ATTICANEWS.GR

Member Area
Magazino
Instagram followers, Αυτή η fitness blogger έχασε 70.000 followers σε μια νύχτα κάνοντας μια μόνο ανακοίνωση.
News - Magazino
Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 09:07

Instagram followers,

Αυτή η fitness blogger έχασε 70.000 followers σε μια νύχτα κάνοντας μια μόνο ανακοίνωση.
0cea9- instagram way of gray

Πως μπορείς να χάσεις 70.000 followers σε μια νύχτα κάνοντας μια μόνο κίνηση;

Η fitness blogger, Sophie Gray, έχει την απάντηση.

Αρκεί να ανακοινώσεις ότι δεν θα ανεβάσεις ξανά φωτογραφία με μαγιό. Και πουφ... 70.000 followers εξαφανίζονται σε μια νύχτα.

«Δεν θα ξαναδείτε φωτογραφίες με το κορμί μου έτσι στο Instagram για αυτόν τον λόγο. Οι κοιλιακοί και τα αδύνατα πόδια δεν θα σας κάνει ευτυχισμένους. Η πίτσα και τα μπισκότα είναι πεντανόστιμα», έγραψε και αμέσως είδε τους followers της να μειώνονται από 430.000 σε 360.000.

Τώρα δηλώνει πιο ευτυχισμένη. Τότε την κυρίευε το άγχος ότι ποτέ το σώμα της δεν ήταν τέλειο. Και κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι και οι followers της θα αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα βλέποντας τις φωτογραφίες της. Έτσι αποφάσισε να σταματήσει. Τώρα ανεβάζει φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ και άλλες καθημερινές εικόνες από τη ζωή της.

Αν θέλετε να την κάνετε follow, θα την βρείτε εδώ: https://www.instagram.com/wayofgray/

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/29852

 
Ο George Clooney μιλάει για το να είσαι μπαμπάς. Ομολογεί ότι κλαίει περισσότερο από τα δίδυμα.
News - Magazino
Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 17:04

Ο George Clooney μιλάει για το να είσαι μπαμπάς. Ομολογεί ότι κλαίει περισσότερο από τα δίδυμα.

resized http-2F2Fprod.static9.net.au2F 2Fmedia2F20172F072F062F152F512F167167PCNEX GeorgeAmal026

Στη συνέντευξή του με την MailOnline στις 15 Σεπτεμβρίου, ο George Clooney άνοίχτηκε για το πώς είναι να είναι 56χρονος πατέρας στα νέα δίδυμα ηλικίας τριών μηνών.

Η συνέντευξη ξεκίνησε μαζί του δείχνοντας τις τελευταίες φωτογραφίες που τον έστειλε η σύζυγός του, Amal Clooney. Στη συνέχεια, δήλωσε στη συνέντευξη, στην Gabrielle Donnelly, ότι κλαίει πιο συχνά από ό, τι κάνουν τα δίδυμα. «Κλαίνω τέσσερις φορές την ημέρα τώρα», είπε. "Επειδή είμαι τόσο κουρασμένος."

resized Image1

Με την πλειοψηφία των φίλων του να έχουν δικά τους παιδιά, ο Clooney είπε στην Donnelly ότι ήταν ήδη ένας νονός για αρκετούς από αυτούς. Αλλά, όπως αναμενόταν, η ζωή του άλλαξε όταν είχε τα δικά του παιδιά. "Η έκπληξη για μένα ήταν πόσο πιο πολύπλοκα είναι με τα δίδυμα παρά μόνο ένα παιδί", είπε. "Δεν είναι μόνο διπλάσια ενασχόλιση, είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Και δεν είναι καθόλου τόση δουλειά για μένα ,γιατί αυτά τα δύο κεφαλάκια δεν τους ενδιαφέρει ούτε αν υπάρχω τώρα ».

resized twins-2

 

Τα δίδυμα ανησυχούν επί του παρόντος για φαγητό, πράγμα που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας πέφτει στην Amal. Ο Clooney έτρεξε πάνω της, λέγοντας ότι δεν έχει παρά θαυμασμό γι 'αυτήν.

Ο Clooney παραδέχεται ότι επικεντρώθηκε στην καριέρα του πριν συναντήσει τον Αμάλ. Έκανε την ειρήνη του με το να μην είναι σε μια σχέση, αλλά όταν η Amal εισήλθε στην εικόνα, τα πράγματα άλλαξαν.

Τώρα που έχει παιδιά, λέει ότι ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του παίζοντας catch-up και αξίζει τον κόπο.

resized twins-1

Ο George Clooney θέλει τα δίδυμα του, την Έλλα και τον Αλέξανδρο, να μεγαλώσουν με το σημαντικό μάθημα να είναι παιδιά διασημοτήτων. "Είναι δύσκολο να υπενθυμίσουμε στα παιδιά που έχουν γεννηθεί σε αυτό το ποτήρι της διασημότητας και χρήματων, να έχουν την ενσυναίσθηση για τους ανθρώπους που δεν είναι τόσο τυχεροί όσο τα ίδια. Αυτό θα είναι για την Amal και εμένα η δουλειά μας να διδάξουμε τα παιδιά μας. "

resized Image11

 

resized twins-3

resized twins-4

 
Βόρεια Θάλασσα, Βρέθηκε άθικτο γερμανικό υποβρύχιο που βυθίστηκε τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
News - Magazino
Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 10:04

Βόρεια Θάλασσα,

Βρέθηκε άθικτο γερμανικό υποβρύχιο που βυθίστηκε τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
13199- german sub

Το ναυάγιο ενός γερμανικού υποβρυχίου που βυθίστηκε κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στη Βόρεια Θάλασσα, ενώ θεωρείται ότι μέσα σε αυτό βρίσκονται και οι 23 ναυτικοί που χάθηκαν μαζί του.

Το υποβρύχιο τύπου UB-II, που πιθανότατα βυθίστηκε από νάρκη, λέγεται ότι είναι σε καλή κατάσταση και εντοπίστηκε σε βάθος 30 μέτρων στις βελγικές ακτές.

«Το υποβρύχιο είναι σε καλή κατάσταση και εικάζουμε ότι τα 23 μέλη του πληρώματός του βρίσκονται μέσα στο κουφάρι», δήλωσε ο κυβερνήτης της Δυτικής Φλάνδρας Carl Decaluwé.

Ο Decaluwé επεσήμανε στους δημοσιογράφους ότι η ακριβής τοποθεσία του ναυαγίου διατηρείται μυστική, υπό το φόβο λεηλασιών ή καταστροφών. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες των φλαμανδικών μέσων ενημέρωσης, πάντως, αναφέρουν ότι το υποβρύχιο βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Οστένδης.

Για το εύρημα έχει ήδη ειδοποιηθεί η γερμανική πρεσβεία του Βελγίου.

«Αυτός ο τύπος υποβρυχίου θα μπορούσε να έχει πλήρωμα 23 ατόμων. Αν και είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, στο εσωτερικό του έχει υποστεί ζημιές ζημιών. Οι περισσότερες από αυτές βρίσκονται στην πλώρη, ενώ οι καταπακτές του είναι ακόμη κλειστές», πρόσθεσε ο κυβερνήτης.

Ο πύργος του φαίνεται άθικτος, ενώ τα περισκόπιά του είναι ακόμη ορατά. Επίσης δίπλα του βρέθηκαν και δύο σωλήνες τορπιλών.

Έντεκα γερμανικά υποβρύχια από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο έχουν βρεθεί στα βελγικά χωρικά ύδατα, όμως αυτό θεωρείται ότι είναι το πιο καλά διατηρημένο από όλα.

Η χρήση υποβρυχίων, που αναφέρονται συχνά ως U-boats, στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο προκειμένου να παρενοχληθούν οι βρετανικές εμπορικές διαδρομές στη θάλασσα της Μάγχης και στη Βόρεια Θάλασσα ήταν ένα σημαντικό μέρος της γερμανικής πολεμικής τακτικής.

Τα 93 γερμανικά U-boats, που στάθμευαν σε βελγικά λιμάνια, βύθισαν περισσότερα από 2.500 πλοία αλλά αποτέλεσαν και τα ίδια στόχο, με 70 από αυτά να έχουν βυθιστεί, με αποτέλεσμα τον θάνατο 1.200 ναυτών.

Τα υποβρύχια UB-II κατασκευάστηκαν το 1915 και 1916 και είχαν τη δυνατότητα πλεύσης έως 50 μέτρα βάθος.

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/29834

 
"Κύλησαν" την αίθουσα πιο κάτω, Μετακίνηση ολόκληρης αίθουσας βάρους 2.000 τόνων σε ναό της Σανγκάη.
News - Magazino
Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 13:22

"Κύλησαν" την αίθουσα πιο κάτω,

Μετακίνηση ολόκληρης αίθουσας βάρους 2.000 τόνων σε ναό της Σανγκάη.
bcee7-jade buddha

Η κύρια αίθουσα και τα αγάλματα σε βουδιστικό ναό, ηλικίας ενός αιώνα, στην κεντρική Σανγκάη, έχει μετακινηθεί 30 μέτρα με τη χρήση ραγών, για μείωση του συνωστισμού στο χώρο.

Καθημερινά μέχρι και 100.000 άτομα επισκέπτονται το Ναό του Βούδα «Jade Buddha» και οι κινεζικές αρχές ανησυχούσαν για το συνωστισμό και την επικινδυνότητα όσον αφορά πυρκαγιές λόγω του θυμιάματος που ανάβουν οι επισκέπτες.

Έτσι, αποφάσισαν να τοποθετήσουν με προσοχή την αίθουσα Μαχαβίρα, βάρους 2.000 τόνων, σε ειδικές ράγες, και να την μετακινήσουν βορειότερα, ώστε να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος στις παρακείμενες περιοχές του ναού.

Το εγχείρημα αυτό, για το οποίο απαιτήθηκε όπως ανυψωθεί το κτίριο κατά ένα μέτρο, ολοκληρώθηκε χθες ύστερα από μόλις δύο εβδομάδες εργασιών.

Το σύμπλεγμα του ναού εγκαθιδρύθηκε σε διαφορετική τοποθεσία στη Σανγκάη το 1882 και μετακινήθηκε στην τωρινή του τοποθεσία το 1918. Η αίθουσα κατασκευάστηκε μεταξύ 1918 και 1928.

Τα βουδιστικά αγάλματα και άλλα αντικείμενα στην αίθουσα τυλίχθηκαν για προστασία και μετακινήθηκαν μαζί με την αίθουσα.

Αρχικά, οι εργάτες χρησιμοποίησαν αντλίες για να ρίξουν μπετόν στα θεμέλια, ώστε να τα ενισχύσουν, πριν επιχειρήσουν τη μεγάλη μετακίνηση.

https://www.youtube.com/watch?v=t_40z7RZNYk

http://www.typos.com.cy/cat/1/article/29797

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 13:40
 


Σελίδα 1 από 372

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ερωτευμένη και πάλι η Halle Berry
Ερωτευμένη και πάλι η Halle Berry
Ερωτευμένη και πάλι η Halle Berry Η γοητευτική ηθοποιός Halle Berry είναι και πάλι ευτυχισμένη, καθώς μετά το διαζύγιο της με τον ...

Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Μια μαγική βραδιά έζησαν ...