ATTICANEWS.GR

Member Area
Αυτοδιοίκηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ. PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 18:19

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.

  resized IMG 8512

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε σε εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Πειραιώς, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο.

  

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του μεταξύ  άλλων,  τόνισε:

«Καλησπέρα σε όλους και από εμένα. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά.

 

Δεν θα μιλήσω για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Πειραιά, ούτε για τις σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν το 2017 σε συνεργασία με την Περιφέρεια στους αθλητικούς χώρους της πόλης μας.  

Δε νομίζω να υπάρχει διαχρονικά, Δήμαρχος της πόλης που να μην ήθελε να βοηθήσει, να συνδράμει, ώστε ο Εθνικός να αποκτήσει νέο γήπεδο. Αυτό είναι αντικειμενικό και πρέπει να δούμε  ποιες δυνατότητες υπάρχουν.

Ο Πρόεδρος του Εθνικού εδώ και δυόμιση  χρόνια που είμαι στο τιμόνι του Δήμου έχει κάνει σημαντικές προσπάθειες, στις οποίες κι εγώ αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης είμαστε δίπλα του.   

Το πρόβλημα είναι η γη. Κατάφερε ο ίδιος με δικές του πρωτοβουλίες και εξαιρέθηκε ένα κομμάτι, που ήταν προς πώληση, από τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ,  που ήταν κατάλληλος χώρος για να γίνει το  νέο γήπεδο.

Η Περιφέρεια  έκανε τη δική της δουλειά και είχε την πρόθεση να διαθέσει, αν θυμάμαι  καλά, 2,5 ή παραπάνω εκατομμύρια, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το γήπεδο του Εθνικού.

Άρα, φαινόταν ότι πραγματικά μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Είναι εξαιρετικά δύσκολες ορισμένες διαδικασίες.

Από το ΤΑΙΠΕΔ να πάει στη Γεν. Γραμματεία υπάρχουν διάφορες λεπτομέρειες μέσα στο ΦΕΚ, που  δεν επιτρέπουν να γίνουν γήπεδα με κερκίδες, μόνο εγκαταστάσεις  χωρίς κερκίδες.

Το δασαρχείο βάζει τα δικά του θέματα γιατί υπάρχουν δέντρα. Μιλάμε λοιπόν για μια  σειρά θεμάτων. Άλλαξε ο Υπουργός μπήκε ο κ. Βασιλειάδης, ο οποίος είναι Πειραιώτης. Το ξανασυζητάμε με τον Πρόεδρο εδώ και με την Περιφέρεια και για να είμαι ειλικρινής,  πρέπει να γίνει μια συνολική προσπάθεια και νομίζω όλοι  το προσεγγίζουμε θετικά.

Εντύπωσή μου είναι ότι τουλάχιστον για το ΣΕΦ,  εάν μέχρι τον Μάιο  δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε άκρη,  θα πρέπει να κοιτάξουμε να βρεθεί οριστική λύση. Αλλά υπάρχουν προϋποθέσεις για να συνεννοηθούμε.

 resized IMG 8520

Συζητάμε και με τον Πρόεδρο εδώ και με τον Αντιπεριφερειάρχη και με τον Υπουργό και πρόσφατα συζητήσαμε σε μια θεατρική παράσταση που βρεθήκαμε με τον υπουργό και με τον πρόεδρο του Εθνικού. Και τώρα κουβεντιάζουμε κάθε μήνα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται με θετικό τρόπο.  Το αν θα ευοδώσει δεν είναι θέμα του εκάστοτε Δημάρχου ή του εκάστοτε Αντιπεριφερειάρχη. Υπάρχει μια σειρά θεμάτων για να γίνει ένα γήπεδο,  καθώς οι διαδικασίες είναι δύσκολες.

Ξέρετε, εξίσου  ιστορικές  ομάδες  με τον Εθνικό δεν είχαν γήπεδο ή  δεν έχουν ακόμη γήπεδο και παλεύουν και άλλοι σύλλογοι με αυτές τις διαδικασίες.

Αν όλη η πόλη εδώ έχει μια συγκεκριμένη πρόταση και την υποστηρίξουμε, αυξάνουμε  κατά πολύ τις πιθανότητες  αυτή να υλοποιηθεί.

Εύχομαι στον Εθνικό να κάνει γήπεδο,  να βρει τον δρόμο του.

Έζησα στον χώρο του ποδοσφαίρου  20 χρόνια σε ένα αντίπαλο βέβαια σωματείο, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Γνωρίζω την ιστορία του Εθνικού, πόσο μεγάλο σωματείο είναι, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα. Εύχομαι να βρει τον δρόμο του συνολικά ο Εθνικός και σε επίπεδο ποδοσφαίρου. Η πόλη έχει ανάγκη να υπάρχει αλληλεγγύη και ένας υγιής ανταγωνισμός μεταξύ του Εθνικού και του Ολυμπιακού και όχι αυτά που γίνονταν  παλιά.

Πιστεύω ότι ο Εθνικός μπορεί να τα καταφέρει. Έχει ανθρώπους που τον αγαπάνε και σήμερα αποδεικνύεται αυτό στην κατάμεστη αίθουσα. Δεν έχω δει πιο πολύ κόσμο στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Καλή χρονιά σε όλους. Σας ευχαριστώ πολύ».

 

 

Από την πλευρά του Δήμου Πειραιά παρευρέθηκαν:

ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Δαβάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Β. Ταταρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κ. Σιγαλάκος. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αν. Κάρλες και κα Ε. Καλλέργη.

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κ. Στ. Μπρατσόλης. Ο  Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Κουβάτσος  και ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Αλιφραγκής.  

 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 13:04

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

 resized 5578

 

 

Σε εκδήλωση του Σωματείου Οδηγών, Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών του Δήμου Πειραιά, παρευρέθηκε  χθες, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Bowling Center» στον Προφήτη Ηλία, στο Λόφο της Καστέλας.

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κΓιάννης Μώραληςστον χαιρετισμό του τόνισε:

«Καλησπέρα σε όλους και από εμένα. Πρώτα απ όλα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, με υγεία για  εσάς και τις οικογένειές σας. Είναι μια εκδήλωση μακριά από θεμιτές αντιπαραθέσεις και διαφωνίες που υπάρχουν μεταξύ διοίκησης του Δήμου και εργαζομένων  συχνά πυκνά, απόψε είμαστε εδώ για να διασκεδάσουμε. Το 2017 θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Έτσι δείχνουν τα πράγματα, για τους εργαζομένους, για όλη τη χώρα. Πολύ περισσότερο για τους εργαζομένους καθώς υπάρχουν ανοικτά θέματα.

Ως διοίκηση του Δήμου έχουμε ταχθεί στα μεγάλα κεντρικά  ζητήματα, μονιμοποίησης, πληρωμής κοκ που ανέφερε ο Αντιπρόεδρος αλλά και ο Πρόεδρος,  υπέρ των θέσεων των εργαζομένων. Ελλείψεις υπάρχουν στους Δήμους και δη στον Πειραιά υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού. Μακάρι να μονιμοποιηθούν οι άνθρωποι, να μπορούμε να προχωρήσουμε στο μέλλον σε προσλήψεις για να καλύψουμε τα κενά τα οποία έχουμε.

Προβλήματα υπάρχουν και στον Δήμο Πειραιά και στην καθαριότητα και σε όλα τα τμήματα. Δεν  μπορούμε να τα λύσουμε όλα, αλλά, άποψή μου είναι να τα προσεγγίζουμε με έναν θετικό τρόπο, με σεβασμό στους εργαζομένους, με σεμνότητα ως Δημοτική Αρχή.  Πάντα θα υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ μας,  αυτό είναι θεμιτό. Αλλά πρέπει όλες να λύνονται με τρόπο δημοκρατικό,  με συνεννόηση και σεβασμό μεταξύ μας και νομίζω ότι αυτό  συμβαίνει ως επί το πλείστον.

 

Να συμφωνήσω επίσης, με τα δύο σωματεία που εκπροσωπούνται εδώ όταν μιλάνε οι εργαζόμενοι για ενότητα, κάποια στιγμή θα πρέπει όλα τα σωματεία του Δήμου Πειραιά να κόβουν μαζί μία πίτα. Για εμένα αυτό πέρα από τη σημειολογία έχει και ουσία. Δεν είναι μόνο να επικαλούμαστε στα μικρόφωνα την ενότητα των εργαζομένων και να κόβουμε έξι διαφορετικές πίτες, έξι διαφορετικές εκδηλώσεις ή ο καθένας να ταμπουρώνεται πίσω από το δικό του σωματείο για τους οποιουσδήποτε λόγους.  Και το έθεσα και το είπα αυτό και στην εκδήλωση  που έγινε στο «Σινεάκ» σε άλλον σύλλογο.

Ελπίζω ότι αν το δουλέψουμε από φέτος σωστά, του χρόνου θα μπορέσουμε να το πετύχουμε και αυτό θα είναι ένα βήμα. Πέρα από τα δικαιώματά σας ως εργαζόμενοι, προφανώς έχετε  ενδιαφέρον για την πόλη, αρκετοί από εσάς αν όχι οι περισσότεροι ζείτε στον Πειραιά ή στον  ευρύτερο Πειραιά. Και για τους Δήμους και για τις Δημοτικές Αρχές θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Υπάρχει συνεχόμενη υποχρηματοδότηση,  μείωση προσωπικού, αυξημένες αρμοδιότητες. Δίνουν  όλο και περισσότερες ευθύνες στους Δήμους αλλά χωρίς πόρους και το ανάλογο δυναμικό.

Παρ όλα αυτά εμείς έχουμε έναν σχεδιασμό  γι αυτήν την πενταετία, απομένουν δυόμιση χρόνια και είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα στον Δήμο Πειραιά. Και αυτό δεν αφορά όπως λέω κάθε φορά την ικανότητα την δικιά μου ή των συνεργατών μου. Ο Πειραιάς έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες.  Νομίζω δεν τις είχαν εκμεταλλευτεί σωστά, με την καλή έννοια,  οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε πλάνο, το υλοποιούμε βήμα- βήμα και θεωρώ ότι η πλειοψηφία των πραγμάτων  και ότι είχαμε υποσχεθεί  και εξακολουθούν να ισχύουν,  θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας και θα βελτιωθεί η καθημερινότητα των Πειραιωτών και των επισκεπτών.

 

Δεν είναι μέρα εδώ για προεκλογικούς λόγους ή για απολογισμούς δυόμιση ετών. Θα είμαστε κοντά και εγώ και ο Αντιδήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Γενικός Γραμματέας. Επαναλαμβάνω και επειδή ξέρω ότι υπάρχουν θέματα, δεν θέλω να ωραιοποιήσω. Λέω ότι σε μια ειλικρινή συνεργασία υπάρχουν και διαφωνίες,  διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές τοποθετήσεις, διαφορετικές προσεγγίσεις. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας οδηγεί σε έναν αντίθετο δρόμο και να εστιάζουμε στην όποια διαφωνία. Όλα αυτά υπάρχουν μέσα στη ζωή,  υπάρχουν μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων. Επαναλαμβάνω όμως το προσεγγίζουμε με θετικό τρόπο.

 

Θέλω να ευχηθώ και στο σωματείο και σε όλους τους εργαζόμενους καλή χρονιά με υγεία και εύχομαι του χρόνου εδώ, αν και είναι δύσκολο Αντιπρόεδρε και Πρόεδρε, στην αντίστοιχη εκδήλωση,  ορισμένα από τα προβλήματα να έχουν λυθεί.

Με χαρά είμαι πάντα στις εκδηλώσεις όλων των συλλόγων των εργαζομένων και θέλω αυτό θα ισχύσει και για τα επόμενα δυόμιση χρόνια που θα είμαστε στο τιμόνι του Δήμου.

Είπε ο Αντιπρόεδρος να κόψω ένα κομμάτι και να το αφιερώσω όπου θέλω. Στους εργαζομένους του Δήμου το αφιερώνω. Η οποιαδήποτε επιτυχία Δημοτικής Αρχής αφορά την εργασία και την επιτυχία στη δική σας δουλειά. Δεν μπορεί καμία Δημοτική Αρχή να πετύχει σε οτιδήποτε αν οι εργαζόμενοι δεν είναι δίπλα με μια θετική διάθεση, αν δεν ασκούν τα καθήκοντά τους, αν δεν δουλεύουν. Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ».

 resized 8487

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κΠαναγιώτης Καλογερόγιαννηςσημείωσε:

«Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.

Όταν με κάλεσε ο Γιάννης Μώραλης να μου κάνει την τιμή να είμαι στο ψηφοδέλτιο και αργότερα μετά την εκλογή μας να μου εμπιστευτεί τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, είχα δεσμευτεί στον Πειραϊκό λαό ότι κάθε χρονιά θα φέρνω απολογισμό. Επί τρεις χρονιές σύσσωμη η αντιπολίτευση δίνει συγχαρητήρια. Τα συγχαρητήρια δεν ανήκουν στον Αντιδήμαρχο, ανήκουν στο προσωπικό του και τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου».  

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κΒασίλης Ταταρόπουλος  ευχήθηκε στους εργαζόμενους καλή χρονιά, υγεία, εργασιακή γαλήνη και να μην είναι η κάθε χρονιά χειρότερη από την άλλη, αλλά αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη και η επόμενη ακόμη καλύτερη.

 

 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκαναν ο Πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών, Μηχανικών, Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά κ. Μιλτιάδης Λουκίσας  και ο  Αντιπρόεδρος του Σωματείου και Αντιπρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ κ. Βασίλης Γκιτάκος.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν : Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μονίμων και Αορίστου Χρόνου Υπαλλήλων Δήμου Πειραιά κα Σταυρούλα Τζιώτη και ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Γιώργος  Παπάς και πολλοί εργαζόμενοι. 

 
Εύσημα και ευχαριστίες του Περιφερειάρχη στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για το σημαντικό έργο της διετίας, παρά τη δραματική υποστελέχωση. PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 12:05
Εύσημα και ευχαριστίες του Περιφερειάρχη στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για το σημαντικό έργο της διετίας, παρά τη δραματική υποστελέχωση.

resized 0-02-05-8a901bad13a2c6f7995f77c9d4f1ba9ab5496d577d49d5297edd5f440af75f39 full

Την ικανοποίησή του για το παραχθέν έργο στην διάρκεια της τελευταίας διετίας και τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν μέσα σε ιδιαιτέρως αντίξοες συνθήκες, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης κ, Γιώργος Χατζημάρκος, απευθυνόμενος στο προσωπικό της Περιφέρειας, στην διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου, που έγινε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο κ. Χατζημάρκος, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην δύσκολη συγκυρία  που διαμορφώνει ένα περιβάλλον αφιλόξενο από οικονομικής και διοικητικής πλευράς, το οποίο επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο λόγω της δραματικής υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που έχει ξεπεράσει το όριο του συναγερμού.

resized 0-02-05-342542c498c27e8050052030d8a6dbc86934df22befa878846082b90a844e8d1 full

«Θα προχωρήσουμε μαζί κάνοντας το καλύτερο δυνατό για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της κοινωνίας των νησιών μας. Προσπαθούμε εκ των ενόντων να καλύψουμε ανάγκες και κενά. Ξέρω ότι είναι μεγάλο το φορτίο για σας. Έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ το όριο συναγερμού» ανέφερε και πρόσθεσε πως εάν δεν ενισχυθεί το προσωπικό της Περιφέρειας η κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο, δεδομένου ότι οι συνθήκες γίνονται ακόμη πιο δύσκολες και πιο απαιτητικές.

Ωστόσο ο κ. Χατζημάρκος τόνισε πως παρά τις δυσκολίες και τις ελλείψεις, το έργο που έχει παραχθεί στα δύο χρόνια της θητείας της Περιφερειακής Αρχής, είναι σημαντικό, σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας της Περιφέρειας, ως αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας.

«Αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα αντανακλά σε όλους μας. Είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς που δεν μπορεί να το πιστωθεί κανένας μεμονωμένα» ανάφερε  και πρόσθεσε ότι μέχρι σήμερα η περιφερειακή αρχή έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επιτύχει τη στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ευελπιστώντας ότι η προσπάθεια θα αποδώσει μέσα στο 2017.

resized 0-02-05-587538ac10cf97848dfc3bd683fc702c412a44e55e92d0495dd57585f4aadc4c full

Ο κ. Χατζημάρκος αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και αποτελούν πάγια αιτήματά τους, όπως είναι το κόστος μετακινήσεων,  η σύνθεση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου κλπ. Ο Περιφερειάρχης τους ενημέρωσε ότι ο ίδιος έχει θέσει ήδη τα ζητήματα αυτά  στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη και ότι θα εξειδικευτούν σε συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου και των τριών νησιωτικών Περιφερειών, Νοτίου και Βορείου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων την προσεχή εβδομάδα, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο υπό κατάρτιση νομοσχέδιο που θα είναι έτοιμο στο τέλος του τρέχοντος μηνός.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Περιφερειάρχης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους ανέφερε: «Η προοπτική και η δυναμική που έχουν τα νησιά μας είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι δουλεύουμε για ένα τόπο που έχει μέλλον, που έχει αύριο. Παρά τις δυσκολίες, είναι μεγάλη η ηθική ικανοποίηση ότι κάνουμε το καλύτερο για τα νησιά μας. Μπροστά μας έχουμε κι άλλα προβλήματα. Την μάχη θα τη δώσουμε μαζί. Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά, για την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει».

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 12:08
 
Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης (ΟΕΕΘ) PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 12:00

 

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης (ΟΕΕΘ)

 

Συνάντηση είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης (ΟΕΕΘ) κ. Κώστα Χατζημιχαήλ.
Στη συνάντηση συζητήθηκε το πρόγραμμα βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας, ελκυστικότητας και ασφάλειας του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Περιφέρειας, που εκπονεί η ΟΕΕΘ, καθώς και οι δράσεις που μπορούν να αναληφθούν για τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.
Ο κ. Περιφερειάρχης τόνισε ότι η στήριξη της επιχειρηματικότητας είναι ένας από τους βασικούς άξονες για την ανάπτυξη της Περιφέρειας.

 


Σελίδα 8 από 2599
Τον μεγάλο τραγουδοποιό & ποιητή Διονύση Σαββόπουλο τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Τον μεγάλο τραγουδοποιό & ποιητή Διονύση Σαββόπουλο τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Τον μεγάλο τραγουδοποιό & ποιητή Διονύση Σαββόπουλο τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης. «Ολοκληρώθηκε στο κατάμεστο ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση