ATTICANEWS.GR

Member Area
ΘΕΑΤΡΟ


Ο «Φορτουνάτος» σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα από το θέατρο των ViVi με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
News - ΘΕΑΤΡΟ
Πέμπτη, 17 Αύγουστος 2017 12:54

Ο «Φορτουνάτος» σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα από το θέατρο των ViVi με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

resized 3

Τον «Φουρτουνάτο» του μεγάλου ποιητή Μ.Α. Φόσκολου, που συμπληρώνονται φέτος 420 χρόνια από τη γέννηση του, παρουσιάζει το θέατρο των «VIVI» σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και των δήμων Ηρακλείου και Ιεράπετρας. Οι δυο παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες θα δοθούν στο Ηράκλειο την Παρασκευή 18 Αυγούστου στη «Πύλη Βηθλεέμ» στις 21:15 και στην Ιεράπετρα την Παρασκευή 25 Αυγούστου στο «Οθωμανικό Τέμενος» την ίδια ώρα.

Για το θεατρικό έργο ο «ΦΟΡΤΟΥΝΑΤΟΣ» που ανεβαίνει με βάση την φιλολογική έκδοση του ΄Αλφρεντ Βίνσεν, Ηράκλειο 1980, αναφέρθηκαν σήμερα στη Περιφέρεια ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης και ο σκηνοθέτης Τηλέμαχος Μουδατσάκις.

resized 1

«Με ιδιαίτερη χαρά η Περιφέρεια Κρήτης παρουσιάζει την παράσταση του θεάτρου των ViVi ο «Φορτουνάτος» μια Κρητική κωμωδία του 17ου αιώνα που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της Ευρωπαϊκής κωμωδίας της αντίστοιχης περιόδου. Ένα ξεχωριστό έργο δημιουργημένο στον κρουστό δεκαπεντασύλλαβο στίχο, που χαρακτηρίζεται ως ένα μνημειώδες κείμενο της Κρητικής λογοτεχνίας. Προσκαλούμε τον κόσμο να παρακολουθήσει τις παραστάσεις σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα με ελεύθερη είσοδο, επισημαίνοντας, ότι, πάντα οι καλλιτεχνικές δουλειές του Τηλέμαχου Μουδατσάκι διαπνέονται από ποιότητα-προσφορά στον πολιτισμό του νησιού», ανέφερε για το θεατρικό έργο ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κώστας Φασουλάκης.

resized 2

Από την πλευρά του ο σκηνοθέτης Τηλέμαχος Μουδατσάκις: «Πρόκειται για ένα μνημειώδες έργο, από τα σημαντικότερα του νεοελληνικού, γραμματολογικού πολιτισμού. Συμπίπτει φέτος να συμπληρώνονται 420 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου αυτού ποιητή. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για την συνεργασία, τους δήμους Ηρακλείου και Ιεράπετρας, για τις παραστάσεις τις οποίες στηρίζουν. Το σημαντικό στο έργο αυτό, σε ότι αφορά τον δραματολογικό πολιτισμό είναι ότι, είναι γραμμένο στο μνημειώδες στίχο τον δεκαπεντασύλλαβο Κρητικό στίχο. Το καίριο είναι ότι, ο στίχος αυτός αποτελεί την «φόρμα» που διοχετεύεται το αίσθημα το ορμητικό, το αίσθημα της Κρητικής ψυχής. Ο «Φορτουνάτος», Κρητική κωμωδία του 17ου αιώνα , έχει όλα τα χαρακτηριστικά της Ευρωπαϊκής κωμωδίας της αντίστοιχης εποχής. Προσκαλούμε τον κόσμο να παρακολουθήσει δωρεάν τις παραστάσεις μας».

Σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Μουδατσάκις-Μουσική: Ηφαιστίων Βαξεβανέρης-Ηθοποιοί: Θανάσης Πατριαρχέας , Αλέξανδρος Ψυχράμης , Βασίλης Σαμαριτάκης , ΖανόΝτάνιας , Φωτεινή Παπαδάκη , Στέλλα Σειραγάκη , ΑργυρώΤζιρίτα , Κλεάνθης Βαρσαμούλης.

 
Γιορτή Λήξης Φεστιβάλ - Επίδαυρος 19 Αυγούστου
News - ΘΕΑΤΡΟ
Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 11:38

Εδώ ειν’ αλώνι για χορό!

Γιορτή λήξης

Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Σάββατο 19 Αυγούστου, 21:00

Το Φεστιβάλ Επιδαύρου τιμά τη μουσική και χορευτική παράδοση του Μοριά.

Μια μεγάλη γιορτή με 300 λαϊκούς μουσικούς και χορευτές

resized 09 ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 5

Όταν ο Τρυγαίος, στην πάροδο της «Ειρήνης» του Αριστοφάνη, έκανε την είσοδό του με το «Δάτιδος μέλος» (ένα λαϊκό τραγούδι της εποχής), ο ρυθμός που χόρευε ήταν ο αρχαίος «επίτριτος», που συμπίπτει με τον εθνικό ρυθμό των 7/8 του συρτού-καλαματιανού: Ως ή-δο-μαι και χαί-ρο-μαι και βού-λο-μαι χορεύ-σαι! Επίσης, αρχαίες επιγραφές μνημονεύουν τους θεατρικούς αγώνες όπου οι χορηγοί της εποχής «την των συρτών πάτριον όρχησιν θεοσεβώς επετέλεσαν»!..

Με σημείο αναφοράς την «πάτριον όρχησιν των συρτών» και τον «καλαματιανό του Αριστοφάνη», το Φεστιβάλ Επιδαύρου ολοκληρώνει τον κύκλο των φετινών παραστάσεων με ένα τιμητικό-γιορταστικό αφιέρωμα στην πλούσια και πολύμορφη μουσικοχορευτική παράδοση του Μοριά, ως διαχρονική κιβωτό της ταυτότητας και της ιστορικής μνήμης.

resized 05 ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1

Η ορχήστρα του αρχαίου Θεάτρου θα υποδεχτεί το μεγάλο Αλώνι-Χοροστάσι του Χρόνου, με μόνο σκηνικό το Δέντρο της Ζωής, την ελιά, ένα παραδοσιακό πατάρι για τους οργανοπαίκτες και μια μεγάλη τάβλα για τους συμποσιαστές. Τα τραγούδια και οι χοροί συνθέτουν τον άξονα της παράστασης σε τρείς ενότητες: Ιστορική μνήμη, Κύκλος της Ζωής και Κύκλος του Χρόνου με σημείο αναφοράς τα καλοκαιρινά πανηγύρια του Δεκαπενταύγουστου.

Το αφιέρωμα θα κορυφωθεί με όλες τις ομάδες (συνολικά 300 λαϊκοί μουσικοί και χορευτές) σ’ έναν εντυπωσιακό τελετουργικό «τσακώνικο» χορό (στην τσακώνικη διάλεκτο, που διασώζει τον αρχαίο «παιωνικό» ρυθμό) και θα κλείσει μ’ έναν πάνδημο συρτό-καλαματιανό («στα βήματα του Τρυγαίου»).

Την έρευνα και καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης υπογράφει ο Λάμπρος Λιάβας και τη σκηνική επιμέλεια η Σοφία Σπυράτου.

resized 10 Χορός Άι Γιώργη-Νεστάνη Αρκαδίας

Συμμετέχουν οι Σύλλογοι: Λύκειον των Ελληνίδων Καλαμάτας, Λαογραφική Εστία Τρίπολης, Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης, Λύκειον των Ελληνίδων Άργους, Εργαστήρι Ελληνικού Χορού Ναυπλίου, Φίλοι της Παράδοσης Λυγουριού-Επιδαύρου, Λαογραφική Στέγη Κορίνθου και Πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Κωτσίνης (κλαρίνο, φλογέρα), Γιάννης Παυλόπουλος (βιολί, τραγούδι), Μανώλης Κόττορος (βιολί), Θωμάς Κωνσταντίνου (λαγούτο), Σταυρούλα Σπανού (σαντούρι), Βαγγέλης Καρίπης & Μανούσος Κλαπάκης (κρουστά), Γιώργος Καρούντζος (πίπιζα), Θανάσης Καρούντζος (νταούλι).

Τραγουδούν οι: Αννέτα Γεωργουλοπούλου, Παπα-Νικόλας Ντάβος, Χρυσάνθη Τράκου και η Χορωδία του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας.

Επιμέλεια ήχου: Μιχάλης Αλεξάκης

Επιμέλεια φωτισμού: Λευτέρης Παυλόπουλος

Συντονισμός παραγωγής: Κέντρο Ελληνικής Μουσικής «Φ. Ανωγειανάκης»

Εισιτήρια:

 Κανονικό: Από 10€ έως 45€ - Φοιτητικό: Από 5€ έως 13€ - Ανέργων/ΑΜΕΑ: 5€

Προπώληση στα Ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39), στο 210 3272000 και στο www.greekfestival.gr

resized 01 XARTHS 2

Ηλεκτρονικά οι θεατές μπορούν να αγοράσουν και εισιτήρια για τα λεωφορεία προς το αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, με κόστος 15 ευρώ για τους ενήλικες και 2 ευρώ για παιδιά μέχρι 10 ετών, πληκτρολογώντας το barcode του εισιτηρίου της παράστασης που έχουν στην κατοχή τους. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέχρι τις 12:00 της ημερομηνίας της παράστασης. Τα λεωφορεία αναχωρούν στις 17:00 από το Σύνταγμα (μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη) και στις 17:10 από την Ομόνοια (στα Hondos Center).

Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Ο πολιτισμός είναι η κοινή μας γλώσσα!

 
ΚΘΒΕ: Ξεκίνησαν οι πρόβες για την παράσταση «Ρώσικη Επανάσταση» του Τσέζαρις Γκραουζίνις
News - ΘΕΑΤΡΟ
Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 13:55

ΚΘΒΕ: Ξεκίνησαν οι πρόβες για την παράσταση «Ρώσικη Επανάσταση» του Τσέζαρις Γκραουζίνις

resized PHOTO ROSSIKH EPANASTASH1

Η νέα παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, «Ρώσικη Επανάσταση» σε σκηνοθεσία και δραματουργία Τσέζαρις Γκραουζίνις, ξεκίνησε πρόβες στο Βασιλικό Θέατρο.

Η παράσταση προσπαθεί να ανασυνθέσει τις πρώτες μέρες της Ρώσικης Επανάστασης μέσα από τα μάτια ενός απλού ανθρώπου που βρέθηκε μέσα στη δίνη της επαναστατικής ορμής για την αλλαγή του κόσμου. Σήμερα, 100 χρόνια μετά το ξέσπασμα της Επανάστασης, μια σύγχρονη παράσταση για την «πίστη», μέσα από τα μάτια του ρηξικέλευθου Λιθουανού σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις.

Έναρξη: 25 Οκτωβρίου 2017

resized PHOTO ROSSIKH EPANASTASH2

Συγγραφή - Σκηνοθεσία: Τσέζαρις Γκραουζίνις

Βοηθός σκηνοθέτη: Αθηνά Σαμαρτζίδου

Οργάνωση παραγωγής: Αθανασία Ανδρώνη

 

Παίζουν: Ιορδάνης Αϊβάζογλου, Έφη Δρόσου, Γιάννης Καραμφίλης, Ζωή Λύρα, Ιφιγένεια Μακρή, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Ιωάννης Μαστρογιάννης, Μάριος Μεβουλιώτης, Δημήτρης Μηλιώτης, Αλέξανδρος Μούκανος, Άγγελος Νεράντζης, Χρίστος Νταρακτσής, Χρήστος Παπαδημητρίου, Τίμος Παπαδόπουλος, Νίκος Ράμμος, Θανάσης Ραφτόπουλος, Αναστάσιος Ροδοβίτης, Ρέα Σαμαροπούλου, Γιάννης Τσάτσαρης, Μαρίνα Τσελεπή, Γιάννης Τσεμπερλίδης, Μίλτος Τσιάντος, Σαμψών Φύτρος.

 

 
Χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν τη «Μήδεια» και στην Επίδαυρο.
News - ΘΕΑΤΡΟ
Δευτέρα, 07 Αύγουστος 2017 17:19

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων πρωταγωνιστής στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας

Χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν τη «Μήδεια» και στην Επίδαυρο.

resized ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ

Περισσότεροι από 15.400 θεατές, 6.500 την Παρασκευή και 8.900 το Σάββατο, παρακολούθησαν τη «Μήδεια» του Ευριπίδη, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 4 και 5 Αυγούστου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Η συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων με το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» και το Φεστιβάλ, απέδωσε καρπούς και στο επιβλητικό θέατρο της Επιδαύρου, γνωρίζοντας την επιτυχία και κερδίζοντας όχι μόνο το θερμό χειροκρότημα των χιλιάδων θεατών, αλλά και διθυραμβικές κριτικές από κοινό και ανθρώπους του θεάτρου.

Μια «Μήδεια» που άγγιξε τις καρδιές των θεατών για το ανεξήγητο του έρωτα.

resized ΜΗΔΕΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 1

«Με τη φετινή συνεργασία του το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων απέδειξε πως έχει καταξιωθεί ως κορυφαίος φορέας στο πολιτιστικό κεφάλαιο της χώρας. Προϊόν της σημαντικής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Η συνεργασία του με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και του Θεάτρου Τέχνης που είχε σαν αποτέλεσμα το ανέβασμα μιας παράστασης την οποία παρακολούθησε χιλιάδες κόσμου φεύγοντας εντυπωσιασμένος από τα Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου κι αυτό της Δωδώνης δείχνει πως το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων μπορεί πλέον να συμμετέχει επάξια σε μεγάλες παραγωγές με έντονο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό αποτύπωμα.

Είμαι σίγουρος ότι η Μήδεια και το Φεστιβάλ αρχαίου Δράματος είναι μόνο η αρχή. Η συστηματική δουλειά που γίνεται από το ΔΗΠΕΘΕ με επικεφαλής την πρόεδρό του, Αλέκα Βακαλοπούλου, είναι το εχέγγυο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Συγχαρητήρια!», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, αμέσως μετά το τέλος της παράστασης στην αρχαία Επίδαυρο, προσθέτοντας πως στόχος του ΔΗΠΕΘΕ είναι, πέρα από τις σπουδαίες συνεργασίες και τις μεγάλες παραγωγές, να δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές ώστε να στηρίξει πραγματικά το ντόπιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό δυναμικό.

resized ΜΗΔΕΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2

Με αφορμή την ολοκλήρωση των παραστάσεων στην Επίδαυρο, τις οποίες παρακολούθησε, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, Αλέκα Βακαλοπούλου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και η δημοτική σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ, Γωγώ Γιώτη, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων, ευχαριστεί τους χιλιάδες θεατές, που κατέκλυσαν το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για να παρακολουθήσουν τη «Μήδεια», σε σκηνοθεσία της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννας Κάλμπαρη, ενώ επίσης ευχαριστεί, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και το Θέατρο Τέχνης, που απέδειξαν πως σε δύσκολους καιρούς, οι συνεργασίες, ανάμεσα σε ιστορικούς θεσμούς του πολιτισμού, είναι πολύτιμες και αναγκαίες.

Παράλληλα το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, ευχαριστεί θερμά το κοινό της Ηπείρου, που για δυο ημέρες, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουλίου, γέμισαν τις διαθέσιμες θέσεις στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης, όπου και έγινε η επιτυχημένη πρεμιέρα της «Μήδειας», πριν η παράσταση, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ναυπλιώτου, ξεκινήσει το «ταξίδι» της σε αρκετούς αρχαιολογικούς χώρους της χώρας μας.

resized ΜΗΔΕΙΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ

Το επόμενο διάστημα η «Μήδεια» παρουσιάζεται:

19 Αυγούστου - Φεστιβάλ Άνδρου, Θέατρο Χώρας
4 και 5 Σεπτεμβρίου - Κηποθέατρο Παπάγου
6 Σεπτεμβρίου - Ελευσίνα, Φεστιβάλ Αισχυλείων, Παλαιό Ελαιουργείο
13 Σεπτεμβρίου - Ηλιούπολη, Δημοτικό Θέατρο Άλσους «Δημήτρης Κιντής»
22 Σεπτεμβρίου - Νέα Σμύρνη, Άλσος
3 Οκτωβρίου - Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

 
Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Πέρσες, 11 & 12/8, Μεγάλη Επίδαυρος
News - ΘΕΑΤΡΟ
Δευτέρα, 07 Αύγουστος 2017 17:13

ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ

Πέρσες του Αισχύλου

 

Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

11 και 12 Αυγούστου, 21:00

resized Perses

Στις 11 και 12 Ιουλίου, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου παρουσιάζει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου τους Πέρσες του Αισχύλου.

Τη σκηνοθεσία και τη μουσική δραματουργία υπογράφει ο Άρης Μπινιάρης, που έχει διακριθεί για τις εκρηκτικές παραστάσεις του τα τελευταία χρόνια. Με τους Πέρσες προτείνει μια ζωντανή σύνθεση ποιητικού λόγου, μουσικής και θεατρικής δράσης. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν σημαντικοί ηθοποιοί: η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Άτοσσα), ο Νίκος Ψαρράς (Δαρείος), ο Χάρης Χαραλάμπους (Αγγελιαφόρος), ο Αντώνης Μυριαγκός (Ξέρξης) και 15μελής χορός.

Οι Πέρσες είναι η παλαιότερη σωζόμενη τραγωδία και θεωρείται το κατ’ εξοχήν αντι-πολεμικό έργο του Αισχύλου, καθώς πρωταγωνιστές δεν είναι οι Αθηναίοι, αλλά οι αντίπαλοί τους, οι Πέρσες. Το κοινό παρακολουθεί την οδύνη τους, τη στιγμή που μαθαίνουν για τη συντριπτική ήττα του στρατού τους στη ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Η παράσταση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στην Κύπρο, όπου παίχτηκε σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο. Οι κριτικές στον κυπριακό τύπο μιλούν για μία σπουδαία παράσταση, με εξαιρετικές ερμηνείες, που με όχημα τη μουσικότητα φτάνει στον πυρήνα του αρχαίου δράματος:

Σε κάθε περίπτωση, ο Χορός ήταν άψογος, δεδομένου και του εκτενούς του λόγου. […] Αναφορικά με τη μετάφραση που ακολουθήθηκε, τα νοήματα μεταδίδονταν άνετα προς το κοινό και πράγματι η απόδοση του Παναγιώτη Μουλά δεν θα μπορούσε να μην βοηθήσει τα μέγιστα. Εν συνεχεία ακολουθούν οι ηθοποιοί, με προεξέχουσα μορφή την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, οφείλουμε να υποκλιθούμε στο υποκριτικό της ταλέντο.

Νέαρχος Κουρσάρος - i-eidisi.com

resized 3H2A9550 copy 2LOW copy 1

Η αδιάλειπτη παρακολούθηση του κοινού μέχρι το τέλος των ηχηρών επευφημιών από τους λιγότερο μυημένους έως τους πλέον απαιτητικούς θεατές, επιβεβαίωσε την ενδιαφέρουσα οπτική μιας τέτοιας αντιστικτικής σύνθεσης, στην κυριολεκτική μάλιστα εκδοχή τής μουσικοχορευτικής δραματουργίας, είτε του δραματουργικού ορχηστικού λυρισμού της.

Χρυσόθεμις Χατζηπαναγή – Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

resized IMG 6727 copyLOW copy 1

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη έκανε επίδειξη επαγγελματικής αφοσίωσης σε κάθε γραμμή της παράστασης, αλλά και σωματικών ικανοτήτων, κατά την επίκληση του φαντάσματος του Δαρείου και στη συνομιλία με τον πεθαμένο βασιλιά. Ήταν πραγματικά μια σκηνή ανθολογίας, όταν έθεσε εαυτόν σε μια διαδικασία εκμηδένισης φτάνοντας να στριφογυρνά σαν μεβλεβί ασκήτρια για πάνω από δέκα λεπτά, χωρίς να χάσει ούτε χιλιοστό του βηματισμού της. Κι όλο αυτά καθώς στην παράσταση εφαρμόζονταν τέλεια, μεταξύ αντιφωνιών και επωδών, μια σειρά από στοιχεία τελετουργικής μυσταγωγίας και ιεροπρέπειας.

Γιώργος Σαββινίδης –Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

resized IMG 6793 copy 2 LOW copy 1

Μετά από μεγάλη ζήτηση του κοινού, δρομολογήθηκε η συνέχιση της προσφοράς του Φεστιβάλ για μεταφορά με πούλμαν προς και από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Ηλεκτρονικά οι θεατές μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για τα λεωφορεία προς το αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, με κόστος 15 ευρώ για τους ενήλικες και 2 ευρώ για παιδιά μέχρι 10 ετών, πληκτρολογώντας το barcode του εισιτηρίου της παράστασης που έχουν στην κατοχή τους. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέχρι τις 12:00 της ημερομηνίας της παράστασης.

Τα λεωφορεία αναχωρούν στις 17:00 από το Σύνταγμα (μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη) και στις 17:10 από την Ομόνοια (στα Hondos Center).

Επίσης, να υπενθυμίσουμε πως και για τη συγκεκριμένη παράσταση θα λειτουργήσει η δημιουργική απασχόληση παιδιών, από εξειδικευμένους παιδαγωγούς. Οι θεματικές ενότητες είναι χωρισμένες και διαμορφωμένες ανάλογα με το γνωστικό και ηλικιακό επίπεδο των παιδιών, που παραμένουν απασχολημένα δημιουργικά, όση ώρα οι γονείς τους παρακολουθούν την παράσταση.

resized Persians15Stelios Kallinikou

Αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο http://greekfestival.gr/gr/epidaurus_children

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης https://www.youtube.com/watch?v=0ZfFansekA4

Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Ο πολιτισμός είναι η κοινή μας γλώσσα!

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 07 Αύγουστος 2017 17:18
 


Σελίδα 4 από 289

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Terminator VI, Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή.
Terminator VI,  Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή.
Terminator VI, Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή. Η Λίντα Χάμιλτον και ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ...

Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Μια μαγική βραδιά έζησαν ...