ATTICANEWS.GR

Member Area
Αυτοδιοίκηση
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης στη σύσκεψη Δημάρχων Θεσσαλονίκης για τις αστικές συγκοινωνίες με τον Υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2017 09:36

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης στη σύσκεψη Δημάρχων Θεσσαλονίκης για τις αστικές συγκοινωνίες με τον Υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη

resized 01IMG 20170114 155957

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης συμμετείχε στη σύσκεψη των Δημάρχων της Θεσσαλονίκης για τις αστικές συγκοινωνίες με τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου.

resized 1image2 zoom

Παρόντες στη συνάντηση ο Προέδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου καθώς επίσης και οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρος Σούλας, Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς, Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης και η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κορδελιού - Ευόσμου και ξεκίνησε στις 12.15 του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2017, ήταν το σχέδιο της κυβέρνησης για τις δημόσιες μεταφορές της Θεσσαλονίκης, ενώ οι Δήμαρχοι της περιοχής κλήθηκαν να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις και απόψεις επί του θέματος.

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης για το κύριο αντικείμενο της συνάντησης, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, συζήτησε με τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, ζητήματα του Δήμου που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου του, όπως Αντιπλημμυρικής Προστασίας, Σχολικής Στέγης, συντηρήσεως του οδικού δικτύου καθώς και τις εργασίες που αφορούν την εξέλιξη και ολοκλήρωση της βελτίωσης και αναβάθμισης της δυτικής εσωτερικής περιφερειακής Θεσσαλονίκης.

resized 2IMG 20170114 142635

Το Δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΠΙΡΤΖΗ (14-01-2017)

Μετά από επανειλημμένα (από 5-8-2016) αιτήματα της ΠΕΔΚΜ πραγματοποιήθηκε, σήμερα Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, στο Δημαρχείο Κορδελιού-Ευόσμου, συνάντηση εργασίας του Υπουργού Μεταφορών & Υποδομών κ. Χ. Σπίρτζη και των Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την παρουσίαση των προτάσεων της Πολιτείας για την αναδιοργάνωση και αναβάθμιση των συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.

resized 3IMG 20170114 142808

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σ. Φάμελλος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ι. Αμανατίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Β. Πατουλίδου, οι Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Υπουργός κ. Χ. Σπίρτζης παρουσίασε προφορικά το περίγραμμα των προτάσεων του Υπουργείου, που προβλέπουν την συγκρότηση δύο Φορέων: ενός, αμιγώς δηλαδή 100% δημοσίου με αντικείμενο τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τον έλεγχο των αστικών συγκοινωνιών και ενός με πλειοψηφική συμμετοχή του δημοσίου και επιθυμητή συμμετοχή και άλλων δημόσιων φορέων (απέκλεισε την συμμετοχή ιδιωτών), μεταξύ των οποίων και οι δύο βαθμοί Αυτοδιοίκησης (Δήμοι, Περιφέρεια).

resized 4image1 zoom

Οι Δήμαρχοι στις τοποθετήσεις τους:

(α) θεώρησαν θετική, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, την έναρξη διαλόγου για την αναδιοργάνωση και αναβάθμιση των συγκοινωνιών.

(β) εξέφρασαν την βούληση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για συμμετοχή της στον διάλογο, που μόλις άρχισε, και για την δημιουργική συμβολή της.

(γ) υπογράμμισαν πως αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για την Αυτοδιοίκηση:

(i) η διατήρηση των υφισταμένων θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ. Ο κ. Υπουργός δεσμεύθηκε, στο σημείο αυτό, πως καμία θέση εργασίας δεν πρόκειται να απωλεσθεί και κανείς εργαζόμενος δεν θα χάσει την εργασία του.

(ΙΙ) η αποφυγή κάθε επιβάρυνσης του μετακινούμενου πληθυσμού με πιθανές αυξήσεις κομίστρων: καμία αύξηση εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από την τοπική κοινωνία.

(iii) η ριζική βελτίωση των παρεχόμενων μεταφορικών υπηρεσιών.

(δ) τόνισαν πως πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για την ομαλή και αδιατάρακτη μετάβαση από το σημερινό στο όποιο προτεινόμενο νέο σύστημα αστικών συγκοινωνιών, χωρίς οι πολίτες να ταλαιπωρούνται.

) ζήτησαν ο υπό εκπόνηση σχεδιασμός να περιλάβει συνολικά την αναδιοργάνωση των αστικών μεταφορών, δηλαδή αστικές συγκοινωνίες, μετρό, ΚΤΕΛ, ταξί, θαλάσσια συγκοινωνία.

resized 5IMG 20170114 143143

(ς) υπενθύμισαν πως η οικονομική κατάσταση των Δήμων δεν επιτρέπει την οικονομική συμμετοχή τους στο μετοχικό κεφάλαιο των υπό σύσταση νέων Φορέων, ενώ παράλληλα, για την συμμετοχή αυτή, απαιτείται να προηγηθούν ανάλογες νομοθετικές ρυθμίσεις. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο κ. Υπουργός, θα ήταν δυνατή η συμμετοχή των Δήμων με συνεισφορά άλλων περιουσιακών στοιχείων (π.χ. κατάλληλων εκτάσεων).

(ζ) ζήτησαν να αποσταλεί, το ταχύτερο, από το Υπουργείο γραπτή η σχετική πρότασή του, ώστε με βάση ένα συγκεκριμένο γραπτό, αναλυτικό, τεκμηριωμένο και κοστολογημένο κείμενο να ενημερωθούν, με εγκυρότητα και πληρότητα, τόσο οι Δήμαρχοι όσο και τα Δημοτικά Συμβούλια, τα οποία και θα κληθούν στον κατάλληλο χρόνο να λάβουν σχετικές (θετικές ή αρνητικές) αποφάσεις.

(η) εξέφρασαν την ευχή να συνεχιστεί, σε βάθος και με ένταση, η ενημέρωση που εγκαινιάστηκε σήμερα και ο διάλογος με την συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των αρμοδίων Φορέων και Οργανισμών, δηλαδή και του ΟΑΣΘ και των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.

 

resized 6IMG 20170114 160022

 

 

resized 7IMG 20170114 160128

resized 9IMG 20170114 160305

resized 8IMG 20170114 160354

resized 10IMG 20170114 120412

 
Περιφέρεια και Δήμοι των Μεσογείων ζητούν διάλογο για τη νέα σύμβαση του «Ελευθέριος Βενιζέλος». PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017 19:01

Περιφέρεια και Δήμοι των Μεσογείων ζητούν διάλογο για τη νέα σύμβαση του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα τόσο σε επίπεδο κυβέρνησης όσο και σε επίπεδο δήμων αλλά και τοπικών και πολιτικών φορέων για την ανανέωση της σύμβασης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» με το Ελληνικό Δημόσιο για την περίοδο 2025 – 2055 και κυρίως για το περιεχόμενο της υπό διαμόρφωσης νέας σύμβασης και σε συνέχεια της πρόσφατης (22-12-2016) σύσκεψης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής (μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής για το θέμα του Αεροδρομίου) και των πέντε δήμων των Μεσογείων (Κρωπίας, Μαρκοπούλου, Παιανίας, Ραφήνας – Πικερμίου και Σπάτων – Αρτέμιδος), συντάχθηκε κείμενο προτάσεων προς τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, την Περιφερειάρχη Αττικής, το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Το συγκεκριμένο κείμενο περιλαμβάνει τις πρώτες κατευθύνσεις που συναποφασίστηκαν για τη διευθέτηση των προβλεπόμενων στον Νόμο 2338/1995 αντισταθμιστικών οφελών από την αξιοποίηση του χώρου του τέως Αεροδρομίου του Ελληνικού και τους όρους που αφορούν τη χρονική επέκταση της σύμβασης παραχώρησης του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και άπτονται δίκαιων και διαχρονικών αιτημάτων των πέντε δήμων.

Οι προτάσεις που διατυπώνονται στο εν λόγω κείμενο συνοψίζονται ως εξής:

  1. Συμμετοχή των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού στις συζητήσεις και τη διαβούλευση για την ανανέωση της σύμβασης.

  2. Σύσταση ενιαίου φορέα διαχείρισης – ανάπτυξης της περιοχής με συμμετοχή της πολιτείας, της Τ.Α. και του Αεροδρομίου.

  3. Θέσπιση μόνιμου αντισταθμιστικού τέλους για τους ΟΤΑ της περιοχής της τάξης του 2% λόγω της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, της όχλησης, της κυκλοφοριακής φόρτισης και των λοιπών επιπτώσεων από τη λειτουργία του Αεροδρομίου.

  4. Ενεργοποίηση του Νόμου 2338/1995, με τον οποίο προβλέπονταν αντισταθμιστικά οφέλη 10% από την αξιοποίηση του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού προς τους πέντε δήμους της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων για αναπτυξιακά προγράμματα, τα οποία δεν τους έχουν αποδοθεί μέχρι σήμερα.

  5. Καθορισμός του τρόπου που θα γίνουν οι απαραίτητες απαλλοτριώσεις και οι αλλαγές χρήσεων γης στις πέντε περιοχές προκειμένου αυτές να αξιοποιηθούν και να αναβαθμιστούν προς όφελος των τοπικών κοινωνιών αλλά και του αεροδρομίου.

  6. Υλοποίηση κοινών προγραμμάτων για την ανάδειξη και αξιοποίηση των μνημείων της περιοχής, των παραγωγικών μονάδων πρωτογενούς τομέα, των τουριστικών «μονοπατιών» και άλλων σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, με το κείμενο που υπέβαλαν τα μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής και οι πέντε Δήμαρχοι, αιτούνται την άμεση πραγματοποίηση σύσκεψης μεταξύ των αρμόδιων φορέων της πολιτείας, των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της διοίκησης του «Ελευθέριος Βενιζέλος» ώστε να συνδιαμορφωθεί το πλαίσιο των προτάσεων – αναπτυξιακών κατευθύνσεων της περιοχής γύρω από το αεροδρόμιο.

 
Έγιναν στο Δήμο Χίου την εβδομάδα που μας πέρασε / Last Week in Chios PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017 18:51

Έγιναν στο Δήμο Χίου την εβδομάδα που μας πέρασε / Last Week in Chios

Ο Δήμος Χίου παρέλαβε το SEATRAC

Seatrac

Ο Δήμος Χίου παρέλαβε το SEATRAC, το καινοτόμο μηχάνημα υποβοήθησης των ατόμων με αναπηρία για την είσοδο τους στη θάλασσα. Το SEATRAC έχει στόχο να κάνει ευκολότερη την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στις παραλίες και παράλληλα να τους παρέχει την απαραίτητη αυτονομία, ώστε να μην χρειάζονται κάποιον να τους συνοδεύσει σε αυτήν.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα του Δήμου Χίου στο Facebook


Παραλαβή 35 νέων κάδων ανακύκλωσης γυαλιού

ανακυκλωση 

Η υπηρεσία καθαριότητας παρέλαβε 35 νέους κάδους γυαλιού από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, οι οποίοι θα συνδράμουν αποφασιστικά στο έργο της ανακύκλωσης στο νησί μας και στην αύξηση του όγκου των ανακυκλώσιμων υλικών.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα του Δήμου Χίου στο Facebook


Η φημισμένη όπερα του Βέρντι, Ναμπούκο, στο Ομήρειο

 verdi

Το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου, συνεχίζοντας τις προσπάθειες του να φέρνει μεγάλες παραγωγές στη Χίο και να κάνει την όπερα αγαπητή στο χιώτικο κοινό, παρουσίασε στην κεντρική σκηνή του την όπερα «Ναμπούκο» του Βέρντι, απευθείας από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα του Δήμου Χίου στο Facebook


Επίσκεψη του Δημάρχου στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

ΚΔΑΠ 

Ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, επισκέφθηκε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και το νέο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ που δημιούργησε η Εταιρεία Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες που δημιουργούν άλλους όρους ζωής για τα άτομα με νοητική υστέρηση και τις οικογένειές τους.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα του Δήμου Χίου στο Facebook


Προβλήματα λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας και αναστολή λειτουργίας σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Χίο

Χιονι 

Με απόφαση Δημάρχου, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νησί, για την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, και προς αποφυγή ατυχημάτων.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα του Δήμου Χίου στο Facebook

English Content

 

 

The Municipality of Chios received SEATRAC

Seatrac 

The Municipality of Chios received the SEATRAC, the innovative system that assists people with disabilities to entry into the sea. SEATRAC aims to make the access of disabled people to the beaches easier and also to provide them with the necessary autonomy, so that they do not need someone to accompany them.

The Cleaning and Recycling Service received 35 new recycling bins

 ανακυκλωση

The cleaning and recycling service of the Municipality of Chios received 35 new glass recycling bins from the Greek Recycling Corporation, which will contribute decisively to the recycling work on the island and will increase the volume of recyclables.


The famous opera of Verdi, Nabucco, in Homerion

 verdi

The Homerion Cultural Centre of Chios Municipality, continued its efforts to bring major productions on the island and to make the opera more accessible to the Chian public, by presenting Verdi’s opera "Nabucco", live from the Metropolitan Opera of New York.


Visit of the Mayor at the Center of Supported Living

ΚΔΑΠ 

The Mayor of Chios, Manolis Vournous, visited the Center of Supported Living and the new Creative Center for Children with Disabilities, created by the Society of Parents of Mentally Impaired People, supporting the efforts made to create better life conditions for mentally impaired people and their families.

Problems due to the unprecedented weather conditions and operating ban of primary and secondary schools in Chios

Χιονι

 

The Mayor of Chios, Manolis Vournous, decided, due to the unprecedented weather conditions, to prohibit the operation of Primary and Secondary School Units on the island, for the safety of students and teachers, and in order to avoid accidents.

 
Η Περιφέρεια Αττικής στη Ferien Messe 2017: Παρουσίαση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Αυστρία και την Κεντρική Ευρώπη PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017 18:33

Η Περιφέρεια Αττικής στη Ferien Messe 2017: Παρουσίαση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Αυστρία και την Κεντρική Ευρώπη

Ferien Messe 2017

Τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού της Αττικής, παρουσιάζει η Περιφέρεια στο ευρύ κοινό και τους τουριστικούς επαγγελματίες, μετέχοντας ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferien-Messe στη Βιέννη (12 - 15 Ιανουαρίου 2017). Στόχος είναι η εδραίωση της μητροπολιτικής Αττικής, ως ξεχωριστού προορισμού που προσφέρεται για πολλαπλές τουριστικές εμπειρίες.

Κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης πραγματοποιούνται προγραμματισμένες B2B (business to business) συναντήσεις με tour operators και εξειδικευμένους δημοσιογράφους, καθώς και με το ευρύ κοινό της Αυστρίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αυστριακή αγορά παρουσιάζει η σύγχρονη πολιτιστική σκηνή της Αττικής, όπως μεταξύ άλλων, η documenta 14, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Παράλληλα, δίνουν έμφαση στις εναλλακτικές δραστηριότητες των νησιωτικών προορισμών της Αττικής, του yachting και του sailing, κ.α.

Η Περιφέρεια Αττικής και η Διεύθυνση Τουρισμού, υλοποιώντας δυναμικά το Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης για την Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Αττικής (2016 έως 2020), παρέχει αναλυτική ενημέρωση για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως: τα περιηγητικά μονοπάτια των Κυθήρων και του Πόρου, την ποδηλασία στις Σπέτσες, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και στα παράλια της, τις δραστηριότητες trekking, hiking και καταδύσεων στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, της ιππασίας στη Σαλαμίνα, της ορειβασίας στην Πάρνηθα, κ.ά.. Οι επισκέπτες του περιπτέρου A0509 του Hall A, της Περιφέρειας Αττικής, είτε πρόκειται για το ευρύ κοινό, είτε για εξειδικευμένους τουριστικούς επαγγελματίες, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σχετικά videos που αναδεικνύουν τους σημαντικότερους λόγους που η Αττική αποτελεί τον ιδανικό προορισμό ολιγοήμερων διακοπών (short break destination), καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, να προμηθευτούν έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό με πληροφορίες, καθώς και να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα. Σημειώνεται ότι φέτος, μεταξύ άλλων φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής ο Δήμος Κυθήρων.

Το αντικείμενο του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής στους Αυστριακούς τουρίστες περιέγραψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Kurier Medienhaus και στο περιοδικό Skylines (περιοδική έκδοση της Austrian Airlines), η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για την Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Αττικής, Ελένη Δημοπούλου. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «και φέτος η Αττική θα είναι ένας προορισμός που θα προτιμηθεί από τους Αυστριακούς και τους κεντροευρωπαίους που αναζητούν ποιοτικές υπηρεσίες και νέες εμπειρίες στο πλαίσιο του εναλλακτικού τουρισμού».

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Ελλάδα και η Αττική είναι διαχρονικά ο δημοφιλέστερος προορισμός των Αυστριακών, ενώ και για το 2017, με βάση τις πρόσφατες εκτιμήσεις της στατιστικής υπηρεσίας της Αυστρίας και τα στοιχεία του ΕΟΤ Αυστρίας, εξακολουθεί να έχει σημαντική ανοδική τάση.

 


Σελίδα 7 από 2552

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση