ATTICANEWS.GR

Member Area
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ


Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών - Μαθαίνω να κολυμπώ με ασφάλεια
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Παρασκευή, 18 Αύγουστος 2017 08:48

 

Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών - Μαθαίνω να κολυμπώ με ασφάλεια

 

 

Η χώρα μας παρόλο που είναι παραθαλάσσια, κατέχει θλιβερές πρωτιές και στους πνιγμούς. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε ούτε να το διανοηθούμε, ούτε να το ανεχθούμε. Έτσι ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών με την βοήθεια του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Καλλιπάτειρα και του Ελληνικό Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυαγοσωστών, εκπόνησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μαθαίνω να Κολυμπώ με Ασφάλεια», όπου μέσα από μία σειρά video spot, οι Ολυμπιονίκες του υγρού στίβου δίνουν την δική τους συμβουλή για τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης. Η εκστρατεία θα συνεχιστεί και θα λάβει στην πορεία άλλες μορφές.

Δείτε παρακάτω τα ενημερωτικά βίντεο των Ολυμπιονικών.

http://olympicwinners.gr/index.php?Mid=2&Sid=7

  

  

  

  

 

 
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 18 Αύγουστος 2017 08:55
 
Οργασμοί, Έτσι ερμηνεύει το κάθε φύλο την κορύφωση!
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 17 Αύγουστος 2017 09:18

Οργασμοί,

Έτσι ερμηνεύει το κάθε φύλο την κορύφωση!
6389d-orgasm1

Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση The Journal of Sex Research, οι λόγοι των γυναικών είναι αρκετά προφανείς ενώ οι άνδρες τείνουν να λαμβάνουν κάτι παραπάνω από την γυναικεία κορύφωση. Οι άνδρες νιώθουν την αυτοπεποίθηση τους να ανεβαίνει στα ύψη.

Κατά την διάρκεια της έρευνας τους, οι Sara B. Chadwick και Sari M. van Anders από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν ζήτησαν από 810 άνδρες να διαβάσουν ένα φανταστικό σενάριο που αφορούσε σεξ με μια ελκυστική γυναίκα.

Σε κάποια από τα σενάρια η γυναίκα ολοκλήρωνε και σε άλλα όχι. Μετά το πέρας της ανάγνωσης κάθε σεναρίου, οι συμμετέχοντες έπρεπε να βαθμολογήσουν την σεξουαλική αυτοεκτίμηση τους αλλά και το πόσο αρρενωποί ένιωθαν.

Οι ερευνήτριες δεν σοκαρίστηκαν όταν εντόπισαν πως οι άνδρες ένιωθαν πιο αρρενωποί όταν η γυναίκα ολοκλήρωνε.

Ακόμη, όσοι άνδρες αντιμετώπιζαν έντονο στρες σχετικά με τους φυλετικούς ρόλους – όταν, δηλαδή, σκεφτόντουσαν πως δεν ανταποκρίνονται στα κλασικά πρότυπα ανδρισμού της κοινωνίας, ο γυναικείος οργασμός τους τόνωνε ακόμη περισσότερο.

Έτσι, οι ερευνήτριες κατέληξαν πως ο γυναικείος οργασμός αποτελεί σημαντικό «κατόρθωμα» για τους άνδρες.

Τα ευρήματα αυτής της έρευνας έρχονται να επιβεβαιώσουν δεδομένα παλαιότερων μελετών που έχουν υποδείξει ότι ένας από τους βασικότερους λόγους που οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό επειδή θέλουν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση του άνδρα που συνευρίσκονται.

http://www.typos.com.cy/cat/10/article/29265

 
Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ. Χανίων
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Τετάρτη, 16 Αύγουστος 2017 17:08

 Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ. Χανίων

 

" Έναρξη υγειονομικών περιπολιών της ποδηλατικής ομάδας του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ. Χανίων"

 

resized Ph Podilatikiomada

 

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 ξεκίνησαν οι πρώτες υγειονομικές περιπολίες της ποδηλατικής ομάδας του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Οι πρώτες αυτές περιπολίες έλαβαν χώρα στο ενετικό λιμάνι της πόλης των Χανίων, το οποίο λόγω της καλοκαιρινής περιόδου σφύζει από επισκέπτες.

Την πρωτοβουλία αυτή επικρότησαν με ενθουσιασμό Έλληνες και ξένοι τουρίστες καθώς έβλεπαν τους Εθελοντές Σαμαρείτες να περιπολούν με τα πλήρως εξοπλισμένα ποδήλατα και να ανταποκρίνονται επάξια στην αντιμετώπιση περιστατικών που κλήθηκαν να παρέμβουν.

 

Σε μια πόλη που αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης για όλο και μεγαλύτερο αριθμό τουριστών, η σύσταση της ποδηλατικής ομάδας και η έναρξη υγειονομικών περιπολίων αποτελεί κομβικό σημείο στην προσφορά υγειονομικών υπηρεσιών και Πρώτων Βοηθειών τόσο στον τοπικό πληθυσμό, όσο και στους τουρίστες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην όμορφη αυτή πόλη.

 

***

"1η Ναυαγοσωστική Υπηρεσία με σκάφος από τους Εθελοντές Ναυαγοσώστες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χανίων"

resized Ph2

Οι Εθελοντές Ναυαγοσώστες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Χανιών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησαν την πρώτη ναυαγοσωστική υπηρεσία με σκάφος, την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017. Τόσο οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τη συγκεκριμένη ημέρα στην περιοχή, όσο και η άρτια συντονισμένη και οργανωμένη πρώτη αυτή υπηρεσία των Εθελοντών Ναυαγοσωστών, συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή αυτής της παρθενικής προσπάθειας. Οι παραθαλάσσιες περιοχές κάλυψης ήταν Μαράθι, Σειτάν, Λιμάνια, Τερσανάς, Καλαθάς, Νέα Χώρα.

Η χαρά και η ικανοποίηση που διακατέχει όλους τους Σαμαρείτες είναι μεγάλη βλέποντας να υλοποιείται ένα όραμα ετών. Έχει έρθει πλέον το πλήρωμα του χρόνου ώστε να επεκταθούν οι υπηρεσίες των εθελοντών μας και στο υγρό στοιχείο. Πράγμα ζωτικής σημασίας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων εδρεύει σε μια από τις ωραιότερες νησιωτικές πόλεις της χώρας μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα, ευθύς εφεξής, να πυκνώσουν τέτοιου είδους υπηρεσίες, καθώς κάθε πρόοδος μας κάνει καλύτερους και αποδοτικότερους τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

***

 

 
Κοινωνική προσφορά στο Καστελόριζο - Συνεργασία Στρατού Ξηράς, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Κέντρου Υγείας Έμπωνα Ρόδου για την παροχή Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Περίθαλψης στο Καστελόριζο
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Τρίτη, 08 Αύγουστος 2017 16:22

Κοινωνική προσφορά στο Καστελόριζο - Συνεργασία Στρατού Ξηράς, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Κέντρου Υγείας Έμπωνα Ρόδου για την παροχή Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Περίθαλψης στο Καστελόριζο

resized kastelorizo 1

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Στρατού Ξηράς, η 95 Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95η ΑΔΤΕ) «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ», σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Έμπωνα Ρόδου και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, οργάνωσαν αποστολή στο Καστελόριζο εξειδικευμένου κλιμακίου ιατρών (ειδικότητας ογκολόγου, φυσίατρου, γυναικολόγου και ορθοπεδικού), το οποίο και παρείχε πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη στους κατοίκους του νησιού. Οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες & Ναυαγοσώστες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ρόδου θα παρέχουν υγειονομική κάλυψη στους ακρίτες του νησιού, αλλά και θα συνδράμουν σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών, από το τρέχον έτος και για τα δύο επόμενα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούνιο - Σεπτέμβριο, όπου οι σχετικές ανάγκες για τον τοπικό πληθυσμό είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. θα βοηθούν επίσης τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του δημόσιου ιατρείου του νησιού.

resized kastelorizo 2

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2017, υλοποιώντας τη στρατηγική του δέσμευση για τη διαρκή αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγειονομικής υποστήριξης στη χώρα μας, με επίκεντρο τις πιο απομακρυσμένες και δύσκολα προσβάσιμες περιοχές (πρωτίστως τις ακριτικές), ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Οργανισμού Dr. Αντώνιο Αυγερινό και με τη συμμετοχή  τόσο της προέδρου του τοπικού Τμήματος κ. Δέσποινας Δελαπόρτα όσο και επίλεκτων Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ρόδου, είχαν πραγματοποιήσει ειδική ανθρωπιστική αποστολή στη Ρόδο και το Καστελόριζο. Κατά τη διάρκεια αυτής, είχε παραδοθεί υγειονομικό υλικό στο Διοικητήριο της 95 ΑΔΤΕ Ρόδου, που περιελάμβανε αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή για καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, σανίδα ακινητοποίησης με ακινητοποιητή κεφαλής και ιμάντες ακινητοποίησης, φορείο Α' Βοηθειών, καθώς και πρόπλασμα ενήλικα για εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες. Επιπλέον, είχε λάβει χώρα επίδειξη Πρώτων Βοηθειών και τρόπου χρήσης του ιατρικού εξοπλισμού από εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η όλη παρουσίαση είχε τύχει ευμενέστατων σχολίων από όλους τους παρισταμένους και ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Ρόδου είχε εκφραστεί με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τη χρησιμότητα και αποτελεσματικότητα του παραδοθέντος εξοπλισμού.

 
Ο Ρώσος κοσμοναύτης Oleg Skripochka για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Anemos Luxury Grand Resort
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 15:17

Ο Ρώσος κοσμοναύτης Oleg Skripochka για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Anemos Luxury Grand Resort

resized  DSC3624

Την Κρήτη και το Anemos Luxury Grand Resort επέλεξε για άλλη μία χρονιά ο Ρώσος κοσμοναύτης Oleg Skripochka πριν το επικείμενο ταξίδι του στο διάστημα. Ο κοσμοναύτης που διέμεινε στο ξενοδοχείο το διάστημα 2 έως 22 Ιουλίου μαζί με την οικογένεια του, ακολούθησε ένα πρόγραμμα προ-θεραπείας στις ξενοδοχειακές υποδομές του Anemos Luxury Grand Resort, βασισμένο στις θεραπείες SPA που προσφέρει το ξενοδοχείο, οι οποίες σε συνδυασμό με τις μοναδικές γαστρονομικές επιλογές και τον ήλιο της Κρήτης αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες πριν από το επόμενο διαστημικό ταξίδι του Oleg Skripochka.

resized  DSC3626

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Oleg Skripochka είχε επισκεφτεί ξανά το Anemos Luxury Grand Resort το καλοκαίρι του 2016 στα πλαίσια της αποθεραπείας του μετά την επιστροφή του από την εξάμηνη πτήση του στο διάστημα. Καθώς ο Ρώσος κοσμοναύτης έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το ξενοδοχείο, ζήτησε ο ίδιος να επιστρέψει στο Anemos Luxury Grand Resort το 2017.

Οι Ρώσοι κοσμοναύτες επιλέγουν την Κρήτη και το Anemos Luxury Grand Resort εξαιτίας του ευνοϊκού κλίματος που επικρατεί στην περιοχή, το ευχάριστο περιβάλλον και τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο αλλά και για τις διατροφικές επιλογές που βασίζονται σε αγνά, τοπικά υλικά.

 


Σελίδα 4 από 283

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ερωτευμένη και πάλι η Halle Berry
Ερωτευμένη και πάλι η Halle Berry
Ερωτευμένη και πάλι η Halle Berry Η γοητευτική ηθοποιός Halle Berry είναι και πάλι ευτυχισμένη, καθώς μετά το διαζύγιο της με τον ...

Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Μια μαγική βραδιά έζησαν ...