ATTICANEWS.GR

Member Area
Αυτοδιοίκηση
Συνάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου για έργα και ζητήματα του Δήμου. Κώστας Αγοραστός και Νίκος Φορτούνας συζήτησαν για το νέο ΕΣΠΑ και τις προοπτικές στο Νότιο Πήλιο. PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 17:19

Συνάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου για έργα και ζητήματα του Δήμου.

Κώστας Αγοραστός και Νίκος Φορτούνας συζήτησαν για το νέο ΕΣΠΑ και τις προοπτικές στο Νότιο Πήλιο.

Αγοραστοσ - δημοσ ν πηλιου

 

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα ζητήματα του Νοτίου Πηλίου πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του Δημάρχου Ν. Πηλίου κ. Νίκου Φορτούνα. Κατά τη συνάντηση τους επιβεβαιώθηκε η βούλησή τους για στενή συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα που αφορούν τους πολίτες της περιοχής. Παράλληλα συζητήθηκαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ν. Πηλίου.

 

Όπως τόνισε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Μέσα από συνέργειες και συνεργασίες, επιτυγχάνουμε αποτελέσματα. Όπως και στο προηγούμενο ΕΣΠΑ, έτσι και σ’ αυτό η συνεργασία πρώτου και δεύτερου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης θα έχει άμεσα οφέλη για τους πολίτες και την τοπική κοινωνία. Τα έργα και οι δράσεις θα αφορούν τους τομείς εκπαίδευσης, υγείας-πρόνοιας, αθλητισμού, υποδομών, επιχειρηματικότητας, αγροτικού τομέα, περιβάλλον κ.α. Ο Δήμος Ν. Πηλίου μπορεί και πρέπει να έχει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή. Συζητήσαμε για έργα που μπορούν να ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ και αναφερθήκαμε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο. Η τοπική αυτοδιοίκηση στέκεται δίπλα στον άνθρωπο με έργα και δράσεις σε όλα τα επίπεδα, που αποτελούν μια ελπίδα και μια διέξοδο στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα».

 

Ο κ. Ν. Φορτούνας μετά τη συνάντηση έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη για τη συνάντηση αυτή στην οποία είχαμε την ευκαιρία να θέσουμε τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας. Ο κ. Αγοραστός δείχνει σταθερά το ενδιαφέρον του για την περιοχή μας και κατανόηση για τα ζητήματα που μας αφορούν. Έχουμε ήδη προγραμματίσει κάποια έργα στο οποία ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα μας βοηθήσει. Άλλωστε με την Περιφέρεια έχουμε υλοποιήσει πολλά έργα στην περιοχή, όπως τα έργα στο νησί Παλαιό Τρίκερι, το πρότυπο σχολείο στα Καλά Νερά, το δρόμο προς τον ΧΥΤΑ, ασφαλτοστρώσεις- συντηρήσεις δρόμων και υπάρχει μια εν γένει καλή συνεργασία».

 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 16:57

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  DIM6482

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο  κ. Μώραλης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για  θέματα  που αφορούν την πόλη του Πειραιά και τις αναπτυξιακές προοπτικές της.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Συναντήθηκα σήμερα  με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση. Έθεσα θέματα που αφορούν την πόλη του Πειραιά, αλλά και γενικότερα ζητήματα που άπτονται του ενδιαφέροντος της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Του ανέλυσα το αναπτυξιακό πλάνο του Δήμου Πειραιά και την εκτίμηση μου,  ότι ο Πειραιάς μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή αλλά και για τη χώρα. Για το λιμάνι, την έδρα της ναυτιλίας, τον τουρισμό και τις προοπτικές του ως διαμετακομιστικό κέντρο. Συζητήσαμε για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση που ουσιαστικά είναι το αναπτυξιακό εργαλείο το οποίο θα αξιοποιήσει ο Δήμος Πειραιά, για να υλοποιήσει αυτά τα οποία έχει σχεδιάσει. Μιλήσαμε για τα μεγάλα έργα του Μετρό και του Τραμ,  τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη μας, καθώς και για τα προβλήματα που υπάρχουν. Επιπλέον στη συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν σε προβλήματα της κοινωνίας. Πιστεύω ότι υπήρξε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία η οποία θα διατηρηθεί».

 
8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή μελών του Προεδρείου των Νομικών Προσώπων του Δήμου Λαυρεωτικής, αλλά και της ΔΕΥΑΤΗΛ. PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 13:56

8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή μελών του Προεδρείου των Νομικών Προσώπων του Δήμου Λαυρεωτικής, αλλά και της ΔΕΥΑΤΗΛ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Έγινε χθες Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 η 8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή μελών του Προεδρείου των Νομικών Προσώπων του Δήμου Λαυρεωτικής, αλλά και της ΔΕΥΑΤΗΛ. Η διαδικασία διεξήχθη ομαλά και το σώμα αποφάσισε τα εξής:

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ «ΘΟΡΙΚΟΣ»

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Βελετάκου Ευαγγελία (Πρόεδρος)

Αντωνίου Αναστάσιος

Αδάμης Ιωάννης

Τριανταφυλλίδου Σόνια

Τσίκλος Παναγιώτης

Στουραΐτης Ηλίας

Αποστολίδης Ιωάννης

Λουκάς Δήμητριος

Κουλουβράκη Ιωάννα

Μαθιουδάκης Μιχάλης

Μακρή Αρετούσα

Ρόζης Σταύρος

Παρασκευής Ιωάννης

Αττάλα Ελ Αγιούμπ

ΠΟΛΙΤΕΣ

 

Παπαθανασίου Σταμάτιος (Αντιπρόεδρος)

Μυλωνάς Αντώνιος

Σπύρου Αλίκη

Οικονομάκης Ιωάννης

Μανιάτης Γεώργιος

Πανταζής Κωνσταντίνος

 

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ «ΚΕΦΑΛΟΣ»

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Αντωνίου Αναστάσιος

Αδάμης Ιωάννης

Τριανταφυλλίδου Σόνια

Αποστολίδης Ιωάννης

Στουραΐτης Ηλίας

Βελετάκου Ευαγγελία

Λουκάς Δημήτριος

Τσίκλος Παναγιώτης

Συρίγος Ιωάννης (Αντιπρόεδρος)

Κωστάλας Αντώνιος

Μαθιουδάκης Μιχάλης

Κουλουβράκη Ιωάννα

Πρίφτη Χαρίκλεια

Ιατρού Σωτήριος

Μπουκουβάλας Λάμπρος

Ιατρού Σταύρος

ΠΟΛΙΤΕΣ

 

Πάλλη Δήμητρα (Πρόεδρος)

Βιδάλης Γιώργος

Μωραΐτου Αναστασία

Συρίγου-Ξαγοράρη Ευαγγελία

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

 

Ορφανίδης Αθανάσιος

Γεώργιζας Κώστας

 

ΔΕΥΑΤΗΛ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Λουκάς Δημήτριος (Πρόεδρος)

Αντωνίου Αναστάσιος

Τσίκλος Παναγιώτης (Αντιπρόεδρος)

Αποστολίδης Ιωάννης

Κωστάλας Αντώνης (Μέλος)

Στουραΐτης Ηλίας

Ιατρού Σταύρος

Ιατρού Σωτήριος

ΠΟΛΙΤΕΣ

 

Λουκάς Κωνσταντίνος

Παπαχρήστου Ιωάννης

Δρίτσας Παναγιώτης

Πολύζος Γεώργιος

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Γώγος Ευάγγελος

Καμπέρης Ηλίας

 
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συναντήθηκε χθες με τον Διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη. PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 12:11

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συναντήθηκε χθες με τον Διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη.

Φωτογραφία συνάντησης

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης του έργου «παραχώρηση χρήσης και εκμετάλλευσης των Θερμοπηγών και του ξενοδοχείου ΣΑΡΛΙΤΖΑ». Η κα. Καλογήρου επεσήμανε στον κ. Μπακαλέξη τις απαιτούμενες ενέργειες για την πρόοδο του έργου, ενώ ζήτησε τον άμεσο ορισμό εκπροσώπου του Ε.Φ.Κ.Α. στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης. Παράλληλα τον ενημέρωσε για τις αποφάσεις της πρώτης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου στη Μυτιλήνη.

 

Η Περιφερειάρχης έθεσε, επίσης, στον Διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α. το ζήτημα της υποβάθμισης του τοπικού υποκαταστήματος ΙΚΑ Μύρινας, σημειώνοντας τις τεράστιες δυσκολίες που θα προσθέσει μια τέτοια εξέλιξη στην καθημερινότητα των κατοίκων των απομακρυσμένων νησιών της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.

 


Σελίδα 7 από 2623
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»   Στην νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική ...

Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull,  Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο. Μάλλον δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτή της Μπρι ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση