ATTICANEWS.GR

Member Area
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ


Η επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες διατροφής, επιστημονικά αποδεδειγμένα συμβάλει στη διατήρηση και προαγωγή της καλής σωματικής και ψυχικής υγείας
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 16:42

Μαρούσι, 21 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες διατροφής, επιστημονικά αποδεδειγμένα συμβάλει στη διατήρηση και προαγωγή της καλής σωματικής και ψυχικής υγείας     

 DSCI0049-s

Την αξία της Κρητικής διατροφής στη διατήρηση και προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας, κατέδειξαν με τις επιστημονικά τεκμηριωμένες εισηγήσεις τους οι ειδικοί επιστήμονες που συμμετείχαν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Επιτροπή του Συνεδρίου «Κρητική Διατροφή και Υγεία».

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης παρουσία πλήθους συμπολιτών, υπογράμμισε την ανάγκη για επιστροφή στις υγιεινές διατροφικές συνήθειες που πρώτοι οι Κρητικοί έχουν διδάξει, καθώς όπως και επιστημονικά έχει αποδειχθεί η Κρητική διατροφή – μεσογειακή, σε συνδυασμό με τη σωματική άσκηση αποτελούν σύμμαχο της καλής υγείας και της μακροζωϊας.

« Ήδη από τη δεκαετία του 1950 το ίδρυμα Rockeller δημοσιοποίησε την άποψη ότι η μακροζωϊα και η υγεία των Κρητικών οφείλεται στη διατροφή τους, ενώ πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη στις ΗΠΑ και διήρκησε 10 χρόνια σε 214.284 άνδρες και 27.799 γυναίκες, προκειμένου να διερευνηθεί η επίδραση της Κρητικής διατροφής στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής, απέδειξε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο διατροφής μειώνει από 12% έως 20% τις πιθανότητες για θνησιμότητα από έμφραγμα του μυοκαρδίου, αλλά και από διάφορες μορφές καρκίνου» σημείωσε ο κος Πατούλης.

Η αποτελεσματικότητα της Κρητικής Διατροφής –πρόσθεσε- οφείλεται στην  υψηλή περιεκτικότητα των τροφών σε αντιοξειδωτικά, ω3 λιπαρά, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και φυτικές ίνες, που μειώνουν τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2, η παχυσαρκία τα καρδιαγγειακά και ο καρκίνος.»                                 

Με αυτό ως αφετηρία κατέληξε ο κος Πατούλης «στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία και δράση που συμβάλει στην καλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών σε θέματα πρόληψης της υγείας. Ωστόσο χρειάζεται και μία ατομική κινητοποίηση προς τη σωστή κατεύθυνση, την επιστροφή δηλαδή στις παραδοσιακές διατροφικές αξίες σε μια διατροφή ισορροπημένη και ήπια, στην προετοιμασία και στις πρώτες ύλες της.» 

 

Η Καθηγήτρια Διοίκησης, συντονίστρια της εκδήλωσης κα Αργυρώ Δασκαλάκη τόνισε ότι «η Κρητική Διατροφή έχει όλα τα στοιχεία που την καθιστούν άριστη και είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε σε έναν τρόπο διατροφής που μας παρέχει υγεία και ευεξία και επιπλέον συμβάλλει στην ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στη χώρα μας.»

 

Ο Βιολόγος – Διοικητής του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» κος Θεόδωρος Γιάνναρος χαρακτήρισε την Κρητική διατροφή ως το «πολύχρωμο πιάτο» που αποτελεί το καύσιμο που χρειάζεται ο οργανισμός να προσλάβει κάθε μέρα, ενώ η σύμβουλος ψυχικής υγείας – μέλος του Ε.Ε.Σ. κα Αριάνδη Μελανίτη, υπογράμμισε τη συμβολή της Κρητικής διατροφής στη διατήρηση της καλής ψυχικής υγείας, αναφερόμενη ειδικότερα στις τροφές που επιδρούν θετικά και αρνητικά στην κατάθλιψη.

 

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος στην εισήγησή του αναφέρθηκε στη σχέση της διατροφής με την καθημερινή ζωή, ενώ εκτενή αναφορά στην διατροφική αξία των βοτάνων που διαθέτει άφθονα η Κρήτη έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου, καθηγητής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης κος Αριστείδης Χαιρέτης.       

 

Την ενημερωτική εκδήλωση πλαισίωσε με παραδοσιακούς χορούς το χορευτικό συγκρότημα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, ενώ οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γευθούν νόστιμα κρητικά εδέσματα με ρακί και κρασί της Κρήτης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία τους, με την οποία συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης τους κ.κ. Πέτρο Ζαχαριουδάκη για την προσφορά τυροκομικών προϊόντων και κρητικών σπεσιαλιτέ όπως απάκι, καλτσούνια, ρακί, ντάκο και ρακόμελο, τον Στράτο Μπουλακάκη «Κρητών Γεύσεις» για την προσφορά κρητικών παξιμαδιών και τσικουδιάς και τον Γιώργο Καμπαξή, ο οποίος προσέφερε ελιές, κρασί, καθώς και τα αναλώσιμα του σερβιρίσματος.         

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης  κος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος κος Δημήτρης Σμυρνής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, Νικόλας Αλεπούς και Αθανάσιος Βελής, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

                                                             

 
Μεγάλη συμμετοχή στο πρόγραμμα μέτρησης καρδιαγγειακού κινδύνου από τους Δημότες Μοσχάτου και Ταύρου
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 10:56

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

                                                                                                                                            20/11/2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μεγάλη συμμετοχή στο πρόγραμμα μέτρησης καρδιαγγειακού κινδύνου από τους Δημότες Μοσχάτου και Ταύρου

 resized DSC 0003 1

          Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου και το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, διοργάνωσαν από κοινού δωρεάν πρόγραμμα μέτρησης καρδιαγγειακού κινδύνου για τους Δημότες Μοσχάτου – Ταύρου, από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου 2013.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης, καταγραφή των καπνιστικών συνηθειών, λήψη δημογραφικών στοιχείων και σύντομο ιατρικό ιστορικό. Στο Μοσχάτο εξετάστηκαν 200 άτομα και στον Ταύρο 120, ενώ έγιναν συμβουλευτικές προτάσεις από τους ειδικούς του Ωνασείου με στόχο την πρόληψη. Διατέθηκαν, επίσης, ενημερωτικά φυλλάδια για την υπέρταση, την χοληστερόλη καθώς και οδηγίες διατροφής.

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν ομιλίες για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα πρόληψης των Καρδιακών νοσημάτων από το επιστημονικό προσωπικό του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», στο Μοσχάτο.

Στις επιστημονικές ομιλίες παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου και η εντεταλμένη σύμβουλος θεμάτων υγείας και προληπτικής ιατρικής, κα. Σταματία Γκουγκουλούλη.

        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, κατά τον χαιρετισμό του, τόνισε τα εξής: «Το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου είναι η υγεία και με αυτές τις δράσεις θέλουμε να προάγουμε αυτό το αγαθό στους δημότες. Με την γνώση και την πρόληψη μπορούμε να σώσουμε ζωές. Ευχαριστώ το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για την πολύτιμη συνεργασία».

                                                                 

      Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Χτίζοντας Υγιείς και Πιο Ουσιαστικές Σχέσεις στην Οικογένεια», στον Δήμο Μαρκοπούλου
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 09:56

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                  Μαρκόπουλο, 20/11/2013

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Χτίζοντας Υγιείς και Πιο Ουσιαστικές Σχέσεις στην Οικογένεια», στον Δήμο Μαρκοπούλου

genimata 

 

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 5 το απόγευμα, το δωρεάν σεμινάριο που διοργάνωσε ο Δήμος Μαρκοπούλου, με θέμα «Χτίζοντας Υγιείς και Πιο Ουσιαστικές Σχέσεις στην Οικογένεια», στην Αίθουσα Πολιτισμού «Νικολάου και Κωνσταντίνου Μεθενίτη», στον 1ο όροφο του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

Η συντονίστρια, ψυχολόγος – σύμβουλος οικογένειας και ανθρωπίνων σχέσεων κα Τερέλλα Γεννηματά, κέντρισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στο σεμινάριο, αλληλεπιδρώντας και αποκομίζοντας γνώσεις, σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των δυσκολιών στην επικοινωνία, που συναντάμε εντός της οικογένειας.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τη δική τους άποψη, βάσει της δικής τους προσωπικής αντίληψης, πάνω σε ένα ενδιαφέρον βίντεο που προβλήθηκε αρχικά, με κεντρικό θέμα τις εντάσεις και τα προβλήματα που προκύπτουν στις ανθρώπινες οικογενειακές σχέσεις.

Η ψυχολόγος κα Τερέλλα Γεννηματά, παρότρυνε τους παρευρισκομένους να παραθέσουν τη γνώμη τους και εκμαίευσε μέσα από αυτούς, στα πλαίσια μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης, τις απαντήσεις σε ερωτήματα γύρω από τον ορθό τρόπο επικοινωνίας εντός της οικογένειας και πως δύναται αυτός να επιτευχθεί.

Την αυλαία του σεμιναρίου, άνοιξε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας κα Μαρία Κιμπιζή, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε θερμά την κα Τερέλλα Γεννηματά, που πρόθυμα αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δήμου Μαρκοπούλου και αφιλοκερδώς προσέφερε το σεμινάριο, προς κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, μέσω του Δήμου Μαρκοπούλου.

 

Επιπλέον, δεσμεύτηκε πως η Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, με συμβουλευτικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα, που μπορούν να βοηθήσουν πολλούς συμπολίτες μας, ιδιαίτερα σήμερα, δεδομένων των  οικονομικο – κοινωνικών συγκυριών.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 
εκδήλωση πρόληψης με θέμα: «Καρδιαγγειακές Παθήσεις, Καρκίνος και Σακχαρώδης Διαβήτης.»
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 09:50

                                                                                          Γαλάτσι, 20 Νοεμβρίου 2013

 galatsilogo

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Τομέας Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής της Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (ΙΚΠΙ) διοργανώνουν εκδήλωση πρόληψης με θέμα: «Καρδιαγγειακές Παθήσεις, Καρκίνος και Σακχαρώδης Διαβήτης.»

 

Η  εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει ομιλία από γιατρό και ψυχολόγο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Θάνος Κωτσόπουλος» στο Δημαρχείο.

 

Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να γνωρίζουμε βασικές πληροφορίες για τις παθήσεις που εμφανίζονται συχνότερα, όπως ο Σακχαρώδης Διαβήτης, οι Καρδιαγγειακές παθήσεις και ο Καρκίνος. Έχει βρεθεί ότι με τις κατάλληλες προληπτικές εξετάσεις, τα νοσήματα αυτά μπορούν να προληφθούν και να εξαλειφθούν.

 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν, εφόσον είναι ανασφάλιστοι, άποροι, ή άνεργοι, να δηλώνουν συμμετοχή για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις (μέτρηση Σακχάρου, Χοληστερόλης και Αρτηριακής Πίεσης, Μαστογραφία, Τεστ Παπανικολάου, ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα) μέσω του ΕΔΔΥΠΠΥ-ΙΚΠΙ.

 

Καλούμε όλους του συνδημότες μας να ενημερωθούν για τα σημαντικά αυτά θέματα.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                       Ο ΕΝΤ/ΝΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒ.

 ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΡΟΣ              ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛ. ΜΠΟΥΡΑΣ

 
Συντονισμός δράσεων για τον ‘‘έλεγχο αιωρούμενων ρυπογόνων μικροσωματιδίων” και την αποφυγή επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους.
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 09:41

Συντονισμός δράσεων για τον ‘‘έλεγχο αιωρούμενων ρυπογόνων μικροσωματιδίων” και την αποφυγή επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους.

Διενεργούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τις υποχρεωτικές ενδείξεις στις συσκευασίες καυσίμων στερεής βιομάζας , αλλά και για την υποχρεωτική συμμόρφωση στις απαιτήσεις τωνεναρμονισμένων ευρωπαϊκών προτύπων για τις εναλλακτικές συσκευές θέρμανσης. Περισσότερη ενημέρωση όμως χρειάζεται για το πρόβλημα της πολυέξοδης εσωτερικής επιμόλυνσης στο εσωτερικό περιβάλλον όμως παραμένει, με επιπτώσεις στην υγεία και τις υγειονομικές δαπάνες, αλλά και τις επιπτώσεις με τεράστιες δαπάνες στην συντήρηση της περιουσία μας.

Μελέτες δείχνουν πως ο συνδυασμός των ρυπαντών στον αέρα του σπιτιού μας, των συστημάτων θέρμανσης, κουζίνας , αλλά και της εσωτερικής ανακυκλωνόμενης σκόνης από την ηλεκτρική σκούπα, προκαλούν τρεις φορές υψηλότερη επιβάρυνση, συγκριτικά με τα επίπεδα ρυπαντών του εξωτερικού αέρα.

Είναι πλέον καιρός ο κάθε πολίτης να αντιληφθεί ότι είναι στο χέρι του να δρομολογεί και να απαιτεί ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον, μέσα από μια  διασφαλισμένη συνεργασία με έναν Επιστημονικό Διαγνώστη (Cleaning Advisor ) για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του προβλήματος .

Η προστασία του βίου, πρέπει να αντιμετωπιστεί ως πρόκληση αλλά και ως πρόσκλησηγια να ξεπεράσουμε την κρίση αξιών αλλά και τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης, με εστίαση σε μια συντονισμένη και άμεση προσπάθεια για την διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής.

Η εσωτερική Αιθαλομίχλη με την συχνή επισκεψιμότητα της Αφρικανικής Φαιοκόκκινης Σκόνης μαζί με την ηλεκτρική μας σκούπας μπορεί να λειτουργήσουν ως θάλαμος αερίων ή ως μια ρυπογόνο εσωτερική βόμβα, συμβάλλοντας δε στην εξάπλωση των αλλεργιών μέσα στο σπίτι , με αποτέλεσμα η Προληπτική Φροντίδα για την αντιμετώπιση αλλεργικών, ρινικών η και πνευμονικών συμπτωμάτων, να γίνεται επιτακτική ανάγκη.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι το “υποτίθεται καθαρό” είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο,δεν πρέπει να το ξεχνάμε η και να αμελούμε εν όψει της χειμερινής περιόδου, αλλά και ταεναρμονισμένα πρότυπα καθαρισμού πριν το στρώσιμο των χαλιών, μιας και η χαμηλή ποιότητα καθαρισμού των χαλιών βλάπτει σοβαρά την υγεία.

 

Τίποτα μην αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτο!

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές εφαρμόζουν ως Εναλλακτική λύση για οικονομίατην χειμωνιάτικη φροντίδα, με το να ντύνουν ποιο νωρίς το σπίτι σε συνδυασμό με τα χαλιά, τα υφαντά των σαλονιών και των κουρτινών. Είναι πολύ σημαντικός ο θετικός ρόλος αυτού του συνδυασμού στο προσφερόμενο έργο με εναλλακτικές λύσεις για οικονομία γενικά στην θέρμανση, στο πετρέλαιο και στο ρεύμα.

Η προσπάθεια μας για τηνανάδειξη μιας Επαγγελματικής Διαχείρισης του Βιο-Περιβάλλοντος, με λύσεις χωρίς εκπτώσεις στην υγεία, σε προγράμματα για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών με Επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, στηρίζεται από την ανάπτυξη διαμορφωμένων προγραμμάτων μιας πλήρους ενημέρωσης στην εναρμόνιση των δαπανών με την ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής μέσα απόοικονομικά έξυπνες λύσεις με Bio-Εφαρμογές καθαρισμού που μας βελτιώνουν τον τρόπο ζωής

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ότι ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να είναι ενήμερος για την αποτελεσματικότητα των επαγγελματικών Bio-Εφαρμογων καθαρισμού στους εσωτερικούς χώρους με ινώδη υλικά (Στρώματα, Σαλόνια και Χαλιά-Μοκέτες), αλλά και για τηνπροεργασία αντιμετώπισης των ‘‘ζωικών εχθρών που παρασιτούν’’, (ακάρεα, " style="margin: 0px; padding: 0px; vertical-align: baseline; outline: none; font-size: 13px; background-color: transparent; border: none; cursor: pointer; color: #336699;">ακάρεα της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) το άκαρι της ψώρας, τα σαπροφάγα  ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ το σκαθάρι των χαλιών αλλά και στους απρόσκλητους φίλους μας ), πρέπει να εφαρμόζονται Εναλλακτικές Διαχειριστικές εφαρμογές ενός Εξελισσόμενου Εσωτερικού Περιβάλλοντος , με Επαγγελματικά συστήματα απορρύπανσης και εξυγίανσης, ώστε να αντιμετωπίσουμε  προβλήματα  επιμόλυνσης από τα “Αόρατα χημικά κοκτέιλ ” που μπορεί να εγκλωβιστούν στους εσωτερικούς χώρους και να επιβαρύνουν την υγειά μας.

Ο ορισμός της λέξης βιο-κτόνος προέρχεται από το Bιο (βίος=το ζείν) και το επίθεμα –κτόνος ο φονεύων.

Bio – κτόνος στο σπίτι μας, μπορεί να είμαστε εμείς οι ίδιοι, με το να μην κάνουμε σωστή χρήση της ηλεκτρικής μας σκούπας επιβαρύνοντας το εσωτερικό περιβάλλον, αλλά και ένας επαγγελματίας που ασχολείτε με τον καθαρισμό των αντικειμένων στους εσωτερικούς χώρους και αποδεδειγμένα θέτει σε κίνδυνο την ίδια τη ζωή των καταναλωτών, στον βωμό της ακόρεστης ανθρώπινης πλεονεξίας και του αλόγιστου οικονομικού κέρδους, θυσιάζοντας Υγεία -Περιουσία – Περιβάλλον, περιφρονώντας συγχρόνως, και τις ηθικές αξίες.

Εμείς συνεχίζουμε με το Πρόγραμμα Φροντίζω να Ζω Ανθρώπινα, για βελτίωση των συνθηκών προστασίας της Υγείας στους εσωτερικούς χώρους

Κοινοποίησε το: Ενεργή συμβολή μπορεί να έχουν όλοι , αρχίζει δε να γίνεται μεγαλύτερη όταν μεταφέρεται από τη συμμετοχή της οικογένειας , στην πολυκατοικία, τις τοπικές και πληθυσμιακές ομάδες, τις κυβερνητικές η μη-κυβερνητικές οργανώσεις και οργανισμούς, συλλόγους, σωματεία, ιδρύματα και φορείς, με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κ.λ.π

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839,  6932245887 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πηγή:http://cleaningnews.gr/?p=7673

 
Περισσότερα Άρθρα...


Σελίδα 262 από 272
Άξιος εκπρόσωπος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου
Άξιος εκπρόσωπος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου
Άξιος εκπρόσωπος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου συμμετείχε ...

Διαμάχη Ντεπ - Σέιν, «Είναι ένας ψεύτης κατ'εξακολούθηση»: Ο Τζόνι Ντεπ στην πυρά.
Διαμάχη Ντεπ - Σέιν,  «Είναι ένας ψεύτης κατ'εξακολούθηση»: Ο Τζόνι Ντεπ στην πυρά.
Διαμάχη Ντεπ - Σέιν, «Είναι ένας ψεύτης κατ'εξακολούθηση»: Ο Τζόνι Ντεπ στην πυρά. Δεν διαφαίνεται σύντομα τέλος στη διαμάχη ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση