ATTICANEWS.GR

Member Area
Αυτοδιοίκηση
Α. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: «ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 17:27

Α. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: «ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ»

tzitzikostas

Να μην αποκλειστεί κανένας νέος αγρότης που το δικαιούται από τις επιδοτήσεις του προγράμματος «Εγκατάστασης Νέων Γεωργών» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζήτησαν σήμερα από την Κυβέρνηση σε παρέμβασή τους στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Φάνης Παπάς.

Κατά την ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την εξέλιξη υλοποίησης του προγράμματος, ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε ότι η διοίκηση της Περιφέρειας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, διεκδικώντας από την Κυβέρνηση να ενταχθούν και οι 1.133 νέοι γεωργοί της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι παρότι πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα, με ευθύνη του Υπουργείου, μένουν εκτός επιδοτήσεων ως «επιλαχόντες».

«Εδώ και περίπου ένα χρόνο, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καταβάλλει προσπάθειες, ώστε να μην υλοποιηθεί με στρεβλό τρόπο το πρόγραμμα για τους νέους γεωργούς από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ωστόσο, η Κυβέρνηση δεν μας άκουσε, παρά το γεγονός ότι της καταθέσαμε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις για να μη δημιουργηθούν τα προβλήματα που βλέπαμε, μαζί με όλους τους αγροτικούς φορείς, να έρχονται», τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία υλοποίησης του προγράμματος, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υποβλήθηκαν 3.583 αιτήσεις. Οι 2.061 υποψήφιοι κρίθηκαν δικαιούχοι, 216 εν δυνάμει δικαιούχοι και 1.133 «επιλαχόντες». Οι «επιλαχόντες» πληρούν τα κριτήρια υπαγωγής στο πρόγραμμα, όμως μένουν εκτός λόγω της ανορθολογικής κατανομής των κονδυλίων του προγράμματος ανάμεσα στις Περιφέρειες της χώρας και του ανεπαρκούς προϋπολογισμού για τις Περιφέρειες με ενισχυμένο αγροτικό τομέα.

«Αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ηλικιακή ανανέωση του αγροτικού πληθυσμού της χώρας, για ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, για επένδυση στη γη, για μείωση της ανεργίας και τα λίγα ευρωπαϊκά μέσα που διαθέτουμε για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους να μην τα χειριζόμαστε και να μην τα αξιοποιούμε σωστά. Οι νέοι αυτοί άνθρωποι που χαρακτηρίζονται ‘επιλαχόντες’ πληρούν όλα τα κριτήρια για να ενταχθούν στο πρόγραμμα. Τα μόρια που συγκεντρώνουν είναι πάνω από το όριο που έχει το πρόγραμμα. Κι όμως, λόγω της αδυναμίας και της ανικανότητας του Υπουργείου, τους στερείται η δυνατότητα να ωφεληθούν. Καλώ την Κυβέρνηση να επανεξετάσει την κατανομή των προϋπολογισμών. Έστω και τώρα να μη μείνει κανένας νέος άνθρωπος που το δικαιούται εκτός επιδότησης. Να μη στερήσουμε την ελπίδα και την προοπτική από 1.133 συμπολίτες μας, που βλέπουν το επαγγελματικό τους μέλλον στη γεωργία. Να αρθούν άμεσα οι αδικίες στην υλοποίηση του προγράμματος. Περιμένουμε να γίνει πράξη η υλοποίηση της δέσμευσης τόσο του Πρωθυπουργού προσφάτως από την Κοζάνη, όσο και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης από το βήμα της Βουλής, ότι κανένας νέος γεωργός δε θα μείνει εκτός προγράμματος. Εμείς δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια και θα διεκδικούμε μέχρι τέλους από την Κυβέρνηση να μη χάσουν την επιδότηση οι 1.133 επιλαχόντες, που επαναλαμβάνω δικαιούνται να ενισχυθούν, όπως και οι άλλοι δικαιούχοι», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει ενημερώσει και με επιστολές την Κυβέρνηση για το πρόβλημα (Φεβρουάριος και Απρίλιος 2017), προτείνοντας μάλιστα συγκεκριμένες λύσεις:

1.Αναλογική ανακατανομή των καταβληθέντων ποσών ανά Περιφέρεια, από Περιφέρειες με αδιάθετα ποσά προς Περιφέρειες που υπερκαλύπτουν τον στόχο, όπως η Κεντρική Μακεδονία.

2.Υπέρβαση του προϋπολογισμού (overbooking), όπως γίνεται σε προγράμματα ΕΣΠΑ και αναλογική ανακατανομή των νέων ποσών στις Περιφέρειες, που έχουν ενισχυμένο αγροτικό τομέα, ώστε να ενταχθεί το σύνολο των «επιλαχόντων» νέων γεωργών στο πρόγραμμα.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αδικείται από την κατανομή των κονδυλίων, αφού το ποσοστό συνεισφοράς του πρωτογενούς τομέα της περιοχής μας στο εθνικό ΑΕΠ από την αγροτική παραγωγή ξεπερνά το 26% και το ποσοστό των κονδυλίων που μας διαθέτει το Υπουργείο είναι στο 18%», εξήγησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Φάνης Παπάς.

Ο κ. Παπάς τόνισε επίσης ότι «δεν μπορούμε να δεχτούμε ο ένας στους τρεις νέους αγρότες της περιοχής μας που δικαιούται να επιδοτηθεί τελικά να αποκλείεται από το πρόγραμμα» και τόνισε πως ανάλογη θέση έχει πάρει και η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας.

 
Εθιμοτυπική επίσκεψη Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου στο Γραφείο του Δημάρχου Χίου PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 16:19

Εθιμοτυπική επίσκεψη Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου στο Γραφείο του Δημάρχου Χίου.

resized 20292205 10214410067430835 778948658 n

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο, στο Γραφείο του Δημάρχου Χίου, κ. Εμμανουήλ Βουρνού.

resized 20370465 10214410058630615 1769955979 n

Ο Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος ευχήθηκε υγεία και δύναμη στην επιτέλεση των καθηκόντων του Δημάρχου Χίου.Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Εμμανουήλ Βουρνούς ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο, καθώς και τον Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσών κ. Μάρκο για την επίσκεψή τους. Τέλος, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι η παρουσία του Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου, επί τη ευκαιρία της εορτή της Πολιούχου του νησιού μας, Αγ. Μαρκέλλας

resized 20370543 10214408572313458 890376380 n

 
Την παρουσίαση των εκτελούμενων έργων στην ΠΕ Πειραιά έκαναν η Περιφερειάρχης Αττικής και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Ρ. Δούρου: «Στοίχημα υψηλής προστιθέμενης οικονομικής και αναπτυξιακής αξίας ο τομέας της γαλάζιας οικονομίας» PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 12:48

Την παρουσίαση των εκτελούμενων έργων στην ΠΕ Πειραιά έκαναν η Περιφερειάρχης Αττικής και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά

Ρ. Δούρου: «Στοίχημα υψηλής προστιθέμενης οικονομικής και αναπτυξιακής αξίας ο τομέας της γαλάζιας οικονομίας»

Παρουσίαση έργων ΠΕ Πειραιά

Στην «πολύπλευρη σημασία και θέση του Πειραιά στη σύγχρονη ιστορία του τόπου» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου κατά τη σημερινή παρουσίαση του προγράμματος των εκτελούμενων έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων των ΠΕ Πειραιά και Νήσων στον Πειραιά.

Η Περιφερειάρχης, με αφορμή τη σημερινή επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, υπογράμμισε τη βαθιά δημοκρατική παράδοση του Πειραιά, παραπέμποντας σε ένα χρονογράφημα του Κώστα Βάρναλη, με τίτλο «Οι ασχήμιες του Πειραιώς», μέσα από το οποίο ο κορυφαίος συγγραφέας «θυμίζει στις 15 Ιανουαρίου του 1958, τις αντιδράσεις ακροδεξιών εγκάθετων σε μια εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για την ύφεση και την ειρήνη, αφιερωμένη στη μνήμη των νεκρών του βομβαρδισμού του 1944. Σε ένα εμβληματικό κτίριο του Πειραιά, για ένα κορυφαίο θέμα, όπως αυτό της Ειρήνης, στη μνήμη του καταστροφικού βομβαρδισμού – σε λίγες γραμμές βρίσκουμε συγκεντρωμένα όλα τα χαρακτηριστικά του δημοκρατικού Πειραιά, αυτού ακριβώς που ενόχλησε – και που συνεχίζει να ενοχλεί – τους ακροδεξιούς». «Και αυτή είναι μια κρίσιμη διαπίστωση ειδικά τη σημερινή ημέρα» παρατήρησε η Περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι πρόκειται για μια «επέτειο που μας θυμίζει τη διαρκή ανάγκη εγρήγορσης απέναντι σε εγκάθετους και υποστηρικτές της μαυρίλας του παρελθόντος».

Η ίδια παρατήρησε ότι δίπλα στον Πειραιά «της οικονομικής ανάπτυξης και της γεωστρατηγικής σημασίας» υφίσταται και ο Πειραιάς της «ιστορικής μνήμης και των βαθιών δημοκρατικών παραδόσεων». «Ο Πειραιάς της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας αλλά και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ο Πειραιάς του Δημοτικού Θεάτρου που επάξια συνεχίζει μια μακρά ποιοτική παράδοση. Ο Πειραιάς του σημαντικότερου λιμανιού της χώρας, ο Πειραιάς των ρεμπέτικων, ο Πειραιάς των πολιτιστικών και πολιτισμικών διαδρομών, ο Πειραιάς της Μελίνας και του Τσαρούχη, του Χατζιδάκι και του Ζιλ Ντασέν». «Μα, πάνω από όλα ο Πειραιάς είναι οι άνθρωποί του. Αυτοί που αποτελούσαν και συνεχίζουν να αποτελούν το πολυτιμότερο κεφάλαιό του. Που κάνουν τη διαφορά. Είναι ακριβώς εκείνοι που υλοποιούν σήμερα τα έργα, για τους πολίτες, την πόλη, την τοπική οικονομία, την εθνική υπόθεση της παραγωγικής ανασυγκρότησης».

Η Περιφερειάρχης επισήμανε ότι η ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, είναι «κομβικής σημασίας, όχι μόνο για την Αττική αλλά για την Ελλάδα». Όπως υπογράμμισε, ο Πειραιάς «αποτελεί την πύλη εισόδου στα Βαλκάνια, την Ευρώπη για αυτό και πρέπει να διατηρήσει και να διευρύνει τον κυρίαρχο ρόλο του ως λιμάνι υποδοχής, στη λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τη χαρτογράφηση των έργων έκανε λεπτομερώς ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης. Στην εκδήλωση μετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος και οι Δήμαρχοι: Πειραιά Γιάννης Μώραλης, Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης και Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης. Παρευρέθηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεόδωρος Αγγελόπουλος, Ειρήνη Μεταξά, Γιώργος Αλεβιζόπουλος και Γιάννης Μοίρας.

Ακολουθούν βασικά σημεία από την παρέμβαση της Περιφερειάρχη Αττικής:

  • Για τον σκοπό αυτό, όπως και για την ευρύτερη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, προωθούμε, στηρίζουμε σειρά έργων – υποδομής, αναπτυξιακών, με κοινωνική στόχευση – προκειμένου να διασφαλίσουμε μια συνολική ανάπτυξη όλης της περιοχής. Γιατί η ανάπτυξη είναι ένα συλλογικό στοίχημα, που κερδίζεται μέσα από τις αποτελεσματικές συνέργειες Δήμων και Περιφέρειας, στο πλαίσιο των σχέσεων ισότητας και αλληλεγγύης.

  • Προσωπικά, επειδή το θεωρώ έργο πνοής, που ξεχωρίζει, γιατί προσδίδει όχι μόνο στον Πειραιά ή στην Αττική αλλά ευρύτερα στον τόπο, μια ξεχωριστή δυναμική, θέλω να αναφερθώ στο Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη, προϋπολογισμού 1.8 εκατομμυρίου. Το Κέντρο αυτό που βρίσκεται στα σκαριά από την Περιφέρεια και τον Δήμο Πειραιά, αποκρυσταλλώνει βασικά χαρακτηριστικά ενός κρίσιμου διακυβεύματος που αφορά στα στοιχήματα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης του 21ου αιώνα.

  • Στόχος του είναι η στήριξη νέων επιχειρηματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την εκκόλαψη νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της γαλάζιας οικονομίας. Στον τομέα δηλαδή που είναι ταυτισμένος με τον Πειραιά. Έναν τομέα που συνιστά κοινό στοίχημα – στοίχημα υψηλής προστιθέμενης οικονομικής και αναπτυξιακής αξίας.

 
Συνάντηση της Δημάρχου Λεβαδέων με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων PDF Εκτύπωση E-mail
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 12:28

Την Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελος Αποστόλου στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην περιοχή μας.

20170724 090511

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Αθανάσιος Ζαννιάς, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ιωάννης Μελισσάρης και ο συνεργάτης του βουλευτή Βοιωτίας κ. Θηβαίου, κ. Θεόδωρος Μπέλλος.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων έθεσε υπόψη του Υπουργού τις προτεραιότητες του Δήμου όσον αφορά στην αγροτική ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι η επιδότηση των νέων αγροτών αποτελεί σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και της αναβάθμισης της υπαίθρου. Επίσης, αναφέρθηκε στις μελέτες που έχουν υποβληθεί στο Υπουργείο σχετικά με τα έργα που αφορούν στην άρδευση και αναδασμό στην περιοχή του Άνω Κάμπου (Χαιρώνεια, Ακόντιο, Προφήτης Ηλίας, Ανθοχώρι), έργα συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ για τα οποία έχουν γίνει οι πρώτες μελέτες και τα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί. Σχετικά με το έργο που υλοποιείται από το ΤΟΕΒ Λιβαδειάς για την άρδευση 15.000 στρεμμάτων, σημείωσε ότι το έργο αυτό έχει υλοποιηθεί σε ποσοστό 60%, αλλά υπάρχουν καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση των λογαριασμών. Η Δήμαρχος ζήτησε επίσης από τον Υπουργό την κατασκευή μικρού φράγματος στην περιοχή του Ελικώνα, προϋπολογισμού περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα δώσει λύση στην ύδρευση των ορεινών χωριών της περιοχής (Κυριάκι, Αγία Άννα, Ανάληψη και Ελικώνα) και κυρίως θα συμβάλλει στην αναβίωση των παραδοσιακών καλλιεργειών οσπρίων. Τέλος, αναφέρθηκε στο αίτημα των Δήμων για τη συμμετοχή τους, μαζί με την Περιφέρεια, στην διαχείριση της Κωπαΐδας με τη δημιουργία ενός νέου φορέα.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ευχαρίστησε την Δήμαρχο για την υποδοχή, δεσμεύτηκε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια ημερίδα στη Λιβαδειά για τις δυνατότητες αγροτικής ανάπτυξης στην περιοχή, καθώς η Λιβαδειά είναι σημείο αναφοράς για την αγροτική παραγωγή, ενώ τόνισε ότι τα θέματα της αγροτικής ανάπτυξης θα συζητηθούν και κατά τη διάρκεια του 2ου Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Λαμία 26 και 27 Ιουλίου 2017.

Όσον αφορά στους νέους αγρότες υπογράμμισε ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες και έως τέλος Ιουλίου θα έχει πληρωθεί το 70% αυτών, ενώ σημείωσε ότι είναι απαραίτητο οι νέοι αγρότες να ενταχθούν και στα σχέδια βελτίωσης ώστε η ενασχόλησή τους με την παραγωγή να αποκτήσει πιο μόνιμο χαρακτήρα. Για τα εγγειοβελτιωτικά έργα δήλωσε ότι υπήρχε η αιρεσιμότητα της τιμολόγησης του νερού, θέμα το οποίο λύθηκε με ΚΥΑ μεταξύ του Υπουργείου ΥΠΕΚΑ και Αγροτικής Ανάπτυξης. Η τιμολόγηση είναι μια διαδικασία για την οποία χρειάζονται να γίνουν μελέτες στις λεκάνες απορροής όλων των περιοχών και να μπουν υδρομετρητές σε όλη την επικράτεια, διαδικασίες που απαιτούν μια πενταετία και μέχρι τότε δεν υπάρχει κοστολόγηση για τη χρήση νερού.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 12:47
 


Σελίδα 1 από 2134
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ   Ευχάριστες μουσικές στιγμές προσέφερε ...

Αλίκη Βουγιουκλάκη, 21 χρόνια χωρίς την Αλίκη.
Αλίκη Βουγιουκλάκη,  21 χρόνια χωρίς την Αλίκη.
Αλίκη Βουγιουκλάκη, 21 χρόνια χωρίς την Αλίκη. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1934 στο Μαρούσι. Τρεις μέρες ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση