ATTICANEWS.GR

Member Area
ΛΟΓΟΣ-ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ


Με επιτυχία και θερμό χειροκρότημα στους καλλιτέχνες «άνοιξε» το διεθνές φεστιβάλ Μουσικής και Τέχνης στην Επισκοπή Ηρακλείου
News - ΛΟΓΟΣ-ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Πέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 10:03

Με επιτυχία και θερμό χειροκρότημα στους καλλιτέχνες «άνοιξε» το διεθνές φεστιβάλ Μουσικής και Τέχνης στην Επισκοπή Ηρακλείου.

resized 4 1

Με το θερμό χειροκρότημα των θεατών στους γνωστούς καλλιτέχνες Γιώργο Ανδρέου, Γιώργο Καζαντζή, Κορίνα Λεγάκη αλλά και στον Βασίλη Λέκκα για την εκτός προγράμματος συμμετοχή του άνοιξε με επιτυχία το διεθνές φεστιβάλ το «4th Aegean Arts Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής και Τέχνης» που οργανώνεται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, τη συνδιοργάνωση του Δήμου Χερσονήσου και την φιλοξενία του πολιτιστικού συλλόγου Επισκοπής. Το κατάμεστο από κόσμο θέατρο απόλαυσε τις επιτυχίες των γνωστών ποιοτικών καλλιτεχνών ενώ τους καλλιτέχνες και το κόσμο καλωσόρισε θερμά η «ψυχή» του φεστιβάλ Τζούλη Καψετάκη η οποία παράλληλα ευχαρίστησε για την στήριξη την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη όπως και τον δήμο Χερσονήσου και τον πολιτιστικό σύλλογο Επισκοπής. Παρόντες στην εναρκτήρια μουσική βραδιά ήταν εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής, ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης ενώ επίσης παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος τουρισμού-πολιτισμου του δήμου Χερσονήσου Ευθύμης Μουντράκης καθώς και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

resized 1 2

Είναι επίσης σημαντικό που στο πλαίσιο του φεστιβάλ άρχισε η έκθεση του 1ου Aegean Arts Διεθνούς Διαγωνισμού Παιδικής Ζωγραφικής 2017 “Tα Χρώματα της Αγάπης”. Η έκθεση πραγματοποιείται στο παρακείμενο Μουσείο Πολιτιστικού Συλλόγου Επισκοπής θα είναι ανοιχτή για το κοινό 19:30-21:00.

To βράδυ της 12ης Ιουλίου, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ (http://aegeanartsfestival>HYPERLINK "http://aegeanartsfestival.wixsite.com/aafa".HYPERLINK "http://aegeanartsfestival.wixsite.com/aafa"wixsiteHYPERLINK "http://aegeanartsfestival.wixsite.com/aafa".HYPERLINK "http://aegeanartsfestival.wixsite.com/aafa"com/aafa) τα αποτελέσματα του 1ου Aegean Arts Διεθνούς Διαγωνισμού Παιδικής Ζωγραφικής 2017 “Tα Χρώματα της Αγάπης”.

resized 2 1

Επίσης στη διάρκεια του φεστιβάλ θα γίνουν δωρεάν σεμινάρια από διεθνώς αναγνωρισμένους μουσικούς για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρεται στο αναλυτικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Συγκεκριμένα το υπόλοιπο πρόγραμμα του διεθνούς φεστιβάλ μουσικής και τέχνης στην Επισκοπή έχει ως εξής:

Πρόγραμμα

Τετάρτη 5 Ιουλίου 21:30 στο Πάρκο Παναγιωτάκη Επισκοπής Πεδιάδος :: Παρουσίαση “Ιατρική Παραστατικών Τεχνών: το χρέος μας προς τους καλλιτέχνες” από την ιατρό, επικεφαλή του μεταπτυχιακού προγράμματος Χαρά Τρούλη. Ακολουθεί ρεσιτάλ πιάνου “Μεταβάσεις” με τον Μάνο Κιτσικόπουλο.

Πέμπτη 6 Ιουλίου 21:30 στο Πάρκο Παναγιωτάκη Επισκοπής Πεδιάδος :: Μουσική δωματίου με τους Petar Dimov (πιάνο), Ozlem Celik (κλαρινέτο), Lysianne Chen (πιάνο) και Charlotte Schoeters (σοπράνο).

Παρασκευή 7 Ιουλίου 21:30 στο Πάρκο Παναγιωτάκη Επισκοπής Πεδιάδος :: Παρουσίαση “Ήχος, θόρυβος, μουσική: οι ακουστικές προσλήψεις κατά την ενδομήτρια περίοδο και η σπουδαιότητά τους στην ανθρώπινη ανάπτυξη'' με τη Δέσποινα Σκανδαλάκη. Ακολουθεί ρεσιτάλ πιάνου/παρουσίαση “Εικόνες από Ρωσία” με τον Can Okan.  

Σάββατο 8 Ιουλίου 21:30 στο Πάρκο Παναγιωτάκη Επισκοπής Πεδιάδος: “Λέξης ήχος, μουσικής λόγος: Συναντώντας την Κάλλια και την Καρολίνα”. Η Δρ. Μαρία Χναράκη, εθνομουσικολόγος, λαογράφος, πολιτισμικός ανθρωπολόγος και καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Drexel (Φιλαδέλφεια-ΗΠΑ) παρουσιάζει το βιβλίο “Δενδρίτες” της Κάλλιας Παπαδάκη. Ακολουθεί ρεσιτάλ πιάνου με την Karolina Pancernaite.

resized 3 1

Κυριακή 9 Ιουλίου 18:00-21:00 στο Μουσείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Επισκοπής : “Τα παιδία παίζει”.

Δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες: ζωγραφική, face painting και πολλά άλλα, για μικρούς και μεγάλους.

 

18:00 Παιδικό Θέατρο

18:15 Προβολή βραβευμένης ταινίας “Άκουσέ με”

19:00 Παρουσίαση βιβλίου “Η Μάγισσα η Aνάποδη” του Χρήστου Κωνσταντουδάκη

 

19:30 Συναυλία μικρών μαθητών ωδείων και μη.

Εάν το παιδί/μαθητής(τρια) σας αγαπάει τη μουσική, ξέρει να παίζει ένα μικρό κομμάτι σε οποιοδήποτε μουσικό όργανο, και θέλει να συμμετάσχει, δηλώστε συμμετοχή με το όνομα, ηλικία και όργανο του συμμετέχοντα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Ιουλίου 2017.

 

20:30 "Η Μουσική της Ζωής" :: Μια παρουσίαση με κλασικό πιάνο συνοδευόμενη από ντοκιμαντέρ, η οποία από κοινού θα αναδείξει την πρόοδο

της εξελικτικής βιολογίας από τις διδακτορικές φοιτήτριες, διεθνείς πιανίστριες Στεφανία και Μαριάννα Καψετάκη.

 

Κυριακή 9 Ιουλίου 21:30 στο Πάρκο Παναγιωτάκη Επισκοπής Πεδιάδος :: Ρεσιτάλ πιάνου με τον Mark Viner.

 

Δευτέρα 10 Ιουλίου 11:00 στο Μουσείο Πολιτιστικού Συλλόγου Επισκοπής Πεδιάδος :: ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο πιάνου το διεθνώς αναγνωρισμένο πιανίστα και εκλεγμένο Πρόεδρο του Alkan Society στην Αγγλία, Mark Viner. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 5 Ιουλίου 2017. Για περισσσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Δευτέρα 10 Ιουλίου 21:30 στο Πάρκο Παναγιωτάκη Επισκοπής Πεδιάδος :: ''Αυτοκρατορικό'' Κονσέρτο Πιάνου του Beethoven, με την Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Αθηνών, το διεθνώς διακεκριμένο μαέστρο και καλλιτεχνικό διευθυντή της Καμεράτας Αθηνών, Γιώργο Πέτρου. Σολίστ η διεθνώς πολυβραβευμένη Ηρακλειώτισσα πιανίστα και ιατρός Μαριάννα Καψετάκη.

 

Τρίτη 11 Ιουλίου 21:30: στο Πάρκο Παναγιωτάκη Επισκοπής Πεδιάδος :: Μουσική δωματίου - “Pollen, Spreading the Seeds of Music” με τους Ιωάννη Ποταμούση, Γιάννη Γεωργιάδη, Μυρτώ Γεωργιάδου, Λίλυ Δάκα και Θεανώ Σακαλίδου.

 

Tετάρτη 12 Ιουλίου 11:00 στο Μουσείο Πολιτιστικού Συλλόγου Επισκοπής :: ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο πιάνου με το διεθνώς διακεκριμένο πιανίστα και παιδαγωγό Ιωάννη Ποταμούση (www.ioannispotamousis.com). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 8 Ιουλίου 2017. Για περισσσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Τετάρτη 12 Ιουλίου 21:30 στο Πάρκο Παναγιωτάκη Επισκοπής Πεδιάδος :: Αποτελέσματα και τελετή απονομής 1ου Aegean Arts Διεθνούς Διαγωνισμού Παιδικής Ζωγραφικής 2017 “Τα Χρώματα της Αγάπης”.

 

Τετάρτη 12 Ιουλίου 21:30 στο Πάρκο Παναγιωτάκη Επισκοπής Πεδιάδος :: “Συναυλιακός Ερωτόκριτος” του Δημήτρη Μαραμή. Ερμηνεύουν οι Θοδωρής Βουτσικάκης, Ελένη Δημοπούλου και Μέλα Γεροφώτη.

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα όλες οι εκδηλώσεις του φετινού φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στην Επισκοπή Πεδιάδος. Επίσης από τους οργανωτές γίνεται γνωστό ότι τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου θα διαθέτουν λεωφορεία για τη μετακίνηση των επισκεπτών. Λεωφορεία θα αποχωρούν από τον κεντρικό σταθμό ΚΤΕΛ Ηρακλείου προς Επισκοπή στις 19:30 κάθε απόγευμα (4-12 Ιουλίου), και θα επιστρέφουν προς Ηράκλειο στις 23:30. Ακόμη, υπάρχουν λεωφορεία που θα αποχωρούν στις κανονικές ώρες λειτουργίας των ΚΤΕΛ, από Μάλια/Χερσόνησο/Κοκκίνη Χάνι και αλλού. Εισιτήρια που αφορούν μόνο τη μετακίνηση πωλούνται μέσα στο λεωφορείο.   

 
ΑΠΟ ΤΗΝ 32Η ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
News - ΛΟΓΟΣ-ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Τρίτη, 04 Ιούλιος 2017 18:30

ΑΠΟ ΤΗΝ 32Η ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Από την 32η Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

 

Την Κυριακή 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Βεάκειο Θέατρο η 32η Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Στην εκδήλωση αυτή, η οποία σηματοδοτεί τη λήξη της Ιεραποστολικής περιόδου, συμμετείχαν νέοι και νέες από τα Κατηχητικά Σχολεία και τις Νεανικές Συντροφιές και δραστηριότητες των Ενοριών μας.

Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί, δρώμενο αφιερωμένο στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης, ενώ η μέλη της Θεατρικής μας ομάδας παρουσίασαν το έργο «Ο γλάρος Ιωνάθαν» σε θεατρική διασκευή.

Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους οι οποίοι παρά τον ζεστό καιρό, στήριξαν με την παρουσία τους τον θεσμό αυτό της τοπικής μας Εκκλησίας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε προς τους υπευθύνους Ιερείς Νεότητος των Ενοριών τους οποίους και κάλεσε να συνεχίσουν τον πνευματικό τους αγώνα, προκειμένου οι νέοι μας να βρίσκουν παρηγοριά και ψυχική ανακούφιση κυρίως μέσα από τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά και τον κ.Παντελή Μπατσούλη από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιώς, για την δωρεάν παραχώρηση του Βεακείου Θεάτρου, ζητώντας του να μεταφέρει στον δήμαρχο της πόλης μας τις ευχαριστίες όλων των συμμετεχόντων.

Τέλος, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ολοκληρωμένη εκπαιδευτική πρόταση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, όπου εκτός από τον παιδικό Σταθμό, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο, πλέον λειτουργούν πλήρως  το Γυμνάσιο και το Λύκειο με ενισχυτική διδασκαλία και εκπαιδευτικές δράσεις που σαν στόχο έχουν την πληρέστερη και αποδοτικότερη μάθηση των παιδιών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 04 Ιούλιος 2017 18:33
 
ΑΠΘ -Διεθνής Διάκριση για το Kαινοτόμο Eρευνητικό Έργο Smartonics
News - ΛΟΓΟΣ-ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 09:48

ΑΠΘ -Διεθνής Διάκριση για το Kαινοτόμο Eρευνητικό Έργο Smartonics

Aponomi Vraveiou

Αναγνωρίζοντας τα ιδιαίτερα καινοτόμα αποτελέσματα και την ουσιαστική επίδρασή τους στην ευρωπαϊκή βιομηχανία και την κοινωνία, το Ερευνητικό Έργο «Development of Smart Machines, Tools and Processes for Tailored Organic Electronic Devices (Smartonics)» βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως «1ος Runner Up στο NANOFY! Best Project Competition». Ο Διεθνής Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του EuroNanoForum2017 που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στις 21-23 Ιουνίου 2017, στη Βαλέτα της Μάλτας. 

Συντονιστής και Επιστημονικά Υπεύθυνος του έργου είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, Στέργιος Λογοθετίδης. 

Το Smartonics είναι ένα ανταγωνιστικό Large Scale Integrating Project που χρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε., στο πλαίσιο του «NMP.2012.1.4-1 Pilot linesfor precision synthesis of nanomaterials», το διάστημα 2013-2016. Ο συνολικός του προϋπολογισμός ανέρχεται στα 12 εκ.€ (χρηματοδότηση E.E. 8 εκατ. €). Στο έργο συμμετείχαν 18 φορείς από 6 ευρωπαϊκές χώρες: 7 Πανεπιστήμια (ΑΠΘ, Oxford, Surrey, Ecole Polytechnique, Stuttgart, Πανεπιστήμια Πάτρας και Ιωαννίνων), 3 Ερευνητικά Ινστιτούτα (Helmholtz Zentrum Berlin, Fraunhofer: IVV-FEP-ISC-IAP, CNRS) και 9 Βιομηχανικοί φορείς (OET,FIAT, Advent, AIXTRON, HORIBA, Coatema, Compucon, Oxford Lasers, CSEM). 

Αποτέλεσμα των δράσεων του Smartonicsήταν η ανάπτυξη και εγκατάσταση δύο μοναδικών στον κόσμο, πιλοτικών γραμμών παραγωγής Οργανικών Ηλεκτρονικών Διατάξεων στο Κέντρο Οργανικών Ηλεκτρονικών & Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών Ελλάδος (COPE-H) στο ΑΠΘ, η αναγνώριση της μοναδικής αριστείας του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας LTFNκαι του ΑΠΘ παγκοσμίως, αλλά και η ανάπτυξη και εκπαίδευση υψηλής ποιότητας ερευνητικού προσωπικού του ΑΠΘ. 

Η βράβευση αποτελεί ιδιαίτερη και μοναδική τιμή για το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ που οργάνωσε, υπέβαλε, πραγματοποίησε και συντόνισε το Smartonics. Επίσης, η βράβευση αυτή αποτελεί και ιδιαίτερη τιμή για το ΑΠΘ αφού ενίσχυσε σημαντικά το κύρος του και την αναγνωρισιμότητά του ως ένα κέντρο αριστείας με παγκόσμια εμβέλεια. 

Η σημασία των αποτελεσμάτων του Smartonicsκαι η διεθνής αριστεία του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας και του ΑΠΘ στον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο των Οργανικών Ηλεκτρονικών αποδεικνύεται και με την πρόσφατη έγκριση από την Ε.Ε. ενός νέου ανταγωνιστικού έργου το οποίο υπέβαλλε το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας για την ανάπτυξη της Βιομηχανίας του Μέλλοντος (Factories of the Future), στο πλαίσιο του Horizon2020, με τίτλο: «Smartin-line metrology and control for boosting the yield and quality of high-volume manufacturing of Organic Electronics (SmartLine)» 2017-2020. Το έργο αυτό συντονίζεται από το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας και έχει συνολικό προϋπολογισμό 4.262 εκατ.€. 

Το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας LTFN(www.ltfn.gr) λειτουργεί στο ΑΠΘ και είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ως ένα Κέντρο Αριστείας στην Τεχνολογία Λεπτών Υμενίων και Νανοϋλικών και Νανοσυστημάτων, στα Οργανικά Ηλεκτρονικά, στη Νανομετρολογία και στη ΝανοΙατρική. Κατά τα τελευταία 25 χρόνια, το Εργαστήριο LTFN απέκτησε το σύνολο των υψηλής Τεχνολογίας ερευνητικών υποδομών και του εξοπλισμού του, κόστους περίπου 40 εκατ. €, και την τεχνογνωσία του, μέσα από τον επιτυχή συντονισμό και υλοποίηση ενός μεγάλου αριθμού Ευρωπαϊκών και Εθνικών Ερευνητικών Προγραμμάτων. 

Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο www.smartonics.eu

 
Εγκαίνια της Ατομικής Έκθεσης Ζωγραφικής του εικαστικού IGOR ROSSET, με τίτλο «Ουρανός και χρώματα»
News - ΛΟΓΟΣ-ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Σάββατο, 01 Ιούλιος 2017 10:31

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:30, στην «Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά», θα πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια της Ατομικής Έκθεσης Ζωγραφικής του εικαστικού IGOR ROSSET, με τίτλο «Ουρανός και χρώματα» υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος.  

Την έκθεση θα χαιρετίσει η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά, κα. Ειρήνη Νταϊφά.

 resized 44

Σε ηλικία 12 χρονών ο Igor Rosset, ζωγράφισε τον πρώτο πίνακα με αυγοτέμπερα. Πρώτος δάσκαλος στην ζωγραφική ήταν ο παππούς του, (επαγγελματίας ζωγράφος) και η μητέρα αυτοδίδαχτη ζωγράφος με καταπληκτικές ικανότητες.

1996 - Γνώρισε των γιατρό Βασίλη Χαλκιδιώτη που ήταν μαθητής του Salvador Dali του De Chirico  είχε μια μοναδική τεχνοτροπία που ονομάζετε Χαλκιδισμό. Ο Βασίλης Χαλκιδιώτης έπαιξε μεγάλο ρολό στη σταδιοδρομία του Igor Rosset.

2010 - Δημιούργησε την πρώτη έκθεση ζωγραφικής στο Fanano στη Modena

2011- Ομαδική έκθεση στην Αθήνα στην Athens friends gallery

2012 - Στην Bologna έκθεση de Marchi gallery

resized 2 1

Στην Αθήνα ατομική έκθεση στο χώρο Λασκαρίδου Gallery

Στο φεστιβάλ Ελ Γκρέκο στο Φόδελε δημιούργησε ένα έργο και το έκανε δωρεά στο δήμο για το τοπικό Μουσείο

Μετείχε στην ομαδική έκθεση στο Μέγαρο Κωστής Παλαμάς στην Αθήνα.

Μετείχε  στην ομαδική έκθεση στο Θέατρο Κακογιάννη

resized 3

2013 - Έκθεση στη Off Minganti & De Marchi  στη Bologna έλαβε  2ο βραβείο που του δίνει δικαίωμα να πραγματοποίηση μια έκθεση στη Γαλλία στο Παρίσι στον εκθεσιακό χώρο Sent Etienne για 2014

Έκθεση στην Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά με 47 έργα.

Ομαδική έκθεση στο εκθεσιακό χώρο Παρνασσός βραβεύθηκε με 1ο βραβείο.

Ομαδική έκθεση στην Αθήνα στο Μέγαρο Κωστής Παλαμάς

Ατομική έκθεση στο Μουσείο Ελ Γκρέκο στον Φόδελε για το φεστιβάλ Δομίνικο Θεοτοκόπουλος  και έκανε δωρεά στο μουσείο δύο έργα με το τίτλο «πάθος» και «ολοκαύτωμα»

resized 4resized 11resized 13-04-29 018resized 22

 


Σελίδα 10 από 492

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Terminator VI, Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή.
Terminator VI,  Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή.
Terminator VI, Λίντα Χάμιλτον & Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παλεύουν ξανά στον έκτο Εξολοθρευτή. Η Λίντα Χάμιλτον και ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ...

Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Μεγαλειώδης η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Μια μαγική βραδιά έζησαν ...