ATTICANEWS.GR

Member Area
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ


Το Anemos Luxury Grand Resort υποψήφιο σε 3 κατηγορίες στα World Luxury Hotel Awards.
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 15:03

Το Anemos Luxury Grand Resort υποψήφιο σε 3 κατηγορίες στα World Luxury Hotel Awards.

luxury hotel award- ΔΤfacebook

 

Το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort που βρίσκεται στην Γεωργιούπολη Χανίων Κρήτης είναι υποψήφιο σε τρεις κατηγορίες στα World Luxury Hotel Awards 2017. Πιο συγκεκριμένα το Anemos Luxury Grand Resort είναι υποψήφιο στις κατηγορίες:

  • Luxury Beach Hotel

  • Luxury Design Hotel

  • Luxury Honeymoon Hotel

 

Πρόκειται για ένα θεσμό που ξεκίνησε το 2006 και αποτελεί σημαντική διάκριση για τα ξενοδοχεία καθώς μπορούν να ψηφίσουν επισκέπτες, ταξιδιώτες και άλλες μονάδες του κλάδου. Κάθε χρόνο πάνω από 300.000 επισκέπτες ψηφίζουν στην διάρκεια των τεσσάρων βδομάδων που διαρκεί η ψηφοφορία.

 

Το Anemos Luxury Grand Resort είναι ένα μοναδικό πολυτελές θέρετρο και Spa στην μαγευτική τοποθεσία της Γεωργιούπολης Χανίων στο νησί της Κρήτης. Το θέρετρο άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το 2016 και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του προσφέρουν στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης. Επιπρόσθετα, το ξενοδοχείο διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία πολυτελών δωματίων που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Θα ήταν χαρά μας να συμβάλετε στην ψηφοφορία του Anemos Luxury Grand Resort στα βραβεία World Luxury Hotel Awards.

Η διαδικασία είναι η εξής:

 

  1. Πατήστε σε αυτόν τον σύνδεσμο: http://bit.ly/2euY83z

  2. Πατήστε το κουμπί « Register to Vote»

  3. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο facebook ή συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε «Register»

  4. Επιλέξτε την κατάλληλη κατηγορία και πατήστε το κουμπί « Vote for this hotel» για να ολοκληρωθεί η διαδικασία

 
Φροντίζουμε για την ασφάλεια στις παραλίες μας. Η TÜV AUSTRIA HELLAS πιστοποιεί τα θαλάσσια αθλήματα της Costa Navarino.
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 14:17

Φροντίζουμε για την ασφάλεια στις παραλίες μας.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS πιστοποιεί τα θαλάσσια αθλήματα της Costa Navarino.

resized WaterSki 1

 

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, διεθνής φορέας πιστοποιήσεων με ηγετική παρουσία στην Ελλάδα, πιστοποίησε με το πρότυπο “Water Sports Certified Quality”, το πρώτο Ιδιωτικό Πρότυπο στην Ευρώπη για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ, το Navarino Waterski και το Surf Salad στην Costa Navarino.

Μέσα στο καλοκαίρι ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο έλεγχος ασφαλείας και η διαδικασία πιστοποίησης για το Navarino Waterski που προσφέρει αθλήματα όπως θαλάσσιο σκι και wakeboard στη Χρυσή Ακτή στον κόλπο του Ναβαρίνου και για το Surf Salad με αθλήματα όπως surf, kite surf, SUP και πολλά ακόμη, στο Navarino Dunes της Costa Navarino. Η πιστοποίηση που έλαβαν οι δύο επιχειρήσεις αποτελεί σημαντικό παράγοντα διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών τους, καθώς και της τήρησης συγκεκριμένων πρακτικών και κανόνων ασφαλείας για την πρόληψη των ατυχημάτων στη θάλασσα.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, με στόχο να ενισχύσει τη δράση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Safe Waters και να προάγει τη σημασία της ασφάλειας στις ελληνικές παραλίες, δημιούργησε το “Water Sports Certified Quality” που αποτελεί το πρώτο Ιδιωτικό Πρότυπο στην Ευρώπη για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ. Το πρότυπο “Water Sports Certified Quality” αφορά αποκλειστικά στις επιχειρήσεις εκμίσθωσης θαλάσσιων σπορ και εστιάζει στον έλεγχο της λειτουργίας τους, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ασφάλεια των χρηστών τους.

resized Water sports certified quality F

Ο Χαράλαμπος Αγγελούδης, Διευθυντής Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων της TÜV AUSTRIA HELLAS, αναφέρει σχετικά: «Στην TÜV AUSTRIA HELLAS αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά για τη συνεργασία μας με την Costa Navarino, για την πιστοποίηση των δύο επιχειρήσεων εκμίσθωσης θαλάσσιων σπορ με το ιδιωτικό μας πρότυπο “Water Sports Certified Quality”. Ζούμε σε μια χώρα που η θάλασσα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθιστώντας τη μέριμνα και τη φροντίδα για την ασφάλεια στις παραλίες ευθύνη όλων μας. Η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, ενισχύει τη δέσμευση της TÜV AUSTRIA HELLAS να συμβάλλει καθοριστικά στην πρόληψη ατυχημάτων στις ελληνικές παραλίες, φέρνοντας στο προσκήνιο τη σημασία της ασφάλειας στη θάλασσα.»

 

TÜV AUSTRIA HELLAS: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός

Λίγα Λόγια για την TÜV AUSTRIA HELLAS

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγρο-διατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

 

Λίγα Λόγια για την Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course.

www.costanavarino.com

 

Λίγα Λόγια για το Safe Water Sports

Ο Οργανισμός Safe Water Sports λειτουργεί από το 2015 στην Ελλάδα ως κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία, με βασικό στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό και τη θάλασσα, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την πρόληψη των ατυχημάτων.

www.safewatersports.gr

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 17:39
 
8 λόγοι τσακωμού των ανύπαντρων ζευγαριών, Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που καυγαδίζουν τα νεαρά ζευγάρια!
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Κυριακή, 03 Σεπτέμβριος 2017 08:12

8 λόγοι τσακωμού των ανύπαντρων ζευγαριών,

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που καυγαδίζουν τα νεαρά ζευγάρια!
84f61-couple-fighting

H καθημερινότητα ως γνωστόν επιφέρει μια κάποια αναπότρεπτη φθορά άλλωστε. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι λόγοι που μπορούν να χαρακτηριστούν ξεκάθαρα ως συνήθεις σχετικά με την πηγή των καυγάδων ενός ανύπαντρου ζευγαριού.

Δες τους στην λίστα που ακολουθεί.

1. Επειδή ο ένας από τους δύο δεν απάντησε σε κάποιο μήνυμα του άλλου άμεσα.

2. Για θέματα ζήλιας.

3. Για ερωτικά θέματα.
Όταν ο ένας από τους δύο συντρόφους δεν είναι τόσο δεκτικός και πρόθυμους να κάνει «πειραματισμούς», ή να δοκιμάσει νέα πράγματα, ενώ για τον άλλο αποτελεί ζήτημα μεγάλης σπουδαιότητας και σημασίας.

4. Για την έλλειψη προσωπικού χώρου και χρόνου.
Όταν ο ένας από τους δύο συντρόφους θέλει να κάνει τα πάντα μαζί με τον άλλο και δεν του αφήνει τον προσωπικό χώρο και χρόνο που ο άλλος έχει ανάγκη για τον εαυτό του, με αποτέλεσμα να νιώθει στο τέλος «πνιγμένος».

5. Για την έλλειψη όρεξης και ενδιαφέροντος του ενός από τους δύο να γνωρίσει τους γονείς, ή τις παρέες του άλλου.
Στην περίπτωση πάντα που αυτό είναι θέμα ζωτικής σημασίας για τον ένα εκ των δύο, καθώς μπορεί να αποτελεί συναισθηματική του ανάγκη, ενώ για τον άλλο να αποτελεί φοβία.

6. Για τις «αγγαροδουλειές».
Όταν ο ένας επωμίζεται την οποιαδήποτε δουλειά του σπιτιού ενώ ο άλλος είναι απλός παρατηρητής και κριτής του.

7. Για τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός.
Όταν είναι διαφορετικές τότε αποτελούν συχνά θέμα προστριβής.

8. Για την επαφή του καθενός με τις πρώην σχέσεις του.
Όταν δεν είναι εντελώς τυπικές αλλά φιλικές τότε μπορεί συχνά να αποτελέσουν «φλέγον» ζήτημα λόγω ζήλιας.

http://www.typos.com.cy/cat/10/article/29522

 
H «απαγορευμένη» τροφή, Ποια είναι η μυρωδιά που κάνει κάποιους άνδρες πιο ελκυστικούς στις γυναίκες;
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Σάββατο, 02 Σεπτέμβριος 2017 15:31

H «απαγορευμένη» τροφή,

Ποια είναι η μυρωδιά που κάνει κάποιους άνδρες πιο ελκυστικούς στις γυναίκες;
9747d- garlic woman scent man

Τι κάνει κάποιους άνδρες τόσο ελκυστικούς στις γυναίκες; Η απάντηση δεν έγκειται κατ' ανάγκη στην εμφάνιση ή τον χαρακτήρα τους, αλλά στην οσμή που αναδύουν. 

Το περιοδικό  Appetite  δημοσίευσε τα αποτελέσματα μίας μελέτης που δείχνει πως τα τρόφιμα που καταναλώνουμε επηρεάζουν το πόσο ελκυστικοί είμαστε στο αντίθετο φύλο.

Υπάρχει λοιπόν  ένα τρόφιμο  που κάνει τους άνδρες να είναι πιο ελκυστικοί για τις γυναίκες. Ποιο είναι αυτό; Το σκόρδο!

Αν και για κάποιους η μυρωδιά του είναι δυσάρεστη φαίνεται πως όταν αυτή αναμειγνύεται με τον ιδρώτα αυτή κάνει το ανδρικό σώμα πιο ελκυστικό για τις γυναίκες. Η εξήγηση σύμφωνα με τους ερευνητές βρίσκεται στην αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση του σκόρδου.

Η έρευνα έγινε το 2016 από το πανεπιστήμιο του Stirling και το Πανεπιστήμιο Carolina της Τσεχίας. Σε αυτήν, συμμετείχαν 42  άνδρες και 82 γυναίκες από τις οποίες οι περισσότερες είπαν πως θεωρούσαν την πιο ελκυστική την μυρωδιά του ανδρικού σώματος όταν ο άνδρας είχε προηγουμένως καταναλώσει σκόρδο.

Μήπως να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας;

http://www.typos.com.cy/cat/10/article/29514

 
9 στα 10 νήπια εισάγονται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 18:17

9 στα 10 νήπια εισάγονται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας

resized Pandoras1

Με δύο νέους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς σε πλήρη λειτουργία ξεκινά αύριο η νέα σχολική χρονιά για τα βρέφη και τα νήπια στη Γλυφάδα. Χάρη στους δύο νέους σταθμούς και στην ενίσχυση σε προσωπικό, φέτος για πρώτη φορά 9 στα 10 νήπια (ποσοστό-ρεκόρ) που έκαναν αίτηση έγιναν δεκτά στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας.

resized Pyrgou1

Ο πρώτος νέος παιδικός σταθμός βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στη διασταύρωση των οδών Πανδώρας και Θεμιστοκλέους, σε διώροφο κτήριο που ανακαινίστηκε πλήρως, με μεγάλο αύλειο χώρο. Ο δεύτερος είναι στην περιοχή της Ευρυάλης, στην οδό Πύργου και κατασκευάστηκε εξαρχής με ίδιους πόρους από το Δήμο Γλυφάδας, με συγκεκριμένο μοτίβο, ώστε να αναπτύσσεται σαν ένα μικρό χωριό περιτριγυρισμένο από κήπους. Πρόκειται για έναν πρότυπο παιδικό σταθμό, σε ένα περιβάλλον μοντέρνο, πρωτότυπο και οικολογικό.

resized Pandoras2

Ο Δήμος Γλυφάδας διοργάνωσε για πρώτη φορά «ανοιχτή ημέρα» (Open Day), κατά την οποία οι γονείς και τα παιδιά γνώρισαν από κοντά τις εγκαταστάσεις, τους παιδαγωγούς και το προσωπικό στους πέντε συνολικά δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, πριν την έναρξη της νέας χρονιάς.

resized Pyrgou2

«Τέτοιες μέρες, πριν τρία χρόνια, όταν αναλάβαμε ως νέα δημοτική αρχή, υπήρχε τεράστια πίεση και το άγχος από δεκάδες γονείς που – μέσα στη συνεχιζόμενη κρίση - δεν έβρισκαν θέση για τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Περισσότερα από τα μισά παιδιά έμεναν εκτός! Μέχρι τότε, επίσης, οι παιδικοί σταθμοί ξεκινούσαν να λειτουργούν Οκτώβριο, ακόμα και Νοέμβριο», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και συμπλήρωσε: «Φέτος, για πρώτη φορά, με έγκαιρο προγραμματισμό και συστηματική προσπάθεια, το 90% των αιτήσεων έγιναν δεκτές. Συνεχίζουμε την προσπάθεια να αναβαθμίσουμε τις υποδομές μας και να δώσουμε λύση στο χρόνιο πρόβλημα με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Με μεθοδικότητα και σοβαρή δουλειά σύντομα θα πιάσουμε το στόχο - κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού».

resized Pandoras3

resized Pyrgou3

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 18:21
 


Σελίδα 2 από 283

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ερωτευμένη και πάλι η Halle Berry
Ερωτευμένη και πάλι η Halle Berry
Ερωτευμένη και πάλι η Halle Berry Η γοητευτική ηθοποιός Halle Berry είναι και πάλι ευτυχισμένη, καθώς μετά το διαζύγιο της με τον ...

Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Μια μαγική βραδιά έζησαν ...