ATTICANEWS.GR

Member Area
ΘΕΑΤΡΟ


ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ - Πλούσιο θεατρικό πρόγραμμα στα «Μερκούρεια 2017»
News - ΘΕΑΤΡΟ
Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 17:18

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ - Πλούσιο θεατρικό πρόγραμμα στα «Μερκούρεια 2017»

● Σημαντικές παραστάσεις στη μεγάλη γιορτή θεάτρου του δήμου Νεάπολης-Συκεών

που φέτος συμπληρώνει 23 χρόνια υποστήριξης της καλλιτεχνικής δημιουργίας…

resized -merkoureia 2017-exofyllo

Στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών του δήμου Νεάπολης-Συκεών θα χτυπά και φέτος τον Αύγουστο η καρδιά του θεάτρου. Από τη σκηνή αυτή, που χρόνια τώρα ο δήμος επιμένει να στηρίζει την τέχνη και ιδιαίτερα το θέατρο, τα «ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2017» μεταδίδουν το μήνυμα ότι ο Πολιτισμός είναι η ψυχή και η κληρονομιά της κοινωνίας μας.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, «παρά τις δυσκολίες, εμείς επιμένουμε. Επιμένουμε για το Θέατρο που επιμένει. Και παραμένουμε ρομαντικοί υπασπιστές του οράματος της Μελίνας για πολιτιστική αποκέντρωση». «Θα είμαστε οι τελευταίοι που θα εγκαταλείψουν το καράβι της επένδυσης στον Πολιτισμό. Ειδικά σε καιρούς κρίσης, είναι ζήτημα κοινωνικής ευθύνης να προάγουμε με αξιοπρέπεια την καλλιτεχνική καλλιέργεια των πολιτών του τόπου μας», προσθέτει.

Για μια ακόμη χρονιά, λοιπόν, το θεατρικό σανίδι, που στήνουν τα «ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2017» στο Ανοιχτό Θέατρο «Μάνος Κατράκης» (Κ.Κουν, Συκιές), παραδίδεται στο ΚΘΒΕ αλλά και σε ΔΗΠΕΘΕ της χώρας, όπως και στη Θεατρική Σκηνή του δήμου Νεάπολης-Συκεών, για να παρουσιάσουν τις αξιόλογες και ιδιαίτερα σημαντικές παραστάσεις τους.

 

Το πρόγραμμα

Για μια εβδομάδα, από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου 2017, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει υψηλού επιπέδου παραστάσεις σε αυτό το μοναδικό πολιτιστικό ραντεβού.

Όλες οι παραστάσεις θα δοθούν στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης», με ώρα έναρξης τις 9 μ.μ. Συνολικά θα δοθούν επτά θεατρικές παραστάσεις από ισάριθμες θεατρικές σκηνές, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

resized 01 romaios  ioulieta-neapolis sykeon

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα», του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Νεανική Σκηνή δήμου Νεάπολης-Συκεών «Μελίνα Μερκούρη»

resized 02 gourouni sto saki-kritis

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

«Γουρούνι στο σακί», του Ζωρζ Φεϋντώ

Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης

resized 03 o zitianos-roumelis

ΤΡΙΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

«Ο Ζητιάνος», του Ανδρέα Καρκαβίτσα

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ/ομάδα ANIMA

resized 04 den se xehasa pote-kthve

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

«Δεν σε ξέχασα ποτέ», του Λέοντα Α. Ναρ

Κ.Θ.Β.Ε.

resized 05 oi ellines-ioanninon

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

«Οι Έλληνες», του Παναγιώτη Μακρυγιάννη

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

resized 06 fiakas-neapolis sykeon

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

«Ο Φιάκας», του Δημοσθένη Κωνσταντίνου Μισιτζή

Κεντρική Σκηνή δήμου Νεάπολης-Συκεών «Μελίνα Μερκούρη»

resized 07 vakxes-thessaliko

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

«Βάκχες», του Ευριπίδη

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ/ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 
Η βαρβαρότητα του έρωτα συνάντησε το μύθο της αρχαίας Δωδώνης. Μια συγκλονιστική «Μήδεια» και μια μοναδική σύμπραξη ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων-Θεάτρου Τέχνης-Φεστιβάλ Αθηνών. (πρεμιέρα)
News - ΘΕΑΤΡΟ
Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 13:07

Η βαρβαρότητα του έρωτα συνάντησε το μύθο της αρχαίας Δωδώνης.

Μια συγκλονιστική «Μήδεια» και μια μοναδική σύμπραξη ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων-Θεάτρου Τέχνης-Φεστιβάλ Αθηνών.

(πρεμιέρα)

resized ΗΘΟΠΟΙΟΙ-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Όταν η βαρβαρότητα του έρωτα, ο μύθος της Μήδειας, συνάντησε τον μύθο της αρχαίας Δωδώνης … «απογειώθηκε» μία ούτως ή άλλως εξαιρετική παράσταση, καρπός της συνεργασίας του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων, του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν» και του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, με τη σκηνοθετική «υπογραφή» της Μαριάννας Κάλμπαρη και τη Μαρία Ναυπλιώτου στο ρόλο της τραγικής ηρωίδας του Ευριπίδη.

resized ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΕΓΚΑΣ

Οι δύο sold out παραστάσεις -τόσο η πρεμιέρα του Σαββατόβραδου όσο και αυτή της Κυριακής - αποτελούν το καλύτερο ξεκίνημα για το καλοκαιρινό θεατρικό ταξίδι της «Μήδειας» σε αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Η ενέργεια που εκπέμπει το οικουμενικό μνημείο της Δωδώνης έδωσε ατμόσφαιρα μαγική στον τραγικό λόγο της «Μήδειας» καθηλώνοντας το κοινό το οποίο κατέκλυσε το αρχαίο θέατρο στο τμήμα του εκείνο που επιτρέπεται να δεχθεί θεατές, καθώς συνεχίζεται το έργο της αναστύλωσης.

resized ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 2

Το κοινό καλωσόρισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, έχοντας στο πλευρό του την πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, Αλέκα Βακαλοπούλου και όπως είπε «ο πολιτισμός είναι το φως στην πιο δύσκολη περίοδο της χώρας μας. Ο πολιτισμός, η εξωστρέφεια, ο κοσμο-πολιτισμός, ταιριάζουν σ’ αυτόν τον τόπο, στα Γιάννενα και τη Δωδώνη κι εμείς ως Δήμος Ιωαννιτών επενδύουμε σε αυτά».

Ανάμεσα στους θεατές και η Υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, που επέλεξε όχι τυχαία – όπως είπε – να παρακολουθήσει την παράσταση της «Μήδειας» στη Δωδώνη και όχι στην Επίδαυρο που ακολουθεί, για να υπογραμμίσει ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Όπως δήλωσε: «Γι’ αυτή την παράσταση συνεργάστηκαν τρεις ιστορικοί φορείς του πολιτισμού: το θέατρο Τέχνης, το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Η ένωση των δυνάμεων, μπορεί να δώσει μια καινούργια δυναμική στον Πολιτισμό. Mπορεί να εκτινάξει το αρχαίο δράμα και τον Πολιτισμό πέρα από στενά πλαίσια ενός φορέα. Το θεωρώ πολύ σημαντικό και γι’ αυτό θέλησα να παρακολουθήσω την παράσταση εδώ και όχι στην Επίδαυρο, ώστε να υπογραμμίσω αυτό ακριβώς το ιστορικό γεγονός».

resized ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ

Παρ’ ότι είχε κάνει γνωστή την επιθυμία του να παρακολουθήσει την «Μήδεια» στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης και ο Πρωθυπουργός, η παρουσία του ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή λόγω του σεισμού στα Δωδεκάνησα και εκπροσωπήθηκε από την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, η οποία τόνισε σε δήλωση της πως «ο Πολιτισμός μας, όσα έχουμε να αναδείξουμε, αλλά και όσα έχουμε να δημιουργήσουμε και σήμερα, είναι μεγάλη δύναμη για τη χώρα και ένα από τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα».

Να σημειωθεί ότι η “Μήδεια” άνοιξε την αυλαία του “Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος” που εγκαινιάζει φέτος το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, “ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη και φιλοδοξώντας να εδραιωθεί στην Ήπειρο ένας θεσμός με βάση τα διεθνή πρότυπα”, όπως δήλωσε η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, Αλέκα Βακαλοπούλου, “ένα πολύ μεγάλο βήμα που δείχνει την αγάπη που έχει αυτός ο τόπος για τα μνημεία του, γιατί η ιστορική μνήμη ενός λαού είναι προϋπόθεση για να πάει μπροστά”, όπως υπερθεμάτισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

resized ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 1

«ΜΗΔΕΙΑ – η βαρβαρότητα του έρωτα»

 

Η τραγωδία του Ευριπίδη, το αγριότερο παραμύθι που επινοήθηκε ποτέ για τον έρωτα, τον έρωτα που συνταράσσει και μένει ανοιχτή πληγή, αναδεικνύει το διπλό μύθο της Μήδειας: αυτόν της παιδοκτόνου που εκδικείται με αγριότητα τον σύζυγο που την πρόδωσε αθετώντας τους όρκους αιώνιας αγάπης κι αυτόν της βαρβαρικής καταγωγής μάγισσα, της “άλλης” της “ξένης”. «Δύο φορές βάρβαρη η Μήδεια, από καταγωγή και από έρωτα», όπως γράφει και στον πρόλογο της μετάφρασης του ο Γιώργος Χειμωνάς. 

resized ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 2

«Ψάχνουμε να βρούμε μια απάντηση στο τι είναι αυτό το πράγμα που μας συνταράσσει, η βάρβαρη πλευρά που ξυπνάει μέσα μας ο έρωτας», όπως τόνισε η σκηνοθέτης Μαριάνα Κάλμπαρη, δηλώνοντας ευτυχής για την σύμπραξη τριών ιστορικών φορέων του πολιτισμού σε αυτή την παράσταση .

Την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που απαιτούσε “η Μήδεια” τόνισαν η “ζωντανή” μουσική του Παναγιώτη Καλατζόπουλου καθώς οι μουσικοί αποτελούσαν μέρος του κυκλικού χορού, και οι εντυπωσιακοί φωτισμοί της Στέλλας Κάλτσου.

resized ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Συντελεστές

Μετάφραση: Γιώργος Χειμωνάς
Σκηνοθεσία: Μαριάννα Κάλμπαρη
Δραματουργική επεξεργασία: Μαριάννα Κάλμπαρη, Έλενα Τριανταφυλλοπούλου
Σκηνικό - κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Μουσική σύνθεση: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος
Κίνηση: Μαρίζα Τσίγκα
Σχεδιασμός φωτισμών: Στέλλα Κάλτσου
Α’ Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Γεωργουδάκη
Β’ Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλένα Μόσχου
Βοηθός συνθέτη: Βάϊος Πράπας
Μουσική διδασκαλία: Κωνσταντίνος Ευστρατίου
Βοηθός σκηνογράφου: Μαρία Παπαδοπούλου
Βοηθός σχεδιαστή φωτισμών: Στέβη Κουτσοθανάση
Παίζουν με σειρά εμφάνισης: 
Θεοδώρα Τζήμου - Γλαύκη
Χάρης Φραγκούλης - Ιάσονας
Μαριάννα Κάλμπαρη - Τροφός
Αλεξάνδρα Καζάζου - Βάρβαρη
Σύρμω Κεκέ - Γυναίκα της Κορίνθου Α΄
Ιωάννα Μαυρέα - Γυναίκα της Κορίνθου Β΄
Μαρία Ναυπλιώτου - Μήδεια
Αλέξανδρος Μυλωνάς - Κρέοντας
Γεράσιμος Γενατάς - Αιγέας
Κωνσταντίνα Τάκαλου - Άγγελος 
Χορός: Λήδα Κουτσοδασκάλου, Βασιλίνα Κατερίνη, Μάριος Κρητικόπουλος, Ευθύμης Χαλκίδης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης.
Μουσικοί επί σκηνής: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος (κιθάρα), Κλέων Αντωνίου (ηλεκτρική κιθάρα), Βάϊος Πράπας (μπάσο – κρουστά), Κωνσταντίνος Ευστρατίου (μεταλλόφωνο- ακορντεόν).

 
Δήμος Αχαρνών - Με Ποντιακή επιθεώρηση ξεκίνησαν οι "Νύχτες πριν…τα Σοφόκλεια!"
News - ΘΕΑΤΡΟ
Πέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 10:42

Δήμος Αχαρνών - Με Ποντιακή επιθεώρηση ξεκίνησαν οι "Νύχτες πριν…τα Σοφόκλεια!"

resized nyxtes.prin.ta.sofokleia02

Με την Ποντιακή επιθεώρηση “Ζωή και κότα...με χάβιτς και κορκότα!” ξεκίνησαν οι "Νύχτες πριν…τα Σοφόκλεια!". Πρόκειται για σειρά θεατρικών παραστάσεων και κινηματογραφικών προβολών μέσα στο Ιούλιο που θα αποτελέσουν "προπομπό" του καθιερωμένου φεστιβάλ Πολιτισμού του Δήμου Αχαρνών "Σοφόκλεια".

 

Η Ποντιακή επιθεώρηση “Ζωή και κότα...με χάβιτς και κορκότα!” σε σκηνοθεσία Γιάννη Μποσταντζόγλου είναι μια σύμπραξη επί σκηνής του Τάκη Βαμβακίδη με τον ηθοποιό και κωμικό θρύλο του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου Κώστα Βουτσά, στην οποία σατιρίζεται η επικαιρότητα και τα κακώς κείμενα, στην Ποντιακή διάλεκτο.

resized nyxtes.prin.ta.sofokleia01

Διοργανωτής του φεστιβάλ "Νύχτες πριν…τα Σοφόκλεια!" όπως και του φεστιβάλ "Σοφόκλεια 2017" είναι και φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών με την πρόεδρο κα Μαρία Ναυροζίδου να αναφέρει ότι "οι "Νύχτες πριν…τα Σοφόκλεια!" αποτελούν μια πρόγευση για τα "Σοφόκλεια 2017" που διοργανωθούν το προσεχή Σεπτέμβριο".

Με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων "Νύχτες πριν…τα Σοφόκλεια!", ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:

"Οι προετοιμασίες, για την πραγματοποίηση του θεσμού Πολιτισμού του Δήμου Αχαρνών τα "Σοφόκλεια 2017", είναι συνεχείς και έχουν σαν σκοπό, ο Δήμος Αχαρνών να μετατραπεί για ακόμη μια χρονιά σε εστία Πολιτισμού για τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Ειδικά φέτος, ξεκινά πιλοτικά η πραγματοποίηση παραστάσεων καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι οποίες θα αποτελέσουν την "προπαρασκευή" για τον σημαντικό θεσμό πολιτισμού του Σεπτεμβρίου, τα Σοφόκλεια.

Το ανοιχτό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στο λόφο του Προφήτη Ηλία θα είναι και φέτος ένας φιλόξενος χώρος Πολιτισμού και το πρόγραμμα παραστάσεων για τον Ιούλιο 2017, περιλαμβάνει διακεκριμένες παραστάσεις και προβολές ταινιών για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων συμπολιτών μας"

resized nyxtes.prin.ta.sofokleia03

Το πρόγραμμα για τις "Νύχτες πριν…τα Σοφόκλεια!" περιλαμβάνει:

 

- ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 21:00

Κινηματογραφική βραδιά με την προβολή της ταινίας "Ένας άλλος κόσμος" σε σκηνοθεσία Χριστόφορου Παπακαλίατη, με τους: Χριστόφορο Παπακαλίατη, Τζέι Κέι Σίμονς, Μαρία Καβογιάννη και Μηνά Χατζησάββα

 

- ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 21:00

Θεατρική παράσταση "Φίλησε με σαν και πρώτα...!" της Δήμητρας Παπαδήμα με τους: Γιάννη Μποσταντζόγλου, Δήμητρα Παπαδήμα και Θωμαΐς Ανδρούτσου.

resized nyxtes.prin.ta.sofokleia05

- ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 21:00

Κινηματογραφική βραδιά με την προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Ο Καλόσαυρος" μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Pixar.

resized nyxtes.prin.ta.sofokleia06resized nyxtes.prin.ta.sofokleia07

 
Εντυπωσίασε το κοινό «Η Ωραία Κοιμωμένη» από τα φημισμένα Russian Ballet Theater στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου
News - ΘΕΑΤΡΟ
Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 10:46

Εντυπωσίασε το κοινό «Η Ωραία Κοιμωμένη» από τα φημισμένα Russian Ballet Theater στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

resized sm IMG 5480

Το αριστούργημα του Pyotrllyich Tchaikovsky « Η Ωραία Κοιμωμένη», παρουσίασαν τα φημισμένα Russian Ballet Theater στην παράσταση κλασικού χορού που έδωσαν στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

ΟΙ θεατές που κατέκλυσαν το Αίθριο Θέατρο απόλαυσαν την πιο ρομαντική ιστορία όλων των εποχών, σε μία παράσταση που προσέφερε δύο γεμάτες ώρες αληθινής μαγείας, με την ωραιότερη μουσική για μπαλέτο που έχει γράψει ποτέ ο Tchaikovsky.

resized sm IMG 5084

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας συνεχάρη το συγκρότημα κλασικού χορού για τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Στη βραδιά μπαλέτου αξίζει να σημειωθεί, συμμετείχαν σχολές μπαλέτου της πόλης του Αμαρουσίου, αλλά και όμορων Δήμων, ενώ την πολιτιστική εκδήλωση παρακολούθησε και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Βλάχου –Σταματάκη.

resized sm IMG 5140

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Μαζί τους και η Παυλίνα Βουλγαράκη. Αίθριο Θέατρο, ώρα 9:00μ.μ.            

resized sm IMG 5173resized sm IMG 5270resized sm IMG 5461      

 
ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Συγκλονιστική ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου στην παράσταση «Η πόρνη από πάνω»
News - ΘΕΑΤΡΟ
Δευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 10:45

«Η πόρνη από πάνω»

Συγκλονιστική ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου την Πέμπτη 13 Ιουλίου στην θεατρική παράσταση «Η πόρνη από πάνω» στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς!!!

resized DSC 1097

Μια παράσταση σε κείμενο του Αντώνη Τσιπιανίτη και σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη που μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης.

Στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, η Κατερίνα Διδασκάλου, σ’ έναν ρόλο «κόντρα», εκείνον της καταπιεσμένης γυναίκας που ξεσπαθώνει μετά την κηδεία του συζύγου της, καθήλωσε κυριολεκτικά το κοινό με την ερμηνεία της!!!

resized DSC 1071

Μια ερμηνεία εσωτερική και συνάμα γεμάτη με συναισθηματική εκφραστικότητα, σ’ έναν ανατρεπτικό μονόλογο!!!

Μια εξαιρετική παράσταση με δυνατές συγκινήσεις και χιούμορ, αναδεικνύοντας κι αναλύοντας δύσκολες αλήθειες και ψεύτικα όνειρα, γεμάτα πόνο δοσμένα μέσα από το εξαιρετικό κείμενο του Αντώνη Τσιπιανίτη!!! 
resized DSC 1075
Η σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη έφερε στην επιφάνεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σπουδαίο κείμενο του Αντώνη Τσιπιανίτη δίνοντας στην
Κατερίνα Διδασκάλου τη δυνατότητα να χαρίσει στο κοινό μια ρεαλιστική και ταυτόχρονα συγκλονιστική ερμηνεία…

resized DSC 1076

Στη θεατρική παράσταση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης, η Πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Ελευθερία Ρούσσου και Κατερίνα Λέλου.

resized DSC 1080

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

 


Σελίδα 6 από 289

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Terminator VI, Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή.
Terminator VI,  Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή.
Terminator VI, Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή. Η Λίντα Χάμιλτον και ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ...

Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Μια μαγική βραδιά έζησαν ...