ATTICANEWS.GR

Member Area
Αυτοδιοίκηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2017 18:00

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ

 Img 6796

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρητίου Ενώσεως, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στo  πλοίο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ».

 

Στην εκδήλωση, έδωσε το «παρών» και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

 

Ο κ. Γιάννης Μώραλης στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ στον Πρόεδρο κ. Μαριδάκη, στο Διοικητικό Συμβούλιο και στα μέλη της Παγκρητίου Ενώσεως καλή χρονιά, με υγεία και προσωπική ευτυχία. Πρέπει να έχουμε πίστη και ελπίδα ότι το 2017 θα είναι μια καλύτερη χρονιά.  Πιστεύω πως οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, παρά τα μεγάλα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν. Η σχέση του Πειραιά με την Κρήτη είναι δεδομένη εδώ και πολλές δεκαετίες, είναι ισχυρή και θα παραμείνει έτσι.  Εκφράζοντας όλους τους Πειραιώτες θέλω να πω ότι χαιρόμαστε όταν είμαστε κοντά σε Κρητικούς. Μια σημαντική πτυχή της ιστορίας του Πειραιά αφορά στην Κρήτη, όποτε η χαρά μας είναι ιδιαίτερη. Εύχομαι η Παγκρήτιος  Ένωσις να επιτύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά και ελπίζω του χρόνου, να έχει διαμορφωθεί ένα καλύτερο περιβάλλον  και για τη χώρα και για τον Πειραιά».

 
Διήμερο επαφών του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σε Κω και Αθήνα PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2017 17:56
Διήμερο επαφών του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σε Κω και Αθήνα

 

Στο νησί της Κω μετέβη το πρωί της Πέμπτης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ Γιώργος Χατζημάρκος, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη και Γιάννη Φλεβάρη.

Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας επισκέφθηκαν έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο νησί, μαζί με τον Έπαρχο Κω κ.  Γιώργο Χαλκιδιό και τον Έπαρχο Καλύμνου κ. Γιάννη Θεμέλαρο. Πρόκειται για το νέο συγκρότημα εργατικών κατοικιών που ολοκληρώθηκε και τον ηλεκτροφωτισμό στο οδικό δίκτυο από το αεροδρόμιο προς Κέφαλο, έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο κ. Χατζημάρκος έκανε γνωστό ότι οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του νησιού θα συνεχισθούν αμέσως μόλις τεθεί σε εφαρμογή ο νέος νόμος δημοπρατήσεων των δημοσίων έργων, που ουσιαστικά "φρέναρε" τις προκηρύξεις σε όλη την χώρα από τον Αύγουστο του 2016.

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Χατζημάρκος υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο της Κω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και αμέσως αναχώρησε για την Αθήνα, όπου συμμετείχε σε προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης, με τον Υφυπουργό κ. Στέργιο Πιτσιόρλα και τον κ. Νικόλαο Μαντζούφα, Ειδικό Γραμματέα ΣΔΙΤ. Η συνάντηση έγινε σε συνέχεια αυτής την προηγούμενη εβδομάδα και με αντικείμενο την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σήμερα, νωρίς  το πρωί, ο κ. Χατζημάρκος επέστρεψε στην Κω, προκειμένου να συναντηθεί με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή που σήμερα επισκέπτεται την Κω, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό κ. Νεκτάριο Σαντορινιό.

Ο Περιφερειάρχης προήδρευσε σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Επαρχείο Κω, με την συμμετοχή των βουλευτών Ηλία Καματερού και Δημήτρη Γάκη, του Επάρχου Κω Γιώργου Χαλκιδιού , του Δημάρχου Κω Γιώργου Κυρίτση, του Αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη, και εκπροσώπων των φορέων του νησιού, στην διάρκεια της οποίας τέθηκαν όλα τα ανοικτά θέματα της Κω.

 Έμφαση δόθηκε από τον κ. Χατζημάρκο  στο προσφυγικό και στις επιπτώσεις του στη ζωή του νησιού, στην διαχείριση της κρίσης από πλευράς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με στόχο να αποκατασταθεί η εικόνα της Κω διεθνώς και να ανακάμψει ο τουρισμός. Επίσης, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον ΦΠΑ και το οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στα Δωδεκάνησα.

Τόνισε την ανάγκη να γίνει πράξη η νησιωτικότητα στη βάση των ανακοινώσεων της Νισύρου  και ζήτησε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο σε αυτό. 
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «όλες οι προκλήσεις είναι ακόμη μπροστά μας  ανοιχτές,  ταυτόχρονα και η ευκαιρία να δείξουμε αντανακλαστικά, ευαισθησίες, σχέδιο και αποφασιστικότητα».

 
Ο Κωστής Μπιτζάνης νέος πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2017 17:42
-ΜΠΙΤΖΑΝΗΣ

Μετά από πρόταση της δημοτικής πλειοψηφίας, ο κ. Κωστής Μπιτζάνης είναι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Κωστής Μπιτζάνης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Μηχανικός Παραγωγής με μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη. Εργάστηκε μέχρι το 2005 σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων Βιομηχανικών Επιχειρήσεων. Από το 2008 ως το 2011 διηύθυνε το Βιομηχανικό Μουσείο της Ερμούπολης και από το 2011 είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS. Είναι μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου με συμμετοχές σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις. Έχει δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες πάνω σε θέματα οικονομίας, Βιομηχανικής πολιτικής και πολιτισμού.

 
Δήμος Ιωαννιτών - Ελέγξτε τα ρολόγια ύδρευσης PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2017 09:48

Δήμος Ιωαννιτών - Ελέγξτε τα ρολόγια ύδρευσης.

ΙΟΑΝΝΙΤΟΝ

Η ΔΕΥΑΙ συστήνει στους πολίτες να ελέγξουν τα ρολόγια ύδρευσης και ιδιαίτερα όσα είχαν παγώσει τις τελευταίες μέρες, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν περιπτώσεις διαρροών, ώστε να αποφευχθούν άδικες χρεώσεις στους λογαριασμούς τους.

Σε περίπτωση που διαπιστώσουν διαρροή στο δίκτυο πριν από το ρολόι ύδρευσης, τότε πρέπει να απευθυνθούν στη ΔΕΥΑΙ για να επέμβει και να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Σε περίπτωση που διαπιστώσουν διαρροή μετά το ρολόι, δηλαδή στο δικό τους εσωτερικό δίκτυο, τότε θα πρέπει να απευθυνθούν σε ιδιώτη υδραυλικό.

 

Επίσης η ΔΕΥΑΙ συστήνει στους πολίτες που έχουν εγκατάσταση υδροδότησης μακριά από το σπίτι τους (σε αποθήκες, αγρούς κ.λ.π.) να τις επισκεφθούν και να τις ελέγξουν άμεσα, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν σπάσει σωλήνες ή ρολόγια λόγω παγετού και να υπάρχουν διαρροές που θα επιφέρουν  άδικες χρεώσεις στους λογαριασμούς.  

 


Σελίδα 6 από 2552

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση