ATTICANEWS.GR

Member Area
Fashion Designer of the Year Award - Cyprus | Βραβείο του ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – στην Κύπρο PDF Εκτύπωση E-mail
FASHION & STYLE
Αναρτήθηκε απο τον/την ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ   
Τρίτη, 24 Μάιος 2016 09:13
Fashion Designer of the Year Award - Cyprus

Η CYPRUS BUSINESS AWARDS LTD σε συνεργασία με την BEST EVENT AVENUE

Περήφανα Ανακοινώνει την οργάνωση

Του Βραβείου του ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – στην Κύπρο

Με την ονομασία «Βραβείο DOTY»

Με την επίτιμη έγκριση από την Πρέσβειρα του Βραβείου Maggie Semple μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας , από την εταιρεία Semple

To μεγάλο βραβείο του νικητή:

Ένα πρόγραμμα καθοδήγησης και υποστήριξης από την εταιρεία Semple

http://maggiesemple.com/

 

13092019 825199624279836 3844977194541301066 n

Οι διοργανωτές ψάχνουν για Σχεδιαστές Μόδας που έχουν τα προσόντα για να συμμετάσχουν στη διάσημη εκδήλωση για το βραβείο για τον καλύτερο « Σχεδιαστή Μόδας της Χρονιάς» . Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέους αλλά και σε ήδη καθιερωμένους Σχεδιαστές Μόδας να αναδείξουν την δημιουργικότητά τους και τις κατασκευαστικές τους ικανότητες .

.Αυτό το βραβείο έχει δημιουργηθεί για να δώσει στους σχεδιαστές την ευκαιρία να εκθέσουν τη δουλεία τους σε ένα διεθνές ακροατήριο . Επιπλέον , οι διοργανωτές θα παρέχουν μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στο Marketing οι οποίοι θα συμβάλουν με την παροχή βοήθειας στους σχεδιαστές , έτσι ώστε να δημιουργήσουν φήμη μέσω των σημαντικών δικτύων » , λέει η Janice Ruffle από την CB Αwards Ltd , δημιουργός του καθιερωμένου βραβείου Γυναίκα Επιχειρηματίας της Χρονιάς

 

«Τελευταία υπήρξε μια έκρηξη εμφάνισης νέων ταλαντούχων σχεδιαστών στη Κύπρο, οι οποίοι δεν έχουν λάβει την αναγνώριση που τους αξίζει και αυτό το βραβείο θα τους δώσει μια σημαντική ευκαιρία για να δικτυωθούν στρατηγικά » . Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που το βραβείο έχει κερδίσει το Διεθνές ενδιαφέρον και μια μεγάλη δημοτικότητα στην ελληνική μόδα της Κύπρου .Επιπλέον , θα επεκτείνουμε την ευκαιρία για να μπορούν να συμμετέχουν και Έλληνες Σχεδιαστές » , λέει η Britta Simon από την Best Event Avenue.

 

" Εδώ , στην Semple Designs είμαστε πολύ πρόθυμοι να υποστηρίξουμε ανερχόμενους ταλαντούχους σχεδιαστές » , λέει η ταλαντούχα Πρέσβειρα του Βραβείου και Επικεφαλής Κριτής Maggie Semple , μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας , από την εταιρεία Semple, η οποία γενναιόδωρα προσέφερε την υποστήριξή της εγκρίνοντας το βραβείο , αυξάνοντας έτσι την αξιοπιστία του ,επεκτείνοντάς το στη διεθνή σκηνή. H Maggie Semple θα ανοίξει επίσημα την αποκλειστική εκδήλωση και θα είναι διαθέσιμη για συνεντεύξεις Τύπου πριν την εκδήλωση.

 

 

Οι συμμετοχές είναι πλέον ανοιχτές μέχρι τις 15 Ιουνίου 2016 .Μία προσεχτικά Επιλεγμένη Κριτική Επιτροπή 12 ατόμων θα δει πρώτα το φωτογραφικό χαρτοφυλάκιο του κάθε σχεδιαστή που συμμετέχει και στη συνέχεια θα απαντήσει σε ένα επίσημο σύστημα βαθμολόγησης για να βγάλει την τελική της απόφαση για ένα νικητή και τους επιτυχόντες . Η βαθμολόγηση θα αποτελέσει μέρος της τελετής απονομής χρησιμοποιώντας δημόσια κάρτες σκορ με νούμερα από το 1 μέχρι το 10 κατά τη διάρκεια της παρουσίασης Μόδας όπου οι εγκεκριμένοι συμμετέχοντες θα παρουσιάζουν τα σχέδιά τους . Η τελετή απονομής θα λάβει χώρα στις 25 Ιουνίου – σε τοποθεσία που θα επιβεβαιωθεί αργότερα, , ψάχνουμε το χώρο για τις καλύτερες φωτογραφικές λήψεις.

 

Επικεφαλής της Κριτικής Επιτροπής είναι Maggie Semple της εταιρείας Semple , και μεταξύ των VIP κριτών θα είναι η γνωστή σχεδιάστρια Ramona Filip του ανανεωμένου περιοδικού Moi Ostrov - της ρωσική έκδοσης για " τα χαρακτηριστικά της μόδας " ,η ιδιοκτήτρια της Tiffany Boutique , Βέρα Λυσιώτη και η Κύπρια σχεδιάστρια Anna Dorothea . Η επιλογή των μελών της Κριτικής Επιτροπής είναι σημαντική καθώς θα εξετάσει τη συμμετοχή των υποψηφίων Designer » σε μία εταιρική κλίμακα.

 

Οι διοργανωτές πιστεύουν στο εξής σύνθημα " θα πρέπει να βρίσκεσαι εκεί για να το κερδίσεις » και ανυπομονούμε να παραλάβουμε τις αιτήσεις από σχεδιαστές που συμμετέχοντας θα έχουν την αυτοπεποίθηση να εξερευνήσουν νέες ευκαιρίες μάρκετινγκ.

https://www.facebook.com/Fashion-Designer-of-the-Year-Award-Cyprus-815309568602175/

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 24 Μάιος 2016 09:19
 

ATTICANEWS.GR στο Facebook

Powered by Jasper Roberts - Blog
Διαφήμιση
Διαφήμιση

"Με αγάπη, Λίζα", Σε δημοπρασία το θρυλικό καπέλο, το γιλέκο και οι μπότες της Λάϊζα Μινέλι από το ''Καμπαρέ''.
"Με αγάπη, Λίζα", Σε δημοπρασία το θρυλικό καπέλο, το γιλέκο και οι μπότες της Λάϊζα Μινέλι από το ''Καμπαρέ''. H θρυλική ταινία ...

Πιο ερωτευμένοι απο ποτέ Selena Gomez και Justin Bieber
Πιο ερωτευμένοι απο ποτέ Selena Gomez και Justin Bieber
Πιο ερωτευμένοι απο ποτέ Selena Gomez και Justin Bieber Είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της showbiz μιας και η σχέση τους θυμίζει ...