιος εκπρόσωπος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου
Άξιος εκπρόσωπος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου
Άξιος εκπρόσωπος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου συμμετείχε ...

Διαμάχη Ντεπ - Σέιν, «Είναι ένας ψεύτης κατ'εξακολούθηση»: Ο Τζόνι Ντεπ στην πυρά.
Διαμάχη Ντεπ - Σέιν, «Είναι ένας ψεύτης κατ'εξακολούθηση»: Ο Τζόνι Ντεπ στην πυρά.
Διαμάχη Ντεπ - Σέιν, «Είναι ένας ψεύτης κατ'εξακολούθηση»: Ο Τζόνι Ντεπ στην πυρά. Δεν διαφαίνεται σύντομα τέλος στη διαμάχη ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση