ATTICANEWS.GR

Member Area
News
Συνάντηση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου με τον πρόεδρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, καθηγητή Νίκο Σουλακέλλη και το διευθυντή, καθηγητή κ. Νίκο Ζούρο.
News - Πολιτισμός
Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 15:44

Συνάντηση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου με τον πρόεδρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας  Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, καθηγητή Νίκο Σουλακέλλη  και το διευθυντή, καθηγητή κ. Νίκο Ζούρο.

Φωτογραφία

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, καθηγητή Νίκο Σουλακέλλη και το διευθυντή, καθηγητή κ. Νίκο Ζούρο, οι οποίοι παρέδωσαν στην Περιφερειάρχη το πιστοποιητικό αναγνώρισης του Γεωπάρκου Λέσβου ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο της UNESCO για την περίοδο 2017- 2020.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η σημασία της αναγνώρισης του Γεωπάρκου Λέσβου για τη διεθνή προβολή του νησιού καθώς και η καθοριστική συμβολή του γεωτουρισμού στην τουριστική ανάπτυξη. Η αξιοποίηση της σημαντικής αυτής αναγνώρισης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας μπορεί να συντελέσει καθοριστικά στην ανάδειξη της Λέσβου ως τουριστικού προορισμού ποιότητας για την προσέλκυση επισκεπτών, ιδιαίτερα την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

 

Μετά το τέλος της συνάντησης η κα. Καλογήρου δήλωσε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σταθερά υποστηρίζει την ανάδειξη της γεωλογικής κληρονομιάς των νησιών μας και στην προσπάθεια αυτή η συνδρομή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας είναι καθοριστική.

 
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΛΕΣΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ C-130 ΤΗΣ Π.Α. ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΟΘΡΥΣ ΠΡΙΝ 26 ΧΡΟΝΙΑ.
News - Πολιτισμός
Κυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017 13:38

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΛΕΣΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ C-130 ΤΗΣ Π.Α. ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΟΘΡΥΣ ΠΡΙΝ 26 ΧΡΟΝΙΑ.

 resized 4557

Επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε σήμερα ο Δήμος Πειραιά, για τα 63 θύματα – σμηνίτες, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς - του μεταγωγικού αεροσκάφους, τύπου C-130, της Πολεμικής Αεροπορίας, που συνετρίβη στο όρος Όθρυς πριν από 26 χρόνια.

 

Η σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης, της Βουλής των Ελλήνων, του Δήμου, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, Συλλόγων, καθώς και συγγενών των θυμάτων, μπροστά στο μνημείο των πεσόντων, στην ομώνυμη πλατεία της πόλης.

 

Τιμές απέδωσαν άγημα και η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.

 resized 4556

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Αντιπτέραρχος ε.α. κ. Γιώργος Δαβάκης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, στην ομιλία του, τόνισε:

 

«Άγιε Πατέρα εκπρόσωπε του Σεβασμιωτάτου,

Κύριε Υπουργέ εκπρόσωπε του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης

Κύριε Υπουργέ εκπρόσωπε του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων

Κύριε Πτέραρχε εκπρόσωπε των Ενόπλων Δυνάμεων

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

 

Κυρίες και Κύριοι

26 χρόνια πέρασαν και όμως είναι σαν να ήταν χθες.

Επί 26 χρόνια συναντιόμαστε αυτή την ημέρα και αυτή την ώρα στο ιερό αυτό χώρο για να θυμηθούμε και να τιμήσουμε τους 63 ένστολους αγνούς υπερασπιστές των αξιών και των ιδανικών του Έθνους, που έδωσαν τη ζωή τους στη πλαγιά του όρους Όθρυς υπηρετώντας με συνέπεια και αφοσίωση την Πατρίδα.

Τη μοιραία εκείνη ημέρα, το αεροσκάφος C-130 υπ’ αριθμό 748, πέντε λεπτά πριν τη μία το μεσημέρι, συνετρίβη στο όρος Όθρυς. Σε ένα δύσβατο και απόκρημνο σημείο που τα εναέρια και επίγεια μέσα διάσωσης, χρειάστηκαν 4 ολόκληρες μέρες για να εντοπίσουν τα συντρίμμια του.

Η θυσία αυτή στις μέρες που ζούμε, που όλα αμφισβητούνται και όλα βρίσκονται υπό αίρεση είναι ιδιαίτερα σημαντική και σηματοδοτεί πως σ’ αυτόν εδώ τον τόπο υπάρχουν αξίες που δεν σβήνουν και άνθρωποι που είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους γι’ αυτές.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που έτυχε και φέτος για μία ακόμα φορά να εκπροσωπήσω τον Δήμαρχο και τον Δήμο του Πειραιά σ’ αυτή την τελετή, γιατί εκτός από το ότι ως Πειραιώτης συνδέομαι με πολλές από τις οικογένειες των ηρωικός πεσόντων, προέρχομαι από τις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας και αρκετοί συγγενείς μου Αξιωματικοί έδωσαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του υψίστου προς την Πατρίδα καθήκοντος.

Σίγουρα οι μέρες που περνάμε είναι πολύ δύσκολες. Η χώρα μας προσπαθεί να επιβιώσει μέσα από ασφυκτικές Οικονομικές και Πολιτικές πιέσεις που προκαλούνται από την Οικονομική κρίση και το προσφυγικό - μεταναστευτικό πρόβλημα.

Για να περάσουμε από αυτές τις συμπληγάδες απαιτείται ενότητα και ομοψυχία. Αυτές όμως δεν είναι έννοιες που υλοποιούνται με βάση το μαθηματικό λογισμικό. Κατακτώνται μέσα από Κοινωνικές και Ιστορικές διεργασίες, που φιλτράρονται και αναζωπυρώνονται από στιγμές ηρωισμού και θυσιών, όπως αυτές που τιμάμε σήμερα. Γι’ αυτό η ημέρα αυτή είναι ξεχωριστή και έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία για την Ελλάδα.

Οι 63 ήρωες, μας δείχνουν το δρόμο της Ενότητας και του καθήκοντος. Και μας αφήνουν ιερή παρακαταθήκη: Να μην επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση η θυσία τους να πάει χαμένη και να προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο για τη προκοπή την πρόοδο και την ανάπτυξη της Πατρίδας μας. Μόνο έτσι θα έχει αξία η σημερινή τελετή και θα μένουν αναπαυμένες οι ψυχές των ηρωικών παιδιών μας.

Γι’ αυτό και σήμερα για μια ακόμη φορά η θυσία τους αν και μας γεμίζει αβάσταχτη θλίψη, ταυτόχρονα μας κάνει υπερήφανους που ακόμα η Ελληνική Κοινωνία και η Ελληνική Οικογένεια μπορούν και γεννούν τέτοιους ανθρώπους. Κατά συνέπεια σήμερα είναι ημέρα μνήμης και τιμής για 63 ένστολους, αγνούς υπερασπιστές των αξιών και των ιδανικών του Γένους.

Σ’ εμάς που είμαστε εδώ και σήμερα όπως κάθε χρόνο και κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στο σεπτό μνημείο των 63 παλληκαριών, δεν μένει παρά να δεσμευτούμε και να υποσχεθούμε πως θα ακολουθήσουμε όποτε χρειασθεί τον δρόμο της θυσίας που εκείνοι μας έδειξαν και πρόγονοί μας, μας άνοιξαν, για να διατηρούμε πάντα ζωντανές τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ.»

 

Στεφάνια κατέθεσαν :

Εκ μέρους του Δημάρχου και του Δήμου Πειραιά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπτέραρχος ε.α. κ. Γεώργιος Δαβάκης.

Εκ μέρους του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων, κ. Θεόδωρος Δρίτσας.

Εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Β΄ Κλαδάρχης ΓΕΑ, Υποπτέραρχος (Ι) κ. Ευάγγελος Μαντζιάρας.

Εκ μέρους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, ο Αντισμήναρχος ε.α. κ. Σπυρίδων Καλλούς.

Εκ μέρους του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ ο Σμήναρχος ε.α. κ. Γεώργιος Μαριόλης.

Εκ μέρους του Συλλόγου Αλληλεγγύης Οικογενειών των 63 Θυμάτων του Αεροσκάφους C-130, η κα Νικολέτα Ροδοπούλου.

Εκ μέρους του Πανελλήνιου Συλλόγου Πεσόντων Αεροπόρων, η Αντιπρόεδρος κα Σκαμαγκούλη Ποθητή.

Εκ μέρους της Ένωσης Ποντίων Πειραιώς- Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Ανδρονικίδης.

 

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης:

Η Βουλευτής κα Ελένη Σταματάκη, οι πρώην Βουλευτές κκ Παναγιώτης Μελάς και Αναστάσιος Νεράτζης. Ο πρώην Δήμαρχος κ. Στέλιος Λογοθέτης.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Σιγαλάκος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ηλίας Κατσαφάδος, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Αλιφραγκής.

Εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι συλλόγων και πολλοί συγγενείς των θυμάτων. 

 
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης τιμήθηκε από την UNESCO για την προσφορά του στο αθλητικό ιδεώδες.
News - Πολιτισμός
Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017 15:36

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης τιμήθηκε από την UNESCO για την προσφορά του στο αθλητικό ιδεώδες.

 

Γ. Πατούλης: Οι Έλληνες Αθλητές αποτελούν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε.

resized IMG 1743

Με μια εκδήλωση – γιορτή για τον Αθλητισμό και το Ολυμπιακό Ιδεώδες και με την παρουσία πλήθος κόσμου Tο Εθνικό Συμβούλιο Ομίλων και Κέντρων Πολιτισμού για την UNESCO, τίμησε τους Έλληνες Ολυμπιονίκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016,

τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, για το πολιτιστικό και το αθλητικό έργο που επιτελεί, καθώς και τον Πρόεδρο της ΕΘΝΟΑ- Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρο Κούβελο για την μέχρι τώρα προσφορά του.

resized IMG 1336

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στον χαιρετισμό που απηύθυνε συνεχάρη τους διοργανωτές και τόνισε πως «η σημερινή εκδήλωση αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στους αθλητές που για μια ακόμη φορά σήκωσαν την Πατρίδα μας ψηλά. Φέρατε εις πέρας έναν μεγάλο άθλο με συνοδοιπόρο τις οικογένειες σας, τους προπονητές σας και όλους τους Έλληνες που είχατε δίπλα σας στον αγώνα που δώσατε.

Με τις επίπονες προσπάθειες σας, με την θέληση σας και με το ταλέντο σας, υπηρετήσατε με συνέπεια τους στόχους σας και τα όνειρα σας και αποτελείται την πιο φωτεινή ελπίδα για τον τόπο μας, για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε. Ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να στηρίζω τον Αθλητισμό και τις προσπάθειες που κάνουν τα νέα παιδιά προκειμένου η φλόγα της ελπίδας να παραμείνει ζωντανή και φωτεινή στον τόπο που γέννησε το Ολυμπιακό πνεύμα, κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης βραβεύτηκε από την Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλου και Κέντρων για την UNESCO Μαίρη Μαρούλη Ζηλεμένου και από τον Γεν. Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλου και Κέντρων για την UNESCO Αναστάσιος Βαρελάς για την προσφορά του στο πολιτιστικό και αθλητικό έργο που επιτελεί.

resized IMG 1631

Παράλληλα, απενεμήθησαν βραβεία Τιμής Ένεκεν στους Ολυμπιονίκες:

 

Στον Ελευθέριο Πετρούνια Χρυσό Ολυμπιονίκη Ενόργανης Γυμναστικής RIO2016

Στον Σπύρο Γιαννιώτη Αργυρό Ολυμπιονίκη Κολύμβησης RIO2016

Στην Άννα Κορακάκη Χρυσή Ολυμπιονίκη Σκοποβολής RIO2016 (το βραβείο παρέλαβε η κα. Ιλεάνα Κλοκώνη Διευθύντρια Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.)

Στην Κατερίνα Στεφανίδη Χρυσή Ολυμπιονίκη Στίβου RIO2016 (το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας της).

resized IMG 1782

Επίσης βραβεία απονεμήθηκαν στους Παραολυμπιονίκες:

 

Στην Άννα Ντέντα Χάλκινη ΠαραΟλυμπιονίκη Μπότσια RIO2016

Στην Χριστίνα Ντέντα Χάλκινη Συνοδό/ Συναθλητή Μπότσια RIO2016

Στον Γρηγόρη Πολυχρονίδη Αργυρό ΠαραΟλυμπιονίκη Μπότσια (Ατομικό) και Χάλκινο (ομαδικό) RIO2016

Στην Κατερίνα Πατρώνη Αργυρή Συνοδό/ Συναθλητή Μπότσια (Ατομικό) και Χάλκινη (ομαδικό) RIO2016

Στον Παύλο Μάμαλο Χρυσό ΠαραΟλυμπιονίκη Άρσης Βαρών σε Πάγκο RIO2016

Στην Δήμητρα Κοροκίδα Χάλκινη ΠαραΟλυμπιονίκη Στίβου RIO2016

Στον Μανώλη Στεφανουδάκη Χρυσό ΠαραΟλυμπιονίκη Στίβου RIO 2016

Στον Τσε Τζον Φερνάντες Χρυσό ΠαραΟλυμπιονίκη Στίβου RIO 2016

resized IMG 1815

Στην αθλητική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) Ισίδωρος Κούβελος ο οποίος και βραβεύτηκε, η Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλου και Κέντρων για την UNESCO Μαίρη Μαρούλη Ζηλεμένου, ο Γεν. Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλου και Κέντρων για την UNESCO Αναστάσιος Βαρελάς, Διευθύντρια Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) Ιλεάνα Κλοκώνη.

resized IMG 1206

Επίσης, παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Αθανάσιος Βελής, Σπυρίδων Σταθούλης, Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας, ο Δημ. Σύμβουλος – Υπεύθυνος σε θέματα παιδείας Δημήτριος Καρλαύτης, Γεν. Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου Γιώργος Διδασκάλου. Επίσης, παρέστησαν εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης. Πιο συγκεκριμένα, οι κ.κ. Κωνσταντίνος Κουτσούκος, Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Δημήτριος Λέμης,  Πρόεδρος Αθλητικού Ομίλου «Παράδεισος», Κωνσταντίνος Βλαντής μέλος του Δ.Σ. Τρίτων Αμαρουσίου, Δημήτρης Κοσμίδης Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου, Νικόλαος Βαλλάτος Πρόεδρος Συνεταιρισμού Αγγειοπλαστών και Κεραμιστών Αμαρουσίου, Μιχάλης Χρηστάκης Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλειασθένης» και μέλος του Δ.Σ. UNESCO, Μάνος Σταραμόπουλος Διεθνής Αναλυτής – Δημοσιογράφος FIFA, Βασίλης Κουτρουμάνος Διεθνής Βραβευμένος φωτορεπόρτερ Ολυμπιονικών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος Δημοσιογράφος Αθλητικών Ειδήσεων, Λίλιαν Ντιντή Δ/ντρια Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας ο Πρόεδρος της Τρίτης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων Γιώργος Μωραϊτάκης καθώς, επίσης, και οι ομάδες του Τρίτων Αμαρουσίου στο πόλο και η Αγωνιστική Ομάδα Βριλησσίων υπ. Ακαδημίας Βαγγέλης Καραμουλάς.

 

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ευγενική προσφορά των ποτών και των αναψυκτικών κ. Παναγιώτη Μαστροκωστόπουλο καθώς και τον κ. Γιώργο Τριανταφυλόπουλο από το ιχθυοπωλείο «Θάλασσα» στο Μαρούσι για την προσφορά των εδεσμάτων. Επίσης, για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νικόλαο Πέππα και την υπεύθυνη Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Χριστίνα Γαλανοπούλου.

 
Επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδίας Κονιόρδου στο “Acropole Palace”
News - Πολιτισμός
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017 18:15

Επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδίας Κονιόρδου στο “Acropole Palace”

 resized θθθθθθ2

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λυδία Κονιόρδου επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου το κτήριο του Ακροπόλ Παλλάς.

Το επιβλητικό κτήριο στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αβέρωφ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αισθητικά και ιστορικά αρχιτεκτονήματα της πρωτεύουσας. Το Ακροπόλ Παλλάς σφράγισε την εποχή του και συνδέθηκε με την έντονη κοσμική ζωή της Αθήνας του Μεσοπολέμου. Το κτήριο πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες του κλασσικού ελληνικού κινηματογράφου, ενώ από τα μπαλκόνια του τραβήχτηκαν πολλές φωτογραφίες από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Έργο του Αρχιτέκτονα Σωτήρη Μαγιάση, το Ακροπόλ Παλλάς κατασκευάστηκε τα έτη 1925-26  και θεωρείται ως ένα από τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της αρχιτεκτονικής Art Nouveau στην Ελλάδα. Μάλιστα, το 1991 χαρακτηρίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού ως έργο Τέχνης.  Σήμερα το κτήριο βρίσκεται στη διαδικασία αποκατάστασης με σκοπό τη δημιουργία πολιτιστικών υποδομών του ΥΠ.ΠΟ.Α .

resized φφφ1

Η Υπουργός, συνοδευόμενη από τον διευθυντή του υπουργικού της γραφείου κ. Βαγγέλη Πολίτη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Πολιτισμού ξεναγήθηκε στους εσωτερικούς χώρους του κτηρίου από την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προστασίας και Αναστύλωσης Νεωτέρων και Σύγχρονων Μνημείων, Αμαλία Ανδρουλιδάκη και τον Προϊστάμενο της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΕΔΕΠΟΛ) Παναγιώτη Νταή, ενημερώθηκε για την πορεία του έργου και εξέφρασε την ικανοποίηση της για την εξέλιξη των έργων αποκατάστασης του ιστορικού αυτού κτηρίου.

resized φωτογραφία 1

 


Σελίδα 8 από 755
Τον μεγάλο τραγουδοποιό & ποιητή Διονύση Σαββόπουλο τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Τον μεγάλο τραγουδοποιό & ποιητή Διονύση Σαββόπουλο τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Τον μεγάλο τραγουδοποιό & ποιητή Διονύση Σαββόπουλο τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης. «Ολοκληρώθηκε στο κατάμεστο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση