ATTICANEWS.GR

Member Area
ΘΕΑΤΡΟ


Παραμυθοταξιδεύουμε και μάσκες μεταμόρφωσης δημιουργούμε με τη Ζωή Νικητάκη
News - ΘΕΑΤΡΟ
Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 10:24

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

Picture 341

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης σε συνεργασία με την εικαστικό και αφηγήτρια παραμυθιών Ζωή Νικητάκη, οργανώνει αποκριάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, με τίτλο:

 

“Παραμυθο-ταξιδεύουμε και μάσκες μεταμόρφωσης δημιουργούμε”

 

Τι σχέση έχει η μεταμφίεση με τη μεταμόρφωση;

Οι αποκριάτικες μεταμφιέσεις της ελληνικής αποκριάς που φιλοξενούνται στο μουσείο, δίνουν την αφορμή. Οι ήρωες των παραμυθιών που θα αφηγηθεί η Ζωή Νικητάκη, -ψάρια, πουλιά και άλλα ζώα του δάσους που μιλούν μ’ ανθρώπινη λαλιά, αλλά και άνθρωποι που μεταμορφώνονται μαγικά σε ζώα και το αντίστροφο- δίνουν το μαγικό υλικό. Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στο ταξίδι της αφήγησης και δημιουργούν τις δικές τους μάσκες! 

 

ΤΟΠΟΣ: Κεντρικό Κτήριο Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης

              Κυδαθηναίων 17, Αθήνα

ΧΡΟΝΟΣ: Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 11.00 π.μ.

Διάρκεια:1 ώρα και 45΄

Απαραίτητη η κράτηση θέσης

Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 210 – 32 39 813 και

210 – 32 29 031 (Καθημερινά: 8:00 – 14:30) 

 
Ένα εξαιρετικό θεατρικό έργο για μικρούς και μεγάλους, από το θέατρο ΠΟΡΕΙΑ, θα ανεβεί και στη Ν. Μάκρη, στο θέατρο ΑΛΙΚΗ
News - ΘΕΑΤΡΟ
Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 09:56

«ΜΙΑ  ΓΙΟΡΤΗ  ΣΤΟΥ  ΝΟΥΡΙΑΝ»

Ένα εξαιρετικό θεατρικό έργο για μικρούς και μεγάλους, από το θέατρο ΠΟΡΕΙΑ, θα ανεβεί και στη Ν. Μάκρη, στο θέατρο ΑΛΙΚΗ, το Σάββατο 22 Φλεβάρη, σε δύο πρωινές παραστάσεις, μία στις 10:00 και άλλη μία στις 12:30.  Παίζεται με πολύ καλές κριτικές τρία χρόνια τώρα. Τιμή εισιτηρίου  8 ευρώ για κάθε άτομο.  Την παράσταση οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων του Α' Δημοτικού Ν. Μάκρης και θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για όλους μας να αγκαλιάσετε και εσείς, δάσκαλοι και σύλλογοι γονέων όλων των σχολείων της περιοχής μας, αυτή τη προσπάθεια, προκειμένου να πετύχει και να μας εμψυχώσει να οργανώσουμε ξανά, ίσως και από κοινού, κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις. Είναι σημαντικό να γνωστοποιηθεί στα παιδιά των σχολείων σας, καθώς, απαιτείται η προπώληση εισιτηρίων για να πραγματοποιηθεί η παράσταση.

Για την προμήθεια εισιτηρίων, ελάτε το συντομότερο δυνατό σ' επαφή μαζί μας στα εξής τηλέφωνα: Λαμπρινή Σουγιά  6976864596, Ελένη Μασσέλου  6936515459.   

 
Μεγάλη επιτυχία η πρώτη εκδήλωση του 2014 για το "ΘΕΣΠΙΣ"
News - ΘΕΑΤΡΟ
Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 09:33

Μεγάλη επιτυχία η πρώτη εκδήλωση του 2014 για το “ΘΕΣΠΙΣ”

Μεταμόρφωση, 11/02/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Μεγάλη επιτυχία η πρώτη εκδήλωση του 2014 για το "ΘΕΣΠΙΣ"

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Θεατρικού Εργαστηρίου “ΘΕΣΠΙΣ” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Ι. Καρπέτας εξήρε το καλλιτεχνικό έργο και την δυναμική παρουσία του Θεατρικού Εργαστηρίου των ΚΑΠΗ “ΘΕΣΠΙΣ” κατά την διάρκεια της τιμητικής βράβευσης των μελών των Κ.Α.Π.Η. για την προσφορά τους στην τέχνη.

Επίσης, τιμητική επιβράβευση έλαβε και από την UNESCO Αμαρουσίου η πρώτη παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου των ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης με το έργο "Η επιστροφή της Γηραιάς Κυρίας" του Ντύρερμαντ. Μετά από πρόσκληση της UNESCO θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη παράσταση του προαναφερθέντος έργου, στις 5 Απριλίου 2014, στο κινηματογράφο / θέατρο ΔΙΑΝΑ στο Μαρούσι.

Η σκηνοθέτης κυρία Μαρία Ζούλια με τη σειρά της, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο της πόλης μας για τα επαινετικά του λόγια και την στήριξη του σε αυτή την καλλιτεχνική πρωτοβουλία. Eπίσης, απεύθυνε τις ευχαριστίες της στον μουσικοσυνθέτη Μιχάλη Τρανουδάκη για την βοήθεια του στο “μουσικό ντύσιμο” των παραστάσεων, στον Νίκο Χλιό και την Αναστασία Πανοπούλου για τις χορογραφίες τους, στους χορευτές Μανώλη και Δήμητρα για την άρτια απόδοση της χορογραφίας της δασκάλας τους Χριστίνας Θεοδώρου στο ευρωπαϊκό τάνγκο, τον μουσικό Γιάννη Κωλέτση που ενθουσίασε το κοινό με τους άριστους ήχους της κιθάρας του και την χαρακτηριστική φωνή του σε τραγούδια του Κώστα Χατζή, μαζί με την γλυκιά φωνή και παρουσία της Στέλλας Κωλέτση καθώς και την Άννα Κούρτη για το δικό της τραγούδι (μπαχάρι κανέλα και φιλί) που μας μετέφερε σε μιαάλλη εποχή. 

Γραφείο Τύπου

Δήμος Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύτηκε: 11/02/2014

 
“Τζακ Ραϊαν: Πρώτη Αποστολή” και “Εγώ, ο Απαισιότατος 2” στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου Άρτεμις
News - ΘΕΑΤΡΟ
Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 09:29

 

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ              

                                                                                    Μαρκόπουλο, 11/2/2014

 

 

“Τζακ Ραϊαν: Πρώτη Αποστολή” και “Εγώ, ο Απαισιότατος 2”

στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου Άρτεμις

 

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει την εβδομάδα 13 – 19/2/2014, την καταιγιστική περιπέτεια “Τζακ Ραϊαν: Πρώτη Αποστολή” και τη συνέχεια της αγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων “Εγώ, ο Απαισιότατος 2”.

Εγώ, ο Απαισιότατος 2  (μεταγλ.)

Despicable Me 2

 

Προβολές: 19.00

Σκηνοθεσία: Pierre Coffin, Chris Renaud

Σενάριο: Cinco Paul, Ken Daurio

Στο ρόλο του Gru, “δανείζει” τη φωνή του ο  Γιάννης Ζουγανέλης

Ενώ ο Gru, ο πρώην σούπερ "κακός", προσαρμόζεται στη νέα οικογενειακή ζωή του και την τίμια επιχείρηση του με τις μαρμελάδες, η παραβίαση ενός μυστικού εργαστηρίου στον Αρκτικό, αποτελεί παγκόσμια απειλή. Η μυστική οργάνωση ενάντια στους κακούς χρειάζεται τώρα τη βοήθεια του "έμπειρου¨ Gru, για να αποτρέψει την καταστροφή.

 

 

 

 

Τζακ Ραϊαν: Πρώτη Αποστολή

Jack Ryan: Shadow Recruit

 

Προβολές: 21.00

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα

Πρωταγωνιστούν: Κρις Πάιν, Κέβιν Κόστνερ, Κίρα Νάιτλι, Κένεθ Μπράνα

Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 9ης Σεπτεμβρίου ο Jack Ryan, αποφασίζει να αφήσει στην άκρη τις σπουδές του στα οικονομικά, σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και να καταταγεί στους πεζοναύτες. Έτσι βρίσκεται να υπηρετει στο Αφγανιστάν. Εκεί τραυματίζεται σοβαρά και προσελκύει την προσοχή του Harper, που δουλεύει για τη CIA. Αποστολή του είναι να ξεσκεπάσει τις παράνομες διαδρομές του χρήματος, που υποστηρίζουν τα τρομοκρατικά δίκτυα, που απειλούν την παγκόσμια ισορροπία.

 

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για ανήλικους, μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924

Καλές προβολές!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

 

Εγώ ο Απαισιότατος 2.jpg


Jack Ryan.jpg

 
Προβολή ταινίας - Μαντάμ Μπατερφλάι
News - ΘΕΑΤΡΟ
Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2014 11:55

Προβολή ταινίας - Μαντάμ Μπατερφλάι

Μαντάμ Μπατερφλάι

Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης

Παρασκευή, 14-02-2014

20.00

 

Μουσική 1995, Γαλλία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 128'

 

Πιστή κινηματογράφηση της ομώνυμης όπερα του Πουτσίνι. Ένας Αμερικανός αξιωματικός του ναυτικού παντρεύεται στην Ιαπωνία τη 15χρονη Μπατερφλάι με την οποία αποκτά ένα γιο. Με την υπόσχεση ότι θα γυρίσει σύντομα, σαλπάρει για την Αμερική. Επιστρέφει έπειτα από τρία χρόνια, είναι παντρεμένος με Αμερικανίδα και ζητά να πάρει μαζί του το παιδί.

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φρεντερίκ Μιτεράν

 

ΠΑΙΖΟΥΝ: Γινγκ ΧουάνγκΡισάρ ΤροξέλΝινγκ Λιάνγκ

 

 

 

Δημοσιεύτηκε: 14/02/2014

 


Σελίδα 271 από 289

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Terminator VI, Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή.
Terminator VI,  Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή.
Terminator VI, Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή. Η Λίντα Χάμιλτον και ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ...

Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Μια μαγική βραδιά έζησαν ...