ATTICANEWS.GR

Member Area
News
Νέο διοικητικό συμβούλιο της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης
News - Πολιτισμός
Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 17:55

Νέο διοικητικό συμβούλιο της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης.

01 03

Λαμβάνοντας υπόψη την παραίτηση του αντιπροέδρου της ΚΣΟΤ Σωτήρη Μουσούρη και του μέλους του δ. σ. Ιωάννη Παραμυθιώτη και προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης προς όφελος όλων, με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου ορίζεται το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΣΟΤ.

 

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου ορίζεται ως εξής:

 

Πρόεδρος: Καντόλα Ευγενία, δικηγόρος

Αντιπρόεδρος: Βασιλάκος Σωτήρης, Οικονομολόγος

 

Μέλη:

Αμπαζής Θεόδωρος, σκηνοθέτης-συνθέτης

Χατζόπουλος Αθανάσιος, ποιητής –ψυχαναλυτής

Χατζησίμος Ευάγγελος, λυρικός καλλιτέχνης

 
Δήλωση της Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Ολ. Κεφαλογιάννη «Η Καμεράτα κινδυνεύει, το Υπουργείο Πολιτισμού κωφεύει»
News - Πολιτισμός
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 19:58

 

Δήλωση της Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Ολ. Κεφαλογιάννη

«Η Καμεράτα κινδυνεύει, το Υπουργείο Πολιτισμού κωφεύει»

 

olga kefalogianni

Η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α' Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 
            «H Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής βρίσκεται δυστυχώς, εδώ και καιρό, σε κατάσταση πλήρους αποδιοργάνωσης. 
 
            Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Ι.Δ. "Μουσικός και Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ελλάδας" για μεγάλο χρονικό διάστημα ενημέρωναν και προειδοποιούσαν το Υπουργείο Πολιτισμού για την τραγική κατάσταση του Οργανισμού.
 
            Δεν έλαβαν όμως ποτέ, καμία απάντηση, για την αντιμετώπιση των κατεπειγόντων προβλημάτων γι' αυτό και μετά από ομόφωνη απόφασή τους έχουν παραιτηθεί.
 
            Από τότε μέχρι σήμερα, η απραξία και η αναποφασιστικότητα του αρμόδιου Υπουργείου έχει ως αποτέλεσμα ο Οργανισμός: 
 
            α) Να μην έχει νέο Δ.Σ ώστε – τουλάχιστον – να δύναται κατά νόμο να προσκομίζει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έγγραφα στο ελληνικό δημόσιο και έτσι να λαμβάνει –έστω – την ελάχιστη επιχορήγηση που δικαιούται για την επιβίωσή του
 
            β) Να μην είναι σε θέση να εκπληρώσει τις βασικές του υποχρεώσεις προς Δ.Ο.Υ. και Ι.Κ.Α., προς εργαζόμενους και τρίτους, με αποτέλεσμα την συσσώρευση οφειλών, αλλά και την επιπλέον επιβάρυνση αυτών με πρόστιμα και προσαυξήσεις
 
            γ) Να αδυνατεί να εκπροσωπηθεί έναντι της Δικαιοσύνης.
 
            Ζητάμε από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Λ. Κονιόρδου να μας απαντήσει ποιες ενέργειες και πρωτοβουλίες προτίθεται να αναλάβει άμεσα, ώστε η Καμεράτα να γίνει βιώσιμη, να συνεχίσει να παράγει πολιτισμό, να λειτουργήσει και πάλι ως πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό».
 

 

 
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΚΔΑΠ Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
News - Πολιτισμός
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 19:00

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΚΔΑΠ Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

resized ΚΔΑΠ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΔΑΠ, του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 στις 06:00, έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΔΑΠ κ. Αναστάσιος Γκιολής, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Δημήτρης Κάσσιος, Παναγιώτης Καλύβας και οι γονείς των παιδιών.

resized ΚΔΑΠ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ2

Η εκδήλωση έγινε σε πραγματικά «ζεστό» κλίμα, οι μικροί πρωταγωνιστές τα παιδιά γεμάτα ζωντάνια και κέφι τραγούδησαν μαζί με τους μεγάλους και χάρηκαν με τα δώρα που τους μοίρασαν οι δασκάλες τους, μετά την κοπή της πίτας.

resized ΚΔΑΠ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ3

Ο Δήμαρχος συνεχάρη το εκπαιδευτικό προσωπικό για την όμορφη εκδήλωση και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται με τα παιδιά και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

 
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Π.Ε. ΛΗΜΝΟΥ
News - Πολιτισμός
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 18:49

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Π.Ε. ΛΗΜΝΟΥ

resized Φωτογραφία 1

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Μύρινα παρουσία των εργαζομένων στο Επαρχείο της Λήμνου, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και όλων των φορέων του νησιού.

resized Φωτογραφία 2

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασε τον απολογισμό του έργου της Περιφέρειας για το νησί της Λήμνου καθώς και τον προγραμματισμό για το 2017.

resized Φωτογραφία 4

resized Φωτογραφία 3

 


Σελίδα 2 από 742

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση