ATTICANEWS.GR

Member Area
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ


Παγκόσμια επένδυση αποτελεί ο Παιδικός Εμβολιασμός Tα εμβόλια σώζουν 3 εκατομμύρια παιδιά το χρόνο σε όλο τον κόσμο
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2013 23:33

Μαρούσι, 28 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παγκόσμια επένδυση αποτελεί ο Παιδικός Εμβολιασμός

Tα εμβόλια σώζουν 3 εκατομμύρια παιδιά το χρόνο σε όλο τον κόσμο

 resized patoulis 24201

Με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών για τη σπουδαιότητα του παιδικού εμβολιασμού, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πλήθους γονέων  η ημερίδα που διοργάνωσαν ο Δήμος Αμαρουσίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, στον Παιδικό Σταθμό Εργατικών Κατοικιών στο Μαρούσι.

 

Ανοίγοντας τις εργασίες της ημερίδας ο κος Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΕΔΔΥΠΠΥ και Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τους παριστάμενους που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση του Δήμου, τον έγκριτο ιατρό ομιλητή κο Κωνσταντίνο Νταλούκα, Παιδίατρο, Πρόεδρο της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών, το συντονιστή κο Νικόλαο Κάββαλο, Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης.

 

Στην τοποθέτησή του ο κος Γιώργος Πατούλης επισήμανε τη σπουδαιότητα του παιδικού εμβολιασμού  για τη διατήρηση της δημόσιας υγείας και την εξάλειψη σοβαρών ασθενειών.

«Στόχος είναι να γίνει σε όλους κατανοητό ότι η υπόθεση της υγείας ξεκινάει από τη διατήρηση της καλής υγείας και όχι από τη θεραπεία. Η αυστηρή τήρηση των εθνικών εμβολιαστικών προγραμμάτων διασφαλίζει τη Δημόσια Υγεία. Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο βασικό παιδικό εμβολιασμό, ενώ οι παιδικοί εμβολιασμοί αποτελούν τη βάση της πρόληψης κάθε κοινωνίας. Ο εμβολιασμός αποτελεί μία από τις ασφαλέστερες ιατρικές πράξεις και η ασφάλεια του εμβολιασμένου παιδιού είναι πολύ μεγαλύτερη από την έκθεση του ανεμβολίαστου παιδιού στα θανατηφόρα νοσήματα. Ο Παιδικός Εμβολιασμός αποτελεί παγκόσμια επένδυση, καθώς σε αυτόν οφείλεται η εξάλειψη σοβαρών ασθενειών. Όσο περισσότερα παιδιά είναι εμβολιασμένα, τόσο ασφαλέστερος είναι ο γενικός πληθυσμός.»

 

 Ο κος Πατούλης, συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη χάραξη Εθνικής Εμβολιαστικής Πολιτικής, μέσω των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, αύξησης της εμβολιαστικής κάλυψης του τοπικού πληθυσμού για την πρόληψη επιδημιών,εμβολιασμού στον ανασφάλιστο παιδικό πληθυσμό και βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων των παιδιών του Δήμου.

 

Το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας διενεργεί προγράμματα πρωτογενούς πρόληψης, εκστρατείες εμβολιαστικές, εστιάζοντας στα παιδιά και τους ενήλικες ακριτικών και απομακρυσμένων περιοχών και στον ανασφάλιστο πληθυσμό σε όλη τη χώρα για την εμβολιαστική κάλυψη της κάθε κοινότητας. Στόχοι του ΕΔΔΥΠΠΥ είναι:

- ο έλεγχος της νοσηρότητας και της θνησιμότητας ασθενειών που προλαμβάνονται με τον εμβολιασμό

-ο εμβολιασμός περισσότερων πολιτών (από βρέφη ως ηλικιωμένους) με το μεγαλύτερο εύρος εμβολίων

-ο συντονισμός προγραμμάτων εμβολιασμού για τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας

-η εξασφάλιση της πρόσβασης όλων των παιδιών σε ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια.

 

Στη συνέχεια,ο κος Κωνσταντίνος Νταλούκας, ξεκινώντας την ομιλία του, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «καμία εναλλακτική ιατρική μέθοδος δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον εμβολιασμό. Για πολλές από τις νόσους που καλύπτουν τα εμβόλια δεν υπάρχει γνωστή ιατρική θεραπεία και βοήθεια, συνεπώς ο ασθενής ή πεθαίνει ή μένει με βαριά αναπηρία.»

 Παρουσίασε επίσης τις ασθένειες από τις οποίες προστατεύουν οι εμβολιασμοί που γίνονται σήμερα στα παιδιά, οι περισσότερες από τις οποίες μπορεί να παρουσιάσουν σοβαρές και επικίνδυνες για τη ζωή επιπλοκές (π.χ. διφθερίτιδα, τέτανος, κοκκύτης, μηνιγγιτιδόκοκκος, γρίπη, ερυθρά κ.α. επισημαίνοντας ότι «τα εμβόλια είναι ασφαλή, ενώ στην περίπτωση που σταματήσουν οι εμβολιασμοί, πολύ σύντομα θα επανέλθουν όλες οι νόσοι για τις οποίες εμβολιάζουμε σήμερα τα παιδιά.»

Μάλιστα ανέφερε παραδείγματα επιδημιών που ξέσπασαν σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, όπου μειώθηκε σημαντικά το ποσοστό των εμβολιασμών.                               Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κος Νταλούκας τόνισε ότι «είναι σημαντικό να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί, καθώς πάντοτε υπάρχει ο κίνδυνος μια μικρή επιδημία να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ενώ οφείλουμε να προστατεύσουμε και τους ανθρώπους που για ιατρικούς λόγους δεν μπορούν να εμβολιαστούν και θα πρέπει οι γύρω τους να είναι εμβολιασμένοι ώστε να μην τους μεταδώσουν κάποιο σοβαρό νόσημα.»

 

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις που έθεσαν οι γονείς και με το συμπέρασμα ότι ο εμβολιασμός είναι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση για τη δημιουργία του απαραίτητου τείχους προστασίας του πληθυσμού.

 

Στην ενημερωτική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Ελένη Λέκκα και κος Αθανάσιος Βελλής, καθώς και ο Διευθυντής του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας κος Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, Ιατρός Υγιεινολόγος-Ψυχίατρος.

 

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Pfizer Ελλάς και τη συνεργασία της εξειδικευμένης εταιρείας New Event Generation.

 

 
«ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ»
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2013 23:29

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

 

 

 
 

Γλυφάδα, 28 Νοεμβρίου  2013

Πρωτ.: 69591

 

 


 

 

Προς: Μ.Μ.Ε.

 

 

           

 FOTO 1 4

 

 

 

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ»

 

Δωρεάν διαιτολογική υποστήριξη

και παρακολούθηση 6 μηνών

 

Ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με το τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης σας παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στο Πρόγραμμα Διατροφικής Παρέμβασης για 6 μήνες.

 

Η διατροφική παρέμβαση  περιλαμβάνει :

 

 • Πρόγραμμα Διατροφής προσαρμοσμένο στις ενεργειακές θρεπτικές ανάγκες και το  ιατρικό ιστορικό του ατόμου
 • Εκπαίδευση στην τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς
 • Μετρήσεις σύστασης σώματος
 • Συστηματικές  συναντήσεις με  Διατροφολόγο- Διαιτολόγο

 

Δηλώσεις Συμμετοχής από άτομα ηλικίας άνω των 25 ετών με:

 

Ä Παχυσαρκία  ή/και

ÄΥπέρταση  ή/και

Ä Καρδιαγγειακά ή/και

Ä Σακχαρώδη Διαβήτη ή/και

Ä Υπερλιπιδαιμία

 

Οι ενδιαφερόμενοι για δηλώσεις συμμετοχής (μέχρι τις 4/12/2013) μπορούν να απευθύνονται:

 

 • Κάλφας Ιωάν. Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος: 2108946823
 • Κωνσταντέλος Αντ.Διαιτολόγος -Διατροφολόγος: 6973081574

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 
Καλύτερη γονιμότητα στις γυναίκες προσφέρει , σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η λαπαροσκοπική αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης.
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2013 23:21

Ο Δρ Χανδακάς

                                                             Αθήνα 28 Νοεμβρίου 2013.

 

 

                              ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Καλύτερη γονιμότητα στις γυναίκες προσφέρει , σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η λαπαροσκοπική αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης.

Μάλιστα μια στις τρείς γυναίκες μένει έγκυος τους πρώτους εννέα  μήνες μετά την λαπαροσκοπική αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης. Αντίθετα αρκετά μικρότερος είναι ο αριθμός των γυναικών  που συλλαμβάνουν χωρίς χειρουργική αντιμετώπιση του γυναικολογικού τους προβλήματος.

Για το λόγο αυτό οι γυναικολόγοι συστήνουν η αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης πρέπει να γίνεται πριν από την εγκυμοσύνη.

«Πράγματι έχει αποδειχθεί ότι οι γυναίκες έχουν καλύτερη γονιμότητα μετά την λαπαροσκοπική αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης» αναφέρει ο  Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τ. Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Princess Royal University Hospital London και συνεργάτης των Νοσοκομείων Μητέρα και Υγεία, κ Στέφανος Χανδακάς.

«Ταυτόχρονα, συμπληρώνει ο κ Χανδακάς, με την αφαίρεση των εστιών της ενδομητρίωσης ο πόνος βελτιώνεται στο 60 με 80% των γυναικών».

                    ΤΙ ΕΙΝΑΙ  Η   ΕΝΟΜΗΤΡΙΩΣΗ

Η ενδομητρίωση είναι μια πολύ συχνή κατάσταση κατά την οποία κύτταρα από το ενδομήτριο (το εσωτερικό της μήτρας) αναπτύσσονται σε άλλα σημεία συνήθως εξω από τη μήτρα. Δεν είναι κάποιου είδους λοίμωξη ούτε κάποιας μορφής κακοήθεια.

Τα σημεία όπου εμφανίζεται συχνότερα ενδομητρίωση είναι:

 • Ø το περιτόναιο
 • Ø οι ωοθήκες,
 • Ø οι σάλπιγγες
 • Ø η ουροδόχος κύστη

Σε σπάνιες περιπτώσεις η ενδομητρίωση αναπτύσσεται στο έντερο  ή ακόμα και σε άλλα όργανα (πνεύμονες, νεφρά).
            ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ

Τα κύρια συμπτώματα της ενδομητρίωσης είναι ο πόνος   στην περιοχή της κοιλιάς ή της λεκάνης, τόσο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ή μετά, όσο και  κατά τη διάρκεια της περιόδου (δυσμηνόρροια). Επίσης έντονη αιμορραγία και  επώδυνη ούρηση κατά την περίοδο. Κάποιες από τις γυναίκες που έχουν ενδομητρίωση μπορεί να μην έχουν καθόλου συμπτώματα.

               ΔΙΑΓΝΩΣΗ  ΚΑΙ    ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η κλινική εξέταση μπορεί να προσφέρει απλώς ενδείξεις για την ύπαρξη ενδομητρίωσης. Η ενδομητρίωση μπορεί να διαγνωστεί μόνον με λαπαροσκόπηση μετά από ιστολογική εξέταση του ιστού Επιπλέον μπορεί να προσδιοριστεί ο βαθμός εξάπλωσης της ενδομητρίωσης και να αντιμετωπιστεί άμεσα χειρουργικά ή νόσος. Μπορούν ενδεχομένως να γίνουν κα άλλες εξετάσεις όπως μαγνητική τομογραφία, διορθικό υπερηχογράφημα, προκειμένου να εντοπισθούν με μεγαλύτερη ακρίβεια οι εστίες της ενδομητρίωσης.

«Η θεραπευτική αγωγή σε συμπτωματική ενδομητρίωση προσβλέπει κυρίως  ανακούφιση από τα συμπτώματα και όχι τόσο στην εξάλειψη της νόσου, όπως επίσης και στη μείωση της πιθανότητας υποτροπών ή εξέλιξης της πάθησης» τονίζει ο κ Χανδακάς και καταλήγει

«Η αντιμετώπιση μπορεί να γίνει με χειρουργική επέμβαση συγχρόνως με την διαγνωστική λαπαροσκόπηση με στόχο την εξάλειψη και απομάκρυνση των εστιών ενδομητρίωσης από όλα τα σημεία όπου εντοπίζεται».

      ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ  ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ
Μία στις δυο γυναίκες  με πρόβλημα υπογονιμότητας διαγιγνώσκεται με ενδομητρίωση. Μια γυναίκα με ήπια ενδομητρίωση έχει πιθανότητα 2-4.5% το μήνα να συλλάβει φυσιολογικά (σε γόνιμα ζευγάρια το ποσοστό αυτό είναι 15-20%). Όμως αν μια γυναίκα έχει ενδομητρίωση, δεν είναι απαραίτητο ότι θα αντιμετωπίσει και υπογονιμότητα.
Δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο κατά ποιο τρόπο η ενδομητρίωση επηρεάζει τη γονιμότητα, ειδικά σε γυναίκες όπου δεν έχουν αναπτυχθεί συμφύσεις. Η θεωρία που επικρατεί είναι πως η ενδομητρίωση προκαλεί μικρές, αλλά σημαντικές αλλαγές στην πύελο: φλεγμονή, τροποποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, ορμονικές αλλαγές, αλλαγή του τρόπου λειτουργίας των σαλπίγγων ή προβλήματα στη γονιμοποίηση και την εμφύτευση του εμβρύου. Σε πιο βεβαρημένες περιπτώσεις ενδομητρίωσης οι συμφύσεις παίζουν σημαντικό ρόλο και προκαλούν υπογονιμότητα, γιατί εμποδίζουν την απελευθέρωση του ωαρίου ή την είσοδο του σπέρματος στη σάλπιγγα, καθώς επίσης επηρεάζουν την κινητικότητα της σάλπιγγας και την ικανότητά της να κρατά το ωάριο κατά την ωορρηξία. 

 

 

 

 
Ημερίδα του Ερυθρού Σταυρού του Πειραϊκού Τμήματος με θέμα «Καρκίνος: Μύθοι και Πραγματικότητα - Ο ρόλος του Εθελοντή»
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2013 01:35

Πειραιάς 28 Νοεμβρίου 2013

 redcrosspeiraias

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα του Ερυθρού Σταυρού του Πειραϊκού Τμήματος με θέμα «Καρκίνος: Μύθοι και Πραγματικότητα - Ο ρόλος του Εθελοντή»

 

Και ενώ οι μύθοι για την «επάρατη νόσο» καλά κρατούν και οι προκαταλήψεις πολλαπλασιάζονται με ρυθμό ταχύτερο και από την ίδια τη ασθένεια το Περιφερειακό Τμήμα Πειραιά του Ερυθρού Σταυρού καταθέτει την επιστημονική γνώση, την εμπειρία και μιλά για τη ψυχολογία όχι μόνο των νοσούντων αλλά και του περιβάλλοντός τους.

Είναι πλέον αποδεκτό -και όχι μόνο στην ιατρική κοινότητα- ότι η λέξη «επάρατος» ανήκει πια στο παρελθόν, η εξέλιξη της επιστήμης κερδίζει τη ζωή και σύντομα ο Καρκίνος θα αποτελεί ένα απλό χρόνιο νόσημα όπου οι περισσότερες από τις παρενέργειές του θα περιγράφονται μόνο στα επιστημονικά συγγράμματα.

 

Στο πλαίσιο αυτό το Πειραϊκό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Καρκίνος: Μύθοι και Πραγματικότητα - Ο ρόλος του Εθελοντή». Στην ημερίδα θα καταθέσουν την επιστημονική τους γνώση ιατροί, άτομα που νόσησαν αλλά κατάφεραν και διέγραψαν οριστικά από τη ζωή τους τον Καρκίνο και ψυχολόγοι που θα δώσουν κατευθύνσεις σε ασθενείς και φροντιστές προκειμένου η ζωή του καθενός μας να κάνει ένα ακόμη βήμα πιο μπροστά στην πλέον ελπιδοφόρα μάχη της ανθρωπότητας.

 

Οι παρευρισκόμενοι θα συμμετάσχουν σε τρία στρογγυλά τραπέζια και θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο επιστημονικό πεδίο, για το ρόλο του εθελοντή ή και συνολικά για το οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον του ασθενή και να ανταλλάξουν απόψεις ή εμπειρίες πάνω σε ένα θέμα που άλλους λιγότερο, άλλους περισσότερο, όλους όμως τους έχει απασχολήσει.

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Χαρ. Τρικούπη 36 (απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά), είσοδος από τη οδό Κουντουριώτου.

 

 
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
News - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2013 00:58

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τέλος-στην-υπέρταση-με-μια-απλή-επέμβαση

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή Αθηνών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποιεί το «Καινοτόμο πρόγραμμα μη φαρμακευτικής αντιμετώπισης της Υπέρτασης, με επιστημονικές μεθόδους διαχείρισης του στρες σε προ-υπερτασικούς και υπερτασικούς ασθενείς στην κοινότητα». Το πρόγραμμα γίνεται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι πολίτες της Νέας Σμύρνης, ηλικίας 18-65 ετών, μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα 2106534507 και 6978101567 για να κλείσουν ραντεβού.

Οι συναντήσεις με το επιστημονικό προσωπικό του Πανεπιστημίου θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη 10πμ-1μμ (κατόπιν ραντεβού) στα Δημοτικά Ιατρεία Νέας Σμύρνης (τηλ. 2109370333)

 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Μαρίνα Ιακωβάκη

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2013 01:01
 


Σελίδα 262 από 278
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ   Ευχάριστες μουσικές στιγμές προσέφερε ...

Αλίκη Βουγιουκλάκη, 21 χρόνια χωρίς την Αλίκη.
Αλίκη Βουγιουκλάκη, 21 χρόνια χωρίς την Αλίκη.
Αλίκη Βουγιουκλάκη, 21 χρόνια χωρίς την Αλίκη. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1934 στο Μαρούσι. Τρεις μέρες ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση