ATTICANEWS.GR

Member Area
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ


Ζεστό, προσιτό και πάνω απ’ όλα φιλόξενο, το Polis Luxury Apartments & Studios
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2016 10:43

Polis Luxury Apartments & Studios

polis

Ζεστό, προσιτό και πάνω απ’ όλα φιλόξενο, το Polis Luxury Apartments & Studios, βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης και είναι έτοιμο να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις διαμονής για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Με δίχωρα διαμερίσματα που περιλαμβάνουν 2 ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, σαλόνι και τραπεζαρία αλλά και ευρύχωρα studios, μπορούν να αποτελέσουν τη “βάση” για τις οικογενειακές σας διακοπές ή για το επαγγελματικό σας ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, προσαρμοσμένο στις ανέσεις, τις παροχές και τον τρόπο ζωής που έχετε συνηθίσει.

 

  http://www.polisapartments.gr/index.php?lang=gr

 
Μικρόβια στην κουζίνα Να γιατί πρέπει να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε τα φλιτζάνια του γραφείου
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2016 09:34

Μικρόβια στην κουζίνα

Να γιατί πρέπει να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε τα φλιτζάνια του γραφείου
 
4e7fe-0litt up

Δεν χρειάζεται να είστε υποχονδριακός για να φέρνετε τα δικά σας μαχαιροπίρουνα, ποτήρια και φλιτζάνια στο γραφείο σας. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του «Men's Health» ίσως και να είναι απαραίτητο για την διαφύλαξη της υγείας σας.

Όπως τονίζει ο καθηγητής μικροβιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, Τσαρλς Γκέρμπα, τα κοινόχρηστα σκεύη στα γραφεία τείνουν να συγκεντρώνουν μικροοργανισμούς, σε αρκετές περιπτώσεις παθογόνους, γεγονός που εγείρει ερωτήματα για τις συνθήκες υγιεινής σε χώρους εργασίας.

Σύμφωνα με έρευνα του καθηγητή, το 20% από τα φλιτζάνια που εξετάστηκαν σε γραφεία είχαν βακτήρια που εντοπίζονται σε περιττώματα, ενώ το 90% ήταν καλυμμένο με σειρά μικροβίων. Αιτία, σύμφωνα με τον κ. Γκέρμπα, είναι η μη συχνή αλλαγή του σφουγγαριού με το οποίο καθαρίζονται τα πιάτα, αλλά και το γεγονός ότι ο καθαρισμός βασίζεται στις περισσότερες περιπτώσεις στους ίδιους τους εργαζομένους.

Οι εργαζόμενοι συχνά αμελούν τον σωστό καθαρισμό των σκευών, δεν χρησιμοποιούν σαπούνι και ζεστό νερό, με αποτέλεσμα τα φλιτζάνια να μετατρέπονται σε hotspot μικροβίων.

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/23939

 
MEDITERRANEO HOSPITAL - Παγκόσμια μέρα νόσου Alzheimer - Κι όμως ... μπορεί να αντιμετωπιστεί!!!
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2016 09:33

 

MEDITERRANEO HOSPITAL - Παγκόσμια μέρα νόσου Alzheimer 21-9-2016

 

Παγκόσμια Ημέρα Νόσου  Alzheimer

 

Κι όμως ... μπορεί να αντιμετωπιστεί!!!

 Mediterraneo Hospital

Η άνοια καθεαυτή δεν είναι νόσος, είναι εκδήλωση βλάβης του εγκεφάλου. Η  σταδιακή «παρακμή» των νοητικώνλειτουργιών του εγκεφάλου, έχει εξελιχθεί σε μάστιγα του 21ου αιώνα, καθώς πλήττει όλο και

περισσότερους ανθρώπους, επηρεάζοντας όχι μόνο την υγεία τους, αλλά και την ποιότητα ζωής των οικογενειών τους και των κοντινών τους προσώπων.

Η άνοια της Νόσου Alzheimer είναι η πιο συχνή μορφή άνοιας.

Υπάρχουν όμως άλλες μορφές άνοιας που πρέπει να διαχωρίζονται από τη Νόσο Alzheimer, διότι διαφέρουν η θεραπεία και η πρόγνωσή τους (αγγειακή άνοια, παρκινσονική άνοια, άνοια με σωμάτια Lewy,

μετωποκροταφική άνοια κτλ.).Η νόσος πρωτοεμφανίζεται τις περισσότερες φορές με διαταραχές μνήμης, ιδιαίτερα της πρόσφατης (για παράδειγμα ο ασθενής επαναλαμβάνει τη ίδια ερώτηση πολλές φορές).

Αργότερα και με ύπουλο τρόπο εμφανίζονται προβλήματα στην κρίση, την επικοινωνία και τον προσανατολισμό, σύγχυση και αλλαγές στη ψυχική κατάσταση (για παράδειγμα κατάθλιψη), στη συμπεριφορά και την

προσωπικότητα (για παράδειγμα καχυποψία), ενώ τα τελικά στάδια της νόσου χαρακτηρίζονται από σοβαρές διαταραχές στην ομιλία, την κατάποση και τη βάδιση. Από την έναρξη των συμπτωμάτων μέχρι τα τελικά

στάδια της νόσου μεσολαβούν κατά μέσο όρο 6-10 χρόνια. Ωστόσο, η διάρκεια εξέλιξης της νόσου ποικίλλει από ασθενή σε ασθενή .

Ποιοι είναι όμως οι παράγοντες κινδύνου για την εκδήλωση της νόσου;

• ηλικία. Όσο αυξάνεται, τόσο μεγαλώνει η πιθανότητα εκδήλωσης της νόσου. Περίπου 5% των ασθενών στην ομάδα 65 – 74 ετών πάσχουν από τη νόσο Alzheimer, αλλά στις ηλικίες άνω των 85, το ποσοστό ανεβαίνει στο 50%.

Πολύ σπάνια υπάρχει ασθενής με Alzheimer σε ηλικία κάτω των 40 ετών

• κληρονομικότητα. Αν έχετε πρώτου βαθμού συγγενή (πατέρα, μητέρα, αδελφό ή αδελφή) με νόσο Alzheimer, υπάρχει ελαφρά αυξημένη πιθανότητα και για εσάς

• φύλο. Η νόσος εμφανίζεται σχετικά συχνότερα στις γυναίκες. Πιθανώς παίζει ρόλο και το αυξημένο προσδόκιμο επιβίωσης στις γυναίκες

• αρτηριακή υπέρταση, αυξημένη χοληστερίνη, σακχαρώδης διαβήτης, εκτός από τα καρδιολογικά νοσήματα, αυξάνουν και τις πιθανότητες για νόσο Alzheimer.

Ταυτόχρονα, περιβαλλοντικοί παράγοντες και τρόπος ζωής (επάγγελμα, πνευματικές, κοινωνικές δραστηριότητες, φυσική άσκηση, δίαιτα κτλ.), φαίνεται να επηρεάζουν την πιθανότητα ανάπτυξης της νόσου. 

Αντιμετωπίζετε δυσκολία στο να κάνετε πράγματα που παλαιότερα σας φαίνονταν πολύ εύκολα;

Σήμερα, η διάγνωση της άνοιας μπορεί να γίνει στο χρονικό εκείνο σημείο όπου ο ασθενής εμφανίζει  αδυναμία να επιτελέσει συνηθισμένες δραστηριότητες.

Πρόσφατες μελέτες επιβεβαιώνουν ότι ο έλεγχος των αγγειακών παραγόντων κινδύνου, η σωματική και κυρίως η νοητική άσκηση συντελούν σημαντικά στην πρόληψη της άνοιας. Οι τακτικές αυτές όμως πρέπει να εφαρμόζονται

από τη μέση ηλικία, γιατί η νευροεκφυλιστική διαδικασία στον εγκέφαλο των ασθενών αρχίζει είκοσι χρόνια πριν από την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων!

Τα τελευταία χρόνια, ο τρόπος µε τον οποίο αντιμετωπίζεται αυτή η νόσος, έχει αλλάξει δραστικά. Έµφαση πλέον δίνεται στο να βοηθήσουμε τους εν λόγω ασθενείς και τις οικογένειές τους, να μάθουν να ζουν µε την άνοια

και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις συνέπειές της, ώστε να διατηρήσουν καλή ποιότητα ζωής και -όσο το δυνατόν- φυσιολογική καθημερινότητα. Η έγκαιρη διάγνωση της άνοιας ωφελεί τον ασθενή και  την οικογένειά του, 

γιατί δίνει τα χρονικά περιθώρια ενημέρωσης, αποδοχής της κατάστασης, διατήρησης της ποιότητας ζωής και προγραμματισμού για το μέλλον όλων. Για αυτό και ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός ασθενών µε νόσο Alzheimer χρειάζεται εξειδικευμένες υπηρεσίες και δομές.

Στο Mediterraneo Hospital λειτουργεί Ιατρείο Μνήμης υπό την Δ/νση του Νευρολόγου κου Παντελή Στάθη, το οποίο στελεχώνεται από ομάδα επιστημόνων με εξειδίκευση στις παθήσεις που προκαλούν διαταραχές μνήμης.

Το Ιατρείο διαθέτει σύγχρονη τεχνολογική υποδομή για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, προκειμένου να διαγνωστεί και να αντιμετωπιστεί η νόσος Alzheimer, αλλά και κάθε άλλη διαταραχή των νοητικών λειτουργιών.

 

 
Το εστιατόριο On the Verandah του Poseidonion Grand Hotel αποχαιρετά την φετινή σεζόν και ανανεώνει το ραντεβού του για την άνοιξη του 2017
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016 12:35

Το εστιατόριο On the Verandah του Poseidonion Grand Hotel αποχαιρετά την φετινή σεζόν και ανανεώνει το ραντεβού του για την άνοιξη του 2017

resized drz-poseidonion 3234

Η φετινή εμπειρία στο εστιατόριο On the Verandah, στη θρυλική βεράντα του Ποσειδωνίου, ήταν μια πρόσκληση από τον σεφ του ξενοδοχείου σε ένα ταξίδι γεμάτο αρώματα και γεύσεις από τις Σπέτσες και όλη την Ελλάδα. Ένα ταξίδι στην παράδοση μέσα από τη σύγχρονη δημιουργική ματιά του σεφ Σταμάτη Μαρμαρινού, που ξεκίνησε με προϊόντα από το μποστάνι του Ποσειδωνίου συμπληρώνοντας με υλικά από όλη την Ελλάδα. Αυτή τη χρονιά στη βεράντα του εμβληματικού ξενοδοχείου, βιώσαμε την εμπειρία του Νησιού των Αρωμάτων με όλες μας τις αισθήσεις.
resized drz-poseidonion Q1A3494
 
Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, όσοι παρευρεθούν στο νησί των Σπετσών θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν αντίστοιχα αυτό το γαστρονομικό ταξίδι με ένα διήμερο μενού γευσιγνωσίας, σφραγίζοντας με τον πιο γευστικό τρόπο το φετινό καλοκαίρι.
resized drz-poseidonion Q1A3500
 
Σχολικά κυλικεία - Τι ισχύει? ...της Ιωάννας Μελάκη (Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης) Προσφερόμενα είδη, από τα σχολικά κυλικεία -Ανώτατες τιμές με ΦΠΑ (Ε.Π.Κ.Κρήτης)
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 10:31

Σχολικά κυλικεία - Τι ισχύει?

...της  Ιωάννας Μελάκη (Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης)                 

Προσφερόμενα είδη, από τα σχολικά κυλικεία -Ανώτατες τιμές με ΦΠΑ (Ε.Π.Κ.Κρήτης)

 
Σχολικά Κυληκεία

 

Στα  κυλικεία των δημοσίων και ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, που λειτουργούν  κυλικεία -καντίνες επιτρέπονται να διατίθενται μόνο συγκεκριμένα τρόφιμα ,και ισχύουν ανώτατες τιμές ανά είδος, αυτό επισημαίνει για την προστασία των μαθητών ,η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης σε σχετική ανακοίνωση της
Επιτρεπόμενα προσφερόμενα είδη
ΦΡΟΥΤΑ - ΛΑΧΑΝΙΚΑ
 • Φρέσκα φρούτα ανάλογα με την εποχή (π.χ. μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι, μανταρίνια, μπανάνα, σταφύλι, βερίκοκα, ροδάκινο κλπ), καλά πλυμένα και συσκευασμένα σε ατομική μερίδα.
 • Αποξηραμένα φρούτα (π.χ. βερίκοκα, δαμάσκηνα, σύκα, σταφίδες, μπανάνες κλπ) χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Συσκευασμένα σε ατομική μερίδα έως 50γρ.
 • Φυσικός χυμός φρούτων ή και λαχανικών που παρασκευάζεται εντός των κυλικείων–καντινών. Δεν επιτρέπεται η προσθήκη ζαχάρων ή άλλων γλυκαντικών ουσιών. Συστήνεται να είναι δυνατή η κατανάλωση του άμεσα μετά την παρασκευή του σε ποτήρια μιας χρήσης ανακυκλώσιμου υλικού.
 • Φρουτοσαλάτα που παρασκευάζεται εντός των κυλικείων–καντινών από φρέσκα, καλά πλυμένα φρούτα εποχής. Δεν επιτρέπεται η προσθήκη σακχάρων ή άλλων γλυκαντικών ουσιών. 
 • Σαλάτα από φρέσκα, καλά πλυμένα λαχανικά που παρασκευάζεται εντός των κυλικείων–καντινών, χωρίς προσθήκη αλατιού. Επιτρέπεται μόνο η προσθήκη ελαιολάδου,  ξυδιού ή λεμονιού.
 • Συσκευασμένοι φυσικοί χυμοί φρούτων και ομοειδών προϊόντων, χωρίς συντηρητικά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, σε ατομική συσκευασία έως και 330ml.
 ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
 • Γάλα τυποποιημένο, παστεριωμένο σε ατομική συσκευασία έως 500ml πλήρες και ημιαποβουτυρωμένο (1,5% - 1,8% λιπαρά).
 • Σοκολατούχο γάλα με χαμηλά λιπαρά (max. 1,8%) σε συσκευασία έως 250ml.
 • Γιαούρτι τυποποιημένο (έως 5% λιπαρά), χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, σε ατομική μερίδα έως 200γρ.
 • Ροφήματα από συνδυασμούς φρέσκου γάλακτος και φρέσκων φρούτων που θα παρασκευάζονται στο κυλικείο. Δεν επιτρέπεται η προσθήκη ζάχαρης. Απαγορεύεται η διάθεση άλλων τυποποιημένων αναλόγων ροφημάτων καθώς και η χρήση έτοιμης σκόνης για την παρασκευή τους. 
 • Τυριά πολύ σκληρά, σκληρά, ημίσκληρα, μαλακά τυριά. Συστήνονται τυριά παραδοσιακά και Ελληνικά Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Εξαιρούνται τα ανακατεργασμένα τυριά ή τηγμένα τυριά και ανακατεργασμένα τυριά με αλειφώδη υφή. 
ΑΠΛΑ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ Ή ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
 • Κουλούρι σησαμένιο ολικής άλεσης πλούσιο σε φυτικές ίνες ή λευκό.
 • Κριτσίνια ολικής άλεσης πλούσια σε φυτικές ίνες ή λευκά, σε ατομική συσκευασία έως 50γρ.
 • Φρυγανιές ολικής άλεσης πλούσιες σε φυτικές ίνες ή λευκές, σε ατομική συσκευασία έως 50γρ.
 • Κράκερς ολικής άλεσης πλούσια σε φυτικές ίνες ή λευκά, σε ατομική συσκευασία έως 50γρ.
 • Τα παραπάνω απλά αρτοπαρασκευάσματα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προδιαγραφές:
  Κορεσμένα λιπαρά έως 3%, τράνς λιπαρά έως 0,1 %, νάτριο έως 0,5%.
ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
 • Μουστοκούλουρα σε ατομική μερίδα έως 60γρ.
 • Σταφιδόψωμο σε ατομική μερίδα έως 60γρ.
 • Μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης σε ατομική μερίδα έως 40γρ, η οποία να πληρεί τις ακόλουθες προδιαγραφές:
  Κορεσμένα λιπαρά έως 3%,  τράνς λιπαρά έως 0,1%, νάτριο έως 0,5%.
 • Επιτρέπεται η διάθεση τυρόπιτας-πίτας λαχανικών σε ατομικές μερίδες των 120 γρ. και με συγκεκριμένες προδιαγραφές: 
  Η λιπαρή ύλη για τη ζύμη−φύλλο πρέπει να είναι αποκλειστικά από ελαιόλαδο, μαλακή μαργαρίνη ή φυτικά έλαια, όπου το τελικό προϊόν δεν πρέπει να ξεπερνάει το 30 % σε συνολικά λιπαρά και το 0,1% σε trans λιπαρά.
 • Πίτσα με τις παρακάτω προδιαγραφές:
  Για τη βάση τα επιτρεπόμενα υλικά είναι αλεύρι, μαγιά, αβγό, γιαούρτι, αλάτι και μυρωδικά βότανα. Απαγορεύεται η χρήση ενισχυτικών γεύσης όπως το γλουταμινικό μονο−νάτριο. Για τη γέμιση τα επιτρεπόμενα προϊόντα είναι τυρί, τομάτα, πιπεριές, μανιτάρια, κρεμμύδι, καλαμπόκι. Δεν επιτρέπεται η χρήση σάλτσας και αλλαντικών.
 • Μπισκότα απλά, χωρίς γέμιση, σε ατομική συσκευασία (έως 60 γραμμάρια) με τις παρακάτω προδιαγραφές:
  1. Η περιεκτικότητά τους σε trans λιπαρά να μην υπερβαίνει το 2% των ολικών λιπιδίων.
  2. Ανά 100 γραμμάρια προϊόντος: (α) η ζάχαρη να μην υπερβαίνει τα 10 γραμμάρια, (β) τα ολικά λιπαρά να μην υπερβαίνουν τα 10 γραμμάρια, (γ) τα κορεσμένα λιπαρά να μην υπερβαίνουν τα 5 γραμμάρια και (δ) το νάτριο να μην υπερβαίνει τα 0,5 γραμμάρια».
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ 
 • Τα σάντουιτς/τοστ μπορούν να παρασκευάζονται με συνδυασμούς των τροφίμων των επόμενων παραγράφων. Μπορούν να είναι τυποποιημένα ή να παρασκευάζονται στο χώρο του κυλικείου-καντίνας αυθημερόν.
 • Επιτρέπεται η χρήση όλων των ειδών ψωμιού, ολικής άλεσης πλούσιο σε φυτικές ίνες ή λευκό όπως ψωμάκι ατομικό, ψωμί για τοστ, μπαγκέτα, ελληνική πίτα, αραβική πίτα, σησαμένιο κουλούρι. Συστήνεται το ψωμί ολικής άλεσης. Δεν επιτρέπεται το μπριος, το κρουασάν ή το πιροσκί. Η ελληνική πίτα δεν πρέπει να περιέχει γλυκουρονικό νάτριο.
 • Δεν επιτρέπεται η χρήση άλλων αλλαντικών, εκτός από βραστή γαλοπούλα με τις παρακάτω προδιαγραφές:
  α) Κορεσμένα λιπαρά έως 1 % 
  β) Νάτριο έως 1 %
 • Λαχανικά όλων των ειδών.
 • Ελιές χωρίς το κουκούτσι και πάστα ελιάς.
 • Αβγό καλά βρασμένο.
 • Από λιπαρές ύλες επιτρέπεται μόνο η προσθήκη ελαιολάδου.
 • Επιτρέπεται η παρασκευή γλυκών σάντουιτς με συνδυασμό των προαναφερομένων ψωμιών και ως γέμιση 1 κουταλιά της σούπας μέλι ή μέλι με ταχίνι.
 • Επιτρέπεται η χρήση τυριών όπως αναφέρονται στην περίπτωση 2 "ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ" στοιχείο 5».
ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ
 • Κρέμα και ρυζόγαλο σε ατομικές μερίδες των 150γρ. (με περιεκτικότητα σε λίπος γάλακτος έως 4%).
 • Χαλβάς σε ατομική μερίδα έως 50 γρ.
 • Παστέλι σε ατομική μερίδα έως 50γρ.
 • Μέλι σε ατομική μερίδα.
 • Σοκολάτα υγείας και γάλακτος σε ατομική μερίδα έως 30γρ.
 • Δεν επιτρέπεται η διάθεση τσιχλών και καραμελών. 
ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
 • Στα κυλικεία των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης επιτρέπονται οι ξηροί καρποί όλων των ειδών χωρίς προσθήκη αλατιού ή ζάχαρης σε ατομική συσκευασία έως 50γρ. Δεν επιτρέπονται οι τηγανισμένοι ξηροί καρποί.
ΥΓΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
 • Εμφιαλωμένο νερό.
 • Στα κυλικεία των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης επιτρέπονται τα παρακάτω αφεψήματα: χαμομήλι, φασκόμηλο, τσάι του βουνού, χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή σύνθετων γλυκαντικών.
 • Καφές μόνο για το προσωπικό.
 • Δεν επιτρέπεται η διάθεση αναψυκτικών
Ανώτατες τιμές με ΦΠΑ

Οι ανώτατες τιμές των προϊόντων με ΦΠΑ διαμορφώνονται ως εξής: 

- Σάντουιτς ή τοστ από ψωμί ολικής άλεσης ή λευκό, με τυρί (με προσθήκη ή μη λαχανικών, τομάτας, ελαιολάδου και άλλων) 1,00 ευρώ. Αν προστεθεί και γαλοπούλα 1,25 ευρώ. 
- Σουσαμένιο κουλούρι 40 γραμμαρίων τουλάχιστον: 0,40 ευρώ 
- Τυρόπιτα / σπανακόπιτα με τυρί φέτα ή κασέρι βάρους 120 γραμμαρίων: 1,00 ευρώ 
- Εμφιαλωμένο νερό των 500 ml, εγχώριο ή μη, εντός ή εκτός ψυγείου: 0,35 ευρώ 
- Φυσικοί χυμοί φρούτων με 100% χυμό (χωρίς πρόσθετη ζάχαρη) σε ατομική συσκευασία 250 ml: 0,85 ευρώ.

  Τέλος, η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ενημερώνει ότι και αυτή την Σχολική χρονιά , θα σταθεί δίπλα στους μαθητές, γονείς , εκπαιδευτικούς ,προσφέροντας τις υπηρεσίες της, όταν της ζητηθεί.Τηλέφωνα επικοινωνίας 28210923062821092666 και 2842020140

                
 Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης
                  Ιωάννα Μελάκη
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 10:45
 


Σελίδα 8 από 262

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση