ATTICANEWS.GR

Member Area
Επικαιρότητα


Πρέπει να ενισχύσουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής/Επίσκεψη Σταύρου Θεοδωράκη στο Μενίδι/Δήλωση

Πρέπει να ενισχύσουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής/Επίσκεψη Σταύρου Θεοδωράκη στο Μενίδι/Δήλωση

resized 20170727193845 5Q8A4210-1024x683

Τα οξυμένα προβλήματα του Μενιδίου συζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης με τοπικούς παράγοντες στη διάρκεια επίσκεψής του στην περιοχή το βράδυ της Πέμπτης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκίνησε τον κύκλο συναντήσεών του από την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής, όπου συνομίλησε με τον αστυνομικό διευθυντή κ. Ανδρέα Δασκαλάκη για τα προβλήματα παραβατικότητας της ευρύτερης περιοχής και τις προσπάθειες που κάνει η αστυνομία για την αντιμετώπισή τους.

resized 20170727065538 IMG 2211-1024x683

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε:

«Όπως έχουμε ξαναπεί, στην Aστυνομία, στην Παιδεία, στην Υγεία το κράτος πρέπει να δίνει περισσότερα. Πρέπει να κόβουμε από τις άχρηστες, νεκρές υπηρεσίες του δημοσίου και να ενισχύουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Σε αυτήν την περιοχή τα προβλήματα εγκληματικότητας ήταν πολύ μεγάλα. Η παρουσία της αστυνομίας τον τελευταίο καιρό, έχει διορθώσει κάπως τα πράγματα. Οι πολίτες, όμως, φοβούνται ότι αύριο-μεθαύριο που θα φύγουν τα περιπολικά και οι μοτοσυκλέτες, τα προβλήματα θα επανέλθουν. Εμείς πιστεύουμε ότι ο αστυνόμος πρέπει να είναι "παρών" στη γειτονιά, κάθε μέρα, όλο το χρόνο και όχι μόνο τις μέρες που είναι εδώ οι κάμερες ή οι πολιτικοί».

resized 20170727201557 5Q8A4224-1024x683

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβό, και συζήτησαν για την εγκληματικότητα που υπάρχει στην περιοχή, την επιτακτική ανάγκη για αντιπλημμυρικά έργα, καθώς η περιοχή πλήττεται κάθε χρόνο από πλημμύρες κατά τις οποίες όχι μόνο υπάρχουν υλικές καταστροφές αλλά απειλούνται και οι ζωές των κατοίκων της. Ο Δήμαρχος Αχαρνών αναφέρθηκε και στην έλλειψη υποδομών –οδικών κ.α.-, στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο Ολυμπιακό χωριό, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην περίπτωση του κολυμβητηρίου, το οποίο παραμένει χωρίς νερό εδώ και αρκετό καιρό, με τον Γιώργο Μαυρωτά να δεσμεύεται ότι το Ποτάμι θα καταθέσει ερώτηση επί του θέματος. Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι περιοχές σαν τις Αχαρνές έχουν αφεθεί στη μοίρα τους από όλες τις κυβερνήσεις, οι οποίες βρίσκονται και βρίσκονταν στον «γυάλινο πύργο τους» και σπάνια επισκέπτονταν τους Δήμους αυτούς. Τόνισε, επίσης, τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων –κομμάτων, βουλευτών και τοπικών αρχόντων- που κύριο μέλημά τους είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της περιοχής, ενώ μίλησε για την ανάγκη ύπαρξης μιας «συνωμοσίας του καλού». Ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε τη θέση του Ποταμιού να δίνονται επιδόματα τέκνων στους Ρομά, μόνο όταν διασφαλίζεται και επιβεβαιώνεται η παρακολούθησή και συμμετοχή των ανήλικων παιδιών στο σχολείο.

resized DF0kaBKXgAEP7OX

Ο επικεφαλής του Ποταμιού περπάτησε στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, καταστηματάρχες και εθελοντές για τα προβλήματα του Μενιδίου.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευαν ο βουλευτής Αττικής και Γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου Γιώργος Μαυρωτάς, ο Γραμματέας Οργανωτικού Γιώργος Γκαρής και ο εκπρόσωπος Τύπου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τσιόδρας.

Δείτε περισσότερα εδώ

 
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η αλήθεια απαραίτητη προϋπόθεση για να χτίσουμε το κοινό μας μέλλον» Βασικά σημεία τοποθέτησης του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη με παραγωγικούς φορείς στη Δράμα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η αλήθεια απαραίτητη προϋπόθεση
 για να χτίσουμε το κοινό μας μέλλον»

Βασικά σημεία τοποθέτησης του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη με παραγωγικούς φορείς στη Δράμα

 

resized DIM0010

 
«Δεν θα συμφωνήσουμε με όλους σε όλα. Αυτό θα με έκανε άλλον ένα λαϊκιστή. Από εμένα θα ακούτε την αλήθεια. Μπορεί ορισμένες φορές να μη σας αρέσει, αλλά θα ξέρετε ότι αυτά που θα σας πω θα γίνουν την επόμενη μέρα. Η αλήθεια είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ξαναχτίσουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης με την κοινωνία. Για να μπορέσουμε όλοι μαζί να χτίσουμε το κοινό μας μέλλον». Τα παραπάνω υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας, σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, με παραγωγικούς φορείς στη Δράμα.
 
«Κάνουμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης, «τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια να ακούσουμε τους προβληματισμούς της κοινωνίας. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα. Και θα εξακολουθώ να το κάνω μέχρι τις εκλογές, όχι απλά για να μιλάω, αλλά για να ακούω. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να μπαίνω στη λεπτομέρεια των προβλημάτων και να σχηματίζω προσωπική άποψη για τις προτεραιότητες. Διότι, στην πολιτική η δύσκολη δουλειά είναι να βάλει κανείς προτεραιότητες». 
 resized DIM0031
Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η πιο μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ρεαλισμός και η ουσιαστική δέσμευση για αλλαγές. «Αυτό που μας ξεχωρίζει από τη σημερινή Κυβέρνηση», ανέφερε, «είναι ότι δεν δεχόμαστε όλα τα αιτήματα, ώστε μετά τις εκλογές, να ξεχάσουμε, όλα όσα είπαμε προεκλογικά. Αυτή είναι η βασική μας διαφορά».
 
Χαρακτήρισε «χρέος» του τη διασφάλιση της ενότητας της κοινωνίας και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να επενδύσω σε λογικές ψεύτικων διχασμών. Τις πληρώσαμε πολύ ακριβά αυτές τις λογικές. Η χώρα αξίζει ένα καλύτερο αύριο. Πιστεύω βαθιά στην αναπτυξιακή δυναμική της πατρίδας μας... Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε αυτόν τον αναπτυξιακό πλούτο  να τον ξεκλειδώσουμε. Και να διανεμηθεί δίκαια σε όλους τους πολίτες».
 
Αναφερόμενος στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο κρασί, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε:«Από την πρώτη στιγμή, είχα πει ότι ο φόρος στο κρασί, έτσι όπως επιβλήθηκε, είναι ένας φόρος παράλογος, ο οποίος θα επιβαρύνει γραφειοκρατικά κυρίως τις μικρές οινοποιητικές μονάδες, δεν θα φέρει χρήματα στο Κράτος και θα οδηγήσει περισσότερο προϊόν στη μαύρη αγορά. Έγινε, ακριβώς, αυτό που είχα προβλέψει. Είναι απορίας άξιο, μερικές φορές, πως ορισμένοι άνθρωποι – και αναφέρομαι στους κυβερνώντες – δεν καταλαβαίνουν τίποτα από τον τρόπο που δουλεύει η αγορά. Ο φόρος στο κρασί θα καταργηθεί. Είναι δέσμευσή μας».
 resized DIM0034
Για την υψηλή φορολογία και τις αυξημένες εισφορές που καλούνται να πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Έχουμε φτάσει στο σημείο σήμερα να τιμωρούμε την εργασία. Όσο πιο πολύ δουλεύει κάποιος τόσο πιο πολλούς φόρους και εισφορές πληρώνει... Αυτοί οι οποίοι δουλεύουν περισσότερο, αυτοί που παράγουν και συνεισφέρουν στον κρατικό προϋπολογισμό δεν γίνεται να τιμωρούνται σε αυτή την έκταση. Είναι παράλογο. Το μόνο, το οποίο γίνεται είναι είτε να αποθαρρύνουμε ανθρώπους από το να εργάζονται – διότι εάν η επιπρόσθετη εργασία, τελικά, δεν αποφέρει σχεδόν τίποτα, τότε θα προτιμήσει κάποιος να καθίσει με τα παιδιά του και την οικογένεια – είτε θα οδηγήσουμε με μαθηματική βεβαιότητα στη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή. Και αυτό συμβαίνει σήμερα. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, δεν έχει εικόνα του τι συμβαίνει στην αγορά. Δεν πρόκειται να δεχθώ ένα σύστημα, το οποίο εισπράττει υπερβολικούς φόρους από λίγους για να συντηρούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ το δικό τους κομματικό Κράτος. Αυτά να τα ξεχάσουν. Θα τελειώσουν αυτές οι πρακτικές».
 resized DIM9601resized DIM9634resized DIM9667resized DIM9690resized DIM9700resized DIM9747resized DIM9797resized DIM9818resized DIM9860resized DIM9871resized PAP2455resized PAP2492resized PAP2519resized PAP2524resized PAP2529resized PAP2598resized PAP2634

 

 
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η χώρα έχει υποχρέωση να εκμεταλλευθεί τον ορυκτό πλούτο της με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον» Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις εξόρυξης πετρελαίου στον Πρίνο
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η χώρα έχει υποχρέωση να εκμεταλλευθεί τον ορυκτό πλούτο της με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον»
Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις εξόρυξης πετρελαίου στον Πρίνο
 

resized DIM7983

 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε, σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, τις εγκαταστάσεις τις Energean Oil & Gas, στον Πρίνο Θάσου.            
 
Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Εδώ και παραπάνω από τριάντα χρόνια, ο Πρίνος παράγει πετρέλαιο και φυσικό αέριο, συνεισφέροντας στην ενεργειακή ασφάλεια της χώρας. Προσφέροντας πολλές ποιοτικές θέσεις απασχόλησης και συνεισφέροντας, βέβαια, στην εθνική οικονομία. Η χώρα έχει μία υποχρέωση: Να εκμεταλλευθεί συνολικά τον ορυκτό πλούτο της, με ασφάλεια και με απόλυτο σεβασμό στις περιβαλλοντικές οδηγίες και στην περιβαλλοντική νομοθεσία, όπως έχει συμβεί σε αυτή την περιοχή, εδώ και πολλές δεκαετίες. 
 
Θέλω να τονίσω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι γίνεται εξόρυξη και παραγωγή πετρελαίου σε μία περιοχή, η οποία ταυτόχρονα έχει και τουριστική ανάπτυξη. Αποδεικνύοντας ότι, όταν υπάρχει η απαραίτητη εταιρική  υπευθυνότητα και όταν γίνονται σεβαστοί όλοι οι κανόνες, οι δύο αυτές δράσεις μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά. 
 
Θεωρώ εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι υπάρχουν ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες επενδύουν σημαντικά ποσά στην εξόρυξη και στην παραγωγή υδρογονανθράκων, ταυτόχρονα εξάγουν την τεχνογνωσία στο εξωτερικό, δείχνοντας έτσι έμπρακτα ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα μπορεί να δραστηριοποιηθεί και σε αυτόν τον τομέα, ο οποίος είναι τόσο σημαντικός».

resized DIM8044resized DIM8053resized DIM8059resized DIM8104resized DIM8175resized DIM8202resized DIM8233resized DIM8250resized DIM8264resized DIM8275resized DIM8290resized DIM8297resized DIM8340resized DIM8348resized DIM8361resized DIM8403resized DIM8499resized DIM8533resized DIM8544resized DIM8558resized DIM8564resized PAP1282resized PAP1351resized PAP1456resized PAP1469resized PAP1473resized PAP1479resized PAP1488resized PAP1496resized PAP1573

 
Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ Νέων

Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ Νέων

resized DIM7042

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα, Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, συνάντηση με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ Νέων, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.
 
Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και όλους όσοι εργάστηκαν για να έρθει ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ.
 resized DIM6895
«Είμαι υπερήφανος ως Έλληνας για την επιτυχία σας», είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Θέλω να σας συγχαρώ πραγματικά, γιατί είστε άξιοι συνεχιστές μιας παράδοσης, που πηγαίνει πίσω πάνω από 30 χρόνια».
 
Τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται επιτυχίες όπως το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική Ομάδα Νέων. «Δεν έχουμε πολλές επιτυχίες τελευταία ως χώρα. Πάντοτε, οι επιτυχίες στον αθλητισμό έχουν ένα μεγάλο καλό: Μας ενώνουν όλους. Και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε ως χώρα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.
 resized DIM6900
Χαρακτήρισε το μπάσκετ «ταυτισμένο απόλυτα με την Ελλάδα και με την αθλητική μας παράδοση» και πρόσθεσε: «Έχουμε αποδείξει μας ταιριάζει πολύ ως λαός. Εάν αναλογιστεί κανείς τι έχουμε πετύχει τα τελευταία 30 χρόνια, για το μέγεθος της Ελλάδας αλλά και για τα κονδύλια που έχουμε διαθέσιμα – όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματικού αλλά και σε επίπεδο ερασιτεχνικού μπάσκετ – αντιλαμβάνεται την τρομερή επιτυχία μας».

resized DIM6907resized DIM6920resized DIM6943resized DIM6954resized DIM6972resized DIM6983resized DIM6996resized DIM6999resized DIM7002resized DIM7087

 


Σελίδα 9 από 1669

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι πειρατές της Καραϊβικής σε νοσοκομείο, Ο Τζόνι Ντεμπ ως Τζακ Σπάροου εμψυχώνει άρρωστα παιδιά!
Οι πειρατές της Καραϊβικής σε νοσοκομείο, Ο Τζόνι Ντεμπ ως Τζακ Σπάροου εμψυχώνει άρρωστα παιδιά!
Οι πειρατές της Καραϊβικής σε νοσοκομείο, Ο Τζόνι Ντεμπ ως Τζακ Σπάροου εμψυχώνει άρρωστα παιδιά! Χαρά και αισιοδοξία ...

Συναυλία με τον κορυφαίο Έλληνα κλαρινίστα, Βασίλη Σαλέα και τον τραγουδιστή, Σαράντη Σαλέα!
Συναυλία με τον κορυφαίο Έλληνα κλαρινίστα, Βασίλη Σαλέα και τον τραγουδιστή, Σαράντη Σαλέα!
Συναυλία με τον κορυφαίο Έλληνα κλαρινίστα, Βασίλη Σαλέα και τον τραγουδιστή, Σαράντη Σαλέα!   Αγαπητοί Συμπολίτες,   Ο ...