ATTICANEWS.GR

Member Area
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης : «Το 2018 θα αγωνιστούμε για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη»_Ποδαρικό και κοπή βασιλόπιτας στην αίθουσα του Δ.Σ. PDF Εκτύπωση E-mail
ΣΧΟΛΙΑ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Δευτέρα, 01 Ιανουάριος 2018 18:14

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης : «Το 2018 θα αγωνιστούμε για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη»_Ποδαρικό και κοπή βασιλόπιτας στην αίθουσα του Δ.Σ.

 MG 1699

Μήνυμα ελπίδας, δουλειάς και αισιοδοξίας για την καινούρια χρονιά έστειλε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος ΚαΪτεζίδης κάνοντας «ποδαρικό» στο 2018, όπως κάθε χρόνο, από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Αφού ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όλους τους παριστάμενους, τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους, τους εκπροσώπους τοπικών συλλόγων και φορέων και τους δημότες που παραβρέθηκαν, στον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος αναφέρθηκε επιγραμματικά στο πνεύμα, στις προσπάθειες, στα αποτελέσματα και στα σχέδια της δημοτικής αρχής.

«Τη χρονιά που μας πέρασε βιώσαμε ο καθένας μας, αλλά και ως δήμος και ως χώρα, δύσκολες καταστάσεις. Αγωνιστήκαμε σε πολλά μέτωπα με την οικονομική κρίση να συνεχίζεται, συμπληρώνοντας πλέον οκτώ συνεχόμενα χρόνια λιτότητας, με τις δυσκολίες της γραφειοκρατίας και της σκληρής φορολόγησης για τους πολίτες, με τις δραματικές περικοπές και την έλλειψη πόρων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έχουμε χρέος, αλλά και καθήκον να σταθούμε όρθιοι, να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αισιοδοξία τη νέα χρονιά. Το 2018 ας αφήσουμε πίσω ότι μας πόνεσε και μας πλήγωσε και ας κυριαρχήσει η ελπίδα και η θετική σκέψη σε όλους μας. Να μην χάνουμε το κουράγιο μας, να επιστρατεύουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρούμε μπροστά. Να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση, να αντιστρέψουμε ό,τι αρνητικό υπάρχει γύρω μας κάνοντάς το θετικό και να αντλήσουμε δύναμη από τη θετική σκέψη που μας φέρνει η καινούρια χρονιά», σημείωσε στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καϊτεζίδης.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι παρά τις δυσκολίες που περνά η χώρα ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη κατάφερε να μείνει κοντά στους δημότες του και να υλοποιήσει ένα μεγάλο έργο σε όλες τις δημοτικές ενότητες και κατέληξε «Όπως το 2017 έτσι και τον νέο χρόνο, το 2018 θα δώσουμε τη μάχη για έναν δήμο ακόμη πιο προσιτό στους πολίτες, με ανθρωπιά και ευαισθησία, με ακόμη καλύτερες υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη. Συνεχίζοντας παντού την υλοποίηση των έργων υποδομής».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Δημήτρης Μάρδας, Θόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Γιώργος Λαζαρίδης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν κομμάτια της βασιλόπιτας σε όλους τους παριστάμενους, ενώ το φλουρί έπεσε στον τοπικό σύμβουλο Πανοράματος Ευάγγελο Κοντογούρη.

 

Μια ημέρα νωρίτερα ο δήμος αποχαιρέτησε την περσινή χρονιά με τα κάλαντα που έψαλλαν τα μέλη της Φιλαρμονικής του δήμου στους κεντρικούς δρόμους. 

lAls42OR81SPsjNo

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 01 Ιανουάριος 2018 18:17
 

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκηνοθέτης σε νέα τηλεοπτική σειρά, Επιστροφή στην τηλεόραση για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, σχεδόν 20 χρόνια μετά.
Σκηνοθέτης σε νέα τηλεοπτική σειρά,  Επιστροφή στην τηλεόραση για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, σχεδόν 20 χρόνια μετά.
Σκηνοθέτης σε νέα τηλεοπτική σειρά, Επιστροφή στην τηλεόραση για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, σχεδόν 20 χρόνια μετά. O Αμερικανός ...

Λονδίνο, Aπεβίωσε αιφνιδίως η τραγουδίστρια των Cranberries.
Λονδίνο,  Aπεβίωσε αιφνιδίως η τραγουδίστρια των Cranberries.
Λονδίνο, Aπεβίωσε αιφνιδίως η τραγουδίστρια των Cranberries. Η τραγουδίστρια Ντολόρες Ο`Ριόρνταν του ιρλανδικού συγκροτήματος ...