ATTICANEWS.GR

Member Area
Επικαιρότητα


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
16.2.2011
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Επιστολή με προτάσεις τους προς το υπουργείο Εσωτερικών
Ζητούν επείγουσα συνάντηση με τον υπουργό
Πρωτοβουλία για εξεύρεση επείγουσας λύσης στο θέμα της απεργίας πείνας των 287 μεταναστών, ανέλαβαν σήμερα οι Οικολόγοι Πράσινοι.
Με επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ραγκούση, τονίζουν ότι η απεργία πείνας δημιουργεί ανθρωπιστικά δεδομένα που δεν επιτρέπεται να αγνοήσουμε. Για το θέμα αυτό ζητούν επείγουσα συνάντηση με τον υπουργό, καταθέτοντας παράλληλα 4 συγκεκριμένες προτάσεις που θεωρούν ότι θα μπορούσαν να συμβάλουν σε συμφωνία με τους απεργούς πείνας:
* Ανανέωση της άδειας παραμονής όλων όσοι είχαν κατά το παρελθόν νόμιμη άδεια.  
* Επανεξέταση όσων αιτημάτων για άδεια παραμονής έχουν απορριφθεί για τυπικούς λόγους.
* Άδεια παραμονής τουλάχιστον 18 μηνών για ανθρωπιστικούς λόγους στους 287 απεργούς πείνας,  ώστε να έχουν χρόνο να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαδικασίες.
* Καταρχήν δέσμευση για ανασχεδιασμό της μεταναστευτική πολιτικής σε κατευθύνσεις αντίστοιχες με αυτές της Ισπανίας, όπου προβλέπονται δυνατότητες περιοδικής νομιμοποίησης για όσους συμπληρώνουν συγκεκριμένα χρόνια παραμονής χωρίς να έχουν διαπράξει αδικήματα.
Τα τελευταία χρόνια έχουν πολλαπλασιαστεί οι περιπτώσεις πιέσεων σε μετανάστες για εργασία χωρίς ασφάλιση, με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες νόμιμοι εργαζόμενοι να έχουν χάσει τη δυνατότητα να ανανεώσουν τις άδειες παραμονής και εργασίας τους από αδυναμία να συμπληρώσουν το νόμιμο αριθμό ενσήμων. Δημιουργείται έτσι σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα, τόσο για τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων όσο και για τους ανθρώπους που βρίσκονται ξαφνικά σε καθεστώς παρανομίας χωρίς δική τους υπαιτιότητα. Προβλήματα αυτής της μορφής στάθηκαν σε μεγάλο βαθμό αφορμή της ομαδικής απεργίας πείνας των 287 μεταναστών.  
Όπως τονίζεται στην επιστολή προς τον υπουργό, «κατευθυντήρια γραμμή για τους Οικολόγους
Πράσινους είναι ότι η κοινωνική ένταξη πρέπει να αποτελεί στόχο και όχι προαπαιτούμενο. Μια
βιώσιμη μεταναστευτική πολιτική, βασισμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα, που να συμφιλιώνει τα
συμφέροντα Ελλήνων και μεταναστών, είναι απαραίτητο να συζητηθεί και να σχεδιαστεί με
νηφαλιότητα. Παράλληλα όμως απαιτούνται και μια σειρά επείγουσες ενέργειες. Ο χρόνος πιέζει
και οι λύσεις πρέπει να δοθούν άμεσα, πριν υπάρξουν απώλειες ζωής ή ανεπανόρθωτες βλάβες
στην υγεία των απεργών πείνας».
 
Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων
Για περισσότερες πληροφορίες:  Νίκος Μυλωνάς  6972 530290
(ακολουθεί το κείμενο της επιστολής των Οικολόγων Πράσινων προς τον υπ.Εσωτερικών)
 
Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2011
Προς τον
υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
κ. Ιωάννη Ραγκούση
 
κ. υπουργέ,
Η ομαδική απεργία πείνας των 287 μεταναστών από τις 25 Ιανουαρίου, δημιουργεί ανθρωπιστικά δεδομένα που δεν επιτρέπεται να αγνοήσουμε.
Κατευθυντήρια γραμμή για τους Οικολόγους Πράσινους είναι ότι η κοινωνική ένταξη πρέπει να
αποτελεί στόχο και όχι προαπαιτούμενο. Μια βιώσιμη μεταναστευτική πολιτική, βασισμένη στα
ανθρώπινα δικαιώματα, που να συμφιλιώνει τα συμφέροντα Ελλήνων και μεταναστών, είναι
απαραίτητο να συζητηθεί και να σχεδιαστεί με νηφαλιότητα. Παράλληλα όμως απαιτούνται και μια
σειρά επείγουσες ενέργειες, πριν να είναι πολύ αργά  για τους μετανάστες απεργούς πείνας.
Στο πλαίσιο αυτό οι Οικολόγοι Πράσινοι προτείνουμε, ως επείγουσες ρυθμίσεις εκ μέρους του υπουργείου σας που ελπίζουμε ότι θα μπορούσαν να συμβάλουν σε μια συμφωνία με τους απεργούς πείνας για τερματισμό της κινητοποίησής τους:
Ανανέωση της άδειας παραμονής σε όλους όσους είχαν στο παρελθόν νόμιμη άδεια παραμονής ή εργασίας και παραμένουν στη χώρα μας, με μόνη εξαίρεση όσους έχουν υποπέσει σε ποινικά αδικήματα.
Επανεξέταση όσων αιτημάτων χορήγησης άδειας διαμονής έχουν απορριφθεί, χωρίς νέα οικονομική επιβάρυνση, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι επανέρχονται στο αίτημά τους .
Χορήγηση άδειας παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους στους 287 απεργούς πείνας για τουλάχιστον 18 μήνες, ώστε να έχουν χρόνο να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαδικασίες.
Καταρχήν δέσμευση του υπουργείου για ανασχεδιασμό της μεταναστευτικής πολιτικής με βάση τα ισχύοντα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ισπανία, όπου προβλέπονται δυνατότητες περιοδικής νομιμοποίησης για όσους μετανάστες συμπληρώνουν ορισμένο  διάστημα παραμονής χωρίς να έχουν υποπέσει σε αδικήματα.
Για τα θέματα αυτά οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητάμε επείγουσα συνάντηση μαζί σας, καθώς ο χρόνος πιέζει και οι λύσεις πρέπει να δοθούν άμεσα, πριν υπάρξουν απώλειες ζωής ή ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία των απεργών πείνας.
 
                                                                                                Με εκτίμηση
                                                                                             Γιάννης Τσιρώνης
                                            Συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων
 
Αποχή των Δικηγόρων Πειραιά στις 17/2 και 23/2/2011

 

 

 

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Αποχή των Δικηγόρων Πειραιά στις 17/2 και 23/2/2011

 

 

      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά αποφάσισε την αποχή των Δικηγόρων Πειραιά από τα καθήκοντά τους, την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για  διατάξεις του νομοσχεδίου που συζητείται      στη Βουλή και αφορά στη δήθεν απελευθέρωση του επαγγέλματος, αλλοιώνοντας τον λειτουργηματικό χαρακτήρα     της δικηγορίας (σύσταση δικηγορικών εταιρειών από διαφορετικούς συλλόγους, ελάχιστη νόμιμη αμοιβή) και τη Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011 μαζί με τους κοινωνικούς φορείς ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

 

       Τις ημέρες της αποχής δεν θα χορηγηθούν άδειες για παράσταση δικηγόρου σε οποιαδήποτε διαδικαστική πράξη περιλαμβανομένης και της παραστάσεως για αναβολή.

      Από τον γενικό αυτόν κανόνα εξαιρούνται αποκλειστικά και περιοριστικά οι ακόλουθες περιπτώσεις, οι οποίες θα κρίνονται από την αρμόδια υπηρεσία του Δ.Σ.Π.:

α) όπου απαιτείται εκ του νόμου προκατάθεση προτάσεων

β) παραγραφών – λήξεως προθεσμιών

γ) αποφυλακίσεων

δ) αναστολών πλειστηριασμού και εκτελέσεως αποφάσεων

 

Πειραιάς, 15 Φεβρουαρίου 2011

      Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας

 Στέλιος Μανουσάκης                              Γιώργος Σταματογιάννης          

 
7+1 Κρίσιμες ερωτήσεις γαι τη φετινή γρίπη
7+1 Κρίσιμες ερωτήσεις γαι τη φετινή γρίπη

eikona_gripis_2

Σε τι διαφέρει η “κοινή εποχιακή” γρίπη από την γρίπη Η1Ν1 (γρίπη των χοίρων);

Σε τίποτα. Η “εποχική” γρίπη του φετινού (2010-2011) χειμώνα, στην Ελλάδα, οφείλεται σε ποσοστό μεγαλύτερο από 99% στο στέλεχος Η1Ν1v της “πανδημικής” ή “γρίπης των χοίρων”.

 

Ποια είναι τα συμπτώματα της γρίπης;

Η γρίπη συνήθως εισβάλει αιφνίδια και τα συχνότερα συμπτώματα είναι:

 • Πυρετός (συνήθως υψηλός >38,3C)
 • Πονοκέφαλος
 • Κόπωση που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι σημαντική
 • Βήχας συνήθως ξηρός
 • Πονόλαιμος
 • Καταρροή ή/και ρινική συμφόρηση
 • Πόνοι στους μύες και στις αρθρώσεις
 • Διάρροιες και εμετοί (συχνότερα στα παιδιά)

Πώς γίνεται η διάγνωση της γρίπης;

Η διάγνωση της γρίπης είναι κλινική-εργαστηριακή και βασίζεται στα συμπτώματα που αναφέρθηκαν και στην κλινική εξέταση. Επειδή υπάρχουν και άλλες ιογενείς λοιμώξεις που προκαλούν παρόμοια κλινική εικόνα έχουν αναπτυχθεί εργαστηριακές μέθοδοι που επιβεβαιώνουν τη λοίμωξη από τους ιούς της γρίπης. Οι ευρύτερα χρησιμοποιούμενες είναι τα λεγόμενα “γρήγορα test” που με τη λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος (υλικό από τη μύτη ή από το φάρυγγα του ασθενούς) επιβεβαιώνουν μέσα σε 5 λεπτά την ταυτότητα του ιού. Αυτά τα test είναι εξαιρετικά χρήσιμα διότι μπορούν να μας καθοδηγήσουν στη χρήση των ειδικών αντι-ιικών φαρμάκων και να περιορίσουν την κατάχρηση αντιβιοτικών.

Πώς και πότε μεταδίδεται η γρίπη;

Η γρίπη μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο με τη βοήθεια των σταγονιδίων που εκτινάσσονται όταν ένας ασθενής βήχει ή φταρνίζεται, αλλά, και με τη χειραψία. Επιπλέον η μετάδοση είναι πιθανή όταν κάποιος υγιής έρθει σε επαφή, μέσω των χεριών, με επιφάνειες που λίγο πριν μολύνθηκαν από ασθενή (πόμολα, βρύσες, κουπαστές, πάγκοι κλπ) και στη συνέχεια μεταφέρει τον ιό στο στόμα, τη μύτη ή τα μάτια του.
Οι πάσχοντες μεταδίδουν τον ιό τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη των συμπτωμάτων και για τουλάχιστον 5-7 ημέρες μετά.

Υπάρχει πρόληψη για τη γρίπη;

Ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος για να προφυλαχθούμε εμείς και οι γύρω μας από τη γρίπη είναι ο ετήσιος εμβολιασμός.
Εάν δεν έχουμε εμβολιαστεί, προσπαθούμε να αποφύγουμε την επαφή με πάσχοντες, πλένουμε τακτικά τα χέρια μας και χρησιμοποιούμε αντισηπτικά διαλύματα εφόσον δεν είναι διαθέσιμο σαπούνι και νερό.
Εάν πάσχουμε από γρίπη, χρησιμοποιούμε χαρτομάντηλο ή χαρτοπετσέτα που αμέσως μετά τη χρήση απορρίπτουμε σε κλειστό δοχείο και παραμένουμε στο σπίτι για πέντε ημέρες από την έναρξη της ασθένειας.

Είναι σοβαρή ασθένεια η γρίπη;

Οι περισσότεροι υγιείς άνθρωποι αναρρώνουν πλήρως από τη γρίπη σε διάστημα μικρότερο από μια εβδομάδα. Ωστόσο, ορισμένοι ασθενείς ενδέχεται να εμφανίσουν σοβαρές επιπλοκές όπως πνευμονία, αφυδάτωση και επιδείνωση χρόνιων ασθενειών (καρδιακή ανεπάρκεια, άσθμα, διαβήτης). Συχνότερες είναι οι λιγότερο σοβαρές επιπλοκές όπως η ιγμορίτιδα και η ωτίτιδα.

Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο από τη γρίπη;

Αυξημένο κίνδυνο επιπλοκών διατρέχουν οι ηλικιωμένοι, τα βρέφη και τα πολύ μικρά παιδιά, οι έγκυες και αυτοί που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις (άσθμα, διαβήτης, χρόνια πνευμονοπάθεια, χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια, ανοσοκαταστολή, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κλπ)

Υπάρχουν φάρμακα για τη γρίπη και πότε πρέπει να χορηγούνται;

Πέρα από τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των γενικών συμπτωμάτων (αντιπυρετικά, αντιβηχικά, αποσυμφορητικά) η χορήγηση των νεώτερων αντι-ιικών προφυλάσσει τα άτομα που έχουν εκτεθεί στη γρίπη από την εμφάνιση νόσου ή επιπλοκών, και μικραίνει την διάρκεια της νόσου. Επίσης, η αντι-ιική θεραπεία συνδέεται με μειωμένη νοσηρότητα και θνητότητα στους ασθενείς με βαριά νόσο από τον ιό Η1Ν1v.  Η χορήγηση αντι-ιικών πρέπει να ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Στην κοινότητα τα αντι-ιικά πρέπει συνήθως να χορηγούνται μέσα σε 48 ώρες από την έναρξη των συμπτωμάτων.

Θεόδωρος Σπυρόπουλος
MD, PhD Παθολόγος
 
Πηγές
Κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ)
National Institutes of Health (NIH), National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID)
World Health Organization (WHO)
 
Όλες οι λεπτομέρειες Τι προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση για την απόσυρση οχημάτων Ι.Χ.

Όλες οι λεπτομέρειες

Τι προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση για την απόσυρση οχημάτων Ι.Χ.

Στη διαδικασία της απόσυρσης μπορούν να ενταχθούν περίπου 2,5 εκατ. οχήματα για τα οποία έχει εκδοθεί άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα έως τις 31 Δεκεμβρίου 1998
Στη διαδικασία της απόσυρσης μπορούν να ενταχθούν περίπου 2,5 εκατ. οχήματα για τα οποία έχει εκδοθεί άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα έως τις 31 Δεκεμβρίου 1998   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Αθήνα
Όλες τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία της απόσυρσης των επιβατικών αυτοκινήτων περιλαμβάνει κοινή υπουργική απόφαση, η οποία θα δημοσιευθεί άμεσα στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ). Η διαδικασία της απόσυρσης σύμφωνα με την υπουργική απόφαση θα διαρκέσει έως τις 20 Δεκεμβρίου 2011.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, την οποία δημοσιεύει το ΒΗΜΑonline, στη διαδικασία της απόσυρσης μπορούν να ενταχθούν περίπου 2.500.000 οχήματα για τα οποία έχει εκδοθεί άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα έως τις 31 Δεκεμβρίου 1998.

Προϋπόθεση να έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας για το 2011 καθώς και τυχόν οφειλές προηγούμενων ετών.

Η διαδικασία της απόσυρσης πραγματοποιείται μέσω εγκεκριμένου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ).

Αναλυτικά η διαδικασία της απόσυρσης περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια:

 • Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ή εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος παραδίδει το αποσυρόμενο όχημα σε εγκατάσταση επεξεργασίας ή σε σημείο συλλογής ΟΤΚΖ και λαμβάνει τη σχετική βεβαίωση παραλαβής.
 • Πολύ σημαντικό: Το αποσυρόμενο όχημα θα πρέπει να προσκομίζεται προς παράδοση, να διαθέτει όλα τα μηχανικά του μέρη και να διαθέτει όλα τα στοιχεία του αμαξώματος.
 • Το εγκεκριμένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης ΟΤΚΖ εκδίδει πιστοποιητικό καταστροφής το οποίο και χορηγείται από το σύστημα ή μεσω του συλλογής στον ενδιαφερόμενο ιδιοκτήτη μέσα σε 8 ημέρες.
 • Αντίγραφο του πιστοποιητικού καταστροφής διαβιβάζεται μαζί με τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος από το σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης ΟΤΚΖ σε οποιαδήποτε υπηρεσία μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας προκειμένου να γίνει οριστική διαγραφή του οχήματος.
 • Η παραπάνω υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινιών της Περιφέρειας εκδίδει και παραδίδει στον ιδιοκτήτη ή εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, τη μηχανογραφημένη πράξη οριστικής διαγραφής, αφού δηλωθεί υπευθύνεως ότι η συγκεκριμένη διαγραφή πραγματοποιείται προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα κίνητρα για την απόσυρση.
 • Το πιστοποιητιό καταστροφής συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση της εγκατάστασης επεξεργασίας σχετικά με την κατάσταση του οχήματος.
 • Σε περίπτωση απώλειας άδειας κυκλοφορίας ή πινακίδων, πριν ξεκινήσει η διαδικασία της απόσυρσης θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του οχήματος να υποβάλλει στην υπηρεσία Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας, όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Από τη διαδικασία της οριστικής διαγραφής οχημάτων εξαιρούνται οχήματα τα οποία έχουν καταστραφεί από ατύχημα, πυρκαγιά, εμπρησμό ή βανδαλισμό.

Για την απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης απαιτείται προηγουμένως η καταβολή των τελών κυκλοφορίας του έτους εντός του οποίου γίνεται η διαγραφή, καθώς και τυχόν οφειλόμενων προηγούμενων ετών. Αρμόδιος για τη βεβαίωση και την είσπραξη των οφειλόμενων τελών κυκλοφορίας είναι ο προϊστάμενος της ΔΟΥ φορολογίας εισοδήματος του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Ο προϊστάμενος της ΔΟΥ χορηγεί βεβαίωση στην οποία αναγράφεται ότι «για το αποσυρόμενο επιβατικό αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας..... έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας 2011 και προηγούμενων ετών».

Προκειμένου για οχήματα για τα οποία οι ιδιοκτήτες αυτών έχουν υποβάλλει δήλωση ακινησίας για το αποσυρόμενο όχημα, χορηγείται αντίγραφο της αδείας κυκλοφορίας του οχήματος και προσωρινή άδεια κυκλοφορίας με την ένδειξη «για την παράδοση του οχήματος σε σημείο συλλογής Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ), χωρίς την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του έτους εντός του οποίου γίνεται η διαγραφή.

Για την παραλαβή καινούριου αυτοκινήτου μέχρι 2.000 κυβικών ο ιδιοκτήτης του αποσυρόμενου επιβατικού οχήματος ή το πρόσωπο προς το οποίο έχει γίνει σχετική εκχώρηση δικαιώματος απόσυρσης, υποβάλλει στην αρμόδια τελωνειακή αρχή το το οικείο παραστατικό στο οποίο επισυνάπτονται η πράξη οριστικής διαγραφής καθώς και η βεβαίωσης καταβολής των τελών κυκλοφορίας

Στην περίπτωση που η παραπάνω διαδικασία πραγματοποιείται από τις εμπορικές επιχειρήσεις εκτός των παραπάνω δικαιολογητικών κατατίθενται:

 • Αίτηση με την οποία ζητούν την παραλαβή του καινούριου αυτοκινήτου προκειμένου να το διαθέσουν στο δικαιούχο.
 • Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 του ιδιοκτήτης του αποσυρόμενου οχήματος για τη συμφωνία με την εμπορική επιχείρηση ως προς τη διαδικασία της απόσυρσης ή και του προσώπου προς το οποίο έχει γίνει εκχώρηση του δικαιώματος προς απόσυρση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια Αρχή.


Newsroom ΔΟΛ

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231078711

 


Σελίδα 1847 από 1890
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΟΙ MAD STREET ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»   Στην νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική ...

Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο.
Victoria Woodhull, Μπρι Λάρσον: Από Captain Marvel στο Λευκό Οίκο. Μάλλον δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτή της Μπρι ...

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση