ATTICANEWS.GR

Member Area
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ


Η διοίκηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΕΟΕ στηρίζει τις δράσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2017.
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 17:01

Η διοίκηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΕΟΕ στηρίζει τις δράσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2017.

letsdoit

Όλοι μαζί θα συμμετάσχουν το Σάββατο 1η Απριλίου στο Λόφο του Αρδηττού, στον καθαρισμό που θα γίνει γύρω από το χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Με την πρωτοβουλία αυτή η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επιδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο και στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις που προάγουν το γενικό καλό.

Στόχος του Let’s do it Greece 2017, είναι οι χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούν σε ολόκληρη τη χώρα, πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης, ξεπερνώντας τον αριθμό ρεκόρ των 100.000 εθελοντών, από 3.000 ομάδες, σε πάνω από 1.000 σημεία δράσης πανελλαδικά.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε το 2012 από νέα παιδιά που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και στόχος είναι να εφαρμοστεί και φέτος με μεγάλη επιτυχία. 

Η ΕΟΕ θα είναι το Σάββατο εκεί και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη εθελοντική ενέργεια.

 
Εγκαινιάστηκε το δεύτερο Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο στο Ελληνικό
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 12:32

Εγκαινιάστηκε το δεύτερο  Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο στο Ελληνικό από τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτο και πλήθους δημοτών.

 resized oiko parko2

Το νέο οικογενειακό πάρκο που βρίσκεται στο Ελληνικό επί των οδών Καλλιπόλεως και Αφροδίτης ήταν εδώ και πολλά χρόνια μία κατάξερη αλάνα. Πλέον μετά την παρέμβασή μας, αποτελεί έναν πόλο έλξης για ολόκληρη την οικογένεια. Στον νέο αυτόν πολυχώρο υπάρχει γήπεδο 5χ5 με χλοοτάπητα πιστοποιημένο από την FIFA, πάγκους για πικ νικ, υπαίθριο γυμναστήριο και παιδική χαρά πιστοποιημένη και ασφαλής για τα μικρά παιδιά.

 resized oiko parko7

Τα εγκαίνια τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης.resized PARKO PROTYPO A4-4

resized 1

resized 2-3resized oiko parko5

 
Αύξηση 36% των επισκεπτών στη Furnidec Business. Υψηλής αισθητικής η φετινή διοργάνωση.
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 13:05

Αύξηση 36% των επισκεπτών στη Furnidec Business.

Υψηλής αισθητικής η φετινή διοργάνωση.

resized FURNIDEC BUSINESS 2017 1

«Σφραγίδα» υψηλής αισθητικής έβαλε στη φετινή της διοργάνωση η Furnidec Business, όπου, από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου, συναντήθηκαν έπιπλο, διακόσμηση, interior και industrial design και παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τάσεις στους εν λόγω κλάδους, συγκεντρώνοντας το αυξημένο ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Μάλιστα, οι επισκέπτες της εμπορικής έκθεσης ξεπέρασαν τις 6.000 (6.170), μέγεθος αυξημένο κατά 36% σε σχέση με την περσινή διοργάνωση. Σημαντική ήταν η παρουσία και των ξένων εμπορικών επισκεπτών, που προήλθαν από την Αλβανία, την Αυστραλία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, τη Γερμανία, την ΠΓΔΜ, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Ρωσία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Σλοβενία, την Ισπανία, την Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Οι δε προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers) ανήλθαν σε 155, εκπροσωπώντας τα μεγαλύτερα καταστήματα στον χώρο του επίπλου και των υφασμάτων επίπλωσης.

resized FURNIDEC BUSINESS 2017 2

Η Furnidec Business, το πλέον εξειδικευμένο εκθεσιακό γεγονός στο έπιπλο και η μακροβιότερη διαχρονικά έκθεση του κλάδου, κάλυψε φέτος 12.500 τ.μ. σε 4 περίπτερα, συγκεντρώνοντας 70 εκθέτες από όλο το φάσμα του οικιακού και επαγγελματικού επίπλου, της διακόσμησης και του design.

Η έκθεση φιλοξένησε επαγγελματίες από διαφορετικούς χώρους, όπως εμπόρους προϊόντων επίπλου και διακόσμησης, αλλά και αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και ξενοδόχους.

Στη Furnidec Business συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης (ΣΑΘ). Στο περίπτερο του, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με επαγγελματίες αρχιτέκτονες της Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, αναπτύχθηκαν τρεις ενότητες. Κεντρικό έκθεμα ήταν δημιουργίες αρχιτεκτόνων της Θεσσαλονίκης, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του βιομηχανικού σχεδιασμού-σχεδιασμού αντικειμένου. Επίσης εκτέθηκαν τα αποτελέσματα της συνθετικής/σχεδιαστικής άσκησης Fabrication Protocols/ Modulated Surfaces και στο περίπτερο παρουσιάστηκαν περισσότερα από 30 προπλάσματα και σχέδια.

 
Opera Mansion: Η Όπερα της Σαντορίνης μετατρέπεται στον ορισμό της high end φιλοξενίας
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 16 Μάρτιος 2017 18:47

 Opera Mansion: Η Όπερα της Σαντορίνης μετατρέπεται στον ορισμό της high end φιλοξενίας.

resized operamansion 01

Η Όπερα της Σαντορίνης, το μέρος όπου δόθηκε η πρώτη παράσταση όπερας του Νέου Ελληνικού Κράτους, ανοίγει και πάλι τις πόρτες της την άνοιξη του 2017, ως Opera Mansion! Ένας μύθος του παρελθόντος περνά στο Σήμερα ως μια σύγχρονη σουίτα, επιτομή της πολυτέλειας και της ιδιωτικότητας, που απευθύνεται μόνο σε ζευγάρια.

Με γνώμονα τη φιλοσοφία της Aqua Vista Hotels και σεβασμό στην ιστορική αξία του κτηρίου, τα έμπειρα στελέχη και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Ομίλου, προχώρησαν στη σύλληψη και την υλοποίηση ενός ιδιαιτέρως απαιτητικού concept που μεταφέρει το ένδοξο Χθες στο Σήμερα. Το όνομα και το λογότυπο επιλέχθηκε να έχουν σαφείς αναφορές στην κληρονομιά του οικήματος, καθώς το πρώτο αποτελεί φόρο τιμής στην ιστορία του, ενώ στο δεύτερο εντάχθηκε το στοιχείο του φοίνικα, που υπάρχει στην είσοδό του.

resized operamansion 02

Στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης συνεργασίας με την Opera Mansion, η Aqua Vista Hotels ανέλαβε την ολοκληρωτική ανακαίνιση της εμβληματικής Όπερας της Σαντορίνης, που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, για την ανάδειξή της σε μια πολυτελή σουίτα μοναδικού χαρακτήρα. Για τη διαμόρφωση των 120 τ.μ. όπου εκτείνεται η Opera Mansion διατηρήθηκαν τα χαρακτηριστικά που το κτήριο ήδη διέθετε: οι εσοχές μετατράπηκαν σε λειτουργικούς χώρους, το φυσικό χώρισμα του υπόσκαφου κτίσματος ενέπνευσε τη δημιουργία μιας εσωτερικής πισίνας, ενώ το κελάρι της παλιάς Όπερας πήρε και πάλι ζωή. Το χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο λευκό κυριαρχεί, ενώ οι απαραίτητες πινελιές χρώματος προέρχονται από την παλέτα των πορτοκαλί και καφέ, των γήινων αποχρώσεων που παραπέμπουν στο σήμα κατατεθέν του νησιού, το ηφαίστειο.

resized operamansion 03 1

Μία ανάσα από την επιβλητική καλντέρα και πάνω στο κεντρικό μονοπάτι των Φηρών η Opera Mansion απευθύνεται σε ζευγάρια που επιθυμούν να αφεθούν στην απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία απολαμβάνοντας προσωποποιημένες υπηρεσίες, συνώνυμο των υψηλών standards της Aqua VistaHotels.

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα αυτή συνεργασία, αφού πρόκειται για ένα μοναδικό εγχείρημα, μια πρόκληση στην οποία η Aqua Vista Hotels ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η ιστορικότητα και η σημασία του κτηρίου τού προσδίδουν έναν μοναδικό χαρακτήρα τον οποίο αντιμετωπίσαμε με σεβασμό, αναδεικνύοντας το Opera Mansion σε έναν σύγχρονο παράδεισο φιλοξενίας».

resized operamansion 04 1

Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotelsεπικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικόconcept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.

 
Πασχαλινές αποδράσεις στον Όμιλο Διβάνη
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 17:28

 Πασχαλινές αποδράσεις στον Όμιλο Διβάνη.

resized Divani Apolon Exterior

Στην καρδιά της πιο όμορφης εποχής του χρόνου, ο Όμιλος Διβάνη σας καλεί να γνωρίσετε κάθε έκφανση του Πάσχα στα ξενοδοχεία του σε τέσσερα από τα ωραιότερα μέρη της χώρας. Αθήνα, Κέρκυρα, Μετέωρα και Λάρισα αποτελούν τους ιδανικούς προορισμούς για μια ανοιξιάτικη απόδραση με φόντο τα πασχαλινά έθιμα.

Αθηναϊκό Πάσχα δίπλα στη θάλασσα

Πάσχα στην πρωτεύουσα και πιο συγκεκριμένα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα σημαίνει απέριττη πολυτέλεια, χαλάρωση και μοναδικές γεύσεις με θέα στη θάλασσα! Ζήστε το φετινό Πάσχα στο Divani Apollon Palace & Thalasso και κάντε μια μικρή απόδραση εντός των τειχών απολαμβάνοντας την αίσθηση ηρεμίας που αποπνέει το κομψό περιβάλλον και η υψηλή αισθητική του ξενοδοχείου. Περάστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και βιώστε τη μαγεία των ημερών μέσα από τις γαστρονομικές προτάσεις του Αναστάσιμου Δείπνου αλλά και των παραδοσιακών εδεσμάτων της ημέρας του Πάσχα, ενώ μην παραλείψετε μια αναζωογονητική επίσκεψη στο Divani Athens Spa & Thalasso Center. Τα γιορτινά πακέτα που το ξενοδοχείο έχει ετοιμάσει αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για μια απόδραση μέσα στην πόλη.

resized Divani Corfu Amvrossia Restaurant

Κερκυραϊκά πασχαλινά έθιμα

Στο καταπράσινο Κανόνι, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Κέρκυρας, το Divani Corfu Palace σας προσκαλεί για να ζήσετε την ανεπανάληπτη εμπειρία του κερκυραϊκού Πάσχα. Ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα και διάθεση, βόλτα στα καντούνια και στο Ποντικονήσι, μπότηδες για την πρώτη Ανάσταση και παραδοσιακά πασχαλινά γλυκά της Κέρκυρας, όπως φογάτσα και κολομπίνες, συνθέτουν το μαγικό Πάσχα στο νησί του Ιονίου! Εκμεταλλευτείτε τα ειδικά πακέτα του Divani Corfu Palace και φορτίστε τις μπαταρίες σας σε έναν από τους ωραιότερους πασχαλινούς προορισμούς!

resized Divani Meteora Deluxe Room

Πάσχα στη σκιά των Μετεώρων

Η κατανυκτική ατμόσφαιρα του Πάσχα βρίσκει τον ιδανικό εκφραστή της στο Divani Meteora Hotel. Στη σκιά των επιβλητικών βράχων και των ιστορικών μοναστηριών θα βιώσετε το αληθινό νόημα της Εβδομάδας των Παθών. Το μεγαλείο της φύσης και η πνευματικότητα των ημερών συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, όσο η ζεστή ατμόσφαιρα, οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και η απέριττη πολυτέλεια που χαρακτηρίζουν το ξενοδοχείο θα κάνουν την εμπειρία διαμονής σας ξεχωριστή. Ανακαλύψτε τα ειδικά πασχαλινά πακέτα του Divani Meteora Hotel και ζήστε το πιο κατανυκτικό Πάσχα!

resized Divani Larissa Lounge

Θεσσαλικό Πάσχα

Η πρωτεύουσα του Κάμπου και το Divani Palace Larissa φορούν τα ανοιξιάτικά τους και σας περιμένουν για ένα μοναδικό Πάσχα στην καρδιά της Θεσσαλίας. Γνωρίστε τα πασχαλινά έθιμα της περιοχής και ζήστε το παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα κάνοντας μια απόδραση που συνδυάζει τη ζωή στην πόλη και την αίσθηση της εξοχής. Απολαύστε χαλαρούς ρυθμούς σε ένα περιβάλλον που αποτελεί επιτομή της πολυτέλειας για ένα ταξίδι στην παράδοση! Γνωρίστε τα πασχαλινά πακέτα του Divani Palace Larissa και αφεθείτε στα χρώματα και τα αρώματα της άνοιξης που συνοδεύουν μοναδικά την κατάνυξη των ημερών. 

Δώρο ομορφιάς και ευεξίας

Κάντε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσφέροντάς τους μια απόδραση ομορφιάς και ευεξίας στο βραβευμένο και υπερσύγχρονο Divani Athens Spa & Thalasso Center του Divani Apollon Palace & Thalasso! Θαλασσοθεραπεία, σάουνα, χαμάμ, θεραπείες χαλάρωσης και αναζωογόνησης είναι κάποια μόνο από όσα προσφέρει και τα οποία μπορείτε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας με ένα Gift Voucher.

Δώστε στο φετινό Πάσχα τον χαρακτήρα που του ταιριάζει κάνοντας δώρο στον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αποδράσεις στα ωραιότερα μέρη της χώρας! Βιώστε την κατάνυξη των ημερών και γνωρίστε τον ορισμό της φιλοξενίας στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη, που ξέρουν πώς να κάνουν κάθε στιγμή ξεχωριστή.

Γιορτινά Πακέτα

Divani Apollon Palace & Thalasso: http://bit.ly/2mFASzB

Divani Corfu Palace: http://bit.ly/2mFPi2F

Divani Meteora Hotel: http://bit.ly/2np6nxS

Divani Palace Larissa: http://bit.ly/2mFMaUs

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (ΑθήναΜετέωραΛάρισα και Κέρκυραμετρώντας 57 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.
Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτηο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδοΟι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλουτον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων τουτην οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών τουαναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

 


Σελίδα 9 από 278
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ   Ευχάριστες μουσικές στιγμές προσέφερε ...

Αλίκη Βουγιουκλάκη, 21 χρόνια χωρίς την Αλίκη.
Αλίκη Βουγιουκλάκη,  21 χρόνια χωρίς την Αλίκη.
Αλίκη Βουγιουκλάκη, 21 χρόνια χωρίς την Αλίκη. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1934 στο Μαρούσι. Τρεις μέρες ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση